حالم بهم می خوره از این امتیاز کثیفی که گرفتم ! 20 امتیاز از مسی گرفتم که فقط بدرد خودش می خوره :n03: ( کاپیتان تیم بود )
حالم بهم می خوره از این امتیاز کثیفی که گرفتم ! 20 امتیاز از مسی گرفتم که فقط بدرد خودش می خوره :n03: ( کاپیتان تیم بود )
خب بندازش بیرون :n02:نقل قول:
:n04:نقل قول:
چشم برای دور حذفی دیگه برش نمی دارم :n02:
نه دیگه باد آورده رو که نمی زاریم باد ببره :n02:
کاپیتانش کردم که گل می زنه دو برابر بشه :n02:
ولی من در مقابل این حس میهن پرستی شما هیچ حرفی برای گفتن ندارم :n02: و باید بیرونش کنم ولی خودش خیلی پا فشاری می کنه که تو تیم بمونه :n02: می ترسم اگر از تیم من بره آیندش خراب بشه بچه :n08:
از 31تا 60 دقیقه هم میشه 2 امتیازنقل قول:
این چرا هر دفعه با نویر مساوی می شه؟:n02:نقل قول:
هر 30 دقیقه کامل میشه یک امتیازنقل قول:
یعنی باید تا دقیقه 60 بازی کنه تا بشه 2 امتیاز
راند سوم تموم بشه ديگه! چرا تموم نمي شه؟:n21:! اسكار و والنسيا رو انداختم بيرون به خاطر راموس و شوان اشتايگر دوتاي اولي ستاره شدن هميشه
گفتن اولين انتخاب بهترين انتخاب است!
دوستان سلام
دور دوم مرحله گروهی جام جهانی به پایان رسید و تا قبل از شروع دور سوم،امتیازها به یک ثبات نسبی رسیدند.
حالا میشه نگاهی دقیق به جدول ها انداخت و رده بندی تیم ها با یکدیگر رو مقایسه کرد.
نفر اول رده بندی کلی سایت فیفا،فردی از فنلاند با 270 امتیاز هست و در بین ایرانی ها،نفر اول 243 امتیاز کسب کرده است.
رده بندی ها در لیگ فانتزی تا پایان بسیار متغیر خواهد بود.باید هم باهوش و هم خوش شانس باشید. :n16:
اما مهمتر از هر چیز،جدول لیگ P30world رو ببینیم:
یکی دیگه از شاهکارهای این سایت این هست که سازنده لیگ چند روز یکبار تغییر میکنه :n08:الان لیگ بنام vahidgame شده و وحید عزیز الان میتونه هرکسی رو از لیگ حذف کنه (امکانی که جدیدا اضافه شده)
P30world Account
Points Manager Rank CATALONIA 220 SshahabB 1 Aliano 211 Aliano 2 mohammad_87 211 Andrea-87. 2 209 Dejagah1986 4 eman619rv 207 eman619rv 5 aluminum 203 Se7eN21 6 mohammad_87 203 AndreaAzzury 6 Hamid Hamid 201 Hamidp30 8 Mohammad Yek110 200 MuseUprising 9 amirfakhrian 198 javad64 10 195 mammad-pi30 11 hojjatinho 194 hojjatpersia 12 Amir_oscar 194 Amirou_Oscar 12 187 alurajenson 14 185 fery13 15 183 alilinchan12 16 181 ei8ht_4030 17 نادر1368 181 nadernaser 17 iliafshar 181 m0s2fa 17 h-blade 180 hamed.medium 20 king of the kings 179 emad04 21 178 5Puyol 22 30vil 177 30vill 23 177 PARS--2014 23 M . Sayid 176 M.Sayid 25 MCSE MAN 175 Ostad.Hamid 26 Dark Soul 175 Ariobarzanes 26 Masoud King 174 mc_germany 28 Alex Fera 174 AlexFera007 28 Alireza.M67 174 Alireza_M67 28 Amir_oscar 173 Javadianam 31 powerslave 172 D.Hunter 32 moraddad 170 Gagools 33 atmosphere 168 atmospher-e 34 168 moein91 34 Mohamm@d 167 P30.Mohammad 36 166 Reza.8 37 Kurosh 165 Kur0sh 38 manaminda 164 MANAMINDA 39 Sepehr SS 164 SepehrSS 39 Mr.Pooya 164 IR.Pooya 39 163 amirito_90 42 Mohamm@d 163 p30eshpanai 42 163 fr.nshd 42 Morteza4SN 162 Morteza4 45 vahidgame 159 vahid-1990 46 steps 157 life1.ir 47 cescjoon 155 Murkyheima 48 154 AZITA--JOON 49 Soroush 154 Sir0c0 49 152 MYIRANOVER 51 powerslave 149 D.powerslave 52 shakerifar 148 parshansh 53 ali+ 147 aliiirooney 54 144 ali4sadi 55 144 PARS1357 55 141 arash.pajang 57 138 Ashi4030 58 Mohammad King 137 mohammadpw 59 133 MRTZH7 60 وین رونی 132 ehsan59 61 Soroush HD 132 Soroush_HD 61 SoroushStar 131 SoroushStar 63 130 Ciel2050 64 EhsanCPU 129 EhsanCPU 65 94 mor199575 66 2lombe 84 Sheytoonak 67 72 Iran0511 68
دوستان،حالا نوبت کل کل کردن هست :n24:
مرسی بابت جدول ...نقل قول:
ولی اگه بدست من بیوفته 25 نفر اول خودشون را بازنشسته بدونند:n10:
ای بابا ما هرکی رو از تیم گذاشیم بیرون بالای 7 امتیاز اورده!!! چه وضعیه آخه!!!:n13:
نيمار رو انداختم بيرون جابو رو جايگزين كردم 14 امتياز آورد دو برابر:)) فعلا هرچه هست شانسي هست! البته چون در بين رتبه هاي تك رقمي نيستم
اين حرف رو ميزنم:n22: دقت كردين سه چهار نفر بيشتر نيستيم كه قضيه رو جدي گرفتيم؟:n19:
خیلی خوبه :دینقل قول:
یکی دیگه از شاهکارهای این سایت این هست که سازنده لیگ چند روز یکبار تغییر میکنه :n08:الان لیگ بنام vahidgame شده و وحید عزیز الان میتونه هرکسی رو از لیگ حذف کنه (امکانی که جدیدا اضافه شده)
در اقدامی تصمیم دارم تمام تیم هایی که توی جدول بالاتر از من هستن رو حذف کنم یعنی تقریبا کل لیگ میشه :دی
البته امتیازها نزدیکه
توی دورهای بعدی بهتون می رسم :دی
وحید داداش ما خاک پاتیم نکن این کارو :31:.
الان که به راند اول بازی ها نگاه کردم، به دو دلیل من امتیاز از دست دادم. یکی اینکه بین دو نیمۀ اسپانیا هلند متوجه این بازی شدم و خوب امتیازهای بازیکنهای اسپانیایی و هلندی رو از دست دادم و دیگری اونکه روز آخر تیمم رو 10 نفره فرستادم تو زمین چون اون تغییر سیستم باعث شد یه یارم از خط دفاعی بره بیرون و اینکه خسرو حیدری رو فوروارد حساب کرده.
از یه طرف 13 تا از اسکار، 12 تا از ون پرسی و 4 تا از حیدری از دست دادم که میشه 29 تا. و اگه فرض کنیم که اسکار کاپیتانم بود میشد 42 که منهای 8 تایی که کاپیتان فعلیم بونوس گرفته میشد 34 امتیاز که از دست دادم. 89 + 34 که امتیاز خوبی میشد برام.
از اونور هم راموس و اینیستا و نیمار بیرون موندن که اینیستا خوب کار نکرد و تعویضش میکردم پس 7+14 میشد 21 تا که با بونوس کاپیتانی نیمار میشد 35 تا منهای 8 امتیاز کاپیتان فعلی که میشد 27 تا. دو تا بازیکنی که مجبور شدم بزارم تو ترکیب جای اینا هر دوتا 0 امتیاز گرفتن. پس اینجا هم 74 + 27 که بازم خوب بود. اینجا تغییر سیستم رو درست انجام دادم و ضرر نکردم.
کلاً نیمار بازیکنی بود که تفاوت ایجاد کرد با گل های زیادی که زد و خوب دور اول بدفرم از دستم پرید (پدر سوخته :31:).
چند تا بازیکن بودن که به شدت نا امید کننده کار کردن. اولی ویدال بود که 3 و 4 و 0 امتیاز آورد و اونیکی هم دمیکلیس که اصلاً بازی ندادش و اونم 0 امتیاز و بودجش پرید از اونور چند تا بازیکنی که همینطوری گرفتم ولی خیلی برام امتیاز آوردن یکی حقیقی بود که 18 امتیاز آورد یه هافبک کره که خوب کار کرد و یه دفاع از الجزایر.
بیشترین امتیاز ها رو دفاع ها و فوروارد ها میارن و هافبک ها خیلی کم اثر تر هستن مگر اینکه گل بزنن که این ایراد بزرگ این بازیه چون در فوتبال واقعی اون هافبک ها از همه مهمترن.
نظر ها و تجربه های شما چطوره؟
اون مشکل حذف بازیکن سمت راست همچنان وجود داره؟
برطرف شده. با خیال راحت تغییر سیستم دهید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بزرگمردان :n02: در دور گروهی 285 امتیاز گرفتن (البته با کمی دقت میشد به 300 هم برسه که با توجه به تجربه کم منیجر تیم عملی نشد:n09:)
پنچره نقل و انتقالات هم نیم ساعت دیگه باز میشه
برید کنار تیم اول زیرتون نکنه:n09:
منم 285 امتیاز دارم ولی میتونست بیشتر باشه چون تا آخرین لحظه توماس مولر و رودریگز کلمبیا رو تو تیمم داشتم ولی در آخرین لحظات، رونالدو و دی ماریا رو به جاشون ور داشتم:n28:. اگه اون دو تا رو نگه میداشتم الان اول بودم! فکر نمیکردم دی ماریا و آرژانتین انقدر افتضاح باشن.
من چه اشتباهی کردم.
تیم mammad-pi30 برای من بود اما نمیدونم چرا اکانتم پاک شد و دیگه نتونستم ویرایش کنمش بعدش تیم life.ir رو ساختم که الان مثل چی پشیمونم .
هیچ راهی نیست تیم mammad-pi30 رو بازیابی کنم؟
تفاوت این دو تیم 30 امتیاز هست که میشه در مراحل دیگه جبران کرد.توی این فناتزی زیاد امتیازها بالا پایین میشوند.نقل قول:
اگه خود شما اکانت رو حذف کرده باشی(تیم نه،کلا اکانت سایت فیفا) راهی نیست.
اگه هنوز اکانت در سایت فیفا باشه از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای بازیابی پسورد هست اقدام کنید شاید درست بشه.
همچنین در هنگام login اگه ایمیلتون رو با اکاانت فیسبوک مچ کرده باشید با اکانت فیسبوک هم میشه وارد شد.
--------------------------------
جدول نهایی لیگ p30world در پایان مرحله گروهی رو بزودی میذارم،دارم ویرایش میکنم
اينم تيم من كه 298 امتياز آورد. جالبه به ظاهرش نمي خوره!! شواني كه مصدوم بود كاباي هم خنگ بود! لمپارد رو نمي دونم چرا گرفتم:n13:و . ..
جدول لیگ P30world پایان مرحله گروهی
در ستون آخر،تغییر%k
سلام ... خسته نباشید .
دوستان اگه امکانش هست اسم من رو از لیگ خط بزنید ... الان 18 جدول هستم و دیگه به اون سایت سر نمی زنم.
موفق باشید :n16:
آقا ما بخوایم با 5 مهاجم بازی کنیم باید به کی بگیم؟:n24::n02:
با قدرت به یک هشتم میریم:n09:
وضع هافبکا خرابه
همینطور کاش میشد 4 تا مهاجم داشته باشیم :دی
رراحت بودجه خرید بنزما یا روبن رو دارم ولی نمیدونم اگه خریدم چطوری با مولر یا مسی یا نیمار عوضشون کنم :دی
سلامنقل قول:
آقا حمید کاش میشد ادامه میدادید،دوستان زیادی در این دوره هستند.
بزرگترین اشتباه من این بود که انتخاب بازیکن را گذاشتم برای اخرین ساعات ، کار عجله ای شد و سرعت کند سایت کلافم کرد در نتیجه زیاد بازیکنای مناسبی انتخاب نکردم مثلا توی یه فانتزی دیگه (نمی دونم لیگ قهرمانان یا یورو بود یا هردو !) ژاوی ثابت کرده بود امتیار بیار خوبی نیست اما من باز برش داشتم :n15:
یکی دیگه از بد شانسی ها هم این بود که اکثر بازیکنام توی دو گروه اخر بودن در نتیجه دستم برای تعویض ها زیاد باز نبود :n03:
یه احتمالم اینه که برای مربیگری در فانتزی خوب نیستم اما اگه فک کردین می رم غاز می چرونم کور خوندید دور بعد با قدرت بر می گردم:sq_23:
سلام ...نقل قول:
عزیز متاسفانه امکانش نیست ، یه مقدار با سایته مشکل داشتم یعنی از هر 30 باری که لودش می کردم 1 بار باز می شد و یه مشکل دیگه هم نحوه ی امتیاز دهیش هست و اگه باشم همونطور که گفتم نمی تونم تیم رو ارنج کنم. مرسی از لطفت :n16:
من بر اخلاف بعضی از دوستان از هافبک ها امتیاز خوبی اوردم این سه راند . لام ، شکیری و رودریگز کلمبیایی تقریبا سه هافبک ثابتم خوب امتیاز اوردن
منتها دروازه بان خوب بر نداشتم دیگه چهار جوب رو سپرده بودم دست پلتیکاسا کرواسی :دی
از این دور به بعد فکر کنم دیگه امتیاز ها خیلی به هم نزدیک بشه ... خظ حمله اکثرا احتمالا باید نیمار ، مسی ، مولر باشه :دی
از شانس من تو دور گروهی هر بازیکنی رو که فکر می کردم خوب امتیاز بگیره رو برداشتم خیلی بد بازی کرد حالا تو دور حذفی هم بازیکن هایی رو برداشتم که تا اینجا خوب بازی کردند ولی از شانس من حتما این ها هم بد بازی می کنند و حذف میشن.
دوستان هر تیمی رو خواستید حذف بشه بگید من بازیکن خوبش رو بیارم تو تیمم تا حذف که میشه تحقیر هم بشه 100% تضمینی :n02:
آقا آخه ژاوی چکار میتونه بکنه اون وسط فقط دور خودش میچرخه :n02: برای فانتزی بازیش طوری نیست که امتیازآور باشهنقل قول:
شما که تجربه خوبی در لیگ قهرمانان داری
خواهش میکنم،هرطور راحتید.نقل قول:
گاهی برای لود شدن سایت باید از قیلترشکن استفاده کرد مخصوصا وقتی ساعات پیک اون سایت باشه و همینطور در فایرفاکس راحت تر لود میشه تا در کروم.
نقل قول:اینجاست که باید مربی بودنتون رو نشون بدید.اگه بخواهید جو زده عمل کنید که نه شانسی برای امتیاز خاص دارید و نه پیشرفتنقل قول:
باید توجه کنید که در مرحله گروهی سه بازی هر بازیکن انجام داده و شرایط مختلف داشته اما الان تک بازی هست و باید حریف هم درنظر گرفته بشه.
مثلا ممکنه نیمار هیچ کاری جلوی شیلی نکنه یا ممکنه بازیکنانی باشند که احتمال گل زنی اونها از مسی بیشتر باشه.
خودم روی چند بازیکن یک تیم سرمایه گذاری کردم حالا یا باعث میشه برم صدر یا باعث سقوط آزاد در جدول میشه،ریسکه دیگه ولی فعلا لو نمیدم تا این مرحله تموم بشه :n09:
راستش من اولین بار هست فانتزی شرکت می کنم. قبلا هم ثبت نام کرده بودم ولی بازی نکرده بودم.نقل قول:
آره من اصلا مربی فوتبال نیستم چون طرفدار فوتبال نیستم اصلا ولی بازی های مهم مثل جام جهانی رو خیلی دوست دارم.
تو دور گروهی رو اسپانیا حساب باز کرده بودم که همون هم تیمم رو خراب کرد :n02:
حالا این دوره می خوام از همه سبقت بگیرم :n02: البته سبقت با دنده عقب :n08:
دوستان میشه بازیکنای تیم های حذف شده رو تو ترکیب داشت؟ ترکیب ذخیره البته
فکر کنم بشه ولی با نبودنشون هیچ فرقی نداره ...نقل قول:
اگه یک بازیکن رو بعنوان کاپیتان انتخاب کنی و بعدش کاپیتانو عوض کنی چه اتفاقی میفته ؟
امتیاز کاپیتان اولی نصف میشه یا کلا میپره ؟
عجب تيمي درست كردم!:n10: كلا تركيبم دگرگون شد سزار رو انداختم بيرون و اُچوا رو آوردم(تا اين حد!):n09: در قياس با تيم اول هرچقدر هم بد باشن بيشتر
امتياز ميگيرن!
اره میشه از اونجایی که 23 بازیکن واقعا زیاده من خودم 3-4 یک امتیازی حذف شده دارم .نقل قول:
امتیاز اصلیش می مونه .نقل قول:
بر اساس تجربیات راند اول بریم ببینیم راند دوم چی میشه :دی
من کلا اول فانتزی بود که شرکت میکنم و باعث میشه بیشتر درگیر مسابقات بشی
تغییر سیستم در حین راند مشکلاتش درست شده، یا باز خودش یکی از بازیکنها رو بیرون میکشه؟