درسته.من آپدیت رو نصب میکنم بعد کرک رو تو پوشه bin میریزم.نقل قول:
به خدا همه کاری کردم درست نمیشه.
ای خدا............................
من برم پاکش کنم این آشغالو:n23::n22::n27:
Printable View
درسته.من آپدیت رو نصب میکنم بعد کرک رو تو پوشه bin میریزم.نقل قول:
به خدا همه کاری کردم درست نمیشه.
ای خدا............................
من برم پاکش کنم این آشغالو:n23::n22::n27:
به شخصه توصیه می کنمنقل قول:
واسه اجرا بی دردسر وراحت
یه چند مدت بی خیال بازی بشی
بزاری کرکر ها ازمایش ها شون رو تو بازی پیاده کنن
یه روش بهتری واسه بازی ارائه بدن
مطمئنن با این همه باگ و مشکل توی بازی
خود شرکت یوبی سافت باز اپدیت های دیگر ی میدن
ما که این کار و کردیم ...... یه مدت گذاشتیم کنار :)
سلام دوست عزیز.راه کار دیگه ای نداری؟نقل قول:
هر کاری میکنم نمیشه.بازم تیک داره.هر کرکی هم بگید ریختم(همچنین آپدیت ها رو).بقیه بازی ها خوبن.نمیدونم این یکی چرا اینجوری میشه
این بازی شدیداً به رم وابسته هست.منم با وجود اینکه سیستمم قوی هست ولی رمم 4 هست تازه 2 گیگ هم گرافیک داره که میشه6 گیگ ولی textures رو نمیشه نهایت گذاشت فقط high یا medium حالا خوبه من دارم تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم.تو مینیمم بازی نوشته 6 گیگ.باید texture بازی رو روی medium یا high بزارین تا تیک رفع بشه.
The application was unable to start correctly (0xc0000142) Click OK to close the application در بازی Watch Dogs Deluxe Edition
رو چجوری درست کنیم؟
یوزر پس بازی شلم رو بدبن لطفا
من این بازیو گرفتم اولش نصب کردم دیدم اصلاً نمیشه بازی کرد.یه تکون میخوردی باید 3 ساعت وایمیسادی برای حرکت بعدی :n02: رفتم textures رو گذاشتم رو مدیوم .بهتر شد ولی رفع نشد.شنیدم از رم هست.رمم رو هم ارتقا دادم کردم 8 گیگ.ولی هنوزم بازی درست اجرا نمیشه.وقتی سوار ماشین میشم حرکت میکنم کلی تیک داره.راهی هست رفعش کرد؟
این بازی انقدر مشکل .پشت مشکل داشت که ما فعلن بی خیال بازیش شدییمنقل قول:
ولی تو دو لینک پایین بهترین تنظیمات گرافیک برای اجرای بهتر بازی اموزش داده
بد نیست یه امتحانی کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو چیز خاصی نمیگه .میگه باید بازی رو روی پایینترین تنظیمات بزارین .توی کنترل پنل هم باید گزینه ها رو از روی کیفیت تصویر به حالت پرفرمنس ببرین.منم این کارو کردم بهتر میشه ولی کیفیت نابود میشه اصلاً جذابیت نداره.
به جاش یه چن تا hotfix و اپدیت بود دانلود کردم .وقتی که پیاده هستم که تقریباً هیچ مشکلی نداره .وقتی هم سوار ماشینم تیکا خیلی بهتر شده و میشه بازیش کرد.
البته من تمام گزینه ها رو روی اخر گذاشتم به جز aa که msaa 4x گذاشتم.
مطمعنا برای اجرای بازی با حدااکثر تنظیمات گرافیکی نیاز به سخت افزار قوی استنقل قول:
با برنامه CPUID HWMonitor مقدار دمای گرافیکو موقع افت فریم . و کند شدن بازی جک کن
شاید دماش زیاد میره بالا
سلام داداش....میدونم بی ربطه ولی به نظرت با این سیستم میتونم واچ داگز رو چ جوری برم؟!؟نقل قول:
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4712HQ 2.30GHz up to 3.30 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 512 گیگابایت - نوع: SSD - مشخصات: PCIe x4
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M GDDR5 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - لمسی
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8.1
با این مشخصات سیستمتنقل قول:
تو تنظیمات بالا هم می تونی بازی کنی
ولی تنظیمات Anti Aliasing زیاد بالا نبر
مدل لپ تاب ؟
نقل قول:مطمئنی داداش؟ اگه صفحه نمایش 1080p بود آره ولی با 4k روی مدیوم هم بعید میدونم بشه، مگه اینکه رزولوشن رو بذاره روی 1080p که اونجوری کیفیت تصویر میوفتهنقل قول:
البته شما درست می فرماییدنقل قول:
منظور من تنظیمات گرافیک بود نه مقدار روزولویشن
حالا قیمت این لپ تابه چند است ؟
دوست عزیز بنده این لپ تاپو ندارم..........هنوز هم نیومده اسمش هست asus nx500....که بیاد یه چیزی حدود 5/5 یا 6 هستش......یه چکی تو سایت digikala بکنید حتما پیداش میکنیننقل قول:
+با تشکر برای جوابتون:n02:
ربطی به دما نداره.نقل قول:
بازی نوسان فریم زیاد داره.
gpu load رو که چک کردم حدود 65 بود.انگار بازی نمیتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه
شبیه این حالت وقتی پیش میاد که فرییم بازی ها رو روی 45 قفل میکنم تا گرافیک فریم الکی نده و داغ نکنه.
ولی اگه این کارو نکنم gpu load همیشه بالای 90 میره.البته اگه بازیش درست باشه.
سلام من کلا نمیدونم چراتو بازی نمیره حالا تیک و لگ پیشکشم (uplay رو اجرا میکنم و یوزر و پس الکی میدم و مسلما لاگین نمیشه و بعد میرم گیم لانچر رو دوبار کلیک میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته )
یه لطف کنید بگید چجوری برم توی بازی تا بعدش خدا کریمه
مودل کارت گرافیکتون چیه که کلی لگ دارید توبازی ببخشید میپرسمانقل قول:
شما احتیاجی به اون نرم افزار ندارید.نقل قول:
داخل کرک ریلود،محتویات پوشهbin رو کپی کنید و در پوشه bin بازی بریزید.
اگه این کار رو بکنید هیچ احتیاجی به نرم افزار uplay نیست.
سلام.حالا بیاید سر مشکل من که همون لگ زدنه.
یه روز خوبه یه رو بد.دیگه واقعا خسته شدم.
آپدیت جدیدی واسه بازی نیومده؟؟
مشخصات سیستمتونو میدید؟نقل قول:
asus 770gtxنقل قول:
آپدیت سوم رو نصب کردی؟ منم همین مشکلو داشتم که کلا بازی رو گذاشته بودم کنار از اعصاب خوردی، این آپدیت رو که نصب کردم 90% لگ و افت فریم برطرف شدنقل قول:
شوخی میکنی بااین گرافیک لگ داری یعنی این گرافیک نمیکشه !!!! :n03::n03::n04::n04:نقل قول:
داداش من شما انگار از مشکلات گرافیکی این بازی خبر نداری، 770 که سهله 780Ti یا 4way SLI هاش هم لگ و افت فریم دارن، مشکل از بازیه ربطی به کارت گرافیک نداره، این آپدیت آخری که گفتم توی تنظیمات High بیشتر مشکلاتو حل کرده اما ظاهرا تو Ultra هنوز مشکل زیاد دارهنقل قول:
جدیدترین آپدیت watch dog
حتی رو پایین ترین تنظیمات لگ دارم موقع رانندگی .چیکار کنم راه حل نداره؟
برای اجرای بهتر بازینقل قول:
از نسخه RELOADED استفاده کن چون نسبت به نسخه Digital Deluxe باگ کمری دارد
آپدیت های بازی - و hotfix رو نصب کن
از روزولویشن پایین بخصوص در مراحل رانندگی استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من موقع زدن new game ارور stopped working میده لپ تاپم z510 هست که باید خیلی راحت اجرا کنه ویندوز 8.1 64bit نسخه بلک باکس رو نصب کردم و تمام کرک هایی هم که تو نت هست رو تست کردم بازم ارور میده حتی بازی رو با uplay هم اجرا کردم اصلا کاری نبوده که نکرده باشم بازم بازی اجرا نمیشه
خواهشا کمک کنید :n30:
نقل قول:
cmd رابا admin اجرا کن ومتن زیر وپست _ سپس ریستارت
BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOffدر آخر باید پیغام
the operation completed successfully بده
یه نکته کوچک: برای اجرای بهتر بازی بهتره نسخه RELOADED نصب رو کنی
ممنون از کمکت ولی این ترفند رو هم زدم ولی بازم کار نکرد بازی های دیگه اصلا مشکل ندارم COD ghots رو high اجرا کردم ولی این بازی موقع زدن new gameارور میدهنقل قول:
شاید مشکل از کرک باشه _کرک زیر و هم امتحان کننقل قول:
سلام
من این بازی واچ داگز رو از یکی از دوستام DVD شو گرفتم و نصب کردم ، از کجا میشه فهمید که بازی کدوم نسخه هست و آیا آپدیت ها رو هم داره یا نه ؟
حجم نسخه RELOADED در حدود 23 گیگهنقل قول:
ولی حجم نسخه Deluxe Edition در حدود 14 گیگ
چون آپدیت ها هم جدا نصب میشن به طور معمول از نام فایل و حجمی که دارن می شه
ورژن اش رو حدس زد
سلامنقل قول:
یعنی این الان نسخه دلوکس هست ؟
چون 4 تا دی وی دی بود ( داخلش نوشته بود عصربازی ) دی وی دی اول رو که میذاشتی خودش شروع میکرد فایل های فشرده رو استخراج میکرد ( 14 پارت بود)
من مشکل خاصی ندارم و راحت اجرا میشه فقط بعضی مواقع یه دفعه لگ میزنه که اون هم راضی ام چون روی لپ تاپ بازی میکنم.
فقط میخواستم ببینم که این الان آپدیت میشه روش ریخت یا نه ؟ و یا اینکه روش میشه ترینر استفاده کرد یا نه.. مرسی
تفاوت دوسنخه تنها تو زبان های غیر انگلیسی تو نسخهنقل قول:Deluxe Edition حذف شده و بعضی dlc های بازیBad Blood DLC بطور جداگونه تو سایت ها است که تو نسخه
البتهDeluxe Edition کار می کنهآپدیت ها تو هر دو نسخه کار می کنه
چون چیب گرافیک لپ تاب خنک خنده مجزا نداره _ فضا هم برای خنک کردن cpu هم کوچیه
_لگ حین بازی تو لپ تاب یه امر عادی س_
سلام.من یه مشکلی تو این بازی دارم وقتی میرم نیو گیم میزنم تا وسطای لودینگ میاد بعد میپره بیرون.قبلا این مشکلو نداشتم کامپیوتر جدید گرفتم اینطوری شده ارورشم اینه:Driver Graphics Stopped Workingیه چیزای دیگه هم نوشته که نمیشه نوشت.سیستم من اینه:
CPU:Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz x 4 (3.07Ghz)
RAM:6
GRAPHICS:NVIDIA GeForce GT 630 2GB
سیستم ویندوز؟؟نقل قول:
اگه 8.1 64x _ آپدیت اش کن
نه.ویندوز 7 64xنقل قول:
کرک زیر و امتحان کن_ Watch_Dogs_3dm رو اجرا کننقل قول: