اینم تست امروز با اینکه سیگنال ضعیف بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست امروز با اینکه سیگنال ضعیف بود
اینم تست من بالاخره تو خونه ما انتن 3g اومد جایی که نسل دو وصل نمیشد. البته پنج شنبه شب بود و بار ترافیک نسبت به شبهای ده فکر کنم بیشتر باشه. نتونستم زیاد تست بگیرم با یک تست هزار تومان کم میکرد!!!!! پینگ باکو ببینید از تهران هم کمتره من با adsl هم همچین پینگی نگرفتم. اکثر دوستان تست از سرور ایرانی میزارن من سعی کردم از خارجی قرار بدم. تهران:
سرور باکو
بیا اقا امیر ابنم سرور باکو البته برای دیروز[emoji2]
اینم از سرور باکو که الان گرفتم فقط سرعت دانلود و اپلود رو نگاه [emoji15]
قراره همینجوری پهنای باندش باز بمونه یا میبندن؟؟؟؟
اگه ببندن که خیلی مسخرس ، تازه سرعتی که تو کشورای اروپایی میده خیلی بیشتر از اینجاس تازه باید سعی کنن سرعت رو بالاتر ببرن نه این که کمتر کنن[emoji53]نقل قول:
فعلا" قانون حداکثر سرعت اینترنت همراه 1Mbps هست. مگر تا اول شهریور زمان ارائه رسمی نسل 3 ایرانسل، این قانون بازنگری بشه که بعیده!نقل قول:
ولی به نظر بنده حتی 1Mbps اگر استیبل با پوشش سراسری باشه واسه موبایل کفایت میکنه.
سرعت رو با قیمت پایین بیارن خیلی خوبهنقل قول:
واقعا جالبه که تو مشهد هنوز نیومده!!
دوستان تو آندروید باید کار خاصی کرد که مثل عکس بالا شبکه های موجود رو به تفکیک 2G و 3G نمایش بده و بشه انتخابشون کرد؟
خیر فقط حالت شبکه روی wcdma/gsm باشه شما سرچ دستی انجام بدی میاره بالانقل قول:
آقا گوشی من گلکسی هست وقتی سرچ میزنم کنار اپراتورهایی که پیدا میکنه نمی نویسه 2g یا 3g باید چکار کنم؟نقل قول:
ببین اگر گزینه WCDMA داره فقط همینو انتخاب کننقل قول:
یا اگر دراپراتوهای شبکه حالت شبکه 2G داره تیکشو ور دار
کلا سامسونگ هم دست کمی از اپل که فقط پول اسم میگیره نداره...
گوشی بنده سامسونگ و آندرویدش 4.0.4 هست و کنار اپراتورهایی که پیدا میکنه 2G و 3G نمیزنه.نقل قول:
همه ورژن های آندروید این قابلیت رو دارن یا باید نسخه 4.4 باشه؟
تو نسخه های اندروئید فرق میکنه این قسمت
برای 4.1 من به جای 3g میزنه UTMS و در ضمن شبکه های 3G و 2G رو باهم یه جا سرچ نمیزنه و باید بذارم روی GSM Only یا WCDMA تا هر کدوم رو پیدا کنه
=====================
فعلا با این وضعیت تنها از کلانشهر ها از تبریز و شیراز و اصفهان گزارش ندادن که به نسل 3 ایرانسل وصلن :دی
من دیشب داشتم تا شعاع 1 کیلومتری خودم رو گشت میزدم که فقط و فقط نسل 3 همراه اول بود با آنتن تا خرخره پر !!!
این هم همراه اول :
آغاز ارائهی خدمات نسل سوم به مشترکان همراه اول در تبریز از ابتدای شهریورماه جاری!
ربطی به اون نداره که من گذاشتم رو اتومات میگم وقنی سرچ میزنم کنارشون نمی نویسه 2g یا 3g اینو باید چکار کنم ولی گوشیهای سونی مینویسهنقل قول:
نقل قول:
گفتم که دوست عزیز!!
تو ورژنهای مختلف اندروئید فرق میکنه
اون عکس هایی که اکثر دوستان گذاشتن مال اندروئید های ورژن 2 هستش که همه رو کنار هم میاره !! برای اندروئید های بالاتر از 4 اینجوری نیس !! چون به کل سیستم اندروئید تو این ورژن ها فرق میکنه و همونظور که من گفتم شما سرچ کن
رفقا این بستگی به گوشیتون داره مثلا گوشی خودم که lg g2 با اندروید 4.4 پیدا نمی کنه ولی گوشی خواهرم که اکسپریا مینی با اندروید 4 پیدا میکنه.
رو سامسونگ هم نمینویسه ظاهرا"!نقل قول:
فکر کنم به کاستومی که شرکت تولید کننده موبایل ساخته ربط داره.
اینکه جلوی شبکه ها مینویسه 2g یا 3g مربوط به ورژن اندروید نیست مال رابط کاربری گوشی ! که گوشی های سونی مینویسه بقیه رو نمیدونم ! ولی سامسونگ فقط اسم اپراتور میزنه :n01:
اينم تست 3g من كه ديشب راه افتاد تو منطقه ما (شرق تهران-خيابان سبلان)
نوسان زياد داشت اما در مجموع خيلي بهتر از رايتل بود
Sent from my iPad using Tapatalk
تو سامسونگ علاوه بر اینکه جلوی شبکه ها نمینویسه 2g یا 3g، وقتی سرچ میکنی ایرانسل رو به تفکیک 2G و 3G نمیاره. شاید بخاطر اینه که ایرانسل مثل همراه اول از دو تا اسم مختلف استفاده نکرده.نقل قول:
اتفاقاً آندروید 4.4 دستگاه من به تفکیک میاره(عکس صفحه اول)نقل قول:
فکر کنم فقط رو گوشی های SONY مینویسه.
سمت شمالغرب تهران هنوز چیزی یافت نشده.
SONY XPERIA Z2
دوستان عزیز
نگران سرعت گسترش پوشش نسل سوم نباشید. طی آماده سازی هایی که صورت گرفته، طبق درخواست وزیر محترم ارتباطات. سیاست اپراتور دوم، سرویس دهی یکسان و گسترده به تمامی اقشار و مناطق هست.
پس از اول شهریور در صورت عدم بروز مشکل در دادن مجوز نهایی، کمتر از دو ماه اکثر مناطق کشور بخصوص مناطق محروم روستاها و مناطقی که زیرساخت ارتباطی در آنها توسعه پیدا نکرده، خدمات نسل سوم ارائه خواهد شد.
ایرانسل بر عکس همراه اول که فقط زیرساخت مناسب در شهرهای پرجمعیت ایجاد کرده، در سراسر کشور بخصوص مناطق روستایی دور افتاده و محروم زیرساخت و تجهیزات بروز دارد و مشکل خاصی در زمینه ارائه خدمات نسل سوم وجود ندارد.
در طرح پایلوت فعلی هیچ کمبود پهنای باندی وجود ندارد و علیرغم محدود بودن مناطق تعداد کثیری از مشترکان تا به این لحظه حداقل یکبار از پوشش نسل سوم ایرانسل و اینترنت همراه پرسرعت استفاده کرده اند. تا فرصت هست تلاش می شود اینترنت واقعی نسل سوم برای اولین بار به مشترکان بدون هیچ محدودیت پهنای باند ارائه شود.
تست سرعت سرور ایران:
پینگ با سرور ایران (شاتل)
پینگ با سرور خارج (4.2.2.4)
جنوب غرب تهران هم خبری نیست پرسیدم
+
راستی یه سوال گوشی من از 3g پشتیبانی نمیکنه میشه از مودم 3g استفاده کرد؟وصل کنم به سیستم؟
بله میشه ....نقل قول:
یعنی پس باید اول سیم کارت رو رو 3g تنظیم کنیم بعد سرچ بزنیم ا نه؟نقل قول:
من یه مشکلی دارم وقتی میرم روی 3G بعد که میخوام دوباره برگردم میرم میذارم روی حالت اتوماتیک . شبکه رو هم اتوماتیک میزنم ولی نمیره رو 2g ! انتنم هم 2 تاست با 3g !! مگه نه انتن هر کدوم از شبکه ها بیشتر بود باید بره روی همون شبکه ؟! نمیدونم مشکل از شبکه ایرانسل یا گوشی من !!
نه وقتی یه شبکه رو انتخاب می کنید گوشی با صرف انرژی بیشتر هم که شده اون شبکه رو حفظ می کنه اگر شما از 2G میخوایید استفاده کنید حالت اپراتورهای شبکه رو بذارید روی Only GSM بر میگردهنقل قول:
خوب کار حالت wcdma/gsm که اخرش هم زده auto connect دقیقا چیه ؟! روی این حالت از کجا میفهمه که باید به چه شبکه ای متصل بشه ؟! بعدا که انتن 3g کامل شد کلا میره روی 3g درسته ؟ :n01:نقل قول:
در این حالت همیشه اولویت با شبکه ایست که تکنولوژی جدیدتری دارهنقل قول:
نقل قول:
If you select LTE/WCDMA/GSM (auto connect), your mobile phone automatically switches between the three network modes provided you're within range of a 4G network.
Sent from my iPhone using Tapatalkنقل قول:
GSM/WCDMA (auto connect) - automatically switches between 2G/3G modes. When signal strength is low, 3G is favored more
درسته اقا احسان ممنون . ولی الان اکثر مردم گوشی هاشون روی همین گزینه auto هست به صورت دیفالت ولی روی 2g هستن و انتن هم کامل ! شاید به خاطر اینه که تا حالا 3g انتخاب نکردن درسته ؟ :n01:نقل قول:
البته این توضیح درحالت ایده ال هست که هر دو سیگنال موجود و قوی باشند فعلا که دکل های نسل سوم محدود هستند و گوشی بصورت اتوماتیک به دکل نزدیک تر وصل میشه که هنوز اکثرا 2G هستند دیگه فرصت نمیکنه دکل 3g رو که دورنر و ضعیف تر هست رو انتخاب کنهنقل قول:
شبیه همین اتفاق تو وایمکس هم میافتاد و بعضا به دکل نزدیک تر و با سیگنال قوی تر وصل میشد در حالی که ممکن بود دکلی که دورتر هست خیلی خلوت تر باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا سرعت 1.4 مگ بر ثانيه دست پيدا كردم::n02:
ولي تك كانكشنش خيلي پايينه:
=========
به نظرتون سازمان تنظيم حداكثر چه سرعتي مجوز ارايه ميده به ايرانسل؟
اين رايتل خراب شده هم انگار نميخواد به خودش يه تكوني بده و تعرفه هاش رو ارزون كنه:n21:
باید گوشی رو بزاری رو حالت 3g بعدش سرچ بزنی
مال من وصل میشه به 3g منتها رو Edge نمیدونم چرا...
نقل قول:
رایتل با این تعرفه ها فقط و فقط خودشو داره به دست خودش نابود می کنه
شما در نظر بگیر 4گیگ اینترنت 1ماهه داره توسط رایتل فروخته میشه 40هزارتومن ولی 5گیگ اینترنت 1ماهه در ایرانسل فروخته میشه 20هزارتومن! خوب با فراگیر شدن نسل سوم ایرانسل دیگه کسی سراغ رایتل نمیره! افرادی هم که الان بسته های بسیار گران قیمت رایتل تهیه می کنند اکثریت مجبور هستند و انتخاب دیگه ای ندارند ولی تا چند ماه دیگه این شرایط کاملاً متفاوت خواهد بود
شرایط سیگنال 3G در منطقه شما به چه صورته ؟نقل قول: