من یک SUV Medium حدود 100 میخوام......دیدم لکسوس 2008 نوشتید همین قیمتها....یک نظری بدید لطفا
لکسوس 2008 اگر گیرم اومد بهتره یا پرادو دودر؟؟؟
من یک SUV Medium حدود 100 میخوام......دیدم لکسوس 2008 نوشتید همین قیمتها....یک نظری بدید لطفا
لکسوس 2008 اگر گیرم اومد بهتره یا پرادو دودر؟؟؟
به مراتب کیفیت لکسوس مدل 2008 بهتر از پرادو خواهد بودنقل قول:
اما طراحی لکسوس های نسل قبلی زیاد چنگی به دل نزد و به نظر من پرادو 2 در بهتر خواهد یود.
لکسوس مدل 2008 که قیمتش همونه البته نوسان داره امکان داره تا 4 یا 5 میلیون تومن نوسان داشته باشه
پرادو VX مدل 2008 رو میتونید زیر 100 میلیون تومن پیدا کنید یعنی بین 90 تا 97 میلیون تومان
شاسی بلند Medium به نظر من همون پرادو بیشتر میتونه نیازهای شما رو برطرف کنه
ممنون از راهنمایتون...
یکجا گفتید لکسوس ار ایکس بهتره ...ولی نفهمیدم منظور شما این بود که 2008 قدیمیه؟؟ و پرادو دو در جدید ازش بهتره؟؟؟
برای من پرادو 4 درب بزرگه ..و جزو انتخاباتم نیست
پرادو 2 در بیشتر مورد پسند نسل جوون هست ابعادش مناسب برای تردد در داخل شهره و قابلیت های آفرودینقل قول:
هم داره. با خیال راحت انتخاب کنید
لکسوس ابعادش بزرگتر از پرادو هست یه چیزی تو مایه های همون پرادو 4 درب
عالی بود.......ممنون
راستی یک سوال دیگه ...فکر کنم 2010 و 2011 وارد نشده نه؟؟
باید 2012 بخرم دیگه..آره؟
بلد نیستم ازت تشکر کنم....چجوریه؟؟
پرادو 2 درب GX مدل 2008 باید انتخاب کنیدنقل قول:
مدل 2009 تا 2011 نیست و مدل 2012 اومد که قیمت الان حدود 127 میلیون تومن هست.
اشکالی نداره لطف داریننقل قول:
بلد نیستم ازت تشکر کنم....چجوریه؟؟
دکمه تشکر از کاربر هست فکر کنم شما اول فعالیتتون هست براتون فعال نشده
شرکتیش رو الان از ایرتویا دیدم که 106 تحویل 60 روزه
مسئله مهمی که دیدم 2012 فقط 4 سیلندر داره انگار؟!!
بله مدل های جدید فقط 4 سیلندر دارن.نقل قول:
قیمت شرکتی درسته.
قیمت بازار با شرکت خیلی فرق داره.
اگر 6 سیلندر میخوای باید VX مدل 2008 انتخاب کنید
اون موقع مصرف سوخت بیشتر میشه اما خوب قدرت بیشتری هم داره.
4 سیلندر خوب نیست؟؟؟..من برای شمشک در زمستون میخوام ..که از برف و ..راحت بره بالا
گیر میکنه ایا؟؟
برای شمشک مشکلی ندارین چه با 4 سیلندر چه با 6 سیلندرنقل قول:
به صورت دائم اونجا تردد دارین؟
4 سیلندر با 6 سیلندر حدود 80 اسب بخار فرق دارن فکر نمیکنم تو شمشک مشکلی پیدا کنید
ممنونم محمد جان
امروز میدونی چند شده؟؟؟ 130 قیمت گرفتم برای صفر دو در
نقل قول:
بله درسته
نوسان قیمت در خودروهای وارداتی زیاده.
شاید فردا بشه 125 میلیون تومن یا بشه 135 میلیون تومن
این نوسانات عادی هست و نمیشه ریسک کرد و گفت که مثلا فردا شاید ارزون تر بشه.
دقیقا همینطوره
امروز همکارم گفت اسپورتیج نیو از پرادو دو درب بهتره....من که گیج شدم بخدا:13:
اسپورتیج نسل جدیدنقل قول:
خودروی 4 درب هست با ابعادی بزرگتر از پرادو 2 درب اما ارتفاع کم تر از پرادو و قابلیت های آفرودی کمتر
اسپورتیج یک شاسی بلند بهینه - با امکانات و تجهیزات مناسب و کیفیت خیلی خوب.
اما اون قابلیت هایی که پرادو از سواری در اختیارتون میزاره رو اسپورتیج نداره.
اسپورنیج بیشتر رو نرمی و راحتی کار کرده
خوب...پس بازهم پرادو
دوستی میگفت پرادو قبل از 2009 مشکلی داشته که احتمال چپ شدنش رو بالا میبرده...که بعد 2009 این مشکل رو برطرف کردند..
از طرفی دودر ها 2009 تا 2011 وارد نشدن
پس تنها اپشن من پرادو دو در 2012 خواهد بود که امروز 140 قیمت دادن..!!
سلام
مزدا 3 نیو هاچ بک صفرش قیمتش چقدره؟ با سدان اش چقدر تفاوت داره و همینطور با آی 30؟
کارکرده از چه رنجی شروع میشه قیمت اش؟ (کارکرده تمیز و کم کارکرد)
مرسی
پرادو قبل از سال 2009 هیچ مشکلی نداشت الانم نداره خیالتون راحتنقل قول:
امروز تو بازار اصفهان پرادو 137 میلیون تومن معامله شد البته تو بازار کشور حتما نوسان داشته.
با توجه به ملاک های شما در حال حاضر پرادو گزینه منتخب
مزدا 3 جدید تیپ 3 صفر کیلومتر قیمت 73 میلیون تومن سدان و 75 میلیون تومن هاچ بکنقل قول:
سدان و هاچ بک فرقی ندارن جز اینکه هاچ بک صندوق عقب نداره همین .
مزدا 3 جدید کارکرده از سال 89 اگر بخوای از 55 میلیون تومن شروع میشه.
فرقش با i30 اینکه هیوندای i30 خودرویی نرم تر و اامکاناتی بیشتر هست که تو سایت هر خودروساز میتونید بخونید
خیلی ممنون...نقل قول:
سلام محمد جان . من مشخصات یه آکورد مدل 93 اتومات 2200 رو دادم وشما گفتید که 13 الی14 قیمت میخوره. حالا من مشخصات کامل ماشین رو مگم , شما دوباره براورد قیمت کنید.
آکورد EXI فول موتور 2200 انژکتوري با موتور ارتقاء يافته کد موتور F22B سال 94 تا 97 بهمراه سرسيلندر جديد جهت 160 اسب بخار قدرت - جلو و عقب بدون ضربه - کروز کنترل - سانروف فابريک - صندلي برقي - شيشه ها برقي - مانيتور - رينگ ولاستيک نو 16 - USB - GPS - بلوتوث - بهمراه سانروف اضافه و نرم افزار تعميرات و در ضمن ماشین دور رنگ هستش. من نتونستم 14 با فروشنده کنار بیام . این امکانات چقدر می تونه روی قیمت ماشین اثر بذاره ؟
کلا بنظرت چند خوبه؟
و ضمنا یه سوال دیگه , پرادو مدل 2005 gx و 4 درب , بدون رنگ چند می ارزه؟
سلام
آقا محمد نیست چقدر اینجا سوت و کور شده
اساتید قیمت لکسوس rx350 رو می خواستم (مدل فیس لیفت شده نسل جدید که فک کنم از 2009 اومده) صفرش الان چنده؟
کارکرده اش از چه قیمتی شروع میشه؟ (چه سال و کارکردی؟)
سلام
آقا محمد نیست چقدر اینجا سوت و کور شده
اساتید قیمت لکسوس rx350 رو می خواستم (مدل فیس لیفت شده نسل جدید که فک کنم از 2009 اومده) صفرش الان چنده؟
کارکرده اش از چه قیمتی شروع میشه؟ (چه سال و کارکردی؟)
قیمت صفرش :190نقل قول:
قیمت کارکرده هم من زیر 120 تومن ازش ندیدم
برای صفرش صحبت از 220-260 شنیده بودم!نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
لکسوس RX 350 مدل 2012 صفر میلومتر قیمت حدود 198 میلیون تومن تا 200 میلیون تومن نوسان داشته اما بالای 200 میلیون تومن شایعه بوده.
هوندا آکورد بد لوازمترین ماشین از نظر اتاق هست همه این لوازم و متور تعویض اگه توی سند رفته این ماشین فوقش با احتساب بازار 15 آخرش ارزش دارهنقل قول:
در مورد امکانتی مثل بلوتوٍث و پخش و جی پی اس اگه میخواد با اینا روی قیمت ماشین بکشه بگو باز کنه ولی میخواد با اینا بده اگه برای کل اینا 5 تومن هم خرج کرده بازم فوقش 1 تومن روی قیمت ماشین تاثیر میذاره .
یه نومنه بگم من الان دارم روی 405 خودم تمام شیشه ها رو برقی میکنم کنسول پرشیا میذارم صندلی عقب پرشیایی میشه که برای خود من شاید 2 تومن خرج برداره ولی فوقش 500 تومن روی قیمت ماشین من میاره .
سلام
سراتو کوپ 2000 و 1600 الان چند قیمته صفرش؟؟؟ 58 اینورا گیر میاد؟؟؟
سراتو کوپ 2000 مدل صفر کیلومتر مدل 2012 قیمت 71 میلیون تومان و نمونه 1600 CC قیمت حدود 67 میلیون توماننقل قول:
با 58 میلیون تومان فکر نکنم سراتو کوپ گیر بیاری مگر تصادفی
تا 100 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ من خودم نظرم روی موهاوی 2012 و ix55 2012 هست شرکتی ها . خودتون چی پیشنهاد میدین من خودم نظرم رو موهاوی هست و از نظر اپشن و تجهیزات موهاوی 2012 رو میگین ؟ ماشین خانوادگی میخوام و زیاد وسیله هاش گرون نیاشه
موهاوی در 2 نوع 6 و 8 سیلندر عرضه میشهنقل قول:
نمونه 8 سیلندرش به راحتی ix 55 رو پشت سر میزاره
اما ix55 از نظر ابعاد در شرایط بهتری هست فضای خیلی خوبی داره قدرت و شتابش هم مطلوبه
امکانات و ایمنیش هم خوبه
به نظر من ix55 یه خودروی شاسی بلند خانوادگی کار درسته اما اینم یادتون باشه اگر 3 نفر آدم بالغ عقب بشینن
کمی با فضای کم مواجه میشن. صندوق بسیار خوبی داره و مصرف سوختش هم مناسبه در حد خودش
سلام. حدود ۴۵ تومان پول دارم. چه ماشنی می شه ثبت نام کرد که مثلا تا یه ماه تحویل بدن و هم تپ سوار شدن و هم تپ فروختن به صپرت صفر سود خوب داشته باشه. ام وی ام بازار داره؟ یا برم سراغ مگان ؛ پیکانتو یا ای ۲۰؟
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
اوکی من خودم از موهاوی خوشم میاد میشه اپشن و تجهیزات هردو ماشین یعنی موهاوی و وراکروز رو بگین ؟
نقل قول:
با این بودجه بهترین انتخاب برای ثبت نام مگان 2000 اتوماتیک هست.
پیکانتو و I20 رو سخت میتونی بفروشید چون قیمت های بالایی دارن و طرفداران خاص
انواع خودروهای چینی مثل MVM 530 - لیفان 620 یا X33 رو میتونید ثبت نام کنید و بفروشید چون بازار خوبی دارن الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عکس از مشخصا فنی و امکانات ix55
سلام
تا 75 تا چی پیشنهاد میدید ؟
نظرتون
در مورد RAV4 مدل 2009 به بالا چیه؟
در مورد سدان های اقتصادی مثل کرولا، سیویک و .... نظر من روی کورولا هستش.
ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنیدنقل قول:
RAV 4 خودروی شاسی بلند بهینه تویوتا حساب میشهنقل قول:
رقیب اسپورتیج و توسان هست که از نظر عملکرد به راحتی هردو رو پشت سر میزاره.
ماشین خوبیه کم مصرف هم هست.
در مورد خرید کورولا هم اگر مورد خوب و مناسبی باشه مشکلی نداره
موهاوي 2012 v6 وv8 شركتي چند ؟ بازار ازاد چند ؟ ix55 شركتي و ازاد رو هم بگين مرسي