خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه
Printable View
خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه
عزیزم پارس کی قطع نیست؟نقل قول:
سلام دوستان! من یک سال پارس آنلاین داشتم، خیلی هم راضی بودم. دانلود شبانشم خوب بود. من ماه پیش نزدیک 150 گیگ دانلود کردم! خوش به حال اونا که یک ساله بستن دم 10 آذر و تا سال دیگه هم دانلود شبانه دارند...! دوستان حالا که سرویس شبانه رو برداشته منم شاید برم از پارس آنلاین! شما سرویسی سراغ دارید با کیفیت پارس آنلاین و دانلود شبانه؟ مثل سرویسی که من داشتم!!! یادش بخیر.......:n35:
سلامنقل قول:
الان وضعیت های وب از همه بهتر هستش . شبانه رو با طرح های فشفشه جبران کرده و بعضی ها هم شبانه رایگان داره .
هر چی باشه از اسیاتک و شاتل بهتره.
درود
دوستان کسی امتیاز نداره؟ سرویس نامحدودم داره تمام میشه باید پدر جد پارس رو در بیارم، لطفا همکاری کنید :n02:
اگر کوچ کردید یا نکردید و به دردتون نمیخوره امتیاز یا میخواهید بفروشید ما رو یادتون بیاد :n02:
به بسته روز نیازمندم، هر 1روز = 30 امتیاز
پیغام خصوصی کنید.
من چند روزیه از این شرکت سرویس گرفتم خدایی تا حالا سرعت دانلودش خوب بوده:n19: فقط امروز ساعت 5-6 یه قطعی داشت:n13: ////
یه سوال.
میگفتین که هزینه عوض کردن isp فقط همون 5000 تومان پول رانژه هست ولی همه isp ها (مثلا همین پارس) 9500 تومان برای راه اندازی سرویس ها میگیرن!!
شماها اشتباه میکردین یا من اشتباه میکنم؟!! :n13:
دوستان پینگ و سرعت روزانه پارس چطوره؟ اهل دانلود زیاد نیستم. بیشتر پینگ و سرعت برام مهمه.
زمانی که دوتا خط داشتم هردوش رانژه رایگان انجام دادم :n26:نقل قول:
5تومن مصوب رانژه هست و اگر به درخواست مشترک نیاز به راه اندازی و نصب و تنظیم مودم در محل باشه 9.500تومن بهش اضافه میشه که کاملا انتخابیست.
کسانی که اولین بارشون هست یا آشنایی با مصوبات ندارند شرکت ها حسابی از خجالتشون در میان حتی دیدم این 9.500 تومن را بخاطر مسافت 15تومن هم گفتن. :n31:
سلام
من همیشه این تاپیکو دنبال میکنم / باور کنید من 1 سال پارس دارم هیچ کدوم از مشکلات شما ها رو ندارم / با 1 مگ سرعت دقیقا با 1 مگ دانلود دارم / شبانه هم اصلا و یا خیلی کم استفاده میکنم که سرعت پایین تر هست و طبیعی !
تازه 2 خط دارم هر دو از پارس و راضیم
پینگ بین ۲۰۰-۳۰۰ میچرخهنقل قول:
تو روز هم اگه قطی کندی و پرش لینک نداشته باشی میشه سر کرد باهاش
اینم تست من !!!
الان نیم ساعته تو این وضع مونده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان در باشگاه مشتریان میخوام خرید کنم دکمه خرید رو میزنم . اما ایمیلی دریافت نمیکنم !!! حقه جدیدشون هست ...:n24:
واقعا اینجوریه؟! من الان از فن آوا سرویس دارم، پینگم ۲۰ و سرعت دانلود از سرور داخلی ۶۰۰ و از سرور خارجی ۳۰۰ هست. یعنی نیام پارس آنلاین؟نقل قول:
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟:n01:
فعلا که بد نیست، مخصوصا با کم شدن کاربرا روز به روز افت سرعتم کمتر میشه. البته مودم هم خیلی مهمه که من تازگیا رفتم یه مودم درست و درمون گرفتم :
N66U
W8951
دوستان برای شما هم همین طوره ؟نقل قول:
اصلا دکمه خرید نداره !!!!
:n03:
برا من که اوضاع اینجوریه جای بقیه نمیدونم باید تست کنید بهرینش همینهنقل قول:
سلام.یه موضوعی پیش اومده چند روز پیش در مورد تبلیغات دور زمین بازی باشگاه های اسپانیا ! که پارس آنلاین رونجا تبلیغات انجام داده بود!
یه چیزی هست که شاید خیلی ها هنوز باهاش آشنا نشدن. شرکت هایی ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی فوتبال ، در کشور ها یا باشگاه های مختلف ، بسته به کشوری که داره اون سرویس ( یعنی پخش زنده ) رو دریافت میکنه میتونه تبلیغاتی هم براش در نظر بگیره.
یعنی اون بیلبوردهایی که اطراف زمین هستن در اصل خالی ان ( مثل پرده آبی در جلوه های ویژه فیلم ) و هر کشور یا قاره ای که سرویس پخش زنده رو خریداری میکنه میتونه درخواست تبلیغات هم بده که در این صورت اون شرکت ارائه دهنده پخش زنده تبلیغات اون کشور رو روی نوار های اطراف زمین فوتبال نمایش میده.
البته این چیزی هست که هم خودم دیدم هم از چند سالی هست که این سیستم داره واسه تبلیغات پخش زنده در بازی ها استفاده میشه و خیلی چیز عجیبی نیس ( کار ایرانیا یا خود پارس آنلاین نیست یعنی )
همین!
سلام.یه موضوعی پیش اومده چند روز پیش در مورد تبلیغات دور زمین بازی باشگاه های اسپانیا ! که پارس آنلاین رونجا تبلیغات انجام داده بود!
یه چیزی هست که شاید خیلی ها هنوز باهاش آشنا نشدن. شرکت هایی ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی فوتبال ، در کشور ها یا باشگاه های مختلف ، بسته به کشوری که داره اون سرویس ( یعنی پخش زنده ) رو دریافت میکنه میتونه تبلیغاتی هم براش در نظر بگیره.
یعنی اون بیلبوردهایی که اطراف زمین هستن در اصل خالی ان ( مثل پرده آبی در جلوه های ویژه فیلم ) و هر کشور یا قاره ای که سرویس پخش زنده رو خریداری میکنه میتونه درخواست تبلیغات هم بده که در این صورت اون شرکت ارائه دهنده پخش زنده تبلیغات اون کشور رو روی نوار های اطراف زمین فوتبال نمایش میده.
البته این چیزی هست که هم خودم دیدم هم از چند سالی هست که این سیستم داره واسه تبلیغات پخش زنده در بازی ها استفاده میشه و خیلی چیز عجیبی نیس ( کار ایرانیا یا خود پارس آنلاین نیست یعنی )
همین!
یکی بگه DNS رو روی چی بذارم؟ ایا واسه شهر به شهر فرق میکنه؟
سلام
من چند سالی هست پارس آنلاین دارم. دو سه ماه پیش دوستم از حجم دزدی پارس آنلاین گفت من زیاد توجه نکردم ولی وقتی 10 گیگ حجمی که خریده بودم دو ماهه تموم شد تازه به صحبتهای دوستم ایمان اوردم! میانگین مصرف من ماهی 2 گیگه ولی نمیدونم چه خیر شده که اینجوری حجم خوره پیدا کرده! آیا شخص دیگه ای هم این مشکل را داره در این 4-6 ماه اخیر؟!
من 2-3ماه پیش 1گیگ رو توی یک روز کشیدنقل قول:
دو3تا فیلم کوناه از اپارات دیدم در حد 10دقیقه شاید باکیفیت متوسط رو ب پایین
من اگه بخوام شرکت سرویس دهنده ایتنرنتمو عوض کنم و برم یه شرکت دیگه باید چیکار کنم!?
واسه من خیلیخیلی بد شده چند روزه
11:30
یعنی الان دیگه مدارک دانشجویی و ... نمیخوان و راحت به همه متقاضیا واگذار میکنن!?نقل قول:
داش چی میگی واسه خودت، من هفته ای پنج گیگ مصرف دارم تو میگی رفیقت دو ماه 10 گیگ داره بعد شرکتا دزدن!?نقل قول:
سلام دوستان.از وقتی که پارس انلاین دانلود شبانه را برداشته خیلی به ضرر من شده.من در طول روز به اون صورت وب گردی ندارم و بیشتر دانلود دارم و پول زیادی هم برای اینترنت پرداخت نمی کردم.2گیگ 512 می گرفتم سه ماهه 40تومن و حالا موندم چه کارکنم؟دوستان خواهشا راهنمایی کنید.شرکتی سراغ ندارید با این شرایط من اینترنت بده پولش هم یک مقدار بیشتر مهم نیست فقط شبانه خوب رایگان داشته باشه.من ساکن تهران هستم.مرسی
شماره اشتراکتو ثبت نکردی اگرم خاستی بیا من امتیازتو میخرمنقل قول:
این ارور OPEN DNS چی هست ؟ اخیرا روی پارس انلاین بجای صفخات فیلتر شده که SSL هستند و امکان فیلترش نیست با ارور OPEN DNS مواجه میشم !!! این دیگه چیه ؟
این ادرس براتون باز میشه شما ؟
اتفاقا شماره اشتراکمو ثبت کردم . اما هیچ ایمیل تاییدیه برام نمیاد :n03:نقل قول:
وقتی هیچ ایمیلی برام نمیاد اصلا چطور امتیازمو به کسی هدیه بدم یا بفروشم
شما باید فرم تخلیرو پر کنیدنقل قول:
دوستان تا چه مدت میشه بسته نخرید مثلا من اگه تا آخر این ماه بسته م تموم بشه تا کی میتونم بسته نخرم و پورتمو قطع نمیکنن!?
دوستان کسی اگر کوچ کرده امتیاز داره خریدارم. :n16:
5روز از Saeed SSD عزیز که کوچ کردند، خریداری شد دیروز.
فقط زودتر اقدام کنید.
نظرتون در مورد عصر تلکام چیه ؟شبانش خوبه ؟ با سرویس 512 میشه تو 4 ساعت بالای 1 گیگ دانلود کرد ؟
سپاس
میخوام بدونم پارس آفلاین کجای این آمار قرار داره ؟؟؟!!! :n36:
بستگی به مرکزت داره اگر پورت خالی نداشته باشند چند روز بعد تخلیه میکنندنقل قول:
والا معمولا تا 1ماه نگه میدارند یا بهتون زنگ میزنند
چه ربطی داره آخه؟هر کس یه نرم مصرفی داره شاید شما 100 گیگ در روز دانلود داشته باشی دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند! شما خوبی آقا آفریننقل قول:
نقل قول:
تو قسمت تاریخچه خرید کدهارو میتونی ببینی