دوستان شبکه ای هست که بازی ها رو با کیفیت 4k پخش کنه ؟؟
دوستان شبکه ای هست که بازی ها رو با کیفیت 4k پخش کنه ؟؟
خیر .... بهتره بگیم رسیوری نیست که بتواند این فرمت را پخش کند ...نقل قول:
حذف شود...
ممنون دادا ولی الان کیفیت s1 ها از s2 ها بیشتره برا ما توی tv ملی!واسه شمام اینطوریه؟نقل قول:
press tv؟
خیر دوست عزیز تفاوتی وجود ندارد ..لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید اگر سوال دیگری در این رابطه داشتید در پیام خصوصی در خدمتمنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
شبکه ها پخش کننده افتتاحیه جام جهانی2014 (رایگان)
ماهواره هاتبرد شبکه zdf فرکانس 11054
ماهواره هاتبرد شبکه PN TV فرکانس 11200(شبکه فارسی) به گفته خودشان!!
ماهواره یاهست شبکه 4U فرکانس؟؟؟ (شبکه فارسی) به گفته خودشان!!
ماهواره عربست شبکه Dubai Sports HD فرکانس 12130
ماهواره ترکست شبکه TRT 11041
ماهواره ترکست شبکه NTV Spor فرکانس 11054
((دوستانی که میخواهند بی دغدغه جام جهانی را تماشا کنند ماهواره AzerSpace 1 را نصب نمایند پوشش کامل 64 بازی جام جهانی 2014 و افتتحاحیه و اختتامیه حتی رخکن تیمها را هم پوشش میدهد !!))
افتتاحیه به وقت ایران زمانش کی هست ؟ ساعت و روزش لطف کنین .
افتتاحیه رو beIN Sports هم رو عرب رایگان میذاره
snow patrol عزیز لطف کن شبکه ها و ساعت افتتاحیه رو همین جور لیست وار به پست اول اضافه کن دوستان راحت پیدا کنند .
ممنون :n12:
روی هاتبرد رایگان چی هست !؟
فرکانسش چیه !؟نقل قول:
...نقل قول:
11045 H
فرکانس شبکه های Mondiale از پکیج اسکای ایتالیا مشخص شد
Sky Mondiale 1 SD
HOTBIRD 13E
11958
V
27500
Sky Mondiale 2 SD
Sky Mondiale 3 SD
Sky Mondiale 4 SD
HOTBIRD 13E
12073
V
29900
در حال اضافه کردن هستم اما مشکلی که هست کمتر شبکه ای به صورت رسمی اعلام کرده ... ولی خوب سعی میکنم تا امشب تکمیلش کنمنقل قول:
من نمیدونم دوستان چرا انقدر در مورد افتتاحیه حساس هستند در هر صورت در زمان شروع مراسم شبکه های پخش کننده مشخص میشه و چیز خیلی مهمی نیست . .
همون شبکه های اسکای کالچو و اسکای اسپورت هستندنقل قول:
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1. آیا ESPN و ESPN2 در Tel star12 هنوزم با کد بیس باز میشه و فکر میکنید موقع بازی ها عوض کنن سیستمو؟ (بقیه ESPN ها منظورم نیست.) و اینکه امکانش هست این دو تا از Tel star اصلن پخش نکنن؟ چون ظاهرا توجه اصلی شون روی پخش توی آمریکا است؟
2. از اونجایی که 43 تا بازی رو ESPN پخش میکنه و 11 تا رو ESPN2 و 10 تا بازی از جمله فینال رو ABC ، آیا ABC رو به هیچ روشی میشه اینجا دریافت کرد؟
3. آیا برای دیدن بازی ها توی Tur ksat نیاز به ریس یور HD و با قابلیت اتصال به اینترنت و یا سی سی و این جور چیزا هست؟
4. سی سی چیز اگه لازمه برای دیدن بازی ها داشته باشم پولش چند در میاد؟
4. سی سی چیز تا اونجایی که من فهمیدم از اینترنت استفاده میکنه. وقتی داری تی وی میبینی چقدر از حجمت مصرف میکنه حدوداََ؟
خلاصه داستان اینه که من یه ریس یور SD دارم ... و میخوام بازی ها رو به زبون انگلیسی ببینم کیفیتشم خیلی برام فرقی نداره. اگه مشکل با اضافه کردن یک یا چند جهت یا حتی یه ریس ور جدید حل بشه مشکلی ندارم. یه کم راهنماییم کنید ... پیشاپیش دستتون درد نکنه که :)
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیس
1-فعلا که باز هستند و بعیده سیستم کدگذاریشون عوض بشهنقل قول:
2-خیر
3-خیر با ریسیورهای معمولی هم دریافت میشوند!(فرکانس 11919)البته محدودیت پوشش دارد این ماهواره
شهرهای قابل دریافت بیم غربی:تهران-اردبیل-تبریز-ارومیه-زنجان-قزوین-رشت-ساری-همدان-قم-کرمانشاه-ایلام-اهواز-اصفهان-سمنان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-بیست هزار تومن
5-خیلی کم ، به چشم نمیاد
شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
این شبکه اریانا افغانستانم بازی هارو پخش میکنه؟
کلا رو هاتبرد کدوم شبکه ها پخش میکنن؟ زبانش اصلا واسم مهم نیست
نقل قول:
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیس
واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون. متاسفانه بلد نبودم چطوری تشکر کنم اینجوری نوشتم. فقط 1 سوال دیگه، پس حتما کانال های HD در Turk Sat گزارش انگلیسی داره دیگه و بدون دردسر میشه بازشون کرد؟نقل قول:
شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
خواهش می کنم!نقل قول:
بله اگر در محل سکونت شما بیم غربی پوشش داره نصب کنید.. همین الان هم زبان انگلیسی اضافه شده ...فقط برای باز شدن شبکه ها احتیاج به سافتکم دارید که لینک دانلودش رو میزام براتون ! باید با فلش به ریسیور تزریق کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه به پست اولنقل قول:
be in sports 1 , و 2 برای شما باز هست واقعا ؟
مگه TRT فقط بیس کد نمیشه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
بین اسپورت های فرانسه چند روزی است روی جیشیر و سیسیکم (ثبات خوبی نداره فعلا) شیر شده ...باید صبر کرد
مشخصات:
محتوای مخفی: مشخصات
سافتکم فایلی هست که کدهای بیس و سایر سیستم های دارای کد ثابت درونش وجود داره و اگر به ----- بدید نیاز به کد دستی دادن نیستنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
درسته با سیسیتم بیس کد می شوند ولی کدهای بیس چون تعدادشون زیاده بصورت سافتکم درست می کنن تا کار وارد کردن کدها راحت تر شود شما سافتکم رو که تزریق کنید احتیاج به کد دادان دستی نیستنقل قول:
همانطور که پیشتر از احتمال عدم پخش ماهواره ای جام جهانی از شبکه 3 سخن گفتیم امروز بعد از سرچ مجددا فرکانس 11881 ماهواره بدر و 11555 اینتلست 902 علامت دلار این شبکه حذف شدنقل قول:
بدین ترتیب اگر همین روند ادامه داشته باشد تا اینجا پخش مسابقات از شبکه 3 روی فرکانس11881 کنسل خواهد بود .
اگر اتفاق جدیدی رخ بدهد اعلام خواهد شد .
لطفا برای مراسم افتتاحیه چند تا سرویس آنلاین معرفی کنید
ممنون
TRT 1 مراسم افتتاحیه رو پخش میکنه؟نقل قول:
دوستان کد بیس دقیقا چیه و چطور باید وارد کنی؟ من شبکه سه رو دارم ولی میترسم روی ماهواره پخش نکنه! باید کد بیس رو برای بازگشایی بزنم ؟
نقل قول:
اگر قرار باشه پخش نکنه با کد بیس هم پخش نمیکنه
در گوگل نوع ----- تون رو سرچ کنید اموزشش هست
مثلا باز کردن شبکه سه در ----- x
عاقا یکی جواب منو بده:
نقل قول:
TRT 1 مراسم افتتاحیه رو پخش میکنه؟
شما پست اول رو میخوندید بهتر بود ...نقل قول:
مراسم شروع بشه ..شبکه های پخش کننده هم مشخص میشه
tapatalk
...
REAPER CREW
ممنون. البته این لینک یه صفحه خالی میاره و چیزی نمیاد برای من. فکر کنم بهتره صبر کنم اولین بازی که پخش شد از همین جا پیگیر بشم و بعد اگه همه چی مرتب بود یه ریس یور HD و جهت ترک رو اضافه میکنم.نقل قول:
شبکه 3 روی بدر پخش نکنه باید روی انتن با کیفیت پایین ببینم :n28::n21:
روی نایلست که هنوز اون علامت دلار هست.نقل قول:
لینک درست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان مراسم افتتاحیه رو از جایی میتونی دانلود کنیم؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
عزیز من مگه مراسم افتتاحیه انجام شده که شما بخوای دانلود کنی o_O؟نقل قول:
وقتی پخش شد طبیعتا مثل هر مراسم دیگه ای قابل دانلود هست
tapatalk
...
REAPER CREW