آقا اگه بسته 128 رو بگیریم مثل 256 سرعت میده؟
Printable View
آقا اگه بسته 128 رو بگیریم مثل 256 سرعت میده؟
نقل قول:فعلا فقط بسته ماهیانه برای فعال کردن نسل سوم لازمهنقل قول:
سرعت هم فقط ۲۵۶ کیلوبیت هست
Sent from my iPad using Tapatalk
نه اگر بسته نگيريد اينترنت نسل دو رو داريد ولي نسل سه نهنقل قول:
اگه بسته داشته باشیم ولی بره روی رومینگ ملی رایتل یا ایرانسل باید پول جدا بدیم ؟!
از کجای سایت میشه بسته خرید من پیدا نکردم ( منظورم بسته 3g هست که فکر کنم با بسته gprs که اونو پیدا کردم متفاوت باشه)نقل قول:
بلهنقل قول:
اونوقت یا از شارژ کم میشه یا باهزینه مصرف ازاد حساب میکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سوالی برام پیش اومده. حتما باید بسته فعال بشه تا بجای E بزنه 3G؟! جاییکه یکی از دوستان بالای گوشیش 3G میزد، برای من فقط edge مینوشت. دلیلش چی میتونه باشه؟
خیر ، از تنظیمات شبکه ، حالت را روی WCDMA قرار دهید یا از طریق جستجوی شبکه 3g را انتخاب کنید:n16:نقل قول:
خیلی وقته 3G رو روشن گذاشتم ولی با این حال تمام جاهایی که رفتم بدون حتی یه لحظه نمایش 3G بوده. حتی تنظیمات سلولار رو ریست کردم و دوباره mcinet رو نوشتم! فقط وقتی سلولار رو روشن میکنم برای یه لحظه 3G میشه و بلافاصله میره رو E.نقل قول:
گوشیتون چی هست؟نقل قول:
سلام.. من می خوام 3g داشته باشم روی خط دائمی.. چیکار باید کرد؟
و چجوری می شه مناطق تحت پوشش رو متوجه شد که کجا هستند؟
من تهرانم..منطقه 10.. محل کارمم زیرزمینه.. مترو.. راه اندازی شده اونجا؟
بسته یک ماهه بخر خودش هرجا 3G باشه H+ میاد بالای گوشیت یکماه بگیر بعد مناطق دستت میاد . اکثره مناطق داره . تو اصفهان همه جا وصلهنقل قول:
توی تهران، خیلی از مناطق 3g نشده هنوز، من توی همت طرف های حقانی_ ملا صدرا - میرداماد، 3جی رو دیدم وصل هم شد.
در مورد کیفیت هم باید بگم افتضاح سرعت روی 256 محدود شده بود.
سرعت تو ارومیه تقریبا پایدار هست و تقریبا در 2~3 روز گذشته تقریبا قسمت های مرکزی شهر زیر پوشش 3G رفته!
البته خونه ما فعلا H و H+ نیست و 3G آنتن میده و اونم ضعیفه(معمولا 2 یا 3 خط آنتن داره)
ولی سرعتش تقریبا همیشه روی 30~32 KB هست!
و خیلی راحت میشه وبگردی کرد، یعنی زمان پاسخ گوییش پایینه و تو وبگردی هیچ مشکلی احساس نمیشه!
ولی برای کسایی که میخوان دانلود کنن، بصرفه نیست!(همین حالا با سرعت 4Mbps هر گیگ بدون محدودت زیامی رو میگیرن 3500 و با محدودیت زمانی رو 700 تومن! یعنی به هیچ عنوان 3G برای دانلود بصرفه نیست!)
به نظر من با 256 توی سال 2014 هیچ کار نمیشه کرد.
نظر حداقل 90% کاربر ها با نظر شما ، یکی هست، ولی:نقل قول:
در شرایط فعلی بیشتر از این به هیچ عنوان منطقی نیست!
تا زمانی که مجلس به وزارت ارتباطات اجازه افزایش حداقل 10 برابری پهنای باند اینترنت کشور رو نداده، نمیشه سرعت رو بالا برد!
اگه پهنای باند کشور 10 برابر بشه، میشه روی سرعت های 3~4 مگ صحبت کرد!
چطور ايرانسل ميتونه بده ولي همراه اول نميتونهنقل قول:
1: تعداد کاربر های همراه اول حداقا 7-8 برابر بیشتر از ایرانسل هست.نقل قول:
2:ایرانسل هم در اول کار سرعت رو باز گذاشته و بدلیل کاربر کم و سطح پوشش محدود سرعتش افت چندانی نداره!
ولی بعد چند ماه اگه اینطوری ادامه بده ، کاربرانی که اولویت دارن(سیگنتل قویتری دریافت میکنن) با 7-8 مگ دانلود میکنه ولی کاربری که سیگنال ضعیفتری داره نمیتونه یه صفحه وب رو باز کنه.
خلاصه ماجرا اینه عامل محدود کننده پهنای باند اینترنت کشور هست، و حداقل باید 4-5 برابر بیشتر بشه...
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
سلام.. من بسته گرفتم تهران منطقه 10 خ جیحون فقط 2G
آره با این تئوری میشه اینترنت کشور رو به گرگان گرفت و تا تاریخ نامعلومی سرعت رو 256 نگه داشت،نقل قول:
دوست عزیز نظرت چیه سرعت ها روی 128 ببندیم، پهنای باند ماهنامه کشور رو کاهش بدیم و نصفه این ارزی که از این راه ذخیره میشه رو هم به حساب ارزی واریز کنیم ؟
حق با شماست!نقل قول:
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
واقعا خاک تو سر همراه اول. همیشه مزخرف ترین اپراتور بوده تو همه شرایط، دلشون به همون مشتریای 20 سال قبل تا الانشون خوشه، چند سال دیگه که نسل جوون بیاد تو جامعه کسی همراه اول رو گردو چپشم حساب نمیکنه...
جریان چیه؟نقل قول:
برای من که 2 خط آخرش نمیاد!
یعنی فقط یاعت و تاریخ رو میگه و حجم رو نمیگه...
حیف چه شماره توپی هم دارم از همراه اول (RedWine) هر جور میخوام بهونه کنم اونو بکنم سیمکارت اصلی اصلن نمیشه... واقعا کمبود داره تو همه چی:n04:
3g همراه اول تبریز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که تو تهران توی منطقه 10 , توی ستارخان , توی اکباتان هر جایی رفتیم 3g ندیدیم.. کجارو فعال کردن نمی دونم..
بستگی به مدل گوشیتون دارهنقل قول:
بعضی مدل ها تو سرچ شبکه نوع نسل شبکه اپراتور ها رو مشخص میکنه
ولی اگه گوشی شما جزء این دسته نباشه تا بعد از خرید بسته یک ماهه نمیتونید متوجه بشید
Sent from my iPad using Tapatalk
داداش من متوجه نشدم.. من وان ایکس ال دارم.. 4G رو هم ساپورت می کنه..نقل قول:
آها فهمیدم... ولی خب پوشش نداریم برادر..
دوستان برین تو این لینک می فهمین کجاها پوشش داره.. برا همه ایران هست..
توی مشهد که حداقل جاهایی که زده پوشش داره ، نداره...نقل قول:
فک کنم همراه اول دوست داره که اینجاها آنتن داشته باشه ، ولی خب نداره !!!
یعنی حیف این شمارم دسته n نفر پخشه ، وگرنه سیمکارتو از وسط میشکوندم !
والا تا جایی که من فهمیدم این آماریه که خود سایت از گوشیهایی که تو اون مناطق کانکت شدن میگیره..ربطی به اپراتور فکر نکنم داشته باشه..شایدم اینجوری نباشه..
3G همراه اول تو سایت Opensignal ثبت شده؟!
منظورم نقشه پوشش هست
تست سرعت 3g همراه اول در اصفهان!
بله..هست.. من امروز یه چخی تو حکیم داشتم می زدم 3G اومد برام.. رو 256kbps هم بستنش.. یعنی سرعت دانلود نزدیک 32kB..نقل قول:
ولی پیج رو بسیار عالی باز می کنه ..
سلام
این مدت در اکثر نقاط شهرمون که رفت و امد داشتم bts های همراه اول رو دیدم که در این مدت 1ماهه 90 درصدشون مجهز به 3G شدن.
یه چیزی رو که متوجه شدم bts های ایرانسل تو قم خیلی کمه و علتی که ایرانسل روی هر فرستنده bts سه ماژول 3G(در مجموع 9 عدد) نصب کرده بخاطر اینه.
و همراه اول بخاطر اینکه تعداد bts هاش خیلی زیاده روی هر فرستنده bts یک ماژول نصب کرده.(توی منطقه خودمون 3-4 bts همراه اول هست و با اینکه تعداد ماژول bts ها کم هست ولی بدلیل تراکم زیاد bts ها مشکلی در سرعت و... معمولا نباید پیش بیاد)
(البته این تحلیل منه و شاید اشتباه باشه)
+
امروز هم که 3G رو تست کردم همراه اول قابلیت Burst رو فعال کرده و در چند ثانیه اول سرعت تا 500-600 میره و بعدش میاد رو 30. همین امر رو وبگردی خیلی تاثیر مثبت داره
ویدیو:
ایول! همراه اول هم دست بکار شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در این ساعت شب کیفیت و سرعتی که همراه اول در قم داره خیلی عالیتره نسب به ایرانسل!
چه عجب مدیران همراه اول مخشون کار کرد:n02:
:n29:نقل قول:
من موندم.
شما کجایی که هم ایرانسل هم همراه اول خوب آنتن میده. که الان بین 6 مگ و 7 مگ ایرانسل و همراه اول دو دل شدی :n02: