خب باید به اینترنت متصل باشی!نقل قول:
بهترین راه برای نصب دیتای بازی ها اینه که توسط خود اپلیکشن دانلود بشه
Printable View
خب باید به اینترنت متصل باشی!نقل قول:
بهترین راه برای نصب دیتای بازی ها اینه که توسط خود اپلیکشن دانلود بشه
سپاس جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من به بخش ساپورت ايسوس درباره همين موضوع ايميل زدم گفتند نميتونند زماني رو براي اينکار تعيين کنند اما تو برخي سايتها خوندم سه ماهه چهارم 2014 آپديت ميشه.
شما منبع رسمي براي اين خبر سراغ نداريد؟
باز هم ممنونم.
از دوستان شنیدم:n01:
راجب مورد 1 نظری ندارم.تو همین تاپیک دوستان گفتند با همین ورژن 4.2 میتونی روت کنی ولی با 4.3 نمیشه.نقل قول:
2- این دستگاه با هدفون کار میکنه نه هندزفری.در حقیقت تنها از میکروفن خودش استفاده میکنه در مکالمه.منم مشکل شما رو داشتم متوجه شدم به مشخصاتش در سایت مراجعه کردم فهمیدم فقط با هدفون کار میکنه
یه بار که به اینترنت وصل بشه کافیه.دفعه بعد نیازی نداره.نقل قول:
میشه downgrade کرد تبلتو که روت شه ؟ من نمیدونستم آپدیت کردم
سلام خدمت اساتید من این تبلت رو دارم به ۴.۳ اپدیت کردم wifi hotspot کار نمیکنه هرجایی سرچ کردم راه حلی نبود باید چی کار کنم خیلی برام مهم هست ممنون
بنچمارک antutu من 18687 شد:n05:نقل قول:
تنها باگ ورژن 4.3 همين کار نکردن Hotspot هست که اميدوارم تو ورژنهاي بعدي حل بشه.نقل قول:
ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن خوب برای این تبلت میشناسین؟:n09:
من برنامه v pn 1click رو استفاده میکنم . هم راحت وصل میشه هم سرعتش خوبه روت هم نیاز نداره.نقل قول:
من دیروز به ۴.۳ اپدیت کردم. به نظرم خیلی بهتر شده. فضای رم خالیه بیشتری داره نسبت به ۴.۲.۲
از اونجایی که مجبور شدم با گارانتی بخرم' قید روت کردن رو زدم:n27::n28:
اینکه زده یه هفته رایگان هست!! سایفون هم بد نیست.بگیر نگیر داره.نقل قول:
من ورژن ۴.۴ رو دارم و محدودیت زمانی نداره مال من. سایفون خیلی نگیر داره .نقل قول:
سلام
من تازه گرفتم و لی به اینترنت وصل نمیشه ؟
خط ام ایرانسل هست / کارت حافظه گجا ش و چطوری وصل کنم
منکه بعد یه ماه روت میکنم بره:n23:
اصلاً کمبود فضا برام دردسر شده:n30:
slot کارت حافظه زیر دکمه های ولوم صدا هستش. کارت حافظه هم فقط از یه طرف میره تو! امتحان کنید .نقل قول:
اینترنت هم مشکلی نداره. منم ایرانسل دارم وصل میشه. ولی باید تنظیمات رو دستی وارد کنید. تو قسمت settings
بخش مربوط به wireless & network گزینه more رو انتخاب کنید بعدش گزینه mobile networks بعدش گزینه access points. اونجا باید تنظیمات رو وارد کنید
SuperNote رو غیرفعال کردم
حالا هرچی میکنم باز فعال نمیشه.... باید چیکار کنم؟؟؟؟؟//////!!!!%$
دوستان واسه شما معمولا باتری چقدر دووم میاره؟فاصله بین هربار شارژ کردنتون چقدره؟
رکورد من ۴ روز و۱۴ ساعت بوده . ولی اگه مثه لپ تاپ ازش استفاده کنم. حدود ۱۱ تا ۱۲ ساعتنقل قول:
سلان دوستان من مشكلی پیش اومده برام
تبلت رو روشن می كنم سه تا ویبره میزنه علامت شارج باتری سبز رنگ و علامت سوال چیكار كنم
دكمه پاور و ولوم. و مستر ریست هم جواب نداد و دوبااره همون علامت میاد
ممنون كمك كنید 372. هم هست
با سلام خدمت دوست عزیز adreno six gun رو اجرا نمیکنه
من همه این کارها را کرده ام ولی باز به اینترنت وصل نمیشه توی اندروید این تنظیمات رو معمولا وارد میکنیمsetting->more...->mobile networks->access point(apn)->Irancell_GPRSوقتی وارد این قسمت میشید، میتونید کلا این رو پاکش کنید و یه APN جدید بسازید و مقادیر زیر رو بذارید:name:Irancell_GPRSapn=mtnirancellprox y=10.131.26.138port=8080معمولا فقط به این تنظیمات بسنده میشه، که من بارها امتحان کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
برای اینترنت شما یک apn جدید بسازید و فقط name و Apn رو وارد کنید طبق همین نوشته خودتون بدون هیچ گونه تنظیمات و پ رو ک سی هم در ایرانسل و هم همراه اول و هم رایتل همین کار رو بکنید.
منظورت متوجه نشدمنقل قول:
سلامنقل قول:
برین تو قسمتی که امکان ساخت APN است
یک APN جدید بسازید
فقط گزینه های زیر را تغییر بدین و به بقیه گزینه ها دست نزنید:
APN=mtnirancell
name:Irancell_GPRS
دیگه گزینه پر و کسی و غیره را تغییر ندین
بعد هم SAve کنید و گزینه دیتا را روشن کنید و کانکت بشین
تو همراه اول هم همین گزینه ها را باید تغییر بدین
و در رایتل هم همینطور
دوستان. توی این رنج قیمت از نظر خودم این تبلت هم کارایی هم قدرت لازم رو داره.
میخواستم از دوستانی که دارن یا اطلاعات کاملی در مورد این مدل دارن بپرسم ، که من میخوام گوشی گلکسی اس4 مینی ام رو بدم به پدرم. جاش این رو واسه خودم بخرم چون بزرگتر هست صفحه اش و میشه تو اینترنت باهاش راحت تر کار کرد.
به نظر شما من افت کیفیتی رو بین گوشیم و این تبلت حس میکنم؟
و اینکه من تو گوشیم میتونم اطلاعات برنامه ها و بازی ها رو به مموری خارجی منتقل کنم. این گوشی هم این امکان رو داره؟ ( یادمه LG این امکان رو نداشت)
نظر کلی تون چی هست؟؟؟
فکر کنم یه مقدار تو کیفیت صفحه و دوربین افت رو احساس بکنی گرچه این هم نسبی هست و تو این تبلت راضی کننده است اما به احتمال زیاد افت دیگه رو نمیینی.نقل قول:
تو حالت معمولی که نمیشه ولی با روت قاعدتا میشه.
در کل فکر میکنم اگه یه گوشی دیگه داری که باهاش بتونی صحبت کنی این تبلت سایر نیازهاتون رو رفع میکنه.
برای این دستگاه باید دیتای مربوط به پردازنده Power VR رو دانلود کنید تا بازی اجرا بشه.نقل قول:
منم six guns رو الان نصب کردم و به راحتی و با فریم ریت بالا اجرا میشه.:n16:
سلام
سال نو مبارک
وقت دوستان بخیر
دوستان عزیز آپدیت جدید ومده برای تبلت؟
مشکلاتش حل شده
یکی از دوستان بدون تعصب بیاد و اخرین اپدیت رو که انجام داده بگه چیا حل شده خدا نکرده مشکلاتش چیا مونده؟
من ممو پد داشتم فروختم و میخوام یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
بین این تبلت و لنوو موندم البته بیشتر مشکلات این تبلت منصرفم کرده
دوستان لطف کنن ممنون میشم
سلام دوست عزيزنقل قول:
سال نو شما هم مبارک
آخرين آپديت براي اين تبلت اندرويد 4.3 هست که خودم آپديت کردم و هيچ مشکلي وجود نداره با انجام اون به جز wi-fi hotspot که مشکل داره.
خودمم اول قصدم خريد لنوو بود ولي بايد بهتون بگم اصلا شک نکنيد و حتما ايسوس بگيريد چون يجا خوندم گويا لنوو با وجود اينکه 16 تا رم داخلي داره ولي مقدار بسيار کمي از اين مقدار رو در اختيار کاربر ميزاره. ولي کلا براي خريد اصلا شک نکنيد چون بنده تا الان نزديک به يه ماهه هيچ مشکلي با اين تبلت نداشتم.
اميدوارم بقيه دوستان هم در اين مورد راهنمايي کنن.
سال خوبي داشته باشيد.
از دوستان کسی نسخه 32 گیگ این تبلت را داشته که مشکل سخت افزاری برایش پیش آمده باشه؟
سلامنقل قول:
تشکر از شما برای راهنمایی
اگه امکانش باشه بفرامیین این گزینه wi-fi hotspot چی هست و چه قابلیتی داره و اگه نباشه چه ایرادی پیدا میشه
اون فضایی که کم بود رو با اپدیت درست کرد
من بیشتر برای تماس میخوام ،امکان تماس و محدودیت نداره این تبلت؟
تشکر از شما
خواهش ميکنم دوست من
اگر با تبلتتون از طریق GPRS و یا Wifi به اینترنت متصل باشید، میتونید اینترنت تبلتتون رو برای هر دستگاه دیگه ای که Wifi داره به اشتراک بذارید. فرض کنید با GPRS تبلتتون به اینترنت وصل شدید و همزمان می خواید از طریق لپ تاپتون(حتی یک گوشی یا تبلت دیگه) هم از اینترنت استفاده کنید. Hot spot رو در تبلتی که GPRSش فعال هست روشن می کنید و بقیه دستگاه هم میتونن از طریق Wifi بهش متصل بشد و از اینترنت اون استفاده کنن.
در مورد تماس و مکالمه هيچگونه محدوديتي نداره حتي امکان ضبط دو طرفه مکالمات تلفني بصورت پيشفرض روي خود دستگاه هست.اما من شنيدم با هندزفري بيسيم نميشه باهاش مکالمه کرد و فقط بايد از طريق هدست مکالمه کني-البته اين مورد رو خودم شخصا هنوز تست نکردم.
موفق باشيد.
با سلام
من میخوام تبلت بگیرم انتخاب خودم nexus 7 2013 هست ولی میگن صفحه لمسیش مشکل داره کسی از صحت این موضوع اطلاع داره؟
یا اینکه فون پد 7 بگیرم بهتره؟
سلام
من خوندم که با ریست فکتوری مشکل هات اسپات درست میشه
فکر کنم از طریق ریکاوری ریست بشه بهتره،دوستانی که میتونن انجام بدن نتیجه رو بگن البته با این کار الاعات گوشی پاک میشه
دوستان کسی مشکل وقتی وقتی روشن می کنی علامت باتری سبز و علامت سوال براش پیش نیمده کسی خبر نداره چطور حل می شه
توی ریکاوری نمی ره
هارد فرمت کردم اما بازم موقع بالا اومدن علامت سوال و باتری سبز و خاموش میشه
ممنون به دادم بررسین همه جه هم تعطیله
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام. سال نو شما هم مبارک.نقل قول:
دوستمون درست فرمودن که wi-fi hotspot کار نمیکنه. اخرین اپدیت هم فعلا همون ۴.۳ هستش.
اضافه کنم که با اپدیت به ۴.۳ فضای خالی رم دستگاه بیشتر شده و از این بابت بهبود یافته.
با اندروید ۴.۲ فضای رم من معمولا ۷۰۰ مگش پر بود. ولی الان روی ۴.۳ حدود ۵۷۰ مگ پره و بقیش
برای اجرای برنامه ها تا الان مناسب بوده برای من. ویجت تسک منیجر خیلی کاربردیه .میشه برنامه های اضافی
رو متوقف کرد.
پ . ن : یکی از نقاط قوت این مدل اینه که تو حالت استند بای مصرف باتری خیلی کمه. احتمالا cpu الکی کار نمیکنه.:n20::n09:
من که همچین مشکلی نداشتم تاحالا. ولی یادمه گوشیه قبلیم یکبار درصد باتری رو اشتباه نشون میداد ' که رفتم تو قسمت ریکاوری و Wipe Battery State کردم (اگه درست نوشته باشم) و مشکل حل شد. باز اگه تو ریکاوری میرفت شاید یکاریش میشد کرد. من اطلاعات بیشتری ندارم. امیدوارم مشکلتون زودتر حل شه. :n11:نقل قول:
سلامنقل قول:
تشکر از شما
شما کلین مستر رو هم نصب کن که تو گوگل پلی نزدیک 10 میلیون نصب شده
خودش تسک منیجر داره و فایل ها یا فولدرهای اضافه رو پیغام میده که پاک کنید
یه قابلیت داره اونم اینه که بازی هارو از خودش میتونی اجرا کنی که 20 تا 25 درصد افزایش رم برای ایجاد میکنه که کم نیاره
سلام
ویندوز ام 7 بود و وقتی به تبلت وصل می کردم مشکلی به وجود نمی آمد و آن را می شناخت ولی به xp که ریختم الان نمی شناسه و دروایور می خواهد از کجا تهیه کنم
من نتونستم از اینترنت پیدا کنم /
در ضمن وقتی بلوتوث را هم وصل می کنم و از سیستم یا برعکس می خواهم چیزی بریزم نمی شود چی کار کنم دیگه کلافه شده ام