اقا من رم را هم عوض کردم از 3000 بالاتر پایدار نیست کجای کار می لنگه .
e2140
gigabyte ga-965-s3
patriot 6400 1 giga یه sl هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر خیلی عجله دارم لطفا سریع راهنمایی کنید.
Printable View
اقا من رم را هم عوض کردم از 3000 بالاتر پایدار نیست کجای کار می لنگه .
e2140
gigabyte ga-965-s3
patriot 6400 1 giga یه sl هم داره.
با تشکر خیلی عجله دارم لطفا سریع راهنمایی کنید.
با سلام
من امروز يه حالي به سيستم دادم يه كم هم به cpu و ram ولتاژ دادم خواستم نظر پيشكسوتا در اور اوركلاك رو هم بدونم كه خدايي نكرده يه وقت سيستم فنا نشه
ولتاژ cpu 1.44 بوده در حالت استاندارد
به رم هم 0.5 ولتاژ دادم
cpu و رم من تاچه حد مجاز به ولتاژ دادن هست؟؟؟؟
در ضمن بايد بگم كه دماي cpu در تست 3dmark 05 تا56 درجه بالا ميره اين ضرر نداره ؟؟؟؟؟
راستي اين HT LINK قبلا 1000.5 بود نميدونم چرا الان شده 220 اين رو سرعت تاثير داره ؟؟
سلام دوستان اینم باز یه اور دیگه که نمیدونم خوبه یا بازم جا داره در ضمن بردمم asus p5b هستش
در ضمن یه سوال داشتم وقتی من سیستممو روشن میکنم اولش یه بار برق میاد و قطع میشه ولی دوباره خودش بعد چند ثانیه کاملا بالا میاد من فکر میکنم برق کم میرسه ایا از این میتونه باشه
پاورمم گرین 300 وات هستش؟
تا این حدی که شما اور کردی نیازی به افزایش ولتاژ نیست حد مجازی هم نداره الانم داری با اور از حد مجاز عبور میکنی ! :20: افزایش ولتاژ اگه صدمه به قطعه نزنه بالا رفتن دمارو با خودش داره که از بازده میتونه کم کنه .نقل قول:
با این CPU به نظر من بهتره ضریب Multi رو کوچکتر انتخاب کنی تا اور بهتری داشته باشی ... تو آخر کار به فکر افزایش ولتاژ باش .:5:
یکی هم در مورد cpuهای intel یه چیزی بگه
اقا مثل اينكه سيستم من دچار مشگل شده به اين عكي نگاه كنيدنقل قول:
در حالي كه قبل از اوركلاك كردن HT LINK روي 1000.5 بود ولي حالا كم شده
در ضمن من BIOS رو هم اپديت كردم ممكنه از اين باشه يا ولتاژ دادن به يس پي يو و رم با عثش شده ؟
در حال ماتي پيلر ht مادربورد شما الان رويه 3 هستش . شما احتمالآ هنگام دستكاري مقدارها به اين مقدار دستنقل قول:
زدي . الان هم مشكلي نيست ميتوني دوباره بزاريش روي 5 .
البته اگه اوركلاك سنگين ميكني بزارش رو 4 تا سيستم stable بمونه .
از دوستان برا این سوال من جوابی نداره؟:41:نقل قول:
عزيز چــــــــــــــــــي بگيم در موردشون آقا حامد خوب CPU هاي جديد اينتل اوور خورهاي خوبي هستند و به مقادير بالا هم مي توني با 1 مين خوب برسي ؟؟؟؟:31::19:نقل قول:
من Cpu Intel e6420 و بوردمم Asus P5w dh duluxe
چیکار می تونم بکنم؟:d
سلام.
لطفا يكي جواب منو بده.
CPU هاي Core 2 Duo تاچه دمايي رو تحمل مي كنن و برا شون مشكلي پيش نمياد؟
CPU خودم E6550 هست.
خواهش ميكنم جوابمو بدين.
ممنون....
اقا من سی پی یوم رو به حالت اول برگردوندم حالا سیستمم کاملا راحت بالا میاد این از چیه؟
من مشخصات سیستمم رو پایین گفتم از اور کلاکرهای عزیز خاحش میکنم که بهم بگن که من تا کجا میتونم سی پی یوم رو اورش کنم
main board:asus P5LD2 SE
1G RAM DDR2
grafic cart:geforce 7100
cpu;pentium 4 3.2
در ضمن اگه درباره اور کلاک کارت گرافیک هم منو راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنونتون می شم تو XPیه راهی از رجیستری بلد بودم ولی تو ویستا امتحانش کردم نشد
در ضمن سی پی یوی من pentium 4 3.2ghzاست من الان رسوندمش به 3.84از این بیشتر اورش کنم پایداری سیستم میاد پایین میخاهم بدونم این به دلیل بالا رفتن دماشه و میشه با یک خنک کننده ابی حلش کرد یا دلایل دیگری دارهتا یادم نرفته اینم بگم که نم نمیتونم مقدار multiplier را افزایش دهم هردفعه که زیاذش میکنم بعد ریستارت دوباره برمیگرده سر مقدار اولیه اش واقعا نمی شه multiplier را افزایش دهیم (قفله!؟)
شما همین الان حدود 20 درصد CPU خودتون رو اورکلاک کردید. در صورتی که از خنک کننده بهتر استفاده کنید امکان اینکه بیشتر اورکلاک بشه وجود دارد.نقل قول:
مقدار Multiplier رو فقط در پردازنده های Intel Extreme و AMD Black Edition میشه افزایش داد و این امکان در پردازنده های معمولی وجود ندارد.
چرا جواب نمي دين.
تو رو خدا جوابمو بدين.
خواهش ميكنم...
[I]CPU هاي Core 2 Duo تا چه دمايي را تحمل مي كنن؟[/I](تا چه دمايي بالا بره مشكل براش پيش نمي آد؟)
CPU من E6550 هست تو رو خدا جوابمو بدين.
میتونی بگی چقدر میتونم اورش کنمنقل قول:
نخير.
اينجا هيچكي نمي خواد جواب ما رو بده.
تا اونجاي كه من يادم مي آيد تا 72 درجه مشكلي پيش نمي آيد ولي اين مقدار هم زياد استنقل قول:
چرا جواب نمي دين.
تو رو خدا جوابمو بدين.
خواهش ميكنم...
[I]CPU هاي Core 2 Duo تا چه دمايي را تحمل مي كنن؟[/i](تا چه دمايي بالا بره مشكل براش پيش نمي آد؟)
CPU من E6550 هست تو رو خدا جوابمو بدين.
عزيز ركورد cpu شما با بهترين مين در سطح جهان 7000تا6500 است....نقل قول:
میتونی بگی چقدر میتونم اورش کنم
سلام
من می خوام یکی بی زحمت خیلی شفاف و واضح به طور قدم به قدم بگه من چطور می تونم از طریق بایوس (American MegaTrends ) سی پی یوم رو اورکلاک کنم؟
با تشکر از تمام دوستانی که در این تالار زحمت می کشند !
خوب عزيز شما بگيد كه مين شما چي هسته و cpu سمستم من هم مثل مال شما هسته من اين cpu رو تا 4335 اور كردم d:
دوست عزیز تمنامی می کنم بفرمائید چطور این کار رو کردید ؟ :46: :46:نقل قول:
من جوونیام overclock میکردم الان کارم به جایی رسیده که underclock :18: میکنم.
ولی توصیه ای که من میکنم اینه که اول به صورت نرم افزاری از توی ویندوز overclock کنید در صورت پایداری سیستم اونوقت برید و از توی setup همون مشخصات رو وارد کنید.
البته همون جوری که گفتم اطلاعات من فسیل شده است شاید اصلا بدرد شما نخوره.:19:
سلام دوست عزيز
خوب اين مقاله رو مي زارم براي شما دوست عزيز كه براي اووركردن خيلي مفيده.....حتمآ بخونيدش دوستان نوشته يكي از دوستان گلم آقا مهراد هسته...
با اين نوشته خيلي چيزا دستتون مي آيد....کد:http://imanprjr.persiangig.com/overcolck.pdf
خوب دوست عزيز اين فايل PDF رو بخونيد اگه مشكلي داشتيد همين جا مطرح كنيد..فكر نكنم مشكلي داشته باشيد چون خيلي شيوا و رسا توضيح داده...
اين عكس رو هم ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://imanprjr.persiangig.com/1164806177.jpg
اين هم چندتا عكس با حال از اوور لپ تاپ بيچاره...
کد:http://www.hwbot.org/blog/wp-content/pict0006.JPG
کد:http://www.hwbot.org/blog/wp-content/pict0010.JPG
ایمان اینکه داره .....میکنه تویه لپ تاپ ولی عجب دلی داره واقعا دیگه اخرشه عجب عکسایی بودن
نقل قول:
از راهنمایتون خیلی ممنونم .
می شه بفرمائید چطور از توی ویندوز اورکلاک می کنید ؟چه برنامه ای مورد استفاده قرار می دهید ؟
در ضمن imanprjr عزیز گویا لینک هایی که دادی اشکال داره !
عزيز با برنامه هاي مثل easy tuner 5 هم مي شه توي ميندوز اور كرد ولي ارزش نداره چون احتمال داره سيستم مشكل پيدا كنه....از همون بايوس بهتره....عزيز چه مشكلي دارند من چك كردم سالم بود...
دوستان من سيستم خودم رو اوركلاك كه ميكنم حدود 10% با 3dmark05 كه تست ميكنم هيچ تغييري نميكنه اما به محض دادن ولتاژ تازه سيستم شروع به حال اومدن ميكنه
حالا ميخوام بدونم كه اين 0.1 ولتاژ دادن ميتونه به cpu صدمه بزنه ؟؟؟؟؟
amd 6000+ x2
نه عزيز 0.1 كه چيزي نيسته .........من مثلا 4000x2 كه ولتاژش روي 1.25 بود رو تا 1.35 اوردم اصلا تآثير روي دما نداشت....
های .نقل قول:
تو این عکسها جز کولینگ لپتاپ چیزی ندیدم ! ولی وسوسه شدم لپتاپمو اورکلاک کنم :31:
توی بایوس لپتاپها چیزی واسه اور نیست و باید از تو ویندوز این کارو بکنم ... چه برنامه ای پیشنهاد میدید ؟؟
لپتاپم هم Dell 1501 با cpu : amd sempron 3500+ .
اقا سی پی یو من pentium 4 3.2Ghz است من اونو تا 4.01اور کردم ببینید خوبه یا بازم جا داره اور بشه دماش هم وقتی با xp کارمیکنم 30تا45میره ولی تو ویستا تا55 هم میره در ضمن مشخصات سیستم من :
asus p5ld2-se
geforce 7100 1
1g ram
نقل قول:
اقا سی پی یو من pentium 4 3.2Ghz است من اونو تا 4.01اور کردم ببینید خوبه یا بازم جا داره اور بشه دماش هم وقتی با xp کارمیکنم 30تا45میره ولی تو ویستا تا55 هم میره در ضمن مشخصات سیستم من :
asus p5ld2-se
geforce 7100 1
1g ram
عزيز خوبه ولي بالاتر از اين يك كولينگ درستو حسابي مي خواد......
تو تنظيمات بايوس مادربورد M2V قسمتى به نام Overclock Profile وجود داره كه مىشه مقاديرى مثل %5 و غيره رو بهش اختصاص داد.
سؤالم اينه كه تنظيم اين قسمت، در حقيقت چه پارامترهايى رو تغيير مىده؟
◙
فرکانس cpu رو اضافه میکنهنقل قول:
5 تا 5 تا برو بالا اگه رفتی
فقط CPU؟ كارى به فركانس VGA و RAM نداره؟
◙
به VGA کاری ندارهنقل قول:
تو صفحه اورکلاکینگ من یه گزینه به اسم Pci Expres Frecuenciوجود داره مقدارش هم از 90تا150است می خوام بدونم که این گزینه به چه دردی میخوره و با زیاد کردنش میشه سرعت سیستم رو بالا برد در ضمن اگه خواستم زیادش کنم از چه مقداری شروع کنم یواش یواش برم بالا چون من سه چهار بار دستکاریش کردم ولی سیستم بالا نیومد ممنون
این گزینه برای افزایش فرکانس pciExpress به کار میره که نیازی به افزایش درش نیست . میتونه به کارتت صدمه بزنه پس تغییرش نده ./
سلام...
دوستان این سیستم منه
Cpu:Intel Core 2 Duo E6400
Ram:OCZ 2GB Bus 533 Dual
Main:Giga 945PL-S3
Graphic:Forsa Geforce 8800GT 512MB
من FSB رو که در حالت عادی روی 266 هست رو بیشتر از 270 نمیتونم زیاد کنم و 271 بشه سیسم بالا نمیاد، مشکلی هست.. چون من شنیدم که core 2 باید راحت بدون تغییر ولتاژ تا 300 بتونم FSB رو بالا ببرم.. راهنمائی کنین ممنون میشم