برای همه ی شرکت ها؟؟؟نقل قول:
Printable View
برای همه ی شرکت ها؟؟؟نقل قول:
یک جایی خونده بودم حجم آپلود رو نباید ای اس پی ها محاسبه کنند ایا درسته؟ و مبیننت اجرا میکنه؟
سلام
داشتم نظرات دوستان رو میخوندم برای دانلود شبانه
خوندم که دو برابر حجم میشه فقط دانلود کرد؟ و اینکه بعضی از دوستان گفتن شبا تا 6 گیگ هم دانلود میکنند
چیزی از حجمشون کم نمیشه؟
من چند شب داشتم دانلود میکردم حدود 3 گیگ
از برنامه نورکس که میدیدم از چند مگ که دانلود میشد 180 مگ حدودا از ترافیک خودم کم میکرد.
برای شماهم پیش اومده؟ این چه رایکانیه اون وقت :n27:
شما اگه از قدیم یوزر مبین نت هستین براتون رایگانهنقل قول:
نقل قول:
بله خوندم توی کامنتا یوزر های قدیمی رایگان دارند ولی من یوزر قدیمی نیستم.
پس برای من همون دو برابر حجم فقط رایگانه؟
بله دیگه ..........نقل قول:
سلام.
من مشتری مبین نت هستم ولی چون مکانم رو عوض کردم به چندتا مشکل برخوردم، اگه امکانش هست راهنماییم کنید! ممنون!
1 - من مودم جیبی مبین دارم و این مودمم رو تقریبا 2 سال پیش گرفتم. در حال حاضر اینجایی که هستم اصلا انتن نمیده ولی یه مودم BM632w از دوستم قرض گرفتم ( از صفحه وایمکس تنظیمات مودم عکس گرفتم و پیوست کردم برای اینکه ببینین چجوری سیگنال میگیرم با این دستگاه ) که بطور کلی سه خط انتن داره اونم توی یه نقطه خاص.
یه بار سعی کردم توی تنظیمات مودم دوستم یوزر و پس مودم جیبی خودم رو بزنم تا شاید بتونم از اکانت خودم استفاده کنم روی مودمش که نشد.
حالا موندم که اگه من مودم جدید بگیرم جزو مشترکین جدید ( از لحاظ ترافیک رایگان شبانه ) حساب میشم؟ و نمیتونم از اکانت فعلیم روی مودم جدید استفاده کنم؟
2- روی مودم من یه پورت انتن اکسترنال هستش که توی اینترنت سرچ زدم و احتمالا نوع پورتش crc9 male هست. سوالم اینه که تا حالا کسی از انتن اکسترنال روی مودم جیبی مبین نت استفاده کرده و جواب گرفته؟ و اینکه توی تهران کجا میتونم این کانکتور رو گیر بیارم و یا تبدیل این کانکتور به sma female ( برای استفاده از انتن اکسترنال معمولی )؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ایرانسل گرفته ام افتضاحه مبین نت چطوره تست سرعت می گذارید .......
سلام من وایمکس ایرانسل دارم سرعتش بد هست .......... 512 دارم و adsl دارم 2 مگابایت همش تلفن نویز داره ......نقل قول:
کارم هم نویسندگی برای سایت های آگهی و تفریحی و موسیقی هست .......... سرعت 1 مگابایت مبین نت سرعتش خوب هست برای ارسال پست ؟؟؟ یا مثل ایرانسله .......
سرعت بستگی به منطقه مورد استفاده داره میتونید یک مودم از افرادی که مبین نت دارن قرضی بگیرید و ببرید یک مدت استفاده کنیدنقل قول:
اصولا در ساعات رایگان اصلا نمیشه حساب باز کرد
در ساعات غیر رایگان راضی کننده هست ولی بعضی مواقع هم رو اعصابه
قطعی داره ولی کم هست
اصولا معلوم نیست حجم مصرفی را چطور محاسبه میکنند فکر کنم مثل بقالی سر کوچه که هر چه کمتر میخری حسابت دوبل و بیشتر میشه
رو مشخصات طرح هم نمیشه حساب باز کرد مثلا راحت دانلود رایگان را حذف میکنند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند به مشتری
خلاصه حسابی فکرهاتون را انجام بدین تا بعدا پشیمون نشین
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
دوستان سلام. یه مشکله خنده دار برام پیش اومده.اشترکه یه ساله مبینو با سرعت 512 داشتم.بعد که تموم شد اومدم اشتراکه یه ماهه 128 محض امتحان گرفتم الان که تموم شده خاستم برم طرحه یه ماهه 512 بگیرم میزنه توجه باید مدرک ارتقا سرعت بفرستید.مگه مدرکو یه بار نفرستادیم نیازی نداره دوباره بفرستیم که.بعدشم یه سئوال کسانی که طرحه 128 دارنو مدرک اصلا نفرستادن. تو صفحه مشترکین گرفتنه طرح هایه بالایه 128 براشون فعاله یا نه؟ ممنون.:n40:
سلام
1- دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت مبین نت در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه
آها، راستی یه بار یه مودم 3 آنتنه مبین نت آوردن خونمون که همه چراغ های آنتنش روشن بود(ما خونمون تو بلندی هست). اون سرویسش 1 مگ بود و سرعت دانلود هم 128 بود،یعنی شاید یه 3و4 تا این ور و اوون ور میشد از این 128.
حالا میخوام ببینم الان چه جوری هست وضعیت؟؟
اینجا همه از میزان دانلود شابنشون میگن ولی من دنبال سرعت هستم. چون کابل کشی خونه ضعیفه adsl برام نهایت تا 2 مگ میره.
2- بهترین و قوی ترین مودمش کدومه؟
ممنون
اگه یه بار فرستادی زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت های بالاتر رو واست فعال کنننقل قول:
ممنون اره یه بار فرستادم منتهی اینبار اشتباه کردم رفتم محض تست 128 گرفتم. البته الانم فعاله ها. فقط با قرمز زده توجه برایه سرعته بالاتر باید مدرک اپلود کنی.....با صدایه مشتارکین هم مکاتبه کردذم جواب داده خللی در صفحه مشترکینه شما وجود نداره همین.نقل قول:
یه سئوال از دوستانی که از روزه اول سرعته 128 گرفتنو اصلا مدرک ارتقایه سرعت نفرستادن.میرید تویه صفحه مشترکین ایا طرح هایه بالایه 128 براتون فعاله یا غیر فعاله؟
بدترین شکرت اینترنت مبینت وایمکس هست!!نقل قول:
من 4 ماه داشتم سرعت بالاترین سرعت 128 کیلو بیت .
سرعت دانلود 35 تا 0 کیلو بیت! و متوسط سرعت که اکثرا رو متوسط بود 15 تا 20 کیلو بیت!!!!
بد ترین اینترنتها مبین نت و دایل آپ!!! نگیر که پشیمون میشی . و الا خود دانی.
ببینید اگه جایی باشید که خوب انتن بده واقا عالیه
512 مبین نت 110 تا سرعتشه اصلا هم نوسان نداره نه کم میشه نه زیاد
قطعی هم خیلی خیلی به ندرت داره
کلا از همه نظر خوبه فقط قیمتش نسبتا بیشتره
128 مبین نت من دارم
Signal Strengt 36%
سرعت زیر 120 نمیاد.
با سلام و روز بخیرنقل قول:
درصورتی که کماکان مشکل پابرجاست شناسه اشتراک خود را اعلام نمائید تا مشکل ایجاد شده رفع گردد
باتشکر
ممنون پیگیری کردم حل شد.:n40:نقل قول:
دوستان من 15 روز از طرحم باقی مونده...
اگر طرح جدید انتخاب کنم جایگزین طرح فعلی میشه؟ یا باید تا پایان 15 روز صبر کنم؟
سلام
من می خوام وایمکس مبین نت بگیرم
تو سایتش مناطق تحت پوشش و دیدم ،منطقه من ،سبز کمرنگه ،یعنی مودم فضای باز می خواد ،می خوام بدونم سرعت دانلودم خیلی کم میشه؟
مثلا برای یک مگ سرعت دانلود شبانه اش چقدر میشه؟
کلاً کسانی که مبین نت دارند از دانلود شبانه اش راضی هستین؟
سلام دوستان
این پشتیبانیه مبین نت چرا اینجوریه؟
من برای کسی مودم میخواستم بگیرم زنگ زدم پشتیبانی برای به نام زدن سوال کنم گفت با ایمیل به نام میشه زد نیاز به حضوری رفتن نیست
مودم و خریدم زنگ زدم میگه باید حضوری برید به نام بزنید
فرداش زنگ زدم باز میگه نیاز نیست حضوری برید
حالشون خوبه؟
کسی اخیرا به نام نزده؟
با خرید طرح جدید طرح قبلی از بین میره قبلا که اینطور بود حتما الانم همینطوریهنقل قول:
من خودم غی حضوری یه بار به نام زدم مدارک رو با فکس براشون فرستادمنقل قول:
مال من خارجج از محدوده سبز کمرنگ بود مجبور بودم از مودم بیرونی استفاده کنم کلا غیر از تو محدوده بود شراط دیگه ای تاثیر داره مثل ترافیک دکل ها و فاصله از دکل سرعت یه مگ هم با کمترین سیگننال قابل دریافته تا چندماه پیش که من داشتمتو منطقه ما سرعتا خوب بود الان رو نمیدونم چطوریهنقل قول:
تعرفه های جدید اشتراک های یک، سه و شش ماهه مبین نت .... سال 94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ حذف شده؟نقل قول:
ویرایش: تو سایت دیدم، این عکس کامل نیست، ظاهرا 4 مگ هم اضافه شده
چرا اوپن و کریو و همه از کار افتادن ؟!
عیدی سال جدیده ! :n29:
فقط مبین نت اینطوری نیست اکثر سرویس دهنده ها اینطوری شدننقل قول:
آره متاسفانه مشکل سراسری هست..نقل قول:
کسی میدونه این طرح های جدید کِی فعال میشن؟
2 ماه خط تلفنم قطع بود مجبور شدم وایمکس مبیت نت بگیرم .....نقل قول:
4 گیگ یک ماهه آنقدر سرعتش پایین بود که توی یک ماه نتونستم اندازه حجم خریداری شدم 4 گیگ دانلود کنم مقداری حجمم اضافه موند!!!!!
شبانه هم که کلا تعطیل .1!!!! از ساعت 3 تا 8 مبین نت شیراز. بتمام معنا * ( آشغالترین اینترنتی که استفاده کردم.) بعدش دیگه نگرفتم . ولی مودمش که 220 هزار تومان گرفته بودم رو دستم باد کرده!!!!!
حیف پول که به این شرکت ....! دادم.
مبین نت اینترنت چهار مگابیت آورده؟
با عرض سلام به دوستان عزیز
به نظر عزیزان میشه با نصب یه انتن 5db قدرت فرکانس گیری مودم bm632 رو بهبود بخشید؟ الان هیچ کدوم از چراغهای مربوط به انتن مودم روشن نیست و اینترنت مدام قطع و وصل میشه
از کمک دوستان سپاسگزارم
ایام به کام
یک گیگ ترافیک هدیه نوروزی همین الان برای من واریز شد...
چطوری میده؟ برای همه میده؟نقل قول:
برای منم یه گیگ هدیه نوروزی امروز اضافه شد
تا هشت فروردیننقل قول:
ما از کجا میدونستیم
بدرد خودش میخوره
تو سایت خودش اطلاع رسانی کرده بودنقل قول:
ما که هر روز سایتش نمیریم که هشت روز بیشتر وقت نداده بودن، حداقل ایمیل پیامک میدادننقل قول: