12 ساعت تا بازی ایران !:33:
Printable View
12 ساعت تا بازی ایران !:33:
مربي بوسني تيم رو از اول براي باختن به ميدان فرستاد! البته بد شانس هم بودن. اگر از اول با تركيب اصلي و يا حتي از اول نيمه دوم اون تعويض هارو انجام
مي داد مي تونست امتياز بگيره. تيمش رو خيلي دست كم گرفته بود حتما در بازي هاي آينده جبران خواهد كرد:n02: بازي كسالت آور بود
ولي كاش ما هم همچين بازي كسالت آوري با اين دو تيم تجريه كنيم!
بوسنی خیلی کم تجربه بود
توانایی بالایی دارن ولی تجربه نداشتند
نقل قول:
آخه چه ربطی داره ؟؟ همه جای دنیا دوست دارند خوشتیپ بگردند یکی مثل شما تیکه میپرونی به خوش تیپی .. اتفاقا کاش همه ایرانیها در خارج از کشور مثل حقیقی به تیپشون اهمیت بدند .
یه اینفوگرافی فوق العاده از بازی ایران و نیجریه
چون خیلی بزرگه رفت داخل spoiler
محتوای مخفی: اینفوگرافی
نقل قول:
شايد نديدتش. آخه مسي كه به يك كودك بيمار قول داده به ازاي هر گلي كه ميزنه 1000 يورو بهش بده چطور ممكنه به اون بچه بي محلي كرده باشه. بعيد ميدونم عمدي باشه. چه بسا اگر قضيه بزرگ بشه ممكنه بره اختصاصي از خجالت اون كودك دربياد.
حیف شد کاش بوسنی 1 امتیاز رو گرفته بود - حقش بود
شایدنقل قول:
بازی بوسنی زیبا بود ولی نه در حد امتیاز گرفتن از آرژانتین.نقل قول:
جدا از اون اگه آرژانتین نمی تونست از این بازی سه امتیاز کامل بگیره، میومد که ایرانو ...
گل به خودی تو این جام زیاد نشده؟
تا اینجا 3 تا بازی گل به خودی داشته
با این بازی دیشب که دیدم احتمال نتیجه گرفتن تیم ملی هم بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم میشه .
به قول یکی از دوستان اگه یه ذره از خون مورینیو تو کی روش باشه ما میتونیم مساوی کنیم یا حتی ببریم :n02: وای خدا چه بازی ای بشه امشب .
ولی فکر کنم حداقل واسه دور اول بازی ها گروه ما کسل کننده ترین بازی ها رو انجام داد . چون بازی ایران هم بی شک کسل کننده است :n02:
بوسنی که اگه نتیجه میگرفت برای ایران خیلی سخت می شد
بری امشب آرزو می کنم
بچه ها متحد و هماهنگ باشند
زود گل نخوریم ( که تیم روحیه خودشو از دست بده)
دفاع هماهنگ باشه ( گل به خودی هم نزنیم )
بازیکن ها بهترین روزشون باشه
اگه موقعیت گل داشتیم گل بشه به تیرک نزنیم
پشت 18 خطا نکنیم
پنالتی ندیم
اخراجی نداشته باشیم
تعویض ها خوب باشه
در آخر هم پیروز باشیم و مغرور نشیم :n12:
اینکه گفتن امشب بازی ایران- نیجریه تو ورزشگاه باران و رگبار میاد خیلی بد شد.
زمین لغزنده و کلی حادثه.
9 ساعت به آغاز جام جهاني براي ايران ... :n02:
اميدوارم در منطقه غرب آسيا از ساعت 23:30 امشب تا 1:15 بامداد فردا وزن كره زمين چند باري كاهش پيدا كنه :n06:
خیلی از سایتهای خارجی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش بینی کردن که ایران-نیجریه اولین بازی بد و خسته کننده جام خواهد بود!همچنین این سایت اشاره کرده که به احتمال زیاد ایران دفاعی ترین تیم جام باشه.بازی رو هم که پیش بینی کرده 0-0.
با 0-0 ما که راضی و ... ناراضی:n02:
راست میگه ها !!نقل قول:
خدایی ناکرده یوقت مصدومیت بوجود نیاد ! :n27: (البته برای بچه های خودمون ، ...لق نیجریه ها ... برند به جهنم...)
امیدوارم ایران امشب بازی رو ببره.
البته اگر خوب بازی کنند و تمرکز داشته باشند کار سختی نیست بردن نیجریه.
فکر کن یه وقت دژاگه یا سید جلال مصدوم بشن . به F میریم تو این جام .نقل قول:
البته مصدومیت بعضی از افراد مثل شجاعی میتونه خوش یمن باشهنقل قول:
نایجریایی ها هم که وحشی....نقل قول:
نه.... خدا نکنه...:n03:
(من بیشتر از تیم برای خود اون بازیکنها ناراحت میشم... یعنی شبی که مونتولیوو مصدوم شد کمر من شکست... 6-7 ماه هم حد اقل طول میکشه دوران نقاهتش....)
کلن آرژانتینی ها از برزیل دل خوشی ندارننقل قول:
شاید مسی چون دیده بچه برزیلیه دست نداده:n02:
مثله اینکه تماشاچی های ایرانی چند برابر نیجیریه ها هستن !
در پیج فیسبوک رضا قوچان نژاد کلیپی منتشر شده که میتوانید در اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر شد پس امشب هوا بارونیه و عقابها زیر بارون بی خطرند بیهوده پرپر میزنننقل قول:
ترکیب ایران مقابل نیجریه جالبه
همش قابل پیش بینی بود به جز بازی کردن حقیقی به عنوان دروازه بان اول و همین طور حاج صفی به جای شجاعی
به نظرم درسته ترکیب یکمی دفاعیه و خسرو حیدری و حاجی صفی هر جفتشون خیلی موقع ها دفاع گوشه هم بازی می کنن ولی با این ترکیب هم گوشه های نیجریه بسته میشه هم شاید سانترهای این دو هافبک گوشه ما به کار بیان
کلا مهره های هجومی یکی دژاگه که هافبک نفوذیه و یکی هم قوچان نژاد هستش
تیمای دیگه معمولا با سه تا هافبک نفوذی و یه مهاجم کار می کنن! :دی
در کل ترکیب بد نیست فقط امیدوارم حقیقی سوتی نده و خاطرات میرزاپور توی بازی مکزیک رو دوباره زنده نکنه البته دو تا دروازه بان دیگه هم فرقی نداشتن و ممکن سوتی تر بودن :دی
در هر صورت درسته نیجریه قویتره ولی به امید موفقیت ایران توی این بازی :n01:
گویا خبرایی که در مورد عملکرد ضعیف داوری و احمدی توی تمرینا میرسید درست بوده مطمئنا کیروش ازشون راضی نبوده
به هرشکل ارزوی موفقیت میکنیم واسه علیرضا و بقیه بچه ها :n12:
پ ن: من چه استرسی دارم دقیقا حالم شبیه قبل از دربی پایتخته :n02:
وعده دیدار ما ساعت 23/30 شبکه سه سیما.... . ((خخخخخخخخخخخخخ))
یه امید برد 1-3 طرف ها رو خودتون بذارید...
امیدوارم فقط حقیقی همه رو پشیمون نکنه . من که فعلا تصمیم گرفتم اعتماد کنم بهش . شاید واقعا از دو دروازه بان دیگه تو تمرینها بهتر ظاهر شده و ما خبر نداریم . همه چی پشت درهای بسته بوده و انصافا ماها توی بازی های تدارکاتی محکی از دروازه بانها ندیدیم . خدا رو چه دیدی . یه وقت دیدی همین حقیقی شگفتی ساز شد :n02:نقل قول:
با دیدن بازی بوسنی - آرژانتین دیگه از تیم آرژانتین نمیترسم
به جاش از تیم بوسنی میترسم الان!!!
خدایا !! چرا این ترس ها دست از سر ما بر نمیداره!!! :n28:
مخصوصا که الان قراره علیرضا حقیقی تو گل بمونه!!! خدا خودش به خیر کنه!!!:n27:
ترکیب بنظرم یکی از ایده آل ترین ترکیبیهایی هست که کیروش میتونست بگذاره
حضور منتظری در دفاع راست خیلی به خظ دفاع کم میکنه و از اون طرف حضور حاج صفی جنگنده در پست هافبک چپ باعث میشه پولای کمتر فشار تحمل کنه.
ولی با این ترکیب و حضور حتج صفی و خسرو در پست هافبک مشخصه که تیم فقط میخواد دفاع کنه:n02:
بالاخره امشب رسید ..
شبی که شاید خیلی بهش امیدوار نبودیم هیچ وقت . اما اینو خوب میدونم ک هر ایرانی عاشق با تمام مشکلات تیم ملی قلبش برای ساعت 11.30 و شروع بازی میتپه ..
از ته دل آرزو دارم امشب هممون شاد باشیم ..
شاد مثل شبی ک امریکا رو شکست دادیم ..
ولی علیرضا حقیقی به هیچ وجه ایده آل نیستنقل قول:
بـه امید پـیـروزی تــیم مـــلی ایــــــران
:n12:
من فکر میکنم بازیای ما یه چیزی شبیه بازی هندوراس جلوی فرانسه میشه حداقل جلوی آرژانتین که اینطوری میشه
امشب احتمالاً آسونترین بازیمون تو این 3تا بازی باشه
امیدورام آبروداری کنن
این ترکیب حتی از ترکیب هجومیمون هم بهتر واسه حمله نتیجه میده . اگه میخواست خط حمله مون این ترکیب نباشه باید این میبود : دژاگه ، حدادی فر ، شجاعی ، گوچی که به نظرم ترکیب خسرو ، اشکان ، حاج صفی ، گوچی از این هم هجومی تره . شجاعی که فقط خراب میکنه حدادی فر هم که اصلا در سطح جام جهانی نیست به نظرم .نقل قول:
شجاعی تو ترکیب نیست ==> یکی به نفع ایران :n02:
من فکر کنم باید اعصاب فولادین داشته باشیم واسه این بازی....
یه پاس درست ندادن تا حالا ....
بازی دفاعی مقابل نیجریه اشتباه محضه بازیکنای نیجریه تا آخر بازی هم خسته نمیشند کروش باید هرچه سریعتر تاکتیکو عوض کنه حداقل 3تا مهاجم باید تو زمین باشه بهترین دفاع حملست
اتفاقاً به بازیکن بازیسازی مثل شجاعی خیلی نیاز است نیمه دوم میارش تو بازی100درصدنقل قول:
امیدوارم بشتر از 2تا نخوریم
خیلی بازی استرسیه . شما هم همینطورین ؟
الان من نمیدونم دارم فوتبال نگاه میکنم یا ...
بد تر از این هم میشه فوتبال بازی کرد؟؟ نه .. میشه؟؟