من این مشکل و داشتم، راه حلی که مشکل منو حل کرد پاک کردن بازی ، نصب اون در درایو C (فقط و فقط درایور ویندوز در واقع در مسیر پیش فرض نصب) و نصب پچ 1.4 به تنهایی با برداشتن تیک patch.bat بودنقل قول:
Printable View
من این مشکل و داشتم، راه حلی که مشکل منو حل کرد پاک کردن بازی ، نصب اون در درایو C (فقط و فقط درایور ویندوز در واقع در مسیر پیش فرض نصب) و نصب پچ 1.4 به تنهایی با برداشتن تیک patch.bat بودنقل قول:
نمیدونم علاقه زیاد منه به این سری یا چی....ولی من ازین نسخه هم خیلی خوشم اومد ...واقعا عالی بود، از Sand Box Assassination گرفته تا خود داستان ک ب نظرم خیلی خوب بود، پاریس یکی از بهترین شهرهای اپن ورلد ساخته شده هستش، واقعا گشت و گذار تو این دنیا نهایت لذتو داره ....هرچند از کرکتر آرنو چندان خوشم نیومد ولی الیس خوب بود ...درکل داستان و شخصی پردازی خوبی داشت، گیم پلی سخت تر شده و واقعا Challenging بود ....اما این افت فریم و فریز کردنا رو مخ بودن ...کاهش یوبیسافت وقت بیشتری رو صرف این بازی میکرد ..معلومه که کاملا عجله ای بوده و تو نمرات بازی هم شدیدا تاثیر گذاشت.. خلاصه تجربه بسیار خوب دیگری بود با این فرنچایز دوست داشتنی :n12:
اگه به خاطر مشکلات فنیش نبود 9 از 10 میدادم ....ولی با این وضعیت 8/10.
نقل قول:نقل قول:
حقیقتش اگه منظور از patch.bat همونی باشه که بعد از تاییدش ، شروع می کنه یه چیزایی رو از طریق command prompt ویندوز نصب می کنه ،،،، آره ، دقیقا نصبش کردم:n03:
یعنی الان باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ، بخاطر این کاری که کردم ؟:n13:
ضمن اینکه من نسخه ی Reload رو چون استفاده می کنم ، یه مشکلی داره و اونم اینه که باید درایوی که برای نصبش انتخاب می گنیم ، حداقل 80 گیگ فضای خالی داشته باشه ، واسه همین ، من نمی تونم توی درایو C که کل ظرفیتش ، 97 گیگ هست نصبش کنم ،، چون هیچ وقت 80 گیگ توی این درایو خالی نیست :n02:
بازم مرسی بخاطر جوابتون :n16:
من دقیقا مشکل شما را داشتم و مشکل من اینجوری حل شد، چون من حذفش هم می کردم و دوباره تو درایو دیگه نصب می کردم بازم stop working میداد موقع لود کردن. فقط و فقط با نصب تو درایو C مشکلم حل شد ، با بدبختی فضا خالی کردم برای بازی . منم نسخه ریلودد و داشتم.نقل قول:
از مسیر C:\ProgramData\Orbit که فولدر سیو بازی های ریلودد هست بک آپ بگیر البته با پاک کردن بازی سیو های بازی نمیپرن
دوستان عزیز من بازی روو نصب کردم ولی دو کرک ورژن 3 و 4 روو دانلود کردم هیچکدومش کار نمیده، بازی رو که اجرا میکنم ارور stopped working میده و بازی اصلا اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید کرک یا آپدیتی باید دانلود کنم یا مشکل از سیستمه؟
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
نقل قول:
سلام
برا اجرای بازی باید اپدیت ۱.۴ بازی که ۱گیگ حجمشه دان و نصب کنی به همراه کرکی که با این اپدیت ارایه شده بریزی در محل نصب تا بتونی بازی اجرا کنی
بازی باگ زیاد داره بدون اپدیت ریختن نمیشه بازیش کرد
حداقل رم برای اجرای بازی هم ۶گیگه
سلام ببخشید این بازی روی این سیستم اجرا میشه؟
سی پی یو:INtel Core i3 21-20 3.30 GHz
رم:4
گرافیک:Amd Radeon Hd 5450
با تشکّر
یعنی هیچ راهی نداره با رم 4 گیگ باازی کنم؟ اگه نمیشه الکی 1 گیگ دانلود نکنم :n40:نقل قول:
نقل قول:
رو سیستم دوستم با رم 4گیگ اساسین یونیتی بالا نیومد
چند وقت قبل تو همین تاپیک یک کاربری پست داده بود با رم 4 بازی بالا آورده بود ولی بازی خیلی بد اجرا میشد براش:n16:
خیر....................................نقل قول:
دوستان یه سوال ، من dlc dead kings و نصب کردم ولی تو منوی بازی هیچ چیزی اضافه نشد. dead kings credits به آپشن اضافه شده ولی خود dlc نه . کل آپدیت ها رو هم نصب کردم. کسی میدونه مشکل از چیه یا چجوری میتونم dlc و اجرا کنم؟
باید بری تو حیاط cafe theatreنقل قول:
سلام ی سوال دارم ببخشید چرا پشت جلد اساسینز کرید نوشته 50 گیگه اما وقتی من خریدمش 5 دی وی دی بود و22.8 گیگ؟
ینی این بازی چیزی ازش حذف شده؟
سلام نسخه کاملش که مولتی پلیر داره 50گیگهنقل قول:
ونسخه کامل بدون مولتی پلیر یعنی بخش انلاینش کارنمیکنه 37.9 گیگه
ونسخه بلک باکس یعنی فشرده شدس وبخش انلاین هم کارنمیکنه 22گیگه
قربون دستت ممنون
ببخشید یه سوال دیگه هست:
من نمیدونم بازیم نسخه reloaded هست یا gold ولی فکر میکنم ریلودد باشه اخه اصلا کرک واسش نریختم ولی میخوام اپدیت هارو بگیرم نمیدونم ریلودد بگیرم یا گولد لطفا کمکم کنید
ممنون
اگه نسخه بازی reloaded هست
اپدیت همینوبریز و کرک ورژن5 ازهمشون بهتره
مشگل من اینه نمیدونم ریلودد هست یا گولد؟
راهی واسه فهمیدنش نیست؟؟؟؟؟؟
اپدیت رولود رویی نسخه گلد کار میکنه؟
سلام ببخشید من فهمیدم که بازیم نسخه ریلودد هست و بعد تمام آپدیت های بازی رو نصب کردم امّا بعداز اینکه بازی %2 رفته ینی اونجایی که میریزن روش چون فکر میکنن قاتله گیر میکنه و ارور stop working میده نمیدونم چرا؟
یکی کمک کنه
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.سر همون مرحله .با این تفاوت که نسخه من گلد هست.اپدیتای ریلود رو ریختم جواب نداد.
داداش من فکر میکنم این مشگل مربوط به اپدیت کارت گرافیک یا برنامه net framework 4.5 هست توی چند سایت دیگه هم پرسیدم ولی فعلا بی جوابم
به این سایت هم برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداکنه جواب بگیریم
مربوط به net frame work که نمیتونه باشه.چون اخرین نسخشو دارم.من حتی اپدیت 1.2 گلد هم ریختم ولی چاره ساز نبود.حتی سیو مراحل جلوترم ریختم همشون تو لودینگ گیر میکردن و کلوز میداد.
آپدیت کارت گرافیکتو بگیر فکر کنم جواب بده
یکی جواب مارو نمیده؟
ربطی به اپدیتم نداره.من همیشه جدیدترین اپدیتو یریزم.الانم اخرینشو دارم.
بازم سلام الان من آپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم اما مشگل پا بر جاست چیکار کنم؟
سلام
اول بازي ي سري شخصيت اورد گفت انتخاب كن البته فقط يكي باز بود جريانش چيه؟
اين بازي صحنه غير خانوادگي داره.؟
سلام
کاملئرین نسخه بازی که هیچ اروری هم نداشته باشه از گجا دانلود کنم
روی این سیستم چطور اجرا میشه
Cpu:4720hq
Ram:16gb
Gpu:gtx 965m gddr5
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
نقل قول:دوستان بیخیال بازی بشین از بس پر از باگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
کاملئرین نسخه بازی که هیچ اروری هم نداشته باشه از گجا دانلود کنم
ولی اگه با این بازی حال میکنین دیگه باگو کرش های پی در پی و رفتن به اعماق زمین واستون مهم نیست و تا تهش بازی میکنین (مثل :n09:
شما با این سیستم کجا بودی تا حالا ؟؟
برو واسه بازی کردن Ultra
سلام دوست...من هنوز این سیستمو نگرفتم منتظرم تا حدودا 5 روز دیگه بگیرمشنقل قول:
پیشاپیش مبارک فنش واست بچرخهنقل قول:
با این سیستم دیگه نگران کم آوردن در مقابل بازی هارو نداشته باش
فقط نگرانیت درست بازی بیرون دادن کمپانی ها باشه که امروزه بدجوری دارن تر میزنن
دیوانه ها بازی هارو تست نمیکنن میدن بیرون آخریشم Batman بود که چند روز پیش اومدن گفتن غلط کردیم
متشکر دوست عزیز من نگران این بودم که به کمک شما بر طرف شد و همچنین من نگران far cry 4 و gta v هستم که gta v خیلی خوب اپتیمایز شده منتها فار کرای 4 رو نمیدونم همچنین حرف شما در باره ی این ها صحیح هست و این بتمن آرخام نایت واقعا افتضاح بود ... در هر صورت خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود GTA v نسخه CorePack گذاشتم خواستی دانلود کن (نسخش هم تضمین میکنم ردیفه)
Far Cry 4 هم چند ماه پیش تموم کردم با این سیستم : ram 8 و gt740 و core i7 (البته رو High و بعضی قسمت هارو Very High کردم تو تنظیمات)
شما که با این سیستم راحت رو Ultra بازی میکنی و این بازی اول اومد بیرون مشکل داشت ولی بعدش با آپدیت هایی که بیرون دادن مشکلات برطرف شد خیالت راحت
ممنونم دوست عزیز
چرا بعد از اینکه به جرم کشتن بابای الیس میزننت بعدش ارور acu.exe has stopped working میده؟
آپدیت ها و کرک رو حتما بریزنقل قول:
نه آپدیت هستش چون ذره ای باگ نداشت!!!
روی الترا راحت اجرا کردم البته anti aliasing رو روی fxaa و یه چیز دیگرو هم روی msaa فکر کنم گذاشتم و تکسچر و اینوارینمنت روی الترا های گذاشتم و با خاموش کردن وی سینک خیلی نرم بود، مشکل اینه که فکر کنم یه سری فایلارو smart security 8 پاک میکنه ک یه همچین اروری میده، در هر صورت از اول نصب میکنم
با تشکر
همیشه قبل نصب این آنتی بازی هارو غیرفعال کن وگرنه تر میزنه به فایل های نصب شده بازینقل قول:
اگه فایلی که پاک شده میدونی چیه احتیاجی به نصب دوباره نسیت یه نگاه تو نت بنداز شاید باشه واسه دانلود