hp 1018 يا 1020 چيز بدي نيست.ارزون و كار راه اندازه.خودم 1018 خريدم و راضي ام ازشنقل قول:
Printable View
hp 1018 يا 1020 چيز بدي نيست.ارزون و كار راه اندازه.خودم 1018 خريدم و راضي ام ازشنقل قول:
من یه پرینتر رنگی واسه چاپ کاور دی وی دی می خوام
لطفا یه پرینتر خوب و با قیمت مناسب واسه من معرفی کنید
ممنون
:40: azizam dafe bad mooshkeletoo be ID man ke hast sam_loveboy2000 beferest man javabetoo midam ok?نقل قول:
salam bar dooste azizam anshalah haletam khob bashe mooshkeletoo baram be ID o4es ya sam_loveboy2000 ta javabe you roo age toonestam bedam ba tashakoor
سلام من یه سوال داشتم
پرینترهای جوهر افشان روی چه نوع کاغذهایی می تونن چاپ کنن؟
دوستان من قصد خرید پرینتر لیزری رنگی دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرم رو 1600 اچ پی بیده.
کسی تا حالا باهاش کار کرده؟
کیفیتش چی طوریاس؟
کلا ممنون میشم اگه نظرتونو بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sgسلام
من یک 1110 اچ پی دارم
کارتریج آنا عوض کردم
ولی زمان چاپ فقط یک برگه را چاپ می کنه و بعدی را چاپ نمیکنه اگه 5 دقیقه د بشه چاپ میکنه یک به دیگری و همینطور ادامه باید داد
سلام . یه پرینتر c4183 رو نصب کردم. خیلی عادی یه عکس تو پینت رو پرینت می گیره. اما وقتی که از ورد می خوام چیزی رو پرینت کنم کاغذ رو می کشه اما اون رو نگه می داره و پرینت نمی کنه (حتی تا نیم ساعت) و باید کنسل رو پرینتر رو زد تا کاغذ رو بیرون بده. مشکل از کجا هست؟
این مشکل از آفیس هستش ورژن چنده؟
فایل word رو تبدیل به pdf کن بعد پرینت بگیر
آفیسشون 2003 هست.
یعنی باید براشون 2007 رو نصب کنم؟
بله آفیس 2007 کاملتر و امکاناتر بیشتری داره
بله این مسلم هست که 2007 بهتره و من خودم از زمانی که تو msdn برای دانلود بود تا الان دارم ازش استفاده می کنم . اما ممکنه اونا این نسخه رو نخوان. هیچ راهی برای اصلاح این 2003 نیست؟
سلامنقل قول:
نيازي نيست حتماً ورد 2007 رو نصب كنيد. اما مطمئناً مشكل از ورد هست.
وقتي گزينه Print رو مي زنيد، قبل از زدن OK تنظيمات چاپگر رو نگاه كنيد ببينيد نكته مشكوكي نمي بينيد؟
بعد از OK هم عكس يه چاپگر كنار ساعت كامپيوتر ظاهر ميشه. روي اون دو بار كليك كرده، نگاه كنيد كه روي حالت Pause نباشه.
اگه مشكل حل نشد، مي تونيد توي تاپيك تخصصي ورد مطرح كنيد:
سلامنقل قول:
نيازي نيست حتماً ورد 2007 رو نصب كنيد. اما مطمئناً مشكل از ورد هست.
وقتي گزينه Print رو مي زنيد، قبل از زدن OK تنظيمات چاپگر رو نگاه كنيد ببينيد نكته مشكوكي نمي بينيد؟ مثلاً اين كه رزلوشن زيادي بالا باشه، يا Paper Source به جاي Automatic روي حالت Manual باشه.
بعد از OK هم عكس يه چاپگر كنار ساعت كامپيوتر ظاهر ميشه. روي اون دو بار كليك كرده، نگاه كنيد كه روي حالت Pause نباشه.
ضمناً اگه روي چاپگر، دكمه اي هست كه هنگام چاپ، رنگش تغيير مي كنه، اون دكمه رو بزنيد شايد چاپ كنه.
اگه مشكل حل نشد، مي تونيد توي تاپيك تخصصي ورد مطرح كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33434
کسی کمک کنه:41:نقل قول:
:20:
:19:
:11:
:11:
از موقعه که کارتریج رو عوض کردی اینجوری شده؟
برنامه شو دوباره نصب کن ببین درست میشه یا نه؟
ببین پرینترت اسلات رم داره؟
سلام به نظر شما با 80 -90 تومن چی بگیرم (رنگی باشه )
راستی می خواستم بدونم نظرتون در باره ی Hp D5063
ایا این چاپگر کیفت خوبی داره یا نه
بعد هم می خواستم بدمنم چجوری میشه فهمید کیفت چابگر چه جوریه
نمننمون:10:
سلام مجدد. بله اون علامت پرینتر هم میاد. رو پاوز هم نیست. کاغذ هم تو کشیده می شه. اما نصفه و چیزی هم پرینت نمی شه. تنها راه این هست که کنسل کرد تا اینکه کاغذ رو بده. تنظیمات ورد هم درسته. ممنون از کمک ها
سلام
میخواستم بدونم کارتریج پرینتر CANON - ip5300
قابل شارژ هست ؟
قیمت کارتریج این پرینتر چنده ؟
واینکه از چه نوع کاغذی و چند گرمی باید استفاده بشه؟
آیا این پرینتر برای چاپ عکس با کیفیت بالا مناسب است(برای یکی از دوستان میخوام ...عکاسی داره
ممنون
یکی از مشکلاتی که کاربران پرینترهای سیاه سفید با آن مواجه هستند مشکل پرینت کردن رنگ سیاه است.حال چه از روی عکس یا چه از روی متن. بدین صورت که پس از پرینت کردن رنگ مشکی شما مقداری بور میشود و رنگ مورد نظر شما آنچنان مطلوب نیست. در صورتی که با این مشکل مواجه هستید در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی نرم افزاری بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید این مشکل بور شدن رنگ مشکی را رفع کنید.
برای این کار:
1. مد رنگ انتخابی شما برای هر گونه چاپ حتما باید CMYK باشد.در ضمن رزولوشن 300 پیکسل در اینچ هم در نظر گرفته شود.
2. در صورتی که رنگ مشکی شما برای زمینهی کار استفاده میشود از ترکیب رنگ زیر استفاده نمایید:
C=0 / M=0 / Y=0 / K=100
البته وقتی من با یک ناظر چاپ با تجربه صحبت میکردم ترکیب رنگ زیر را توصیه می کرد:
C=70 / M=35 / Y=0 / K=100
البته از نظر تئوری و علمی من ترکیب رنگ اول را توصیه می کنم، چون همانطور که می دانید علت بور شدن رنگ سیاه رنگ زرد یعنی Y می باشد و با صفر در نظر گرفتن آن نباید مشکلی بوجود آید و نتیجهی کار رنگ مشکی خالص خواهد شد.( اگر غیر از این شد شک نکنید ایراد از نوع مرکب مصرفی می باشد).
و اما برویم سراغ متن هایی که داریم و رنگ آنها هم مشکی است، و در موقع چاپ لبهی آنها رنجه می شوند و یا لبهی آنها زرد خواهد شد، این مورد بیشتر در نرم افزارهای نقشه بیتی (پیکسلی) مانند فتوشاپ ، پینت شاپ ، فتو ایمپکت ، فتو پینت و...اتفاق می افتد که من توصیه می کنم از نرم افزار های برداری مانند کرل دراو ، ادوبی فری هند ویا ادوبی ایلوستریتر استفاده کنید.
برای متن ها علاوه بر استفاده از ترکیب رنگ زیر:
C=0 / M=0 / Y=0 / K=100
می بایست عمل Overprint را انجام دهید.
برای Overprint دو روش پیشنهاد می کنم :
1. ساده ترین راه این است که ابتدا لایهی متن را فعال کرده و سپس از پانل Layers گزینهی Multiply را انتخاب نمایید.
2. روی لایهی متن دابل کلیک نمایید تا وارد Layer Style شوید، و در قسمت Blending Option و قسمت Advanced Blending و قسمت channels تیک های مقابل C/M/Y را بردارید وفقط بگذارید K فعال باشد.
- البته من عمل آورپرینت رو برای نرم افزار فتو شاپ آموزش دادم که با کمی تغییر میتونید در نرم افزارهای دیگر هم همین عمل رو انجام بدید، اما از هر نرم افزاری که استفاده می کنید عمل اورپرینت یادتون نره!
اگر مراحل بالا را انجام دادید مشکل بور شدن رنگ مشکی و سفیدک زدن لبهی متن ها حل خواهد شد و شما می توانید با خیال راحت طرح خود را تحویل چاپخانه بدهید.
منبع: کمیاب آنلاین
نقل قول:
سلام
بله از زمانی که کارتریج را عوض کردم این طوری شده
من حتی ویندوز رو نیز عوض کردم
اسلات رم ندارد فکر منظورت جایی که رم بخوره است باشد
راستی یک 1310 نیز بعد عوض شدن کارتریج مثل مال من شده و چاپ را باید هر 5 دقیقه به دقیقه بدهیم
با سلام جواب اون سوالمون که برای خرید پرینتر بود ندادین
من رفتیم یک پرینتر خریدیدم به مشکل خوردم
لطفا کمک کنید.
هر چنتا یکی یا .. . وسط چاپ وای میسته error میده.
پرینترم hp d2360
من فکر می کنم اون کارتریجی که گرفتی اصل نیستش این باعث میشه تا با خود پرینتر هماهنگی نداشته باشهنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام چاپگر بخرم و بودجم هم 250 هزاره.
نظرتون در باره چاپگر های چند کاره چیه؟
آیا بخاطره اینکه چند کاره هستن از کیفیت تمامی
قسمتها کاسته نشده؟؟
لطفا من رو برای خرید یه مدل مناسب با 250 هزار تومن راهنمایی کنید
سلام به همه دوستان من يه پرينتر hp1513s دارم مدتیه که متوجه شدم کف جايي که کارتريج ها قرار دارند مقدار زيادی جوهر ريخته همچنين تو کشيدن کاغذ داخل دستگاه مشکل داره طوری که بايد کاغذ رو داخل پرينتر هل داد وگرنه گيرميکنه ...
ممنون ميشم راهنماييم کنيم ...
سلام کسی میتونه ما رو تو خرید پرینتر لیزری رنگی راهنمایی کنه
یه مدل سامسونگ دیدم که اندازش خیلی کوچیکه با مدل 1600 Hp
کدومشون بهترن
سلام به دوستان
سوالم اینکه کلا چاپگر hp خوبه یا samsung .یعنی از نظر کارتریج
نقل قول:
hp قطعات یدکش راحتر و ارزونتر گیر میاد کارشم عالیه
با سلام . چند وقت پیش یک پرینتر 1018 خریدم. اول خوب کار می کرد ولی بعد از مدتی وقتی می خواهم پرینت بگیرم پیغام می دهد یا در پرینتر باز است و یا کارتریج باید عوض شود. درحالیکه هیچ کدام از این مشکلات را ندارد . لطفا کمک کنید. ممنون
موقعه که چرخ دنده های تونر سفت یا کند کار می کنند این پیغام رو میده یا اینکه در پرینتر درست بسته نمیشه
سلام بچه ها
به یک مشکل کوچولو با پرینتر HP خوردم .
من یک فروشنده رایانه و لوازم جانبی ام . چند وقت پیش یک پرینتر hp 1160 به یک شرکت فروختم ؛ اون شرکت پرینتر رو برای نرم افزار حسابداری تحت داس می خواست . یک مشکل که این وسط پیش اومد این بود که اصلاً تو داس با پورت LPT فارسی چاپ نمی کند و حالا شرکت پرداخت بهای پرینتر رو به رفع نقص منوط کرده . حالا یک سوال دارم کسی فارسی ساز این پرینتر رو برای داس داره یا لا اقل فونت hp ؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدین .
با تشکر
Parsi Xpress Online
دوستان من کارتریج canon i320 ((مدل کارتریج inkTank BCI-24 و inkTank BCI-24 ))را شارژ کردم ولی یک پرینت ناقص زد و دیگه پرینت نمیزنه و صفحه را سفید میده بیرون
لطفا من را راهنمایی کنید
با سپاس
هد کارتریج خشک شده پنبه رو بزن تو آب جوش بعد روی هد چند بار بکش تا باز بشه
دوستان من کارتریج canon i320 ((مدل کارتریج inkTank BCI-24 و inkTank BCI-24 ))را شارژ کردم ولی فقط رنگ قرمز استفاده میشه چطوری میتونم مشکل را برطرف کنمنقل قول:
با سپاس
نتیجه بررسی کارکرد چند پرینتر دیدنش بد نیست
کد:http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?page=1&id=12&prod_mfr_id=0&sort_by=2&prod_price=&subcatid=&att_1206=&att_1207=
سلام
کسی هست که در مورد شارژ کردن کارتریج سیاه و رنگی پرینتر hp color laserjet 1600 اطلاعاتی داشته باشه، اگر امکانش وجود داره، لطفا روشش رو هم بگید.:question:
سلام
یک مشکل باپرینتر Epson R270 دارم که در بعضی موارد جوهر پر مادیران میزارم, تو سیستم نشان نمی دهدو اخطار میدهد که جوهرش خالی شده و میگه کارتریج را عوض کن...
با تشکر
سلام دوستان
من بعد از شارژ پرینتر canon i320 دچار مشکلات زیادی شدم
الان یه بار فقط قرمز میزنه یه بار نصفه پرینت مینه یه بار فقط مشکی پرینت میزنه
خلاصه من بعد از شارز پرینت درست و حسابی از این نگرفتم
لطفا من را راهنمایی کنید
با سپاس
دوست عزیز هد کارتریج رو تمیز کن با آب گرم و ریکا و پنبه ببین باز میشه
معمولاً یا درست شارژ و هوا گیری نمیشه اینجوری هست
دوباره شارژ کن اگه درست نشد باید یه کارتریج دیگه بگیری این اذیتت میکنه
سلام دوستان
فرمودید ممکنه درست شارژ نشده باشه
ممکنه روش درست شارژ کردن را بفرمایید
روشی که من اجرا میکنم به این صورت هست که من با سرنگ رنگ را روی دهانه خروجی رنگ مورد نظر میریزم
نکته این که کارتریج من یک سوراخ هم بالای آن هست
با سپاس