دوست گرامی سرعت دانلودتون با 4g چنده؟!نقل قول:
Printable View
دوست گرامی سرعت دانلودتون با 4g چنده؟!نقل قول:
آباداننقل قول:
ایرانسل
5 مگ در ثانیه(ایران)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
یعنی سرعت دانلودتون 400 هستش یا نه 5مگ؟!نقل قول:
5 مگابایتنقل قول:
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
اسیاتک افتضاح شده شبانه روی 100 k اگر بتونی دانلود کنی !...محدود شده سرعت شبانه :| !×!نقل قول:
نقل قول:
شاتل هم زیاد تعریفی نداره بردار
دوستان سلام...
من موندم اینترنت 256 ؛؛؛1ساله مخابرات رو بگیرم که 176تومن در میاد و حجمش 96 گیگ هست.سرعت دانلود بالایی نداره حجم مصرقیش معقوله بدرد وب گردی معمولی میخوره کلا کارمو راه میتدازه.
و یا برم 3 ماهه پارس آنلاین بگیرم که 50 گیگ حجم میده و تا 16 سرعتشه همون بسته هر گیگ 800تومن.
نتی میخوام به صرفه باشه برای کارهای عادی.الان ماهانه دارم نت مخابرات میگیرم256 با 8 گیگ حجم 22هزار تومن کخ واقعا زیاده!!!!
اگه دانلودی داشته باشم با نامحدود مخابرات یا ایرانسل انجام میدم.
(استان گلستان)
سلامنقل قول:
میشه لینک این طرح پارس انلاین و بزارید ؟
من همچین طرحی ندیدم داشته باشه . 3 ماهه 50 گیگ هر گیگ 800 تومن !!
نقل قول:کد:http://www.parsonline.com/adsl2/sales_festival/
نقل قول:
خیلی ممنون
ولی من هیچ بسته 3 ماهه ای ندیدم که 50 گیگ رو بده 50 تومن
همشون 1 ساله و 2 ساله هستند اونم نهایت حجمشون 25 گیگ هستش
فکر کنم شما اشتباه میکنید چنین بسته ای وجود نداره
درود 50هزار نه 40 هزار همون لینک وسطی اینم عکسش...(خوب با همه این تفاسیر این سرویس بدرد میخوره؟)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس عالیه!نقل قول:
اما الان صبانت دارمو حدود 15 گیگ حجم رزرو و 28 گیگی که الان دارم
البته راضیم ولی شبانه محدود 1 مگ هست
و این 2 مگ
نقل قول:
بله دیدم . خیلی ممنون دوست من
این سرویس ها برای مشترکین جدید هستش و برای ما که از قبل مشترک پارس بودیم وجود نداره
البته قیمت 40 هزار تومن برای 3 ماه 50 گیگ فوق العاده است
اما چون فقط 3 ماه هستش بدرد نمیخوره چون شما از ماه های بعدش باید به روال طبیعی خرید کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست .
من الان دارم ماهیانه بابت 6 گیگ مبلغ 24 هزار تمن پرداخت میکنم که انصافا خیلی زیاده . البته پدر سوخته ها توی منوی تعرفه ها 6 گیگ رو 18 هزار تومن زدند اما هنگام تمدید ماهیانه 19 هزار نمایش داده میشه + عوارض و مالیات و کوفت و زهر ماری که روش میکشن میشه ماهیانه 24 هزار تومن
در واقع هر1 گیگ اینترنت در میاد 4 هزار تومن
یعنی 6 هزار تومن بیشتر از چیزی که در صفحه ی تعرفه ها نشون میدن
بزودی پارس آنلاین رو تخلیه میکنم
یا خدا...بازم سردر گم شدم چه سروریسی از چه شرکتی بگیرم از این ماهانه20تومن مخابرات خسته شدم!!!نقل قول:
یه سروریس معرفی کنید مقرون به صرفه و خوب باشه:n35:
بهترین سرویس با دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت چه سرویسی هست ؟
با سلام . خسته نباشید دوستان.
واقعا دیگه مسخره کردن این شرکتا با این سرویس ها!
یه زمانی مثل آدم میگفتن نامحدود قیمتش اینه کاملا هم نامحدوده بود، الان هزارتا بند و شرط و.. روی هر سرویس میزارن آخرش هم فقط پول زور میگیرن!
اولین بار اینترنت از پارس انلاین گرفتم نزدیک 11 سال پیش...بعد یه شرکت خصوصی در اهواز(لقمان،که الان وابسته شده به فن آوا)...بعد شاتل...بعد مخابرات...صبانت...و در اخر دوباره لقمان یا همون فن آوا.
ولی الان دیدم که باز تعرفه های شبانه و داغون کردن،سرویس هاش هم افت کرده همش قطعی،یه ساله قطعی خیلی داره فن آوا.
من که واقعا مصرف دانلودم بالاست ، به خاطر کارم که طراحی وب است ، وب گردیم هم بالاست، واقعا هیچ سرویس بدرد بخوری پیدا نکردم،مگه اینکه ماهی حداقل 300تومن بیام پول نت بدم!
جدا از اینا، کسی از دوستان هست که سرویس خوبی معرفی کنه؟ سرویس دهنده های دیگه کسی میدونه خوب هستن یا خیر؟ شاتل یا گارس آنلاین جدیدا چطور شدن؟
با تشکر
یه مودم 4G بگیرید، بعد از سیمکـارت ایـرانـسل استفاده کنید، پیشنهـادمن مودم E8372هستش. اینجوری حتی بسته به منطقه تون میتونید سـرعتایی تا حد 40 تا 50 مـگابیـت رو هم تجربه کنید، شایدهم بیشتر.نقل قول:
برای کاهش هزینه از چنـدین بسته ایرانـسل به صورت همزمان استفاده کنید.
1-بسته اصلی: بسته2ماهه30گیگ60تومـن خوبه، بسته 6ماهه100گیگ175تومـن هم خوبه.
2-بسته 6تا12صبح: 5گیگ هفته ای 2تومـن و یا 5گیگ ماهانه3تومـن.
3-بسته شبانه: هرشبی که زیادخواستین دانـلودکنید یک بستـه شبـانه بگیرید، مثلا بسته 60گیگ3ساعته2تومـن
شـارژموردنیاز برای خـریـد این بسته ها رو هم میتونید 10 تا 20درصـدزیرقیمـت پیداکنید که اگه خودتون سـرچ کنیدحتماپیدا میکنید. موفق باشید:n16:
سلامنقل قول:
مودم 3372 چطوره؟ فرضا وای فای نخوام و فقط سرعت زیاد دانلود واسم مهم باشه:n16:
نقل قول:
تشکر خالی کم بود دوست عزیز.عالی بود ترفندتون.ممنون دوست عزیز. :n40:
- اینترنت نسل 4 ثابت ،TD-LTE، چطوره؟ سرعتش تفاوتی داره؟ چون این بسته های ساعتی و متنوع نداره،یه نوع مودم هم فقط داره توی سایت ایرانسل.
- و اینکه در قسمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل ، بسته های ساعتی ، 3ساعته داره نوشته نامحدود! یعنی واقعا 3ساعت حجم نامحدود میده 2هزار تومن؟! سرعت هم بالااااااااا؟!:n13:
بعد میشه این بسته ها را در کنار همدیگه فعال کرد؟! مثلا یه بسته یک ماهه ، بعد وقتی یه بسته ساعتی میزنم، یهو از بسته یه ماهه کم نکنه!؟
اونم مـودم خوبیه، فـریمور هم براش زیاده و میتونید آنلـاک کنیدش که محدود به سیمکـارت یه اپـراتور خاص نباشید. تفاوتـش با 8372 همون وایـفای هستش که خودتون اشاره کردید.نقل قول:
نسل 4 ثابـت زیادتعریفی نـداره. مـودمش هم گرونه، طرحهای شـبانه اینا هم فعلانداره، اگرهزینه کنید روی این مودم و حالا به هردلیلی، مثل تغییرطرح ها، یا بدشدن سرویس دهی این اپـراتور، دستتون به جایی بند نیست و اپـراتوردیگه ای هم روی این فـرکانس نیست، ولی مودم 4G معولی میتونید از ایـرانسل، همـراه آخـر و رایـتل استفاده کنید.نقل قول:
بسته های شبانه رو فقط میشه از طریق app گـوشی خـرید، با کـدussd اینا نمیشه، 1ساعته، 2ساعـته و 3ساعته داره، ولی عملا نامحـدودنیست، هر یک ساعـت محدود روی 20 گیـگ هست، مثلا شبی 2تابسته3ساعتی بگیرید و 120گـیگ دانـلودکنید، اگر سـرعتتون بالا باشه میتونید همش رو مصرف کنید، بچه ها توی تـبریزمثلا زودتر از 6ساعت اون 120 گیـگ رو تمـوم میکنن. سرعتش هم شبها عمـدی کم نمیشه، خوبه. مگراینکه از دکـلی که شما استفاده میکنیدکاربرای دیگه هم دانـلودکنن.نقل قول:
بله، میشه. بین 2تا بسته مشابه الویت مصرف با اونی هستش که انقضاش نزدیکتره، اگر مثل پست قبلیم همزمان یه بسته معمولی بگیرید و یه بسته6تا12 صبح،(مورد 1 و 2 ) بین ساعت 6تا12صبح هم اتـوماتیک از بسته 6تا12صـبح استفاده میکنه.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
من می خواستم خطم رو انتقال بدم به جای دیگه
البته توی این انتقال ، مرکز مخابراتیم عوض نمیشه ( به فاصله چند تا خیابون می خوام خط رو انتقال بدم )
فقط می خواستم بدونم آیا کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه ؟
و آیا اینکه اینترنتم هم منتقل میشه ؟ چون مرکز مخابراتی رو نمی خوام عوض کنم.
باتشکر
اینترنت همراه خط منتقل میشه ولی اگر بعد از انتقال خط اینترنتت وصل نبود زنگ بزن درستش میکنن منم همچین موردی رو سه ماه قبل داشتم البته اینترنت من مخابراته
اینترنت خودم هم ماله مخابراتهنقل قول:
می خواستم مطمئن شم که اینترنت هم با خط انتقال پیدا می کنه یا نه
باز هم ممنون :n16:
سلام دوستان.
می خواستم اینترنت بگیرم،ماهی 80 تا 100 گیگ مصرف دارم، و حداقل سرعت 4 مگابیت جایی هست که 80 تا 100 هزار تومان در ماه این سرویس را در تهران ارائه بده،
خودم غیر های وب جایی را پیدا نکردم،ولی از کیفیتش مطمئن نیستم و خیلی ازش بد شنیدم.در حال حاظر هم مخابرات 2 مگ نامحدود دارم که یک ماهه کیفیتش به شدت اومده پایین.
سلام دوستان به سئوال داشتم ایا سرعت زیاد باعث مصرف اینترنت بیشتر میشه...ممنون میشم جواب بدید الان سرعت دو مگ گرفتم ولی سرعتم تقریبا بین 4تا 6مگ هست الان قصد دارم سرعت 16مگ بگیرم ایا حجم بیشتری مصرف میشه با توجه به سرعت
دقیقاً منظورتو متوجه نشدم.نقل قول:
شما وقتی یک فایل یک گیگابایتی رو دانلود میکنی فقط یک گیگ از حجم اینترنت مصرف میشه، حالا چه با سرعت 2مگ و چه با سرعت 16مگ. پس حجم ترافیک ربطی به سرعت نداره.
ولی یه بحث روانی قضیه اینه که وقتی شما اینترنت سرعت پایین داری از دانلود فایلهای حجیم خودداری میکنی ( به خاطر زمان زیادی که میبره). ولی وقتی اینترنت سرعت بالا میگیری دوست داری فایل های حجیم دانلود کنی و متوجه حجمی که تو روز دانلود کردی نمیشی و اینجوری میشه که مصرفت میره بالا
سلام..وقت بخیر
دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود
سرویس فعلی من:
وایمکس سرعت 256
دانلود نامحدود
ماهانه 52 هزار تومن هزینه سرویس
رایتل داره چنین چیزی؟
مبین نت ؟
یا ...
مرسی
مرسیی از جوابتون..فک کنم پاسخ مو گرفتم...فک میکردم اگر سرعت بیشتر بگیرم حجم بیشتر استفاده میشه..مرسی از پاسخ
سلامنقل قول:
این سوال من هم هست، البته با من تماس نگرفتن، شاید چون تبریز هستم. اما بالاخره که باید جمعش کنم.
البته واقعا سرعت وایمکس بد شده(اولا خیلی خوب بود)، خصوصا موقع دانلود و دیدن فیلم.حالا نمیدونم این مشکل منه یا همه سرویسدهنده ها اینطوری هستن!!
سرعت دانشگاه عالیه، نمیدونم اونا از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنند؟!
دوستان لطف من رو هم یه راهنمایی بکنید،
البته من نامحدود بودن برام مهم نیست. ماهی 4 یا 5 گیگ کفایت میکنه، اما واقا سرعت مهمه.(من با اصطلاحاتی مثل پینگ و... کاری ندارم) میخوام وقتی یه صفحه رو میاره منو حرص نده، اهل بازی نیستم اما مقاله خیلی دانلو میکنم و فیلم هم کمتر اما بالاخره نیاز هست که انلاین ببینم یا دانلود کنم.
سرعت نت من هم 256 هست.
ممنون میشم پاسخ بدید.
نقل قول:
در مورد نت دانشگاه باید بگم میتونید با این سایت سرویس دهنده رو پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برادرا ؟
دوستان ؟
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم:n27::n27::n27::n27:
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
- - - Updated - - -
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم:n27::n27::n27::n27:
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
Art 3 عالي بودنقل قول:
اغاا من منتظر جوابتون هستم لطفا هلپ مي
سلام. کسانی که از تبریز شاتل دارند لطفاً جواب سوالات منو بدن
سرویس شاتل 7000 تومن میگیره دانلود شبانه رایگان مبده. میخواستم ببینم آیا سرعت دانلود شبانه کمتر از روزانه میشه یا نه؟ یعنی یکی زیاد دانلود کنه شاتل سرعت دانلود شبانه رو کم میکنه یا نه؟ سرعت دانلود سرویس یک مگ در شاتل چقدره؟ برای یک سرویس یک مگ با حجم ماهیانه 3 گیگ شاتل 15000 تومن میخواد
الان مخابرات برای( 21 گیگابایت حجم ماهانه که 42 گیگا بایت حجم شبانه ماهانه رایگان داره) 27500 تومن ماهیانه میخواد با سرعت 2 مگا بایت. اینم بگم من با این سیستم با سرعت 600 با دانلود منیجر دانلود میکردم، منتها مساله ای که دارم اینه که به نظرم حجم من بعضی مواقع خیلی کم میشه. مثلاً تو یک ساعت 1 گیگ میبینم کم شده و به همین خاطر میخوام سرویسم رو عوض کنم.
سلام دوستان
دنبال شرکتی میگردم که اینترنت شبانه رایگان بده، در طول روز استفاده زیادی ندارم فقط در حد تلگرام و اینستا
با شاتل هم تماس گرفتم گفتن منطقه شما پورت خالی نداریم
لطفا راهنمایی کنید
سلام من اینترنت می خوام یا کلا نا محدود یا شبا نامحدود و سرعت نامحدود رو کم نکنه.
اگ محدود هم هست حجم ماهانه 5 تا 8 گیگی و سرعتش هم حول و حوش1 یا 2 مگابیت. ( 90 درصد وقتا و به خصوص زمان نامحدودیش این قدر باشه سرعت با هر سرعت نامی که هست)
چی به نظرتون به صزفه است؟ قیمت بین 30 تا 50 بشه ماهی اگر یافت نشه بگید یه فکری بکنم. در ضمن اگر سرعت و کم نمی کنن دوست دارم چندماه یه جا بگیرم ارزون شه.
تقریبا همه ی شرکت ها اینجا پورت دارند فکر کنم ولی باز چک می کنم. پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوستان بهترین اینترنت برای بازی انلاین نداشتن پکت لاست و لتنسی پایین برای کدوم isp هست