من طبق نظرات سایت هایی مثل یوتیوب و بچه های بازیسنتر این خبر رو گذاشتم و نگفتم که کار میکنه گفتم تو اکثر نظرات گفته شده کار میکنه.بعد هم لینک این سایت ها پولی نبود.در ضمن میشه حجم اون فایلی که مشکل رم رو حل میکرد رو بگی؟نقل قول:
Printable View
من طبق نظرات سایت هایی مثل یوتیوب و بچه های بازیسنتر این خبر رو گذاشتم و نگفتم که کار میکنه گفتم تو اکثر نظرات گفته شده کار میکنه.بعد هم لینک این سایت ها پولی نبود.در ضمن میشه حجم اون فایلی که مشکل رم رو حل میکرد رو بگی؟نقل قول:
همین کارو کردم و درست شد رفیق تشکر:n16:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی اینکه فیکه !
واقعاً ها!!
من فکر میکنم مشکل عمده ی کسایی که همه راه هارو رفتن ولی نتیجه نگرفتن این باشه که سورس بازی که خریدن یا دانلود کردن مشکل داره
شما دانلود کردین؟بالا نیومد؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه جریانه این ارور چیه؟
ویندوزم 8.1 64 بیتی رم 4 گیگ اما اون کرک مخصوص رو گرفتم و انداختم توی پوشه بازی آنتی ویروس رو هم کلا غیر فعال کردم از اول نصب ولی این ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دیروز بازی رو روی ویندوز 8 32 بیتی نصب کردم نصب شد ولی اجرا نشد
امروز ویندوز7 64بیتی ریختم ولی این بار به محض دابل کلیک روی فایل نصب این ارور میده:
یه سوال دیگه
دوستان کسی میدونه این بازی روی دایرکت 10هم اجرا میشه؟؟؟
هیچ راهی نداره؟
خب معلومه این ارور برای خیلی ها هستش
به نظرم باید وایستیم تا آپدیت شماره 3 بیاد ببینیم چی میشه
بابا میگم دیروز رو ویندوز8 32 بیتی راحت نصب شد
نقل قول:
مشکل من DirectX بود
باید آپدیت میکردم یا یه نسخه جدید نصب میکردم..
حل شد
مشکل حل شد!!!نقل قول:
نت فرم ورک4.5 کامل که نصب نشه این ارورو میده!!!
خب ببین منم همین مشکلو دارم فکر کنم چون من فکر میکردم نصب نمیشه برای اینه که نسخه رو دارم و دیگه نمیخواد که اضافه بشه و نیازی ندارم باید چیکار کنم پس؟نقل قول:
شما داخل سی دی یا اگر از هرجا دانلود کردی یک فایل نت فرمورک 4.5 پیدا کن اگرم میتونی به اینترنت وصل باش که اگر نت فرم نیاز به آپدیت داشت بتونه اپدیت کنه
من لینکی که ازش دانلود کردم میزارم شماهم میتونی از اونجا دانلود کنید
در ضمن بازی به راحتی اجراشد بدون اینکه آپدیت 1 یا 2 را ریخته باشم
بازی خیلی راحت و نرم با رزولیشن1080*1920 اجراشد
گرافیک:630ایسوس 2گیگ ddr3
CPU:AMD 965 X4
RAM:2*2GIG DDR3 HayperX
با سلام دوستان خواستم بگم چطوری میشه بخش مولتی وچند نفره رو اجرا کرد.کلیک میکنم بازی خارج میشه
:n03:
شما حدود 6 ماه تا یک سال صبر می کنی تا یکی بیتد بخش مولتی ش رو کرک کنهنقل قول:
البته باید بگمم تا جایی که من خبر دارم هنوز COD:BO2 بخش مولتیش کرک نشده:n02:
سلام دوستان راه حل دیگه ای برای حل این مشکل ندارید؟
ویندوز من 8.1 64 بیت هستش
گرافیکم geforce 230 هستش(در ضمن دایکس 10.1 هست)
رم هم 4 گیگه که از رم فیکس استفاده کردم
.نت فریمورک 4.5 هم رو لپ تابم نصبه
جالبه که در حالت safe mode بازی اجرا میشه ولی لگ داره
ولی تو حالت معمول ارور زیرو میگیره
دوستان بازی همش گیر میکنه و فقط صدا داره و تصویر فریز میشه چکارش باید کرد؟
سلام.
توی فروم ب ا ز ی سنتر یکی از بچه ها یه فایل گذاشته برای دانلود گفته این یکی برای مشکل Directx مناسب هست خودش هم استفاده کرده گفته کار میکنه.
من خودم دارم دان میکنم.اینم بگم راست و دروغش گردن من نیست.من فقط منتقلش کردم.
سلامنقل قول:
می خواستم بدونم شما چه نسخه ای از بازی رو دارید که میشه توی حالت safe made ، توی دایرکت ایکس 10.1 ، اون رو اجرا کرد ؟
مرسی :n16:
دوست من تو گوگل سرچ بزن واسه نت فریمورک 3.5 مخصوص ویندوز 8.1 (نسخه معمولی رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه) نصبش کنی مشکلت حل میشه ..!نقل قول:
مگه بازي با دايركت ايكس 10.1 اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي زودتر جواب بده اگه ميشه برم نصب كنم
دوتا پست بالا تر گفته نصب كرده و نصب شده و اجرا شده
آره اجرا میشه ...!نقل قول:
سلام یه خبر خوشحال کننده اینه که شرکت اکتیویژن برای سیستم هایی که دایریکست ۱۱ رو پشتیبانی نمیکنه راه حلی ارائه داده اونم اینه که CALL OF DUTY GHOSTS DIRECTX 10 PATCH V1.0.1 رو از سایتشون دانلود کنی بعدش نصب کنی اقا میتونی برای ما قرارش بدی خیلی ممنون
این لینک رو سر بزنید کسایی که ارور دایریکس دارن
باور کنیننقل قول:
به پیر به پیغمبر که این سایتا سرکاریه
اگه چیزی باشه سایت های درست و حسابی هم میزارن
یعنی الان یه وبلاگ اینقدر مطمئن شده که هرچی گزاشت برای دانلود سریع دانلود کنین؟
:n04::n13::n21:
این چه وعضشه یعنی 9600GSO پشم حالا چه گلی بمالیم به سرمون....
بازی همش اررور دایرکس 11 میده دوستان راهنمایی لطفا
دوستان من کماکان مشکلِ Not responding دارم
یعنی توی بازی میرم ، همه چی اوکی هست ، ولی همین که میزنم تا بازی شروع شه و وارد محیط بازی شم ، مشکل پیش میاد و گیر میکنه
ناگفته نماند که بازی رو بدون آپدیت ، با آپدیت 1 ، 2 و 3 ، جدا جدا تست کردم ، همین مشکل رو داره ، فقط 1 دفعه خیلی روون وارد بازی شد و تا 1 جاهایی بازی کردم ، دیگه کلا" کرش میکنه
nvidia 630 2gb
ram 8
win 7 64
core i7
همه چیز هم آپدیت هست !
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی بخاطر مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتونستم بازی کنم. الانم کلی جا گرفته رو هاردم. به نظرتون منتظر باشم که یه راه حلی پیدا بشه یا بازی رو پاک کنم؟
مرسی.
امید چیزه خوبیه:n19:
باسلام خدمت دوستان
بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....
جهت دانلود کلیک کنید:
لطفا امتحان کنید خبر دهید
رمز:
www.crackbaz.ir
سلام
دوستان من بازی رو که اجرا می کنم اول پیغام
run i safe mode
رو میده بعدش که تاییدش کردم پیغام
stop working
رو میده به نظرتون مشکل از سیستممه یا میشه درستش کرد
سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.:n01::n12:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله خود بازی ویندوز 64 حتما می خواد
من خودم واسه این بازی مجبورشدم ویندوز8 32بیتی رو پاک کنم و ویندوز 7 64بیتی بریزم:24:
واسه من جواب نداد.نقل قول:
شما باید بعد از اون گزینه روی no کلیک کنه نه yes . همیشه یادت باشه safe mode چیز خوبی نیست و خیلی موارد رو از کار میندازه و برنامه مورد نظر رو باز میکنه . مثل سیف مود ویندوزنقل قول:
خواستم بهت بگم دمت گرم مشکلم حل شد ولی از یه جهت هم میخوام بگی واقعا کاشکی اجرا نمیشد وقتی وارد بازی شد با همون گیر کردنش بزور رفتم گرافیک رو گذاشتم رو کمترین حالت ولی بازی خیلی سرعت داشت 2ثانیه ای 1 فریم اجرا میشد یعنی هیچنقل قول:
اینم یه عکس میزارم که مطئن شید بازی با گرافیک 4850 اجرا شد من سی پی یوم پایینه core 2dou 2.5 e5200 ـه رمم هم 3 گیگ ddr2 . هم از -- ram fix استفاده کردم هم از چیز یکه شما برای دایرکت 11 گزاشتی . حالا همینو روی کرایسس هم بعدا تست میکنم ببینم چی میشه
حیف
این روشی که میگن جواب میده برای dx10؟من بازی رو پاک کردم و دوباره الکی 7تا دی وی دی نریزم.جواب میده؟دوستانی که امتحان کردن اینجا اعلام کنن چون یکی گفته جواب نداده و دوستی که پست بالا رو زده گفته براش جواب داده
اره اقا جواب داد برای من ولی بخدا خودشون یه چیدی میدونستم ک نمیخواستن رو این سیستمها جواب بده چون خیلی گیر میکنه البته با سیستم.من.فقط برای اطمینان ویندوز ۶۴بیت و آپدیت باشه ک پیشنیاز های بازی نصب باشه فریمورک ۴.۵ و آپدیتهاش
دوست عزیر این برنامه برای من جواب ندادنقل قول:
آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده
خوب این دیگه به ویندوز و یا سخت افزار کامیپوتر خودت مربوط میشه حالا یا ویندوزت آپدیت نیست یا کارت گرافیکت یا هرچیز دیگهنقل قول:
سلام
دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمی تونم که برم جلو اگر یکی از
دوستان این مرحله رو رد کرده به منم بگه :
در این قسمت میگه f رو بزن منم میزنم ولی هیچی نمیشه
با تشکر.:n16:
آقا امیر فکر کنم اینجا مشکلات نصب رو مطرح میکنن نه اینکه فلان جای بازی رو گیر کرده باشی :n08: