سلام
خواهش مي كنم هركي رو گوشي سامسونگ برنامه يا بازي جاوا نصب كرده كمكم كنه من كدها رو زدم اما روي گوشي E720 عمل نمي كنه
Printable View
سلام
خواهش مي كنم هركي رو گوشي سامسونگ برنامه يا بازي جاوا نصب كرده كمكم كنه من كدها رو زدم اما روي گوشي E720 عمل نمي كنه
شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام و خسته نباشيد
اين برنامه رو كه من دانلود كردم فايل نصب نداره.
بايد چه كا كنم؟
آیا برنامه ای راجب به قبله نما دارید؟
یه ریموت برای k750
چند صفحه قبل یه برنامه قطب نما معرفی شد . توی برنامه یه قسمت داره به اسم prayer Focus . داخل اون گزینه سوم یعنی مکه رو انتخاب کن . از این به بعد جهت قبله رو هم میتونی ببینی .نقل قول:
نوشته شده توسط irbooks.ir
خیلی برنامه جالبیه ,,,,,,,,,,,,,, دمتون گرم :rolleye:
فکر کنم بهترین برنامه توی این تاپیک بودش این قطب نما
يعني گوشي رو بگيريم به سمت آفتاب تغيير ميكنه برنامه؟؟؟؟؟
قبله نما ندارين؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
نظر من هم همینه
کد فرودگاهی شهرهای سمنان و شیراز رو میشه بگید .
از مديران محترم خواهش ميکنم جواب من را هم بدند
ايا از اين برنامه ها هم ميشه در گوشيهاي موتورولا وي تري اي استفاده كرد چون اونم داراي برنامه هاي جاواست
با سلام من تازه عضو شدم
می خواستم بگم تمام برنامه هایی که لینکشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش دانلود نمیشن
لینک خرابهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
حداکثر تا 2 روز دیگه بهتون میدمشنقل قول:
نوشته شده توسط Hosein-mec
ببین این کار میکنه:نقل قول:
نوشته شده توسط eminem-9033
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam omidvaram ke hamey afrade goroh haleshon khob bashe ;) man ye baranme khaste bodam ona in bod ke vebcam braye 6630 ke man ghablan in baranamro dashtam vali hala nemidonam ke chera vasl nemishe va hamash error mide mikhastam darakhast konam ke age emkanesh bashe baranameye jadidesho baram toye site gharar bedin
mer30 az hame
bye
دوست عزیز این که شما گذاشتی برای موبایل های سیمباین داره نه ک 750 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
آقا كسي يه برنامه جاوا مثل blacklist or blackbaler symbian داره واسه من بذاره چون میخام یه نفرو بپیچونم
آقا همچين چيزي وجود نداره من خودم خيلي دنبالش گشتمنقل قول:
نوشته شده توسط Farbod_h
اين ريموت كنترل هايي كه هست براي كنترل از طريق بلوتوث هست كه اينو خود گوشي هم داره و اصلا نيازي نيست نصب كني.
برنامه كنترل تلوزيون فقط براي گوشي هاي سيمبيان هست كه سيستم عامل دارن به خاطر همين ميتونن به سخت افزار ها دستورات ديگه هم بدن ولي گوشي هاي جاوا همچين خاصيتي رو ندارن
پيشنهاد ميكنم دنبالش نگردي..... ;)
تایید نمیشه ! فلن همین نرم افزاری نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
چرا تاييد نميشه؟
مگه چي گفتم خب اين مشخصه كه همچين نرم افزاري نيست ولي بعيد نيست كه در آينده ساخته بشه!!
اگه ميشه دوبارهup كن چون پاك شده :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
این قسمتش تایید نمیشه منظورم این بود که ممکنه در آینده بیادنقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
دوستان من قبلا اين مشكل رو داشتم اما درست شد و بعضي از اين برنامه ها رو مثل ديكشنري نقشه ايران و تهران تبديل كننده ها و ابزار روي K750i و 6630 اجرا كردم به اين ترتيب كه فايل داراي پسوند jar رو در يكي از فايل هاي گوشي مثلا file mannager \ other كپي كردم و بعد از قطع ارتباط گوشي با كامپيوتر به سراغ فايل كپي شده در گوشي رفتم و با زدن دگمه install اون رو نصب كردم. به همين راحتينقل قول:
نوشته شده توسط n_yaghmaei
آقا من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بشه يك گوسيه ديگرو حك كرد.اگه وجود داره ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
نقل قول:
نوشته شده توسط un4given_90n
لينكها خراب نيست ولي قديميه جواب نميده دوباره با پيغام خصوصي در خواست اپلود بديننقل قول:
نوشته شده توسط eminem-9033
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط Kaveh4797
دوست عزيز . . من يكي كه تا حالا همچين برنامه اي نديدم . . اگه باشه پوليه و قيمت اون هم زياده . .
موفق باشي . .
هستش ولي من آدرسشو ندارم اسمش اينه bloouerنقل قول:
نوشته شده توسط Kaveh4797
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
براي استفاده از موبايل بجاي كنترل تلويزيون گوشي موبايل حتما بايد درگاه مادون قرمز يا انفرارد داشته باشه . .
موفق باشيد . .
فارشي بنويس انگليسي كسي جوابتو نمي دهنقل قول:
نوشته شده توسط hm_driver
سلام . .نقل قول:
دوست گرامي . .اين برنامه رو من دارم . . اما اصلا كار نميكنه . . و ميشه گفت يك برنامه ي بيخوده . .
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdidj
دوست عزيز شما ميتوانيد كد فرودگاه شهر مورد نظر خود را از اين سايت دريافت نماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت سرچ نام شهر، كشور و نام بين المللي فرودگاه خود را وارد نماييد و سپس به شما كدهاي مورد نظر را ميدهد.
ICAO كد مورد نظر برنامه ميباشد.
موفق باشيد.
بچه ها من خيلي وقته نميتونم بيام
از اينكه برنامه هايي مشكل پيدا كرده شرمنده
اگه بتونم امشب اونايي رو كه خودم تو ارشيو دارم تو يه لينك اپلود ميكنم.
آقا دستتون درد نكنه كه جواب دادين.اگه به اين برنامه بر خوردين ممنون ميشم لينكشو بزارين.
دوستان گوشی من سامسونگ X700 هست من هر کاری می کنم هیچ فایلی چه با پسوند jar ویا jad در گوشیم اجرا نمیشه . کمک کنید
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط amnhck123
دوست گرامي . . گوشي شما نميتونه برنامه هاي jar رو بخونه . .
عزیز بازی های گوشی من jad هستش من دستی پسوند فایل های jar رو به jad تبدیل می کنم ولی باز هم گوشی پیغام می ده unknown format حتی من فایل های jad واقعی رو هم گرفتم ولی باز هم همین پیغام رو میده . ممنون میشم کمک کنینقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
کسی از دوستان کرک نرم افزار softick ppp رو داره؟
درست اون ریموتی که اینجا گذاشته اند مال کنترل از طریق بلو توثهنقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
سلام . . .نقل قول:
نوشته شده توسط amnhck123
دوست گرامی . . این ترفندی که شما گفتی مثل این میمونه . .که گوشی 6600 فایل MP3 رو نمیخونه . . اونوقت شما بگیری فایل MP3 رو دستی به فایل Wav تبدیل کنی . .
خب باید هم نخونه . .
اگه شما دوست دارید توی گوشیتون برنامه نصب کنید . . گوشیتون رو عوض کنید . . بهترین راه همینه . . :blush:
موفق باشید . .
سلام . .نقل قول:
كدوم ريموت از طريق بلوتوس كار ميكنه . . :blink: ؟ :blink: ؟ :blink: ؟ :blink: ؟
سلام
من یه text editor خوب می خوام که utf8 رو ساپورت کنه و بشه باهاش sms فرستاد و یا فایل های smo یا smi خروجی بده .
ممنون