یا سرعت نتت پایینه یا اینکه باید ف.ی.ل.ت.ر شکن نصب کنی برای اتصال اولنقل قول:
Printable View
یا سرعت نتت پایینه یا اینکه باید ف.ی.ل.ت.ر شکن نصب کنی برای اتصال اولنقل قول:
سلام
سال نو مبارک
وایبر رو بلواستکس نصب نمیشه.راه حلش چیه؟
سلام نسخه 5.0.0.4090 دانلود کن نصب میشهنقل قول:
این نسخه نصب نشد. حتی نسخه های قدیمی تر هم نصب نشد.نقل قول:
برای من BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd..... فقط همین ورژن وایبر 5.0.0.4090 جواب دادنقل قول:
سلام من برنامه BlueStacks.0.9.17.4138.Superuser.Root روی ویندوز 8.1 نصب کردم ولی بعد از اجرای برنامه بعد از چند دقیقه برنامه خود به خود بسته می شه(می پره) راه حلی برای این مشکل هست آیا؟؟؟؟
سلام من هرکاری و از راهی که دوستان گفتن برنامه sync نشد اما یک راهی هست که دیگه اون پیام نیایید اونم اینکه برنامه app sync رو غیر فعال کنید.
سلام خدمت همه.
من یه مشکلی دارم با این برنامه.اول اینکه وقتی از نسخه ی روت شده استفاده می کنم ( آخرین نسخه ها ) بعد از یکبار استفاده، صفحه بلواستاکس، روشن خاموش میشه ( سیاه میشه).
همچنین بعد از چند دقیقه، یکباره پیغام خطا میاد و باید برنامه رو ببندم.با گرافیک بالا و سی پی بالا اجراش می کنم.
از نسخه ی بدون روت هم که استفاده می کنم صفحه سیاه نمیشه، ولی سریع پیغام خطا میاد و باید ببندیش
از وقتی که آپدیت کردم یعنی نسخه آفلاین گرفتم تا 100% از سی پی یو استفاده میکنه نمیدونم چرا اینقدر از سی پی یو استفاده میکنه حتی حذفش کردم و نسخه قبلی رو نصب کردم بازم همین مشکل هست.
در ضمن وقتی حذفش میکنم خود به خود اون برنامه یا بازی هایی که قبلا نصب بود دوباره میاد نمیدونید کلا منبع دیتاش کجاست که کلا حذف کنم شاید درست بشه
سلام
آیا لپ تاب gps داره ؟ میخوام مکان یاب رو فعال کنم اما انگار کار نمیکنه .
راهی هست ؟
سلام
دوستان یکی کمکم کنه
چرا این نرم افزار با لپ تاپ من مشکل داره
صفحه آبی می یاد و هنگ می کنه؟
دلیلش چیه؟
سلام خسته نبتشید دوستان من یه مشکل دارم با همین برنامه باز میشه کلش رو هم باز میکنه ولی یه حالت هنگ مانند داره مثلا صفحه برنامه چشمک میزنه بعد یه ارور میاد نوشته بستن دوباره بازش میکنم بازم همین اتفاق میافته کارت گرافیک اپدیت هست
موندم چه کنم یکی کنم کنه دوستان مرسی
:V14::V14::V14::V14:
آقا این برنامه چرا اینجوریه؟
چرا اینقدر مشکل داره؟؟؟؟؟؟:n23:
من نمیدونم داداش ولی اعصابم بهم ریخته دارم با کلش یه اتک میزنم یه هو میپره بیرون برنامه قطع میشه اعصابم بهم ریخته هست کممممممممممممممک
سلام برنامه های گوگلو اپدیت کنین شاید مشکلتون حل بشه google play و google service و ....
سلام. چرا وقتی من این برنامه رو نصب می کنم و اجرای اول رو که انجام میشه برنامه رو می بندم اما وقتی برنامه رو برای بار دوم اجرا می کنم منوی پایین اون حذف میشه ؟ هر چقدر هم برنامه رو با نرم افزار Your Uninstaller حذف کامل کردم و مجددا چندبار نصب و حذف کردم اما مشکلش حل نشد. هم توی ویندوز 8 هم Xp . چکار کنم ؟
سلام خسته نباشید.یک مدته که این برنامه رو دارم بعضی وقتا خوب کار میکرد ولی بعضی وقتا خودش قطع میشد پاکش کردم و از سایت شما دانلودش کردم میخوام از حالت فشرده درش بیارم این پیغامو میدهBLUSTACK IS ALREADY ON THIS MACHINE
سلام دوستان من یه مشکل خیلی مهم تو این برنامه دارم . مشکلم اینه که برای نوشتن کیبورد مجازی ندارم و دومی اینه که من نمی تونم برنامه هایی که باز هستند رو ببندم منظورم اینه وقتی موبایل داریم بالای صفحه رو به شمت پایین می کشم هیچی نیست. همش از اول نصبش می کنم میاد ولی دوباره بعدش می ره. ترخدا کمکم کنید
سلام
مشکل ----- شکن چجوری حا میشه ؟
hotspot shield و بیشتر فیلتر شکن ها رو نصب کردم ولی کار نمیکنن |:
خیلی ممنون میشم کمک کنید :n02:
سلام مال من این ارور رو میده لطفا جواب بدید عجله دارم
نسخه بلو استکم 0.9.17.4138 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وایبر کار نمیکنه؟:n03::n03::n03:
سلام من قبلا این نرم افزار را داشتم بعد پاکش کردم
الان میخوام نصبش کنم این خطا رو میده a later version of bluestacks app player is already installed. setup will now exit
خواهش میکنم کمک کنید :V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13: :V13::V13::V13::V13::V13::V13::V13:
لطفا زود تر کمکم کنید.
لطفا زود کمکم کنید چون این نرم افزار رو لازمش دارم.:V9::V9::V9::V9::V9::V9:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ای بابا کسی اینجا جواب گو نیست:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n41::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n14:
دوستان BlueStacks رو وقتی باز میکنم نوار بالایش پشت سرهم چشمک میزنه طوری که مجبورم ببندمش و بی خیالش بشم. چه راهی برای این مشکل هست؟
لفطا کمکم کنید نرم افزار رو اجرا میکنم بعد از چند دیقه این پیغام رو میده
bluestaks frontend has stopped working
a problem caused the progam to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available.
خواهش میکنم کمکم کنید.خیلی به مشکل برخوردم
- :n36:
سلام به همگی جدیدا تو این برنامه bluestacks من نمیتونم دکمهای برگشت به خانه و... را ببینم چیکار باید بکنم؟:n13:
چرا لاین رو نمیشه روی BlueStacks نصب کرد؟:n35:
سلام . من از برنامه بلواستیک برای چند روز استفاده کردم و به راحتی کار کرد ولی یک روز که خواستم اجراش کنم در صفحه لود فقط لود می شه و هیچ وقت اجرا نمی کنه . لطفا کمک کنید
سلام.شما برنامه و باید به صورت کامل حذف کنید.با برنامه revo uninstaller اینکارو انجام بدین سپس بلوتسکس رو نصب کنید
سلام.شما برنامه و باید به صورت کامل حذف کنید.با برنامه revo uninstaller اینکارو انجام بدین سپس بلوتسکس رو نصب کنیدنقل قول:
سلام برای منم این مشگل رو نیده نمیدونم چه کنم
سلام دوستان...
دوستان من هیچ مشکلی با نرم افزار ندارم و بطور کامل و پر قدرت کار میکنه...
تنها مشکلی که دارم اینه که این برنامه رو که باز میکنم ،( بعد چند ثانیه تا چند دقیقه ) کامپیوتر خاموش یا لاک یا استند بای میشه ...
انگار که این برنامه همه دستورات مربوط به پاور رو میده...
حتی بعد باز و بسته کردن برنامه هم ممکنه ی زمانی اینطوری کامپیوترم خاموش بشه
:n26: با سلام به همه دوستان وقتش دیگه از این برنامه خداحافظی کنید برید سراغ windroye حرف نداره از هر لحاظ سرعت و هر چی فکرش کنید بعد هر چی رو توش دراگ اند دراپ کیند حله به همین راحتی میخواد برنامه باشه میخواد فایل باشه منظر اینه اگر یه فایل منیجر رو توش باز کنید فایلتون رو بگشید تو اون پوشه فایل به اون پوشه اضافه میشه به همین راحتی
عالیه از دست ندید فقط یه عیب داره فارسی نمیشه تایپ کرد البته من این مشکل داشتم شاید شما این مشکل براتون پیش نیاد
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشد وقتتونو میگیرم من رو لپتاپ نصب کردم اما مشکل اینجاست که لپتاپم 2 تا کارت گرافیک داره اولی intel 4000 و دومی gforce 740m بعد میخوام کاری کنم که با کارت گرافیک دوم اجرا بشه اولی قدرتمند نیست چه کنم ؟؟؟ با تشکرات فراوان
سلام شما این نرم افزار Windroye 2.8.0b رو ویندوز 7 تست کردید ؟؟ می خوام مطمئن شم که نصبش به ویندوزم اسیب نمیرسونهنقل قول:
من بلواستک قبلا نصب کرده بودم اما ویندوزمو داغون کرده بود و مرسی
باسلام. دوستان اول از همه زبان بلو استک رو انگلیسی کنید تا همه چشمک زدن ها و نمایش ندادن دکمه های بازگشت و... حل بشه.دوم از آخرین ورژن بلو استک استفاده کنید ، ورژن 0.9.25.5401نقل قول:
سوم گرافیک و نت فرم ورک در ویندوز رو حتما آخرین وؤژن باشه.
بقیه مشکلات اگه باز پیش بیاد از سخت افزارتونه.
چون من بیشتر از یک ساله با این شبیه ساز کارمیکنم،هیچ ایرادی هم ندیدم ازش،جز ورژنهای اولیش.
فداتون
سلام
من ماه پیش برنامه bluestacks رو تو کامپیوترم نصب کردم که ویندوزم ایکس پی پک 2 هست که با تغییر تنظیمات رجیستری ویندوز رو پک 3 کردم تا بتونم برنامه رو نصب کنم که اوایل برنامه باز میشد اما بازی کلش آو کلنز تصویری نداشت یعنی فقط سیاه رنگ بود که فکر میکنم بخاطر کارت گرافیک بود اما الان چند روزه میخوام وارد برنامه شم، کلا خود برنامه bluestacks هم باز نمیشه و فقط در حالت لودینگ میمونه به این شکل:
لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم ضمنا برای باز شدن و اجرای بازی کلش از طریق برنامه bluestacks تو ویندوز ایکس پی پک 3 باید چیکار کرد؟
با سلام من میخاستم یک بازی نصب کنم و این ارور را میداد
لطفا هر کاری باید انجام دهم توضیح دهید
باسلام بنده بلو استکس ورژن 0.8.4 رو نصب کردم و بازی CLASH OF CLANS روش نصب کردم اما وقتی تو بازی میرم صفحه هی میپره میشک از چیه؟
سیستم :windows7 >intel core i3 cpu>intel hd graphics> ram2:n41::n41::n41: