من نرسیدم بازی رو ببینم فقط یکی از دوستان بگه ست سوم رو که باختیم، غفور و عبادی پور که فیکس بودن چه عملکردی داشتن؟
Printable View
من نرسیدم بازی رو ببینم فقط یکی از دوستان بگه ست سوم رو که باختیم، غفور و عبادی پور که فیکس بودن چه عملکردی داشتن؟
خوب نبودن و فکر کنم چند امتیاز که عقب افتادیم تعویض شدن.نقل قول:
برزیل عجیب داره لهستان رو می بره ! با این 3 امتیاز برزیل، گروه دوباره یه کم پیچیده میشه؛ ولی فارغ از هر چیزی باید از امتیازات بازی با لهستان کمال استفاده رو ببریم.
برزیل لهستان و سه بر صفر برد
ایران اگر بازی های مقابل لهستان رو به خوبی امتیاز بگیره عالی میشه
خوب تبریک میگم برد دوم ایران رو ..
یجورایی مطمینم اگر تیم اصلی ایتالیا هم بود هر دو بازی رو میبردیم .. بازی تو ایتالیا رو به خاطر قدرتشون نباخته بودیم بلکه به خاطر عدم شناخت کواچ از تیم واگذار کردیم .
برزیل هم لهستان رو 3 بر صفر برد ...
یجورایی الان تیم ما صعودش دست خودشه . تقریبا باید خیلی شرایط خاص پیش بیاد صعود نکنیم ! دو تا قدرتی زن داریم که شاهکار بودند تا حالا .. شهرام محمودی و میرزاجانپور .. هر دو بی نقصند با کمترین اشتباه
پ.ن :
امیر غفور و میلاد عبادی پور بدون شک از بهترین بازیکنان آینده والیبال جهان خواهند بود . یادمون نره هر دوشون سن پایینی دارند و آینده تیم رو تضمین میکنند . عبادی پور سرویسهاش شاهکاره . استایلش کاملا در سطح بین المللیه واسه همینه ک کواچ داره روش کار میکنه واسه آینده تیم .
با توجه به اینکه تو گروه ما 3 تیم صعود میکنن پس مشکلی بابت صعود نباید باشه !!
ایران و لهستان 4 بازی دیگه دارن و برزیل 2 بازی دیگه !!
برزیل 2 بازی آخرش رو تو خونه ایتالیا داره که فکر نکنم بتونه امتیاز بگیره
از بازی با لهستان 2 تا رو ببریم صعود کردیم !!:n01:
مسابقه بعدی جمعه شب مقابل لهستان
تا حالا که تیم مابهتر از لهستان نشون داده هم مقابل برزیل و هم مقابل ایتالیا
گواهشم که جدول بالا :n02:
13 امتیاز در مقابل 11 امتیاز و ستهای 16 به 15 در مقابل 14 به 16
امروز هم خبر ورزشی گفت لهستان 2 بازیکن اصلیش رو به خاطر مصدومیت به تهران نیاورده
همون طور که دوستمون گفت 2 پیروزی از این 4 بازی به راحتی ما رو به دور نهایی می رسونه
بهترينها تا پايان هفته پنجم ليگ جهاني واليبال
به نقل از سايت فدراسيون واليبال، در پايان هفته پنجم ليگ جهاني واليبال محمد موسوي با 90 امتياز بهترين مدافع شد و بازيکناني از بلغارستان و ايتاليا در مکان هاي دوم و سوم قرار گرفتند.
در جدول رده بندي پاسورها، فابين از لهستان 57/6 پاس صحيح در هر ست، رده نخست بهترين پاسورهاي ليگ جهاني را به خود اختصاص داد. سعيد معروف پاسور و کاپيتان تيم ملي واليبال ايران نيز با ميانگين 68/5 پاس صحيح در هر ست در رده دوم اين رده بندي ايستاد.
بازيکنان تيم ملي واليبال آمريکا بيشترين عنوانهاي برتر را به خود اختصاص دادند که در فهرست امتيازآورترين بازيکنان ليگ جهاني، ماتيو آندرسون از آمريکا با 179 امتياز در صدر اين فهرست قرار دارد. شهرام محمودي از ايران با 132 امتياز در رتبه پنجم اين فهرست قرار دارد.
همچنين تيلور ساندر از آمريکا با 81/54 درصد موفقيت در رده نخست بهترين زنندگان اسپک قرار دارد. بازيکناني از روسيه و لهستان در رتبههاي دوم و سوم قرار دارند. شهرام محمودي از ايران نيز در اين فهرست با 72/42 درصدر موفقيت در رتبه پنجم است.
در ميان بهترين زنندگان سرويس در پنج هفته ليگ جهاني، مکس ول هاتت با ميانگين 47 امتياز در هر ست در رده نخست قرار دارد و بازيکناني از بلغارستان و روسيه به ترتيب با 41 و 34 امتياز در هر ست در رتبههاي بعدي قرار دارند. سيد محمد موسوي در اين فهرست در رتبه هفتم است.
پاول زاتورسکي از لهستان با ميانگين 3.03 در هر ست در رده نخست بهترين توپ گيران پنج هفته ليگ جهاني واليبال ايستاده است. در اين فهرست سعيد معروف با ميانگين 1/97 در رتبه چهارم قرار دارد.
در فهرست بهترين دريافتکنندگان، اريک شوجي از آمريکا با 86/58 درصد موفقيت در رده نخست ايستاده است. عبدالرضا عليزده و فرهاد قائمي با 29/40 و 39/ 38 درصد موفقيت در ردههاي پنجم و ششم دريافتکنندگان پنج هفته ليگ جهاني قرار گرفتند.
اسامي بازيکنان لهستان براي رويارويي با ايران
استفان آنتيگا، سرمربي فرانسوي تيم ملي واليبال لهستان که در مسابقات ليگ جهاني 2014 براي نخستين بار سرمربيگري يک تيم را تجربه ميکند، اسامي 12 بازيکن را براي دو مسابقه ايران و لهستان در تهران را اعلام کرد.
لوکاش زيگادلو - ميخال وينيارسکي- کارول کلوس - داويد کونارسکي - فابين دِژيزگا - پاوِل زاتورسکي - ميکا متئوش - ميخال روچياک - رافال بوشک - پيوتر نواکفسکي - آندرِي ورونا و گژِگژ بوچک
اسم این دو نفر رو چرا بولد کردی؟نقل قول:
فابین بهترین پاسور لیگ جهانی و زاتورسکی بهترین توپ گیر لیگ جهانی تا بدین جا بودن.
من متوجه نشدم این امتیازات میانگین بر چه اساسیه ؟؟ میانگین 47 امتیاز در هر ست یعنی چی ؟؟؟ 47 امتیاز در هر ست اصلا امکان نداره ... مگر اینکه امتیاز دهی خاصی مدنظره و ربطی به امتیازات والیبال ندارهنقل قول:
در ميان بهترين زنندگان سرويس در پنج هفته ليگ جهاني، مکس ول هاتت با ميانگين 47 امتياز در هر ست در رده نخست قرار دارد و بازيکناني از بلغارستان و روسيه به ترتيب با 41 و 34 امتياز در هر ست در رتبههاي بعدي قرار دارند. سيد محمد موسوي در اين فهرست در رتبه هفتم است.
از شاهکارهای ترجمه ورزش3 هستنقل قول:
تو fivb گفته میانگین 0.47 در هر ست
حالا اینا چطور ترجمه کردن 47 امتیاز در هر ست خدا عالمه!
نشون میده طرف تو عمرش حتی والیبال نگاه نکرده
سعيد معروف، محمد موسوي، شهرام محمودي، فرهاد قائمي، عادل غلامي، مجتبي ميرزاجانپور، فرهاد ظريف، مهدي مهدوي، امير غفور، آرمين تشکري، ميلاد عبادي پور و پوريا فياضي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لهستان چطور تیمی هست؟
من بازیهاشو تا الان ندیدم...مثل امریکا قدرتی هست ؟
کانال HD مرتب داره قطع و وصل میشه
این بوبو چقدر شبیه راس تو سریال فرندر هست :n02:
حتی حالت هاش(عصبانیت ,نگرانی,خوشحالی ...) کنار زمین هم شباهت داره به راس.:n02:
من که دیگه حوصله دیدن این بازیها رو ندارم
فقط میخوام برسیم دور نهایی و برای رفتن رو سکو بجنگیم
25-11 :n04::n02:
ما منتظر اختلاف 20 امتیازی هستیم :n09:
پ ن: با این روند قبل از حرکت به سمت لهستان صعودمون قطعی میشه که واقعا حرف نداره
پ ن2: 3-1 بردیم
عملکرد ظریف خیلی خوب بود
علیزاده هم خوبه ولی ظریف بهتره کاشکی برای دور نهایی بتونیم ازش استفاده کنیم
عالی بودیم فقط همین.تبریک میگم
سرگروهی هم دور از دسترس نیست:n01:
تبریک
بازی خیلی خوبی بود و لهستان رو کاملا اسیر کردیم !
فکر کنم حالا دیگه می تونیم صعود به عنوان تیم اول رو هدف قرار بدیم ! :n02:
مربی لهستان قبل بازی میگفت ایران پیشرفت کرده فک کنم بازی خوبی بشه :n09: یکی نیست بگه ببند دهنتو بابا :n02:
اگه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه . اونم حداقل به عنوان تیم دوم ! در این حالت می تونیم در 2 بازی آخر به بازیکنان اصلی هم استراحت بدیم.
این یعنی شاهکار والیبال !
2 امتیاز کمهنقل قول:
گه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه
بازی بعدی رو 3-0 بزنیم رفتیم صدر جدول:n19:
از دوستان کسی می دونه ترتیب تیم های صعود کننده در قرعه کشی مرحله بعد تاثیر داره یا نه؟!
واقعاً اينقدر راحت لهستانو برديم (شما بخونيد تحقير كرديم) كه ديگه برامون بردن اينها عادي شده.
به قول يكي از دوستان الآن ديگه فقط دور نهايي برامون ارزش داره و اين 3 بازي باقيمونده چندان موضوعيتي نداره. پس به ايتاليا حق بديم كه با 6 برد متوالي بياد با تيم دومش مقابل رقبا قرار بگيره.
ديگه فقط قهرماني يا قرار گرفتن روي سكو در ليگ جهاني ميتونه تماشاگران ما رو ارضاء كنه.
در آخر ميخوام نظرتونو درباره نحوه ي تشويق تيم ملي بدونم.
از نظر من اين همه بوق زدن شايسته ورزش واليبال نيست. از خيلي وقت پيش واليبال يك ورزش با شخصيت بوده در جريان بازي معمولاً تماشاگران سكوت اختيار ميكنن تا تمركز بازيكنان به هم نخوره. هو كردن بازيكن حريف موقع سرويس زدن يا حمله كردن هم جزء مواردي هستش كه متأسفانه ما انجام ميديم.
در حقيقت فكر ميكنم يك عده تماشاگري كه در فوتبال يا كشتي شيوه خاصي براي تشويق دارن همونها ميان بازي واليبال را هم تماشا ميكنن با همون فرهنگ فوتبال و كشتي!
من هم تبریک میگم
یه نکته هست که نمیدونم درسته یا یه حسه
ولی فکر میکنم بچهها یه حورایی از کواچ اطاعت نکرده و اون رفتار میان بازیکن و مربی رو رعایت نمیکنن.
ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.
اینقدر غره شدن پسندیده نیست.
اخ اخ تو هم که مثل من شدی . من یکی که دیگه حوصله این بازی ها رو ندارم . زودتر برسیم به اون مسابقات پایانی . جدا واسم هیجانی نداره . خیلی ایران قوی شده :n02: همه واسش مثل حریفای اسیایی هستننقل قول:
برای مایی که تنها بازی های تیم رو از طریق تلویزیون تماشا می کنیم شاید قضاوت در مورد اینکه رابطه بین بازیکنان و مربی چطوری هست سخته؛ ولی تویه اخبار چندین بار خوندم که کواچ تویه تمرینات حتی بازیکنان رو تنبیه می کرد و اصلا تویه این زمینه شوخی نداره. من فکر می کنم اگه اون رابطه به هم بخوره تیم نمی تونه اینطوری منسجم بازی کنه، از طرفی کواچ مربی کوچیکی نیست و بنابراین به خوبی می دونه چطوری این رابطه رو حفظ کنه. معتقدم یه رابطه دوستانه در عین اون جدیت بسیار موثر تر هست.نقل قول:
فابيان: سرويسهاي ايران بازي ما را مختل کرد
پاسور تيم ملي واليبال لهستان سرويسهاي خوب ايران را دليل اصلي مشکل تيمش در دريافت و حمله عنوان کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فابيان مليپوش تيم ملي لهستان درباره ديدار نخست برابر ايران اظهار کرد: حرفي براي گفتن ندارم. فکر نميکردم بازي اين گونه پيش برود اما خب ما شکست خورديم. اشتباههاي زيادي داشتيم و نتوانستيم به خوبي از موقعيتهايمان استفاده کنيم. آماده بوديم اما شايد جو بازي يا شرايط سالن باعث شد که نتوانيم به خوبي امتياز کسب کنيم. به نظرم بد بوديم.
به گزارش ايسنا، او که پيش از اين بهترين پاسور تا اين مرحله از ليگ جهاني و بالاتر از سعيد معروف بود در پاسخ به اين سوال که آيا دريافتهاي بد باعث شد که تيمشان به مشکل بخورد بيان کرد: کار به اينکه در چه جايي مشکل داشتيم ندارم. نکته اينجاست که مطمئنا اگر در دريافت خوب بوديم ميتوانستيم در حمله نيز موفق باشيم. البته ما در ست نخست کار را خيلي خوب آغاز کرديم اما از ست دوم همه چيز عوض شد. شايد تمرکز ايران بالا رفت و با سرويسهاي خوبي که ميزد دريافت ما را آزار داد. به هر حال من معتقدم که ميتوانستيم در ست دوم هم کمي بهتر کار کنيم و اجازه ندهيم اين نتيجه رقم بخورد.
بازيکن شماره 11 تيم لهستان در پاسخ به اين سوال که نقطه قوت ايران در چه بود بيان کرد: ابتدا حمايت خوب تماشاگران و بعد اينکه آنها پس از ست نخست سريع به خودشان آمدند و بازي را جبران کردند. اگر ما هم همانند ايران از موقعيتها و اشتباههاي حريف استفاده ميکرديم شايد نتيجه ديگري رقم ميخورد. در هر حال اين بازي نخست بود و بايد در بازي دوم خيلي بهتر از اين کار کنيم. در غير اين صورت به مشکل خواهيم خورد.
او در پايان به سالن آزادي اشاره کرد و گفت: هر حريفي که در اين سالن به مصاف ايران بيايد به مشکل ميخورد. جو سالن فضاي بسيار سنگيني ساخته بود که کار ما را نيز دشوار ميکرد.
خیر دوست عزیزنقل قول:
مشکلی نداشت ...نقل قول:
به نظر من اکت های کواچ خیلی شبیه راس هست از همون لحظه اول که دیدمش این موضوع برام جالب بودنقل قول:
از نظر فیزیک و خصوصا موهاش هم کم شبیه نیست :دی
.............
بازی خیلی خوب بود البته لهستان هم یک مقدار ضعیف بود انصافا !!!
به نظر من هم کواچ اون برش رو بین بازیکن ها نداره ..البته ما در کنار تیم نیستیم و شاید اصلا روش مدیریتش همین باشه .. ممکنه به دلیل تجربه کمش هم باشه ...
نقل قول:راستش اینجا هم روی ب.د.ر قطع شد من زدم رو شبکه 3 ولی دیگه چک نکردم ببینم وصل شد یا نهنقل قول:
____
دیگه ایران انقدر خوب بازی کرده که آدم حوصله نداره بازی ها رو نگاه کنه و فقط آخرش میگه چند چند ایران برد :n02:
امیدوارم توی مراحل بالاتر هم همینقدر خوب بازی کنند و حتی قهرمان بشیم :n12:
سلام. منم تبریک میگم . واقعا عالی بازی کردن مثل همیشه. همونطور که آقا جواد گفتن بله تیم لهستان خب مثلما ضعیف تر بود.
ولی ای کاش ست اول هم ایران برنده میشد. به نظرم میتونستند !
به هرحال بازم خسته نباشید میگم بهشون. امیدواریم بازی های بعدی مثل همیشه پیروز بشیم.
اسم سعید معروف رو باید عوض کنن بزارن ( سعید جای خالی) :دی
یک جا خالی هایی میندازه ادم کف خون قاتی میکنه :n02:
کلا معروف اعصاب درستی داره.نقل قول:
ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.
تو بازی های لیگ هم وقتی تماشاگرا میرن رو اعصابش زودی قاطی میکنه که برای کاپیتان تیم اصلا جالب نیست
+
به نظر من سوت و برهم زدن تمرکز حریف جز امتیازات میزبانی هست و تضادی با بازی جوانمردانه نداره
+
دوستانی که میگن رابطه بازیکنا با کواچ مشکل داره، رو چه حساب اینو میگن؟ صحنه ای چیزی دیدن؟
با این که داخل زمین خیلی اروم هستش و خیلی سنگین رفتار میکنه ولی اونجا نمیدونم چرا با داور اونجوری کرد، در کل زیاد جالب نبود.نقل قول:
+
تو فیض بوک دیدم طرف نوشته : { سعید معروف اول جای خالی بوده بعد دست و پا در اورده} :n08:
+
درسته من هم موردی بین بازیکن ها و کواچ ندیدم، من همیشه به رفتار بازیکن ها با مربی دقت میکنم چون زمان کمه و زود برمیگردن دقت کردم تو خیلی از تیم ها حتا همین برزیل طرف اصلا سمتش به مربی نیست مثلا دیدم تو ایتالیا و برزیل هم دیدم میان بیرون زود چیزی ابی چیزی میخورن بعد میرن زمین مربی هم واس خودش صحبت میکرد.
فکر کنم این جور مسائل عادیه
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک افرین هم به این مرد بزرگ باید گفت
من هم تبریک می گم برد قاطعمون رو ...
جند سال پیش وقتی افتاب نزده بلند می شدیم و بازی های ایران در مسابقات ژاپن رو می دیدیم و از بردن 3-2 لهستان و ارژانتین ذوق زده می شدیم شاید اصلا فکر نمی کردیم روند رو به رشد والیبالمون اینقدر خوب ادامه پیدا کنه که ما با این اختلاف حالا لهستان و ایتالیا و برزیل زو شکست بدیم ...
سخته باورش ولی به واقع ما الان یکی از قدرت های والیبال جهان شدیم ... هر چند که ادامه راه و حفظ این جایگاه کار واقعا سخت و مشکلی هست
دکتر صدر انصافا حرف جالبی زد که والیبالمون به جای رسیده که با بردها و باخت ها جایگاهش در ذهنامون تغییر نمی کنه و تثبیت شده هست برامون ...
من هم مثل دوستان منتظر قطعی شدن هر چه زودتر صعودمون به مرحله نهایی هستم ...
شاید هفته های بعد از اینکه روی سکو رفتیم چشامون رو بمالیم و خواب بودنمون رو جست و جو کنیم ! :)
پ ن : جای دوستمون "کیانوش" در انجمن خالیه که همیشه بعد از بازی های والیبال تحلیل ها و بررسی های زیبایی رو داشت .
ایتالیا و تیم اول گروه B و برنده گروه 2 تو یه گروهن
تیم دوم گروه B و دو تیم گروه A تو یه گروه
حالا لهستانو چهار تایی کنیم برزیر میاد بالا :n02:
من هم مثل دوستمون با این نوع تشویق در والیبال اصلا موافق نیستم .. کلا به نظرم تکراری شده و بسیار رو اعصابه . یعنی چی تو سالن همش بوق ممتد میزنندیا میگند 1 ..2...3 . تشویقی لذت داره که با صدای خود تماشگرا باشه ن با بوق ممتد و خسته کننده . کاش تماشاگرانمون یاد بگیرند نوع تشویقشون کلامی باشه آدم لدت ببره.
منبعی برای این گروه بندی داری ؟ چون من چند صفحه قبل پرسیدم دوستان گفتن ترتیب تیم ها تاثیری در مرحله بعد نداره و قرعه کشی میشه.نقل قول:
تویه هر کشوری به یک سبک تشویق می کنن، مثلا اگه دقت کرده باشید تویه برزیل همه تماشاگرها با اون دسته های پلاستیکی (نمی دونم دقیقا اسمش چیه !) سر و صدا ایجاد می کنن؛ اینجا هم بوق و اینا از قدیم بوده و هست. البته دوستان اشاره خوبی کردن، نوع هر تشویق باید متناسب با اون ورزش باشه. مثلا ما چند تا بوقچی و طبل زن داریم که هر ورزشی باشه میرن ! فوتبال، کشتی، والیبال، بسکتبال و ...نقل قول:
من هم مثل دوستمون با این نوع تشویق در والیبال اصلا موافق نیستم .. کلا به نظرم تکراری شده و بسیار رو اعصابه . یعنی چی تو سالن همش بوق ممتد میزنندیا میگند 1 ..2...3 . تشویقی لذت داره که با صدای خود تماشگرا باشه ن با بوق ممتد و خسته کننده . کاش تماشاگرانمون یاد بگیرند نوع تشویقشون کلامی باشه آدم لدت ببره.
موندم اگه تنیسمون قدرت برتر جهان بشه(فرض محال!) اونجا چطوری می خوان تشویق کنن ! :n02:
در مورد قدرت و وضعیت الان والیبال هم واقعا نمیشه به یه نفر نسبتش داد. اگه به اینجا رسیدیم باید از افراد فدراسیون و کسانی شروع کرد که هم برنامه ریزی کردن و هم هزینه کردن تا تیم به اینجا برسه. از اون مربی کره ای تا ولاسکو و حالا کواچ؛ همه این افراد در رسیدن تیم به این جایگاه شدیدا تقش داشتن. وضعیت والیبال الان عالیه، چون همچنان اون برنامه ریزی وجود داره. از اون مهمتر تیم ملی پشتوانه های خوبی هم داره چون می تونیم ببینیم که تیم ملی ب و جوانان و نوجوانان مستمر کارشون رو ادامه میدن.
اگه بخوایم یه مقایسه با سایر ورزش ها کنیم فوتبال که هیچی، اصلا حرفی برای گفتن در مقابل والیبال(از نظر این برنامه ریزی و پشتوانه سازی) نداره. فوتسال این روند رو داشت اما با اختلافات درونی و انتخاب یه مربی نه چندان مناسب(نظر شخصی) اون روند فعلا دچار مشکل شده. در مورد کشتی که پتانسیلش در ایران خیلی بالاست، باز هم بعضی اختلافات داخلی بهش ضربه زد اما برنامه ریزی و پشتوانه سازی خوبی مثل والیبال داره. روند والیبال در بسکتبال هم وجود داره، جایی که از مربیان با دانشی استفاده می کنیم و تیممون هم نتایج خوبی داره می گیره.
برای آینده اگه ما از درون به خودمون ضربه نزنیم، این روند می تونه تا رفتن رویه سکو تویه لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی جهان لهستان به راحتی ادامه داشته باشه.
ولی به نظر من این تشویق 1..2..3 خیلی خوبه
ذهن بازیکنا بهش عادت میکنه یه وقت یکی میخواد دو ضرب جاخالی بندازه ( مثه معروف ) ، حریف قاطی میکنه :27::دی