برو سراغ کارت 9550 که عالیه.
برو سراغ کارت 9550 که عالیه.
دوستان چي يه خورده توضيح بدين من برم در مغازه بگم 9500 مي خوام به من مي خندن که
بابا بگين دقيق چي
موفق باشيد
عزیز من بنده نمیتونم بیام یکی یکی توضیح بدم که.9500 تولیدش قطع شده من گفتم 9550
شما حتی یه بارم تاپیک رو نخوندی چون دقیقا صفحه اول به طور کامل در مورد9550توضیح داده شده.
در ضمن یه چیز رو شن کنم.تو این تاپیک بیشتر در مورد سخت افزار کارت صحبت میشه و سوالات باید در مورد کارتهایی که توضیح داده میشه در موردشون طرح بشه.
با تشکر از همکاری دوستان.
قيمت 9550 چنده؟
ورق زدن 33 صفحه زياده
عزیز من صفحه اول به نظرت ورق زدن میخواد بد تازه من الان قیمت دستم نیست دوست گرامی ولی تا حدود 75 یا 80 تومن
عزیزان میبخشید که وارد بحث شما شدم ولی میتونید با این دوتا بنچ مارک کارتونو بهتر ادامه بدید
. البته فقط واسه اطلاع هست گفتم چون ایت تاپیک به الن بنچ مارکها ربط داره بگذارمشون اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از حسام جاننقل قول:
عزیزان میبخشید که وارد بحث شما شدم ولی میتونید با این دوتا بنچ مارک کارتونو بهتر ادامه بدید
. البته فقط واسه اطلاع هست گفتم چون ایت تاپیک به الن بنچ مارکها ربط داره بگذارمشون اینجا
فقط 2 نكته رو بگم:
1-براي اطلاع دوستان بنچمارك اول براي بازي unreal tournament 2004 هست.
2-حسام جان لطف كنيد كل سيستم مورد استفاده در بنچمارك رو هم بنويسيد چون كارت گرافيك به تنهايي نميتونه معيار كاملي باشه(در مورد اولي)
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_2000
دوست عزیز اگه زحمتی نیست میشه بگین با این کارت تو 3d Mark 2003 و 3d Mark 2005 چه امتیازاتی رو گرفتین .
خیلی ممنون میشم .
باتشکر . عضو جدید . :blush:
با سلام
و خسته نباشيد
مديران محترم بنده اين کارت رو خريدم
به قيمت 79000 تومن در شيراز
Gainward geforce6200 256 mb
چه طوره
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
با این قیمتی که شما گفتی احتمالا کارت شما Geforce 6200 Turbo Cache هست .نقل قول:
نوشته شده توسط internet
اگه اینطوره بدک نیست اما زیاد به درد بازی نمیخوره .
حداکثر تا یک سال دیگه جواب گوی بازی ها هست .
mahdy جان از تذکرتون ممنون سعی میکنم بنچمارک کلی سیستمها رو هم بگذارم قربانت
چه طوره شما بايد بگيد نه ما :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط internet
مثلا بازيها و كارهاي گرافيك كه خودتون با اين كارت انجام داديد نتايجش اينجا بنويسيد تا ديگران هم استفاده كنند.
مثلا بگيد doom3 با فلان رزولوشن و فلان رفرش ريت بدون مشكل اجرا شد
با سلام
باشه چشم
ولي شما بگين روي چي بزارمش يعني رزولوشن و همين رفرش ريت روي چند باشه خوبه
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
سعي كنيد بالاترين رزولوشن و رفرش ريت را كه بدون هيچ گونه مشكل و روان اجرا ميشود بنويسيدنقل قول:
نوشته شده توسط internet
با سلام
دوست عزيز من چند تا گزينه پيش رو داشتم توي بازي doom در قسمت تنظيمات و گرافيک
روي بالاترين سطح که فکر کنم ultra بود گذاشتم رزلوشن شد768 *1024
و همچنين بقيه تنظيمات رو هم روي on گذاشتم و بالاترين سطح هيچ مشکلي نداشت و به راحتي و رواني خيلي خوب بازي اجرا مي شد يعني هيچ مکثي در بازي ديده نمي شد همه چيز هم به خوبي اجرا مي شد
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
دوست عزیز . شما لطف کن و یه زحمتی بکش .نقل قول:
نوشته شده توسط internet
رزولوشن رو روی 768 * 1024 بزار و تمام جزییات بالاترین حد . یعنی Ultra Quality .
بعد تو منوی اصلی بازی سه کلید CTRL + ALT + ~ رو با هم همزمان فشار بده . یه صفحه کنسول باز میشه که میتونی توش تایپ کنی . بعد عبارت زیر رو تایپ کن و Enter رو بزن . با این کار خود بازی یه سری تست از سرعت فریم انجام میده و در آخر میانگین سرعت فریم رو به شما میگه . شما ببینین چه سرعت فرمی بدست میارین .
اون عبارت هست :
timedemo demo1.demo
فقط دقت کن که بین timedemo و demo1.demo یک فاصله داره !
لطفا نتیجه رو اعلام کن .
ممنون .
با سلام
و تشکر از دوستان عزيز
همونطوري که دوستمون گفتن عمل کردم دقيقاً و سه بار تست کردم و تصاويري از نتايج رو گذاشتم شما بفرماييد حالا اين کارت گرافيک خوب هست يا خير Gainward Geforce 6200/256mb tv/dvi
اين هم تصاوير تست بازي dome روي بالاترين رزلوشن و حالت ممکن:
تست اول:
تست دوم:
تست سوم:
با تشکر و سپاس فراوان
ادمين شيراز آي تي
دوست عزيز با اين كارت براي بازيي مثل دوم 3 نمیتونه نتیجه بدی باشه.این نکته رو در نظر بگیر کارت شما در رده پایین قیمتهاست و زیاد نباید ازش انتظار داشته باشی.به غیر از دوم که دوستمون معرفی کرد یه بازی دیگه که بسیارم جذابه و البته قدیمی به نام فارکرای رو امتحان کن.گرچه خیلی قدیمی شده ولی انصافا خوب از کارت گرافیک زحمت میکشه.تو این بازی اکثرا جنگل زیاد واسشون طبیعی نشون داده نمیشه یعنی معمولا ناهماهنگی زیادی در سرعت هسته و حافظه دیده میشه که اگه دقت کنی سطح زمین در بعضی از قسمتها به صورت لایه به لایه با راه رفتن شخصیت بازی جلو میره.
اگه کارتت این مشکل نداره یعنی دیگه داره عالی کار میکنه البته این مشکل رو که گفتم در 2 کارت 9550 از رادون و 5200 از انویدیا من دیدم .
با سلام
دوستان همه چيز خوب هست
ولي احساس مي کنم فن اون يه کم حالت زوزه کشيدن داره
بايد چيکارش کنم
لطفا راهنمايي کنيد
سايت اين کارت گرافيک اينجاست:
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط internet
دوست عزیز چرا نتایج تست اول با دوم و سوم اینقدر متفاوته ؟؟؟؟
اون نتیجه 20 فریم خوبه اما اون یکی ها نه !
در ضمن برای تست بازی فارکرای احتیاج به یه برنامه جانبی داری که مثل همین دوم3 خودش تست میکنه و نتیجه رو اعلام میکنه . این برنامه جانبی هست . دانلود کن و نصب کن . بعد خود بازی فارکرای رو نصب کن و بعد برنامه رو اجرا کن . تو پنجره باز شده رزولوشن رو روی 768*1024 بزار و تمام جزییات بالاترین حد بعد بزن تا تست اجرا بشه و در آخر لطف کن و نتیجه رو اعلام کن .
ممنون .
لینک دانلود ( حجم 1.5 مگابایت ) :
ببخشید اینجا از اساتید کسی کارت گرافیک Geforce 6600 GT مدل AGP نداره ؟؟؟؟
اگه کسی داره لطف کنه بگه کارتش برای چه شرکتی هست و تو 3D Mark 2003 & 3D Mark 2005 چه امتیازی بدست میاره ؟
اگه زحمتی نیست علاوه بر امتیاز جزییات تست ها رو هم که در آخر تو قسمت Details مینویسه رو هم اینجا بنویسه .
ممنون .
---------
در ضمن جناب آقای Gilopa . ظاهرا اینجا استاد تاپیک شما هستین .
کارت گرافیک شما چیه و شما چه امتیازاتی رو تو این دو تا برنامه بدست میارین ؟؟؟
اگه زحمتشو بکشین ممنون میشم . :blush:
دوست عزیز 6600gt کارت بسیار عالیی هستش نسخه agp هم داره که انتخاب قدرتمندیه ولی مشکلات حرارتی که رابط HSI برای 6600gtagp داره تنها اشکالش که البته مهمم نیست اون قدرا.نقل قول:
نوشته شده توسط Necromancer
در مورد امتیازش بنده خبر ندارم اما فکر کنم یکیش تو صفحه مربوط به این کارت گذاشتم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه دوست عزیز اینجا همه استادند و شما نسبت به من لطف داری منتها من اولین کسی بودم که این تاپیک رو راه انداختم در مورد اینکه کارت گرافیک من چیه فکر کنم خصوصی بگم بهت بگم بهتره.
روي اين كارت گرافيك كه توي امضاي من هست كليك كنيد تمام جوابتون رو مي گيريد ;)نقل قول:
ببخشید اینجا از اساتید کسی کارت گرافیک Geforce 6600 GT مدل AGP نداره ؟؟؟؟
با سلام
و تشکر از همه دوستان و مديراني که به بنده کمک کردن
اگه امکان داره يه برنامه نرم افزار يا هر چيزي که بتونه کارت گرافيک رو چک کنه
معرفي کنيد اين که من از طريق بازي بخوام نتيجه رو ببينم يه خورده غير متعارف هست
با تشکر و سپاس فراوان
ادمين شيراز آي تي
شب همگي بخير
يا علي
متاسفانه ظاهرا هنوز قسمت پیغام خصوصی من فعال نیست !!نقل قول:
نه دوست عزیز اینجا همه استادند و شما نسبت به من لطف داری منتها من اولین کسی بودم که این تاپیک رو راه انداختم در مورد اینکه کارت گرافیک من چیه فکر کنم خصوصی بگم بهت بگم بهتره.
دوست عزیز اینا رو که خودم دیدم و ده ها از این بنچ مارکها رو که از سایتهای مختلف گرفتم روی سیستمم دارم .نقل قول:
روي اين كارت گرافيك كه توي امضاي من هست كليك كنيد تمام جوابتون رو مي گيري
منظورم اینه که شخصا تجربه کرده باشین !
یعنی خود شما رو سیستم خودتون با این نرم افزار تست گرافیک کارت گرافیکتون رو تست کرده باشین و بگین من با این سیتم و این کارت این امتیاز رو گرفتم .
منظور من اینه .
در هر حال ممنون .
سلام
مثل اين که نرم افزاري نيست که کارت گرافيک رو دقيق چک کنه و بگه چه قدر کارايي اون خوب هست
چرا هست . اگه اینترنت سرعت بالا داری اینا رو دانلود کن و تست کن و امتیازاش رو اعلام کن .نقل قول:
نوشته شده توسط internet
این برنامه ها بهترین نرم افزار ها برای تست تمامی قابلیت های کارت های گرافیکی هستن .
3D Mark 2003 ( 186 MB
3D Mark 2005 ( 283 MB
Aquamark 03 ( 63 MB
البته دو تای اولی خیلی مهم ترن .
هر وقت دانلود کردی بگو تا شماره سریال هاشونو هم برات بنویسم تا بتونی از تمام قابلیتهای این برنامه ها استفاده کنی .
با سلام
اينترنت پر سرعت خير
ولي اشتراکم زياد هست ولي صرف نمي کنه
دستت هم درد نکنه
زحمت کشيدي
ادمين شيراز آي تي
يك كارت گرافيك geforce4mx440 128MB 8x خريدم 75000 تومان نظرتون چيه?
راستش نمیدونم چی بگم . اون طرفی که این کارت رو بهت داده خیلی نامرد بوده ! :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
الان کارت های Geforce FX از رده خارج هستن چه برسه به Geforce 4 اونم از خانواده MX .
این کارت گرافیک به هیچ دردی نمیخوره . چون علاوه بر اینکه قدرت خیلی کمی داره , از Pixel Shader که یه قابلیت لازم برای اجرای اکثر بازی های حال حاضر هست پشتیبانی نمیکنه !!
با این اوصاف شما خیلی از بازی های جدید رو اصلا اجرا نمیتونید بکنید !
در ضمن اون قیمت هم خیلی بالاست .
شما با این پول راحت میتونستین یه کارت Geforce 6200 بگیرین که خیلی خیلی بهتره .
با سلام
و خسته نباشيد
کارت گرافيکي که نصب کردم يه نرم افزار هم با اون نصب کردم که تصاويرش رو گذاشتم ولي نمي دونم کارش چي هست اين دو تا آيتم رو داشت که در تسک بار نمايش داده مي شه و من دو پنجره اون رو مي زارم شما بفرماييد چي هست کارش چيه؟؟
کارت گرافيک Gainward 6200/256mb Geforce
اين هم تصوير گزينه اي که در مورد فن هست بنده که سر در نيوردم شما راهنمايي کنيد (همون تصوير بالا وقتي روي گزينه فن مي زنيم اين پنجره باز مي شه):
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط internet
عکس اول مربوط به برنامه مخصوص کارت های گرافیکی Gainward برای عمل Overclock هست .
یعنی شما میتونین فرکانس کاری هسته گرافیکی Core Clock و فرکانس کاری حافظه Memory Clock رو بصورت دستی افزایش بدین که این کار باعث افزایش کارایی کارت گرافیکی میشه . البته به مقدار خیلی کم .
من شخصا انجام این کار رو اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه با این کار به سخت افزار شما آسیب برسه !
در ضمن با Overclock شما تفاوت چندانی رو احساس نمیکنین . یا بهتره بگم اصلا تفاوتی احساس نمیکنین . پس بهتره اصلا بهش فکر نکنین .
--
عکس دوم هم چیز خاصی نیست . مربوط به دما و تنظیمات سرعت فن کارت هست .
در قسمت Fan Speed اگه روی گزینه Dynamic Speed باشه سرعت چرخش فن به طور اتوماتیک با افزایش یا کاهش دمای چیپ گرافیکی , کم یا زیاد میشه . بهتره روی این گزینه باشه . اما اگه بزاریش روی Fixed Speed سرعت چرخش فن همیشه یک مقدار ثابت باقی میمونه که زیاد قابل اطمینان نیست .
بهتره روی همون Dynamic Speed باشه .
تو Temperature هم که معلومه دیگه . دمای چیپ گرافیکی کارت رو نشون میده . ;)
سلام آقا من کارت WinFast6200 دارم میخواستم ببینم که دایرکت ایکس 9 رو ÷شتیباتی میکنه ؟
سلام
آقاي Necromancer
دستت درد نکنه
موفق باشيد
ادمين شيراز آي تي
سلام .نقل قول:
سلام آقا من کارت WinFast6200 دارم میخواستم ببینم که دایرکت ایکس 9 رو ÷شتیباتی میکنه ؟
بله دوست عزیز . این کارت از DirectX 9C به طور کامل پشتیبانی میکنه .
خواهش میکنم . قابلی نداشت .نقل قول:
سلام
آقاي Necromancer
دستت درد نکنه
موفق باشيد
دوستان اگه بشه تو بحثهاي بعدي كمي درباره ATI's Radeon X1900XT صحيت ميكنيم.
سلام
خيلي عالي بود و از همت و تلاشتون خيلي خوشحال و متشكرم...
چند تا سوال داشتم:
س 1- از كجا بفهميم كه يك كارت گرافيك Agp 8x هستش يا 4x؟ (آيا مربوط به اون شكافهاي كارت گرافيك است؟)
س 2- مي خواستم (چند) سايت معتبري رو معرفي كنيد كه به صورت حرفه اي، تمام قطعات يك كامپيوتر رو براي جمع كردن يك سيستم خوب و به اصطلاح Match شده، پيشنهاد بده. مثلا اگه مي خواهيم يك سيستم براي بازي جمع كنيم، چه قطعاتي رو پيشنهاد مي ده يا اگه مي خواهيم يك سيستم براي كارهاي معمولي جمع كنيم، چه قطعاتي رو...
با تشكر
سلام
دوست عزيز AGP 8X -4X تفاوت ظاهري آنچناني ندارن ولي يه كم دقت كني ديگه 4X توليد نميشه وبردهاش هم قديميه ... بهتره در برنامه هاي تست سخت افزاري دنبال سرعت واقعي بردها و شتابدهنده انها بگرديد دقيق بهتون ميگه ...
اما براي خريد ! چند تا سايت معتبر براتون مينويسم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <------ دست كم نگيرش ;)
یه سوال فنی.6600gt بهتره یا x800gto ؟
البته نظر خودم که x800gto هست.نظر شما دوستان چی؟ه
دوست عزیز6800XT از سوی انویدیا برای مقابله با این کارت در حال ساخت بود که سازندگان قدرتش رو در حد 6600 gt میدونستند البته یقینا نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی بی تارف بخوام بگم از نظر کارایی 6600 بهتر خودش نشون میده.(البته در بازیها)نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650