علیفر داره خودش را میکشه که اسم ها را کامل بگه.
ورا این بشر بازنشست نمیشه؟؟؟؟
علیفر داره خودش را میکشه که اسم ها را کامل بگه.
ورا این بشر بازنشست نمیشه؟؟؟؟
این علیفر چرا این قدر چرت و پرت میگه؟
مگه الان دارن از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمیکنند؟؟ کلا از مرحله پرته!!!
میگه وقتی داورا از این اسپری ها دارن و به شکلی کمیک حملش میکنند چرا فیفا اجازه استفاده از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه رو نمیده!!
دقیقا این یکی کلا شوته شوتهنقل قول:
یک روز بشقاب ما خراب بود از شبکه سه بهره بردیم . اون از سریال کاملا کپی شده هفت سنگ و حالا هم جناب سرهنگ می فرمایند :
معلوم نیست حالا که به داور ها اسپری محو شونده می دن و به شکل کمدی خم می شن و استفاده می کنن چرا از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمی کنند؟!!!
سرهنگ جام جهانی نمی بینه ؟!:دی
- ولی عاشق این طرز بیان اسماشم : سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس :دی !
بزرگترین سوتی گزارشگری امسال میدونین کی بوده؟
بازیهای مرحله گروهی
گروه C شب اخر
بازی کلمبیا و ژاپن دقیقه 90
اون طرف یونان دقیقه 91 یک پنالتی به دست میاره
گزارشگر دوست داشتنی و محترم!!! میگه
البته اون پنالتی هیچ تاثیری نداره چون یونان نهایتش میشه 3 امتیازی و ساحل عاج و کلمبیا صعود میکنند
یونان پنالتی رو گل میکنه و بازیکنان یونان در حد مرگ خوشحالی میکنند ولی گزارشگر محترم ما بازم نمیفهمه جریان چیه
بازی یونان و ساحل عاج زودتر تموم میشه.دوربین صحنه ای رو نشون میده که بازیکنان ساحل عاج روی زمین از ناراحتی دراز کشیدند و بازیکنان یونان دارن بالا پایین میپرند و شادی میکنند.تازه میفهمه چه گندی زده و خیلی راحت میگه مثل اینکه یونانم صعود میکنه!!
نه معذرت خواهی و نه حتی گفتن اینکه اشتباه کردم
کلا چرا چنین گزارشگران احمقی میارند که سالهاست هیچ مطالعه ای نداشتند و حتی از اتفاقات مهمترین تورنمنت جهان بی خبرند؟؟
د لامصب حداقل یه خورده جدول مسابقات رو ببین
من نمیمدونم چه اصراری هست که اسم بازیکن های یونان رو کامل بگه ؟؟ !! :n02:
پوس پوس میکنه کلی حال میکنه !!:n02:
بازیکن یونان قشنگ توپو به عمد با دست زده...این علیفر خنگ اصلا نفهمیده میگه تیم داوری خوب کار کرده!
اخرم همین بازیکن که بار ها بارها اسمشو کامل میگه گل نجات بخش یونان رو زدهنقل قول:
یکی بازی رو از اول ببینه سرهنگ چندبار اسم این سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس رو کامل گفته, نموده ها
فکر کنم سرهنگ دعا دعا میکنه یونان بره بالا وبازی مرحله بعد یونان هم بیفته به خودش و اسمها رو با لذت صدا کنه
انصافا تلفظ اسامی یونانی ها لذت بخشه مثل اسم کاربری خودم : دی ولی دیگه سرهنگ شورشو دراورده
حاضرم دو برابر این سوتی هارو تحمل کنم فقط یه خورده کمتر داد بزنه :n27:
حالیش نیست نصف شبه
سرهنگ(نیمه دوم وقت اضافه ـ حملهی یونان) : یه پاس به جلو از توی در :n29: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این شبهای عزیز اصلاً بازیا رو نمیبینه :دی یعنی فقط اونایی رو که گزارش میکنه تقریباً میبینه :n09:نقل قول:
اینم همینجوری برای اعلام زمان سحر با نعره بخونید: گکاس و واکنش خوب ناواس :19: :دی
این علیفر حالش خوش نیس...3و نیم صبح عررررررربده میزنه ..نمیدونم کی میخوان امثال اینو خیابانی رو از تی وی جارو کنن:n02: (سیانکی هم اضافه کنید)
موقع گزارش بازی صداش اینقدر کمه انگار از ته چاه در میاد !! و مجبوری صدا رو زیاد کنی ..
بعد یه موقعیت ایجاد میشه چنان مثل *** اربده میکشه آدم زهرش میترکه !! :n23:
کلا بالانس نیست ! :n02:
چون می دونه همه پای گزارشاش خوابشون می بره وسطش یهو یه داد میزنه تا از خواب بپرن :n09:نقل قول:
عاقا این عمو حالیش نیست ساعت 3 نصفه شب مردم خوابیدن که اینجوری عین چیز داد میزنه:n24:اصلا همینجوری رو اعصاب من داشت قدم میزد....باز خوبه بابام که تو اتاق خوابش از یک تلویزیونی نیگاه میکرد که با آنتن خود ایران بود و من تو حال با ماهواره...با ماهواره چند ثانیه دیر تر نشون میده...هر وقت یه صدای داد از تو اتاق بابام میشنیدم صدای تلویزیون رو قطع میکردم و اینگونه از خطرات ناشی از گرفتی قلب و عضلات به دلیل صدای این عمو جلوگیری می کردم....بععععععله.:n09:
همون 10 ثانیه اول گیر داد به دفاع کاستاریکا :n08:
چه حالی کرد یونان دقیقه 90 گل زد !!!!
من دیشب از رو صدای گزارشگر نفهمیدم علیفره ولی تا گفت دفاع سه نفره فهمیدم خودشه :n08:
دیشب سرهنگ چی میگفت ؟
از تکنولوژی خط دروازه استفاده نمیشه !!!!
مگه چنتا تکنولوژی خط دروازه داریم ؟ اصلا خطای پشت هجده قدم چه ربطی به خط دروازه داره !!!!
من وقت گرفتم تا 12 دقیقه اول اصلا بازی رو گزارش نکرد در مورد جمعیت یونان صحیت میکرد و مربان دو تیم و بازیکنان که تو چه تیم های باشگاهی بازی میکنند
تو 10 20 ثانیه اول در مورد خط دفاعی دو تیم نظر کارشناسی خودش رو داد !!!!
اسم کمپبل رو اگر دقت میکردید سه نوع مختلف تلفظ میکرد
وی وی از این ادم اااااااااااااااخخخخخخخخخخ خخخ :n21:
اظهار نظراتش در مورد زدن پنالتی جالب بود . بازیکنهای ما یادشون باشه یه کلاس اموزش پنالتی زدن پیش ایشون برن :n08:
دقیقا. اولش که دید سیستم کاستاریکا سه دفاع هستش، از خود بیخود شده بود و حسابی ذوق کرده بود.نقل قول:
ولی کلا خیلی شوته این، اون از افتضاحش تو بازی کلمبیا ژاپن که امتیاز تیمها رو همش اشتباه میگفت، دیشب هم که خبر نداشت تکنولوژی خط دروازه استفاده داره میشه. کمپل رو هم چهارصد بار گفت تو المپیاکو بازی میکنه در حالی که پارسال قرضی اونجا بود و الان عضو آرسناله. واقعا من فکر میکنم این در طول روز تو غار زندگی میکنه که از هیچی خبر نداره و فقط موقع گزارش بازی میاد بیرون و بهش لیست بازیکن ها و تیمهای باشگاهیشونو میدن و اینم اونارو تکرار میکنه. هر جای دنیا گزارشگری اشتباهات اینو در رابطه با امتیاز یونان و ساحل عاج میکرد، حداقل چند ماه محرومش میکردن از گزارش ولی اینجا انگار نه انگار! تازه بازی حساس تر هم بهش میدن.
قضیه سرهنگ اینه که اعتماد به سقف وحشتناکی داره ... :n09:
بازیارو نمی بینه و اصلا هم پیگیر بازیها نیست، به خیال خودش انقد مسلط هست که ندیده و مطالعه نکرده
میتونه بیاد از پس گزارش یه بازی تو مرحله حذفی جام جهانی بربیاد ...
شایدم خیال میکنه چون نصفه شبه و 2تا تیم هم همچین اسم و رسمی ندارن لابد بیننده ش خیلی کمه و یا نمی فهمن
سوتی داده یا اینکه اصلا براش مهم نیست که چی داره میگه و فقط به فکر اینه بعد از گزارش پولشو بگیره و بره خونه ش ...
دیشبم اصرار عجیبی داشت سقراطیس پاپاستا توپولوس رو کامل بگه ...
فکر کنم بخاطر این کامل میگفت که بگه بله منم بلدم اسمای سخت رو بگم ...
کی به این علیفر گفته سرهنگ؟ این گروهبان قندلی هم نیست :n08:
دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟ :n21:
خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟
منم نمیدونم با چه عقلی اونجوری گفت... هیــــچ کی (یجوری هم گفت که لحنش تاکید داشت) یونانو دوست نداره!نقل قول:
یونان بیچاره:n03:
من اعتراف میکنم تیم و کشور یونان برای من دوست داشتنیه
و دیشب از حذفش ناراحت شدم
انصافا یونان هرچی باشه از کاستاریکا دیگه خیلی بهتره !
پ ن : یک صحنه بازیکن کاستاریکا که کنار زمین ایستاده بود تا تعویض بشه ؛ رو دستش آب دهن (تف:n02:) انداخت و بعد کشید رو موهاش !! :blink: فکر کنم بعنوان حالت دهنده مو استفاده کرد!!! :n21: یعنی سطح فرهنگی این ملتها در این حده!!! :n21: اونوقت دوستان دلشون خنک شده که یک تیم اروپایی حذف شده و اینا اومدند بالا!!!
:blink:نقل قول:
اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...
چی گفت؟ :دی من ندیدم از دقیقه نود به بعد...:n01:نقل قول:
یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :نقل قول:
چی گفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ندیدم از دقیقه نود به بعد...:n01:
در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !! :n02:
بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !! :n08: ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا بگم چیکار نکنه اینارو:biggrin:
یعنی دیدن فوتبال با گزارش علیفر و خیابانی عزیزم بعضی وقتا از دیدن فیلمای کمدی هم بیشتر حال میده! :happy:
میگم من داشتم تو بدر شبکه IRIB HD TEST رو نیگاه میکردم بابام هم که رفته بود بخوابه با تلویزیون توی اتاق شبکه 3 رو از روی آنتن خود ایران(از اونایی که فقط شبکه های 1 تا 5 رو داره)بازی رو نیگاه میکرد.نقل قول:
علیفر : سوکراتیس پاپاستاتوپولوس
چنان با حس و هیجان اسم این بنده خدا رو صدا میکرد که من اگر اسم خودمو فراموش کنم این اسم رو محاله یادم بره!
در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط :دی
: )))نقل قول:
تو بازی بلژیک و الجزایر که مرتنس گل زد بیست بار این جمله رو تکرار کرد:
"مرتنس یا مرتنز" که بجای "چادلی یا شازلی" به بازی اومده بود روی پاس "هازارد یا آزار" گلزنی کرد :n08:
استاد خیابانی :
الجزاری ها خیلی سریع بازی میکنن. اونا باید به این موضوع هم فکر بکنن که شاید بازی 120 دقیقه باشه و اونا باید انرژیشون رو برای 120 دقیقه ذخیره کنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خیابانی چی میگه برای خودش؟ نبیل بن طالب اصلا تو ترکیب الجزایر نیست ولی این هی میگه حالا بن طالب صاحب توپ میشه!!! :n08:بعد میگه بن طالب بازیکن کاملا فیکس الجزایر تو این مسابقات!:n08:
این دروازبان الجزایر "رایس" هست یا این داره سوتی میده؟ رئیس مگه نیست؟:n13:
وای خدا استاد چی میگه ؟ :n08:
"حالا ضربه رو فرانسوی ها ... ببخشید الجزایری ها میزنن" اینقدر حرف زد تو بازی در مورد تاریخ الجزایر و فرانسه که اخرش قاطی کرد :n08:
خداییش گزارش کردن خیابانی یک سر و گردن از علیفر و سیانکی بالاتره . این سه تا بازی آخر رو یکی علیفر و یکی دیگه رو سیانکی و بازی آلمان رو هم خیابانی داره گزارش میکنه انصافا خیلی بهتر از اونا گزارش کرده . هم پرشور تر و هم با اطلاعات تره. ( نسبت به اون دو تا).
اگه رشته ای به نام تاریخ فوتبال وجود داشت، قطعا شاگرد اول بود.
.
من یادم نمی آد، تراکتور با کیا تو جام باشگاه ها هم گروه بوده، اون میگه: فلانی با لخویا اومده تبریز به تراکتور یه گل زده...:n04:
یه جوری از پدر و مادر بازیکنای الجزایر صحبت می کنه که خودشونم انقدر نمی دونن.
عشق منی خیابانی
بت شکنی خیابانی :n19:
خیابانی : توماس مولر ، تو دیگه چرا گل نمیزنی ؟ :n02:
چند قسمت از حرف های گهر بار خیابانی !! :n02:
1-
فیلیپ لام الان تو اوج تکامل بلوغ فکر هست !!!
یعنی چی ؟؟ :n04:
یعنی طرف تو 30 سالگی تازه داره به بلوغ فکری میرسه ؟؟ :n02:
2 -
خدیرا و اوزیل هر 2 تو رئال بازی میکنن و همدیگر رو خوب میشناسن !!!!!!
1 سالی میشه خیابانی از دنیا عقبه !! :n02:
جواد قشنگ امشب به اصطلاح on fire هست:n02:
میگه توماس مولر تو چرا گل نمیزنی :n08:
گریزی هم زده به خاطراتش...:n02:
المان داره کاشته میزنه یه جوری میگه خیلی خطرناکه انگار اون یکی تیم ایرانه...
فک کنم جواد جدی جدی یه سر و سری با الجزایر داشته باشه:n02:
به رویس میگه ستاره تابناک و درخشان در اسمان پورتو الگره:n08:
خیابانی و علیفر هیکلشون اندازه فیله اما ای کیو صفر خوبم خجالت نمیکشن والا !! علیفر با اون ذهن کندش بارها شده دیدم تو بازی یه 3 4 دقیقه کلا لال شده مرد حسابی مجبوری گزارش کنی با اون مغز پوکت یهو وسط بازی چنان داد میزنه که صدای خودشم میگیره (نه خیلی صداشم قشنگه !!!) هرکی ندونه فکر میکنه یارو روانیه فقط چندتا فوش کم داره از دهنش در بیاد. خیابانی هم اینقدر جدیدا داستان و چرت و پرت تعریف میکنه وسط بازی از هر ده تا موقعیت دوتاشو گزارش میکنه اونم با یه دقیقه تاخیر !!
اما من دوست دارم تلویزیون ناخوداگاه داره مردمو میخندونه علی رقم میلش