به قاسم خانی تیکه انداخت؟نقل قول:
Printable View
به قاسم خانی تیکه انداخت؟نقل قول:
نه, تیکهاش به مسئولان تلویزیون بود که میخواهند ادامه سریالش را بازنویسی کنندنقل قول:
از دیدن یه فیلم طنز هم محرومیم شادی به ما نیومده
مدیری خوب تیکه ای به صدا و سیما میلی انداخت :n02:
حالا همه اینها به کنار.... اما بازم مخاطب باید بعد از هر 40 دقیقه یک داستانی توی ذهنش بمونه یا نه؟ که اینطور نیست اینطوری هیچی حتی کنایه زدنها و دیالوگها هم جالب نیستنقل قول:
نمی دونم خیلی دقتت بالاستنقل قول:
یا خیلی بدبینی
اما نظر جالبی بود
نه نیازی به دقت نبود معلومه از بس به فیلنامه گیر دادن و بلا سرش آوردن مدیری اینجوری با زیرکی تیکشو انداختنقل قول:
معلوم نیست چه چیزی پشت پرده بوده حتی الوند از کار جدا شد
تو پشت صحنه هم غفوریان گفت خیلی جالبه بازنویسی خندید :دی
در مورد در حاشیه تو هر قسمت توجه کنید مهران مدیری با متن و قصه ضعیف(که متاسفانه قصه ای هم نداره) داره بهترین بازیهارو میگیره
ای کاش نویسنده هارو آپدیت کنه و درکنار خشایار و امیرمهدی ژوله از صحت و تنابنده هم دعوت کنه
واقعا حیف همچین کارگردانیه که داره بخاطر متن ضعیف کارش خراب میشه
در مورد نویسنده در کاربلدی پیمان هیچ شکی نیست ولی محراب قاسمخانی
بنظرم نویسنده شاخی نیست
نمونه بارزش هم کاری که تنهایی نوشت "شرف خانواده فاضل"
با تمام این حرفها باز هم با جدیت دارم سریال دنبال میکنم و لذت میبرم:n12:
سلام
به نظر من بهترین کار مهران مدیری نیست ولی مطمئنا و قطعا بدترین کارش هم نیست
یک سری ها در جاهای مختلف نوشتن که این پایان کار مهران مدیری هست یا از این دست حرفها که اونم به نظرم درست نیست
همونطور که یک هنرمند با فقط یک کار عالی بالا نمیره ، با یک کار ضعیف هم پایین نمی افته
برای نقد این اثر ، باید مدیوم کار ، محدودیت های موجود در تلویزیون و خیلی مسائل دیگه رو در نظر گرفت
اصلا همین موضوع که با پزشکان میخواد شوخی کنه خودش باعث شد (و میشه) که دستش بسته تر بشه (شکایت و اعتراض پزشکان و وزیر بهداشت و جامعه پزشکان و ...)
مطمئنا اگر اون محدودیت ها وجود نداشت و جامعه پزشکان هم اعتراض نمیکردند ، دست مهران مدیری و تیمش باز تر میبود و اونوقت اثر متفاوتی رو شاهد بودیم
به یاد دارید که شب های برره هم با محدودیت های زیادی مواجه شد و شب های برره اولین مجموعه مهران مدیری بود که به سلامت به پایان نرسید و تولیدش در روزهای آخر متوقف شد
(و نه قهوه ی تلخ که اون بخاطر اختلافات بین تیم تولید و تهیه به اون سرنوشت دچار شد)
حتی در مرد هزار چهره و مرد 2 هزار چهره هم از این دست حاشیه ها کم نبود ، در همون بخش که مسعود شصت چی به عنوان پزشک فعالیت کرد بازهم جامعه پزشکی اعتراض شدیدی
انجام داد یا حتی در مرد هزار چهره ثبت احوال استان فارس شکایت کرد و خواستار اعاده حیثیت و دریافت مبلغی حدود 2 میلیارد تومن به عنوان خسارت معنوی وارد شده به مجموعه ثبت احوال شیراز شد!
یا اون قضیه آقای "قزاقه مندیان داخل پرانتز فرهنگ" رو حتما به یاد دارید :n02: که بعدا سانسور شد و داخل پرانتز فرهنگش حذف شد :n31:
یا حاشیه های حضور محمدرضا حسینیان که بعدا اصلا پخش هم نشد
فرق مهم این کار با کارهای قبلی که اونها هم حاشیه ساز شد این بود که موضوع داستان که در مورد یک بیمارستان هست و میخواد با جامعه پزشکی شوخی کنه حتی قبل از شروع فیلم برداری مشخص بود
به صورت رسمی اسم مجموعه ، بازیگرانش و گروه نویسندگانش مشخص شد و جامعه پزشکی خیلی زودتر تونست دست به کار بشه و اول مانع از پخش سریال در دی ماه و بعد باعث تغییر نام سریال و تغییر در محتوای سریال بشه
این ها رو باید درنظر گرفت و بعد گفت که آیا این پایان کار مهران مدیری هست یا نه!
من خودم سریال رو دنبال میکنم و با دقت هم نگاه میکنم و به نظرم بدترین کار مهران مدیری نیست و حضورش در تلویزیون امیدوار کننده هست
بعد از سالها این تنها برنامه به غیر از برنامه ی 90 عادل فردوسی پور هست که من بخاطرش تلویزیون ایران رو نگاه میکنم :n02:
مرسی.
میثم :11:
پس چرا امشب نمیده!؟
وفاته......نقل قول:
یکی از نکات جالب درباره سریال جدید مدیری، حضور بازیگری به نام سام نوری است که شباهت خاص و عجیبی با مرحوم محمدعلی فردین دارد.
سام نوری قبلا در مصاحبه با روزنامه بانی فیلم گفته بود که خواهرزاده فردین است.
خواهرزاده زنده یاد فردین البته ترجیح میدهد در تثبیت حضور خود در عرصه بازیگری، بیشتر متکی به تواناییهای خودش باشد تا وابسته به نسبت فامیلی و دایی فقیدش.
او درباره نسبتش به فردین گفته است:« من تا به حال به این نسبت فامیلی اشارهای نکردهام، آن هم فقط به خاطر آن که ذهنیت پیش نیاید که من خدای ناکرده قصد سوءاستفاده از نام مرحوم فردین را دارم و بیشتر تلاش میکنم از قابلیتهای خودم بهره ببرم. با این حال اما گویا شباهت من با داییام چنان زیاد شده که آرام آرام همه متوجه آن شدهاند و این مسئله از یک منظر باعث افتخار من است و از طرف دیگر شاید توقعی را ایجاد کند که من قدرت پاسخگویی به آن را نداشته باشم، چون مرحوم فردین، یگانه بود و نظیری نخواهد داشت و حتی اشاره و محبت مردم در این زمینه، مرا شرمنده میکند»
او متولد 1350 است و در سریالهای «مرد دو هزار چهره»، «قهوه تلخ» و «در حاشیه» با مدیری همکاری داشته است. «نهنگ عنبر» ساخته در نوبت اکران سامان مقدم دیگر بازی اوست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال فقط ضعیف نیست حال بهم زن می باشد . دوستان یا متوجه هستن که زمانه تغییر کرده و می خواهند به همون روشهای قبلی پول پارو کنن یا واقعا عقب افتادن که نمی دونن دیگه طنز کنایه و اشاره و دیالوگهای پادر هوا وقتی که عصر ارتباطات بی حد و حصر مجازی و بدون رودربایستی در مورد همه چیز هست حتی مقدسات . که بگردی در فیسبوک و وایبر و واتس آپ و ... از این دست زیاد می باشد و تو بخواهی مثلا همچنان با سکانسی بی معنی و دیالوگهای بی ربط قضیه 3000 میلیارد رو البته این چنین کاری وقت تلف کردن مخاطبه که قبلا در این فضاها هیچ حرفی گفته نشده براش باقی نمونده...
احسان کرمي با انتشار مطلبي در صفحه اينستاگرامش نسبت به حاشيه هاي ايجاد شده براي سريال در حاشيه واکنش نشان داده و نوشت:
«اخيرا شنيدم که هفت هزار پزشک خواستار توقف پخش سريال در حاشيه شده اند. که البته جدا اميدوارم که تلويزيون تا صدسال ديگر هم زير بار اينچنين خواسته هايي نرود.
همه آدمهاي روي زمين براي پزشکان ارزش زيادي قايلند. من هم همينطور و دست همه پزشکاني که پس از عمري تحصيل ، شرافتمندانه براي نجات و سلامتي آدمها ميکوشند را هم ميبوسم.
اما روي صحبتم فقط و فقط با اين هفت هزار نفر است. لطفا ساير پزشکان به خصوص دوستان طبيبم به خودشان نگيرند.
من با آن هفت هزار پزشک سخن ميگويم. هفت هزار انسان بي ظرفيت. هفت هزار نفر که خود را به شدت تافته جدا بافته ميدانند. هفت هزار نفري که فکر ميکنند از مقدسين هستند. هفت هزار نفر که خود را از اشتباه مبرا ميدانند. هفت هزار نفر که هيچ درکي از کمدي و هنر ندارند. چه چيزي باعث به وجود آمدن اين ميزان از نخوت در شماست؟ چه چيزي باعث شده اين توهم در شما به وجود بيايد که ميتوانيد هفت هزار نفري جلوي يک سريال تلويزيوني را بگيريد؟ مگر وقتي يک ملت از شما ميخواهد زير ميزي نگيريد قبول ميکنيد؟ مگر وقتي از شما ميخواهند در بسياري از بيمارستانها فقط پول را ملاک قرار ندهيد قبول ميکنيد؟ مگر امثال شما نبودند که بيمار را به خاطر پول در بيمارستان گرو نگه داشتند؟ مگر امثال شما نبودند که بيماران را در بيابان رها کرده بودند؟ نکند ماجراي خونهاي آلوده کار سازندگان در حاشيه بوده!
اگر قرار به پاسخ دادن باشد که شما سر صف بايد باشيد. به جاي اينکه هفت هزار نفري به يک کار هنري حمله کنيد به فکر بيماراني باشيد که دردشان يک طرف است و هفت هزار گرفتاريشان يک طرف. به جاي اينکه هفت هزار نفري به تلويزيون حمله کنيد هفت هزار نفري بياييد هزينه درمان چند بيمار را قبول کنيد يا هفت هزار نفري يک درمانگاه خيريه بسازيد...باشد که رستگار شويد»
خراسان
متسفانه 5 قسمت از فاز بیمارستان پخش نشد و زود هنگام به پایان رسید .:n03:
مهران مدیری در قسمت آخر به جای پخش پشت صحنه خودش جلوی دوربین حاضر شد و از مردم تشکر و خداحافظی کرد و گفت نمی دونم کی ؟؟؟ ولی دوباره بر میگردیم ... :37:
دیگه همه توهین های ممکن رو انجام دادن دیگه این سریال مثلا چه توهین دیگه ای میتونست به پزشک بکنه؟؟
همش مظلوم نمایی هست. دیده کم آورده گذاشته رفته.
وگرنه تلویزیون چه احترامی برای پزشک قائل هست؟
این پروژه کلا برای بی اعتماد کردن مردم به پزشکان جامعه و ایجاد تفرقه بود. کارش تموم شد گذاشت رفت. الانم داره مردم رو با پزشک ها در میندازه که مثلا مردم خودشون مستقیما برن به پزشکان توهین کنن که چرا نزاشتین سریال ببینیم !!
البته میدونم الان یه عده قراره با مدارک و شواهد قراره اثبات کنن که همه پزشکا ماهی 100 میلیون درآمد دارن و همشونم بیسوادن و هرکدومشون ده ها نفر رو به کشتن دادن...
آقا حالتون خوبه ؟؟؟نقل قول:
کدوم مظلوم نمایی؟
شما آخر سریال دیدی؟
مدیری گفت سریال از اول هم قرار بود در سه فاز تولید بشه و فاز اول به پایان رسید
اگه میخواست مظلوم نمایی کنه از بازنویسی شدید فیلنامه و عجله بیشتر برای پخش سریال میگقت که وقت نداشتن رو سناریو کار کنن
نمیدونم چقدر خبرهارو خوندید ولی در همین حد بدونید سام نوری گفت بدلیل سانسورها و بازنویسی نقش خودش و سپند به کلی عوض شد
و اون کاراکتر اولیه از بین رفت با همه این وجود سریال به نظرم عالی بود
به نظرم این کار خیلی بالاتر از استاندارد تلوزیون بود و واقعا حیف که زود تموم شد
+++
باورتون نمیشه از دیروز منتظر حرفای مهران مدیری بودم و مطمئن بودم امروز حتما یه سری نکات میگه
همچنان عاشقتیم استاد مدیری:n12:
نمیدونم چقدر خبرهارو خوندید ولی در همین حد بدونید سام نوری گفت بدلیل سانسورها و بازنویسی نقش خودش و سپند به کلی عوض شد
و اون کاراکتر اولیه از بین رفت با همه این وجود سریال به نظرم عالی بود
به نظرم این کار خیلی بالاتر از استاندارد تلوزیون بود و واقعا حیف که زود تموم شد
اولین باره در تاریخ که بخاطر سانسور نقش سام نوری و سپند ثابت میشه کاری بالاتر از استاندارد تلویزیون بوده... عجیبه
اول اینکه مظلوم نمایی در کار نبود !نقل قول:
سر یال از اول قرار بود در 3 فصل 30 قسمتی ساخته بشه !
دوما
لزومی نیست کسی جامعه پزشکان رو متهم کنه !
گندکاری هایی که پزشکان در چند سال گذشته انجام دادن یک دهمش هم تو سریال مدیری نشون داده نشد !
فکر کنم یادتون رفت چند سال قبل تو یک بیمارستان بیمار هزینه درمان رو نداشت و بیمارستان مورد نظر زحمت کشید و بیمار رو برد تو بیابون انداخت !
ویا جا گذاشتن کل وسایل اتاق عمل تو شکم بیمار که کاملا عادیه !
عمل های زیبایی هم که لزومی به توضیح نداره !! بدترین گندکاری ها داخلش در میاد !
اگه واقعا این جامعه پزشکان سالم بود لزومی به اعتراض نداشتن
چون خود مردم جلوشون رو میگرفتن !
ولی وقتی خود همین بیننده داره تایید میکنه مطمعا باشید از این بدترها سر این مردم اومده !
چیزایی که مدیری نشون داد یک دهم از کثافت کاری جامعه پزشکان نبود !
جامعه پزشكي نه تنها در ايران بلكه در كل دنيا يه جامعه مافياييه. همين چند وقت پيش يه دندونپزشك آمريكايي به استفاده از جيوه براي پر كردن دندان اعتراض كرد و افشاگري كرد كه سرطان زاست ولي بعد از اينكه چند بار از طرف پزشكاي ديگه تحديد شد و اثري نداشت به قتل رسيد. اينا به خودشونم رحم نميكنن توقع دارين به بيمار رحم كنن؟ يا توقع دارين بزارن كسي جلوي پول در آوردنشونو بگيره؟
پزشك برابره با قصاب تحصيلكرده.... اينقدر از اينا قديس نساريم... به درك كه نميخوان طنز در موردشون ساخته بشه با همين كارشون اتفاقا وجه خودشونو خرابتر كردن....
عزیزم چرا سقسطه میکنی؟نقل قول:
اولین باره در تاریخ که بخاطر سانسور نقش سام نوری و سپند ثابت میشه کاری بالاتر از استاندارد تلویزیون بوده... عجیبه
من منظورم نقش سام نوری یا سپند و ... نیست میگم سانسور در حدی بوده که نقش های فرعی هم دچار سانسور شدید شدن
اینم از اصل مصاحبه تا متوجه حرفم بشید
محتوای مخفی: مصاحبه با سام نوری
حالا سانسورهای دکتر کاشف ، عشقی و ... هیچ
ببنید سانسور در چه حد بوده که نذاشته حتی شخصیت های سریال شکل بگیرن
هنوزم میگم این کار از استاندارد تلوزیون بالاتر بود حتی تاپیک سریال تو همین سایت هم گواه همین مساله است
پایان سریال های مدیری همیشه برام ناراحت کنندست و واقعا دیشب بدجوری بغضم گرفت
نمیدونم مشکل بالادستی ها با مهران مدیری چیه از محبوبیت بیش از حدش میترسن یا .... واقعا نمیدونم
سریال فاز بیمارستانش تموم شد ولی چندتا نقش مهم نیومدن
نیما فلاح و سحر ولد بیگی ، رامین ناصرنصیر و ...
اسم اینارو نمیشه سانسور گذاشت پس بهش چی میگن؟
سریال که تازه داشت خوب میشد مخصوصا قسمت های 17-21 خیلی خنده دار بودن من الان تا قسمت 21دیدم
آقا اسم سریال رو هم عوض کردن بعد شما میگین ...
تابلو هست همه برنامه ها عوض شد
اصلا قرار نبود فصلی در کار باشه !
قرار بود 90 قسمت پزشکی باشه
بنده خدا مهران مدیری رو هم مجبور کردن که بیا این حرفا رو بزن ! و مخصوصا بگو قرار از اول هم این بوده سه فصل باشه !
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون ==> شروع به ساخت سریال 90 قسمتی به نام اتاق عمل ==> اعتراضات شدید ... ==> تغییر نام سریال به در حاشیه ==> اعتراضات دوباره و شدیدتر ... ==> سانسور شدید و بازنویسی سریال ==> حذف کاراکتر های مجموعه ==> تبدیل 90 قسمت به 30 قسمت ==> اجبار مهران مدیری به اتمام مجموعه در صورتی که عدد قسمتها هنوز به 30 نرسیده ==> خداحافظی دوباره مهران مدیری از تلویزیون ... واقعا که ...:n15:
من جای مدیری بود ، از پخش در صدا و سیما انصراف میدادم و بیش تر از این خودم رو خراب نمیکردم .
و بقیه رو از شبکه نمایش خانگی ارائه میکردم .
قسمتی از یک خبر که خیلی جالب و تامل برانگیزه
درست در اواسط دو هفته پیش، به یکباره همه اعتراضات جامعه صنفی پزشکان به سریال «در حاشیه» کاملا بدونمقدمه متوقف شد. این اعتراضات در هفتههای پیش تا حدی گسترش یافته بود که زمزمه رسمی اردوکشی خیابانی پزشکان در اعتراض به درحاشیه نیز شنیده شد. اما به یکباره تمام این اعتراضات متوقف شد.
ماجرا چه بود؟ در همان روزها جلسه مشترکی میان مسئولین وزارت بهداشت و جامعه صنفی پزشکان با مدیران ارشد صداوسیما برگزار شده بود. جلسهای که نتیجه آن، با رضایت کامل سازمان نظام پزشکی همراه شده بود. این جلسه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.
محتوای جلسه هیچگاه رسانهای نشد، اما از روز بعد از آن تغییرات خاصی در سریال به صورت مشهودی نمایان شد. بخش مهمی از بار کمیک داستان، با رفع ابهام خاص جامعه پزشکی از محتوای سریال کاهش یافت و سرانجام ماجرا به کاهش قسمتهای سریال و یک پایان عبرتآمیز به شیوه سریالهای «کلید اسراری» ختم شده بود.
این ابهامات تا جایی ادامه پیدا کرد که در روزهای گذشته، حتی خبرهایی مبنی بر پرداخت هزینه قسمتهای باقیمانده «در حاشیه» از سوی مسئولین بهداشت و نظام پزشکی شنیده شد.
++++++
هفت ساله حرف نزدم ، روزه ام (روزه سکوت) میشکنه
خبرنگار و رئیس شبکه 3 رفته بودن پشت صحنه سریال در حاشیه و وقتی خواستن با مهران مدیری مصاحبه کنن مهران مدیری دم گوش رئیس شبکه 3 این جمله رو گفت...
++++++
اینم یکی از بهترین خبرهای مربوط به سریال
محتوای مخفی: شاید «در حاشیه» سریال رمضانی بشود
جدا در این 35 صفحه چندبار و چند جمله درباره کیفیت خود سریال بدون توجه به حاشیه اش گفته شده ؟؟؟
من با کیفیت سریال خیلی مشکل دارم و اینکه سریالی همه محتوای خودشو بخواد برای انتقاد از صنفی بذاره البته جای تامل داره .. ما سریالهای آناتومی گری ، پرستاران و دکتر هاوس را فارغ از اینکه چه ژانری هستن رو دیدیم .... بنظر من در داخل ایران فکر می کنن با سریال و آموزش چیزی درست میشه اما تا حالا دیدین سریالی کاری کرده باشه ... اما شاید واقعیت این باشه که نوعی عقده گشایی جای محتوا را گرفته و ما چه سازنده چه مخاطب در این دایره گرفتار شدیم و اصلا میلی نداریم که بیرون بیاییم ... در حالیکه در واقعیت هر مشکلی راه حل خودشو داره نمیشه مشکلات جامعه پزشکی ، جامعه کارمندی، کارگرها ، یا هر صنف دیگری را با سریال 90 قسمتی حل کرد
نقل قول:
در این که کیفیت سریال مهران مدیری پایین بود شکی نیست
ولی اگه شما رو هم اینقدر تحت فشارمیذاشتن ،سانسور،تهدید و.... میخواستید شاهکار بشه ،کدوم کار مهران مدیری تاحالااینقدربدون داستان رفته جلو و بی نظم بوده....
بعدشا کی گفته که سریال قراره مشکل پزشکا و درمان کشوررو حل کنه
مسئله اینه که یه عده با زور و قدرتشون در تمامی جاها نفوذ و حرف باطل خودشون رو به کرسی مینشونن
گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد
طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.
ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...
در هر قشری بد و خوب هست! هرقشری که فکرش رو بکنید! دکترا هم سوا نیستندنقل قول:
حالا قرار نیست چون شما پزشک هستید یکجانبه طرفداری کنید و منکر وجود بعضی مسائل بشید!
سریال طنز هم نقد اجتماع و مشکلاتش هست
جنبه میخواد که متاسفانه خیلی از افراد زیادش رو ندارند!
یادمه یه سریال مناسبتی بود دوتا آبادانی (یا جنوبی دقیق یادم نیست) نشون دادن که این دو نفر ادم ربایی کردند! اقا یادمه طومار جمع کردند به نشانه ی اعتراض و توهین به این قومیت
از اون سمت هرچی ابدارچی و نظافتچی هستش داخل سریال ها میزارن شمالی(با لهجه ی مسخره و غیرواقعی!) جیکشون هم درنمیاد بعد فحش میدن بی غیرت!
تکلیف چیه؟ چند چندیم با خودمون؟
چرا ما ایرانی ها دوست داریم به همه چیز دامن بزنیم و جریان سازی کنیم؟
جای بسی تامل!
نام سريال: دکتر هاوس
کشور سازنده: امريکا
موضوع: دکتر هاوس يک متخصص طب تشخيصيست که هر چند معلول است و مى لنگد، ولى با درايت خود بيماران را يک به يک چون معما حل مى کند و جانشان را نجات مى دهد.
توضيحات: اين برنامه يکى از سریالهاى تلویزیونی بسیار پرطرفدار در امریکاست. این سریال نزدیک به ۲۰ میلیون بیننده دارد و از سال ۲۰۰۴ تا سال ۲۰۱۲ در آمریکا پخش شد. فصلهای دوم تا چهارم این سریال جزء ده سریال پربینندهٔ ایالات متحده بودند. در سال ۲۰۰۸ این سریال پربینندهترین برنامهٔ تلویزیونی در سرتاسر قاره آمریکا بود و ۶۶ کشور دنیا این سریال را پخش کردند.
نام سريال: در حاشيه
کشور سازنده: ايران
موضوع: مسخره کردن پزشکان
توضيحات: اين سريال در نوروز 94 پخش مى شود. بيست ميليون بيننده در ايران دارد و جزء پربيننده ترين سريالهاى نوروزى در ايران مى باشد.
من نمیدونم مدیری کدوم حقیقت از پزشکان رو گفته که شما اینقدر بدتون اومده ؟؟نقل قول:
اینکه وقتی پیش یه پزشک میری و سعی در خراب کردن دکتر دیگه داره ؟
و یا اینکه جامعه جراحان بدون هیچ مراقبتی کل لوازم اتاق عمل رو تو شکم بیمار جا میزارن (( واقعا این رو چی میشه اسمش رو گذاشت ؟؟ اینکه یه پزشک هیچ دقتی نداره وفقط بابت پولی که گرفته یه سمبل کاری میکنه میره !
و یا اون پزشکان بی وجدانی که چندین سال قبل به خاطر پول خودشون یه آدم رو تو بیابون ول کردن !
همچنان هم این حرفا رو تکرار میکنم
چون جامعه پزشکان و اون گزینه بالایی که پررنگ شده بویی از انسانیت نبردن !
اینها ذره کوچکی از بی حرمتی های پزشکان هست !
مدیری باید خیلی خیلی تیکه بار این پزشکان میکرد
حیف که نذاشتن !
بیشتر از اینها لیاقت توهین داشتن !
شما باید یه مطالعه جامع داشته باشید از ژانر " طنز" !نقل قول:
"یارو" ؟ ! :
طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.
You're the one to talk.
+
ساوث پارک (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : South Park) به معنی پارک جنوب، مجموعه طنز پویانمایی آمریکایی است که از سال ۱۹۹۷ توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع میشود. داستان مجموعه حول چند دانشآموز در یک شهر دورافتاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام ساوت پارک میگذرد. این مجموعه به خاطر نقیضههایش از وقایع روز معروف است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیهکنندگان اصلی مجموعه هستند. تاکنون ۱۷ فصل از این مجموعه پخش شدهاست. موضوع اصلی این سریال موضوعات سیاسی و مذهبی و اجتماعی روز امریکا است. این سریال با وجود ظاهر کودکانه در واقع مخصوص بزرگسالان است و صحنههای حاوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیادی درآن وجود دارد که به هیچ وجه مناسب کودکان نیست.
شما چند قسمت ازین سریال پرطرفدار آمریکایی ببینید بعد میبینید که "طنز" یعنی چی ! فقط یه نگا به کرکتر عیسی مسیح تو این سریال بندازید بعد تعریف "طنز" تا حدی جا میفته ....در ضمن House M.D سریال درام هست ، نه طنز. ما هم تا دلتون بخواد تعریف شنیدیم از جامعه پزشکی تو سریال هامون ! تا دلتون بخواد! در ضمن کرکتر هاوس رو ....شرط میبندم ...شرط میبندم اگه مشابهش رو بیارن رو تی وی ایران به دو شب نکشیده میارنش پایین !
مساله روبرو کردن مردم با پزشکان هست نه تمسخر. کار مهران مدیری تمسخر هست ولی این سریال فقط بخشی از یک فرآیند طولانی و تدریجی برای درگیر کردن اقشار جامعه باهم هست. منفعتش هم مشخصه برای چه کسایی و با چه هدفی خواهد بود. مطمعن باشین بعد از پزشکا هم نوبت به وکلا و مهندسا و معلما و ... میرسه.نقل قول:
شما برین توی گوگل سرچ کنین درآمد پزشکان ایرانی، خبرگزاری فارس نوشته متوسط درآمد پزشکان ایران 7 برابر آمریکاست.
تسنیم نوشته متوسط درآمد پزشکان متخصص ایرانی سالانه 418هزار دلار هست. یعنی سالانه چیزی حدود 50 هزار میلیارد تومن فقط متخصصین درآمدشونه. خب از کجا میاد همچین پولی؟ دولت پرداخت میکنه یا مردم همچین پولی داشتن و خودشون خبر نداشتن؟ یعنی هر ایرانی ماهانه 55 هراز تومن به متخصصین پرداخت کنه بازم این مبلغ جور نمیشه. کل درآمد پزشکان و پرستاران و ماماها و داروسازان و دندانپزشکان رو باهم جمع کنین بازم به این مبلغ نمیرسه.
نمیانده مجلس میاد میگه متوسط جراح ها چند صد میلیوت تومن درآمد دارن به خدا شهرما از 20 تا جراحش فقط 15 نفر علی الاطلاق شاغل هستن بقیه نه مطب دارن نه بیمارستان هستن. در کل هم فقط دوتا جراح شاغل واقعی هستن و هر هفته بالای دوبار جراحی دارن...
یارو اومده داره میگه جراحی قلب ماهانه متوسط 500 میلیون تومن درآمد داره ولی از تیر ماه سال 92 تا آبان سال 93 در کل کشور فقط 2 نفر برای شرکت در دوره فوق تخصصی جراحی قلب ثبت نام کردن. در حالی که هر متخصص جراح که بخواد میتونه این درخواست رو بده خود شهرما فقط 5 نفر بورد جراحی داریم که یا بدون مطبن یا مطبشون تا الان هیچ فعالیتی نداشته... اگه این رشته ها واقعا درآمد داشتن وضعیت اینطوری نبود که....
نظرسنجی بازیگران رو بزارید
البته هرکسی هم وقتش رو برای بحث با هرکسی در هر سطحی از دانش و شخصیت، هدر نمیکنه من جواب خیلی ها رو چیزی جز خاموشی نمیدونم.
این حرفاییم که در مورد پزشکان زده میشه گیریم که واقعا نظر جامعه همین باشه، نمیدونم چرا وقتی کسی میخواد پز بده میگه دختر من خواستار پزشک داشته ! چه میدونم فلان پزشک خواست با من دوست بشه و ...
من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.
درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پزشکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.
من چند قسمت از این سریال رو بیشتر ندیدم
اما میری یه سریال امریکایی مثل لویی رو میبینی که توش انواع مشاغل شخصیت ها ملیت ها رو قشنگ میشوره میزاره کنار آب هم از آب تکون نمیخوره .دوستانی که این سری رو دیدن حتما با شخصیت های دکتر سریال لویی اشنا هستند !! :| بعد میای با نمونه های داخلی مقایسه میکنی که برای چهار تا شوخی به هر نیرو و روشی برای ضربه زدن به سریال متوسل میشن که اقا به ما توهین شده !!!!
ادم این تفاوت ها رو میبینه نمیدونه واقعا چی بگه.. این چیزاست که تفاوت رو مشخص میکنه
:thumbsdow:thumbsdow
دگست عزیز فرهنگ امریکا با اینجا فرق داره. شما mtv اوارد ندیدی. سر صحنه برنامه زنده دارن شوخی جنسی میکنن. جاستین بیبر اونجاست بعد مجری میگه اونجای جاستین از دختره گشاد تره. خب من چی بگم الان. شما اونجا رو با اینجا مقایسه میکنی؟ انتظار داری تو جشنواره فیلم رشد از این کارا بکنن؟
باز هم میگم ژانر "طنز"! خواهشا مطالعه بفرمایید. متاسفانه جامعه ما ...حتی جامعه پزشکی تحصیل کرده هیچی از این ژانر نمیدونن ....نقل قول:
بحث سره کیفیت کار نیست ، من خودم صفحات قبلی به کیفیت کار ایراد گرفتم. سایر موارد هم آف تاپیک هست.