دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:نقل قول:
Printable View
دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:نقل قول:
زدی زیرش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی کلا مسیر تاپیک رو تغییر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً هم مشخص نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف میذاری دهن من؟ :n02:نقل قول:
من کی گفتم؟
لااقل از خودت بگو :n09:
دادا پیاز امپر میپرونه نمی چسبونه:n02:نقل قول:
از خودم بگم .باشه .من وضعیت ضایعی دارم .چون پیرمردم دیگه .نقل قول:
بچه ها من دارم مفلوک میشم لطفا برای منم زن بگیرید .:n09:
سن ازدیواج بالا رفته ولی من دارم از سن ازدواج هم بالاتر میرم .خخخخخخخخخخخخخخخ:n34:
نقل قول:
پس اون خرما و موز و عسله که امپر میچسونن؟ ولی من شنیدم پیازم جزوشونه.
مراعات ما رو هم بکنید :n01:
اول اینکه شیرموز..شیر نارگیل..شیرمال بودنقل قول:
دوم اینکه اشتباه منظورو بهت رسوندن پیاز خودش امپر چسبانه هرکی بخوره بهش میچسبه
عاغایون
چون اینجا خونواده رد میشه این بحث سیر و پیاز رو توی همون خصوصی و گروههای وایبری و ... ببریم صحبت کنیم در موردش اگه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون دیگه کم کم داره دل ما خون میشه از اونچه که میبینیم در تاپیک
اندک آبرویی دارم که اونو هم خوده شما به ما دادین :n14:
الان بحث اصلی ایناست :
1- عشق در یک نگاه به یوزر !
2- سن ازدباج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اینکه عشق انجمنی کار خوبیست عایا ؟
عروس خانم آیا بنده وکیلم شما را در ازای یک جلد کلام الله مجید و ...... به عقد آقای احسان در بیاورم ؟
جواب: عروس رفته استيكر گل پيدا كنه :n02:
ويرايش: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستت رو الان ديدم!
"در ازاي يك جلد كلام الله مجيد و يك اكانت يك ساله يك مگ نامحدود adsl شاتل و يك مودم 2750 دي لينك"
خوب سیروس جان وقتی رمزی حرف میزنیم کسی که غیر از خودمون منظورمون رو نمیفهمه .راستی نمیشه یه کاری کنی که دخترا دسترسیشون به این تاپیک قطع بشه ؟ مثلا توی یوزراشون محدودیت ایجاد کنی ؟نقل قول:
بچه ها موادی رو که خودتون مرتب مصرف میکنین لازم نیست به من بگین :n09:
شیرموز و نارگیل و عسل و ... کافور و اینا نوش جونتون
من هنوز به مرحله شوما نرسیدم :n33:
فقط طرف کمرنگ شده تو پی سی !
چنچور اسان است
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
حتما رفته خونه تکونی . کدبانو هستند ماشاللهنقل قول:
یا شایدم رفته گل بچینه
شایدم داره دنبال اسلیکر گل میگرده:n19: لباس هم نیازه سفره و سالن و ....نقل قول:
اقا احسان کم کم امپر میچسبونه میاد هممون رو سرویس میکنه اینقدر سر به سرش نذارید:n34::n24::n25:
این @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز عضو شده و اولین پست هاش هم تو همین تاپیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نتیجه میگیریم یکی از آقایون هستند که قصد براندازی نظام رو دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کتبی دارم که ایشون رو روی سر در همین تاپیک آوبزان کنید تا درسی باشه برای دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+تکمیلی :
شاید من اشتباه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
بن شد.:n02:نقل قول:
در ضمن این مریم جونی که تگ کردی یکی دیگست. این همونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یعنی مریم جون یکی از کاربرای مرد همین تاپیک بوده که با اسم زنانه اومده ؟ منظورتون اینه ؟
دوستان این عکس جذاب دست شما هم رسیده؟
(چون نزدیک وقت شامه ، اون قسمتو خودم شطرنجی کردم!)
با احساسات من بازی نکن.:n21::n02:نقل قول:
خیلی وقت پیش دیده بودم. به لطفت خاطرات شیرین گذشته زنده شد.:n21:
اااااااااااهههههههههههههه هههههه حححححاااااالم بببببهههههههمممم خورد ورررررش دارررررررررر ازصبح تا الان رومخه :weird::weird::weird::weird::grrr::grrr::grrr:نقل قول:
منم حذفش کردم .
نامرد واسه منم فرستاده بود :n21:
داستان این عکس چیه؟؟؟؟نقل قول:
چی برای شما اومده بود؟:n13:
نقل قول:
یکی از عاملان استکبار در اقدامی انتحاری اقدام به گذاشتن عکس این پرنس زیبا در پروفایل کاربران کرده .
البته یوزرشون به دار فانی پیوسته شد
قیافش شبیه اون دختر هندیهایی که باباش شب عروسیش بهش 2 کیلو طلا کادو میده..اگر باباش میلیاردر بود باهاش ازدواج میکردید؟نقل قول:
برای من که نیومده بود!نقل قول:
خوب اصلا هدفش چی بود؟ که چی؟:n29:
لوس بازی کودکانه. جلب توجه. خود شیرینی . خوشمزگی.نقل قول:
برای من هم اومده
میخان بگن که عاره دخترای انجمن خدای نکرده اینطورن
ولی کور خوندن
خنخور اسان است
داداش ترجمه بکنی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی دوبار هم تو پستهای قبلی نوشتی اینو و واسم سواله که معنیش چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوچنقل قول:
بهتره که مستغرق در بحر مکاشفات بمونی
فکر کنم خنخور همون کنکور هستش! :n09:نقل قول:
ماشالله دست به اسپم بچه های فروم هم خوبه ها ... . :n02:
این جمله رو به عنوان استارت داشته باشید.
اینجا که پستا حساب نمیشه اسپم به چه درد میخوره؟!
دستان شما همکار عزیز محترم را غییم می فشاریم. اونوقت می دونیم چیا ممنوعه اون دو سه تا چیزی که آزاده ممنون گفتی داش:n11:نقل قول:
لطفا فاصله قانونی را رعایت فرمایید!:n02:نقل قول:
به اضافه دو عدد مدال و دیمه انفجار کاربرنقل قول:
!
خیلی هم زیبا!نقل قول:
نقل قول:اتفاقا حالش به همونشه!:n01:نقل قول:
یه برنامه هست به اسم نمی دونم چی چی smily از اونجا میاد دوست مننقل قول:
چرا اینا همه هدبنگ می زنن؟!:n02:نقل قول:
شری...عت ا..للل.. علیه!!نقل قول:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....
شرمنده منظ.ر بنده من نبود دختره یا زنرو می کنن تو خونه می زنن اونم برای قدیم ندیما بود هرچند الانم پیدا می شه. اینا همش هست و حقیقت جهان سومه هرچند در جهان اولم زیاد فرقی نمی کنه و از زنها بدون اینکه خودشون بدونن استفاده ابزاری و تبلیغاتی می شه...
بنده نمی گم زن بگیر یا نگیر نمی گم بزن یا نزن. فقط می گم به عنوان انسان همونطور یک مرد حق انتخاب داره زن هم به عنوان انسان حق انتخاب داره هرچند این ها همه آرمان هستن ولی حقیقت هایی هستن که شاید تا 100 سال دیگه درست بشن. هرچند دویست سال اولش فقط سخته:n02:
خانم ها هم می تونن همسر انتخاب کنن همونطور که مردها می تونند و حتی به نظر من چرا مرد حق چند زنی داشته باشه و زن نداشته باشه؟! البته بازم می گم 200 سال اولش سخته، به امید اینده بدونداعش و دولتو کشور و............................. کلا همون بهشت زمینیه خودمون. جهانی شدن حقیقیف نه ایرانی نه امریکایی نه اروپایی نه آفریقایی نه سفید نه سیاه همه با هم درهم:n01:
داداش اصولا طبیعت زن اینطور نیست که بره چهارتا شوهر بگیره حالا شما میخوای زوری زوری قانون چند شوهره بزاری؟؟!نقل قول:
هر قانونی که وجود داره حکمت و دلیلی پشتشه
قربون قانونی برم که قانونگذارانش مردان هستند!:n18:نقل قول:
حالا بیخیال کنکور چه خبر منم تازه یادم افتاده برم کنکور پشو برو درستو بخون اینجا چه می کنیمو دوو!!:n02:
دوستان بحث ها دیگه داره خطرناک میشه یکمی اروم تر باشید همسایه شکایت کرده :n02::n02:
دیگه داره چیز میشه ها .. :n09:
گویا عامل اصلی عکس موجود در این پست (به صورت شطرنجی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون بودن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که امروز به لطف سربازان گمنام P30world به درجه ی "بن" دست یافتند.
باشد که درس عبرتی برای آیندگان شود.:3: