دوست عزیز نرم افزار fraps رو دانلود کن عکس و ویدیو میتونی باهاش بگیری
Printable View
دوست عزیز نرم افزار fraps رو دانلود کن عکس و ویدیو میتونی باهاش بگیری
بعد از یک نیم فصل نکته های زیر به ذهنم رسید که بنویسم
1_ هوش بازیکنان حریف از بازیکنان تو بیشتره حالا در هر موردی
2_ شوتهای مهاجم های حریف خیلی خطرناکتر از مهاجم های تو هسته
3_ معمولا این دفاع های تو هستند که با هم قاطی میکنند نه مدافعان حریف
4_ اگر تو چهار مدافع داشته باشی و یک مهاجم از تیم حریف اگر توپی به داخل دفاع تو فرستاده بشه اون تک مهاجم احتمال گل زدنش بیشتره
5_ پنالتی های تو شاید گل نشوند ولی پنالتی های تیم حریفت حتما گل میشه ( پنالتی های حین بازی )
6_ فقط بازیکن های تو هستند که پاس اشتباه میدهند نه بازیکنای حریف
7_ بازیکن حریف به درون دفاع تو میزنه و مدافعان تو عقب عقب میرند تا بازیکن حریف در موقعیت گل قرار بگیره و شوت بزنه و گل
8_ اگر قبل از بازی بهت توصیه بشه که مراقب فلان بازیکن حریف باشی خیلی اینو جدی بگیرید مخصوصا اگر مهاجم باشه چون حداقل دو تا گل بهت میزنه
9_ اگر تیمت یگ گل بزنه و جلو بیفته خیلی مراقب پنج دقیقه بعدیش باشید چون احتمال گل خوردنتون بالای 80 درصده
10_ فقط مهاجم های حریف میتونن دریبل بزنن نه مهاجم های شما
11_ بازیکن 1متری حریف روی سر مدافع دومتری شما هد میزنه
به بازی football manager 14 خوش آمدید جایی که شما باید باهوش باشید نه بازیکنان شما حتی اگر تیم شما رئال یا بارسا باشه و با صابون سازی بورکینافاسو بازی میکنید شما از پیش برنده نیستید
اینو ننوشتم که از بازی ایراد بگیرم اینو نوشتم که بگم حالا بازی شده مربیگری که برای هر لحظه از بازی باید برنامه داشته باشید
این یعنی اینکه دیگه زود توی یه هفته فصل تموم نمیشه...:n01:نقل قول:
بسیاری رو باهات موافقم ولی یه چندتا رو نه مثلا با این که میگن با بارسا نمیشه کارتاحنا رو هم برد {ترکیب جوان ها}
توی برف و باران چه تاکتیکایی خوبن ؟
شهروز جان ، نگفتم نمیشه برد منظورم این بود بردن به این راحتی ها نیستنقل قول:
بازیکنانی بذار که strength بالایی دارن...تکنیک و بازی کوتاه رو بیخیال شو
اصلا حالت نصب نداره. مستقیم میره داخل بازی. من بعد از اکسترکت کردن فایل FM.exe رو اجرا میکنم. لوگوی سگا و لیگ های باشگاهی میاد و ساختن پروفایل و اینا. اگه کرک و اپدیت رو کپی کنم. این فایل اصلا اجرا نمیشه !!نقل قول:
چرا setup نداره ؟ اصلا معلوم نمیشه کجا نصب میشه.پرتابله ؟
نسخه اسکیدرو از سایت پی سی دانلود گرفتم. کرک و اپدیت رو صفحه اول همین تایپیک
ویندوز 7 سرویس پک 1 32 بیتی دارم
توی خود سایت که گفتی اپدیت هست هم با کرکشنقل قول:
نصبی نیست فقط اکسترکت میکنی بعدم اجرا میشه...
فکرکنم نود هم یه فایل رو پاک میکنه
مال من ویندوزم هشته بار اول خیلی طول میداد تا بالا بیاد
من دانلود کردم ولی بعد از چند تا لوگوی اولش فقط یه صفحه سفید میاد.....
بلاخره وارد بازی شدم و بازی کردم. تمام بازی های دوستانه رو باختم :n02:
اما اولین بازی فصل رو 6-0 بردم :n13:
رسیدم به بازی دوم که اول سپتامبر بود. بازی کرش کرد و اومد بیرون :n27: . کرک و اپدیت هم ریختم که. چرا اینجوری شد ؟
کسی نیست جواب بده. دوباره کرک رو ریختم کلا بالا نمیادنقل قول:
با اپدیت کرک مشکل کرش حل میشه لاقل من مشکلی نداشتم از همین سایت دان کردمنقل قول:
خب اولا از لینک صفحه اول استفاده بشه بعدم تو همون صفحه اپدیت و کرک هم هست ماها همه همینو دان کردیم اجرا هم شده باهاش مشغولیم....نقل قول:
نقل قول:
وقتی میزنم هیچی نمیاد.... من از همون لینکا استفاده کردم
خوب منم لپدیت وکذک رو استفاده کردم که تا 1 سپتامبر اومد. ولی بعدش کرش شدنقل قول:
توی بازی هم ورژن بازی رو 14.1.3 می نویسه
من چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه ببینیم بقیه چی میگن...:n13:نقل قول:
آقا دارم رو لیگ ایران کار میکنم ایشالا تا فردا آماده میشه همه نقل و انتقالات این فصل رو درست کردم پست بازی خیلی از بازیکنارو اصلاح کردم خیلیاشونم که قدرتشون کم بود اصلاح کردم امیدوارم خوشتون بیاد:n01:
بابا دمت گرمنقل قول:
منتظریم
یه تورنت پیدا کردم مال گروه nosTEAM آیا کرکش خوبه؟ واسه من که کار کرد
نقل قول:
توی سایتشم آپدیت 14.1.4 رو قرار داده
[PHP]http://www.nosteam.ro/index.php?topic=3326.0[/PHP]
دمت گرم منتظرمنقل قول:
آقا تموم شد امیدوارم خوشتون بیاد.در ضمن فرهاد مجیدی رو بازنشسته نکردم تا استقلالیا حال کنن:n01:
نقل و انتقالات بازیکنا و مربیای لیگ و پست بازی و توانایی های بازیکنا اصلاح شده
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از تیپ مهاجمایی که تو این بازی کمتر بهش پرداخته شده مهاجمی تحت عنوان مهاجم تدافعی یا defensive forward هستش...خیلی نوع جالبی هستش...مهاجمی که قدرت بدنی و استقامت و مارکینگ و توپگیری بالایی باید داشته باشه مثل دیدیه دروگبا و یا ماریو ماندژوکیچ
دقیقا، این نوع مهاجم ها بهترین گزینه برای تیمهای تک مهاجمه هستن. لوکاکو هم اینجوریه!نقل قول:
بالاخره بعد از 21 بازي بدون شكست تو ليگ به استوك سيتي باختم.:n27: آخرين بار هفته 24 فصل پيش به آستون ويلايي باختم كه آخر فصل سقوط كرد و تا همين بازي هفته هشتم فصل دوم ديگه باختي نداشتم:n01: (15 برد و 6 مساوي) اينم عكساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل اول تو آخرين بازي هاي از چلسي جلو افتادم و قهرمان شدم.تو جام حذفي و اتحاديه هم به فينال رسيدم.تو جفتش هم با چلسي بازي كردم، اتحاديه را باختم ولي تو فينال اف اي كاپ انتقام گرفتم.در كل مورينيو رو خوب مغلوب كردم. تو ليگ قهرمانان ولي تو همون گروهي سوم شدم و رفتم جام يوفا، اين جام رو هم گرفتم تا مديراي منچستر چاره اي جز تمديد قرارداد باهام نداشته باشن.:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم ليگ اروپا كه تو فينال ميلان رو با پنالتي بردم
و در آخر تالار افتخارات تا اوايل دومين فصل حضور در يونايتد كه شامل دو تا جام خيريه و همچنين سوپر جام اروپا( با شكست رئال):
اینا هم جالبه گرچه فکر کنم همه میدونن از سایت fm scout برداشتم
Continue Game - Space
Add New Manager - Control+N
Save Game As - Control+Shift+S
Save Game To Current File - Control+S
Load Game - Control+O
Load Last Game - Control+Shift+R
Start New Game - Control+Shift+N
Go To: Home Page - F2
Go To: First Team Squad - F3
Go To: First Team Fixtures - F10
Go To: First Team Tactics - Control+T
Go To: Team Instructions - Control+Shift+I
Go To: Player Instructions - Control+Shift+Y
Go To: Set Pieces - Control+Shift+P
Go To: Shouts - Control+Shift+O
Go To: Inbox - F4
Go To: Manage Subscribtions - Control+M
Go To: Calendar - Shift+C
Go To: Player Search - F5
Go To: Shortlist - F6
Go To: Staff Search - F7
Go To: Scout Knowledge - Control+F7
Go To: Staff List - F8
Go To: Transfers - F9
Go To: Transfer Centre - Control+F9
Go To: Team Information Panel - F11
Go To: Backroom Advice - Control+B
Go To: Game Status - Shift+G
Go To: World Transfers - Control+H
Go To: World Overview - Control+Shift+W
Go To: Transfer Clauses - Control+G
Go To: Finances, Summary - Shift+O
Go To: Finances, Expenditure - Shift+E
Go To: Finances, Income - Shift+I
Go To: Finances, Salary - Shift+W
Go To: Job Centre - Control+J
Go To: League Table - Control+L
Go To: Training, Players - Control+U
Go To: Match Preparation - Control+R
Go To: Preferences - Shift+P
Start Screen - Control+Shift+M
Bookmarks: Add To Bookmarks - Control+D
Notes: Create New Note - Control+K
Keyboard Focus: Previous/Backward - Alt+Right Arrow or Shift+Tab
Keyboard Focus: Next/Forward - Alt+Left Arrow or Tab
Screen History: Previous/Backward - Backspace or Left Arrow
Screen History: Next/Forward - Right Arrow
Quickflick: Previous/Backward - Control+Left Arrow or Control+Backspace
Quickflick: Next/Forward - Control+Right Arrow
Edit Box: Select All - Control+A
Edit Box: Cut Text - Control+X or Shift+Delete
Edit Box: Copy Text - Control+C or Control+Insert
Edit Box: Paste Text - Control+V or Shift+Insert
Edit Box: Undo - Control+Z
Match Speed: Fast - Shift+L
Match Speed: Medium - Shift+K
Match Speed: Slow - Shift+J
Subscribe/Unsubscribe - Shift+Z
Change User - Control+Shift+C
Search - Control+F
Reload Skin - Shift+R
Send Message - Control+Shift+A
Save Screenshot - Alt+F9
Help - F1
Print Screen - Control+P
Toggle Window Full Screen - Alt+Return or Control+Shift+F
Exit Football Manager - Control+Q or Alt+F4
دوستان کسی میدونه مشهد کجا این بازی رو داره
منم بازی رو انجام دادم. از تاریخ 1 سپتامبر که مشکل کرش داشت عبور کردم :n20:دیگه بازی کرش نکرده فعلا ( نیم فصل هستم )
توی زمین خودم خیلی راحت میتونم برنده بشم. اما توی زمین حریف بازی همش دست اوناس حتی تیم های ضعیف رو هم به سختی میشه برد. دقیقه 80 به بعد اکثرا زمین حریف گل میخورم. یعنی اوج استرسه این دقایق :n28:
این تمرینا رو چجوری باید انجام بدیم که همه چی خوب باشه ؟ من هر 4 روز یکی از تمرینها رو انتخاب میکنم. قدرتش تا 19 میرسه و بعد میزنم تمرین بعدی. اگه نزنم امکان داره قدرت بقیه تمرین ها بیاد زیر 10 !! کلا چجوری تمرین بدم که همه تمرینا بالای 50 باشه حداقل ( حداکثرش چنده ؟ ) بعد از هر مسابقه هم بازیکنا در اختیار خانواده و یا دوست دختر شونن :n02: و تمرین تعطیله
لطفا كمك كنيد من همه جوره ميبازم با تيم هال سيتي هستم از هر تيمي 5 6 تا ميخورم يكي كمك كنه :(
نقل قول:
ترکیبت رو دفاعی بچبن درست میشه
متاسفانه یه ایراد هست برای این بازی که تیم ها تو ترکیب دفاعی بهتر نتیجه میگیرن
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
من تازه نیم فصل رو تموم کردم، برام حدود یه ماه طول کشیده منم تازهکارم برا شروع با یه تیم قوی همراه شدمنقل قول:
بعد کلی کار داره تا اماده بشی از همون تمرینات قبل فصل شروع میشه...
حتی روحیه بازیکنا هم تاثیر داره و رضایتمندیشون صحبهای خودتت باهاشون ...
دوستان هم ازمن باسابقهترن ...
من حرفه ای نیستم. اما بعد از یک نیم فصل بازی کردن این تجربه ها دستم اومد :نقل قول:
1- مقابل تیم های قویتر از خودتون هرگز هجومی بازی نکنید.
2- تمرین دادن خیلی اهمیت داره. همیشه بعد از هر بازی یا تمرین نکنید یا level رو low در نظر بگیرید
3- حرف های کمک مربی حین بازی زیاد مهم نیست. مثلا دقیقه 5 بازی میگه فلان فرد مصدومین جزیی پیدا کرد و سریع تعویضش کن. کلا تا قبل از دقیقه 20 بازی هر چی گفت. بزن تو دهنش :n02:
4- قبل از بازی وقتی امار تیم حریف رو نشون میده. ببین چه زمان هایی بیشتر گل زده. توی اون زمان ها یا دفاع کن یا کنترل کن. و همچنین گل های خورده. ببین چه زمان هایی گل خورده اش بیشتره. اون زمان ها 11 نفر رو بفرست توی محوطه جریمه اش :n24:
5- وقتی قبل یا بین دو نیمه با بازیکنات صحبت میکنی. هر کدوم که از حرفت ناراحت شد. به صورت خصوصی باهاش صحبت کن تا از روحیه اش پائین نیاد
البته باید بگم هال سیتی هم تیم بود برداشتی ؟ منم بودم 5- 6 تا میخوردم. اونم لیگ انگلیس که کلی تیم قوی داره
سلام داداش من همش ميبازم ميشه بگي چيكار كنم ببرم؟ تمرينات؟ يا كلا تاكتيك كلي دل سرد شدم ::n27:
مرسي كه جواب دادي اخه دوست دارم تيمهاي ضعيفو بردارم ولي بد ميخوره :n28:
من يه تايپيك ديدم طرف با تيمهاي ضعيف قهرمان شده بود تورو خدا اگه كسي حرفه اي هست كمك كنه چون از اكثر روشها استفاده كردم :n27::n29:
با تیم ضعیف مثلا چه تیمی ؟ شاید تقلب کرده و save نمیکنه بازی رو. با تیم ضعیف قهرمان شدن بی نهایت سخته. مصدومین بازیکنا و امادگی شون واسه هفته ای 2 بازی و ...
اقا این بازی مربیگریه. یه نیم فصل که بازی کنی خیلی چیزا دستت میاد. کلا از دقیقه 80 به بعد واقعا فشار روی مربی ها رو توی واقعیت احساس میکنیم. برای هر بازی باید تیم حریف رو انالیز کنی. تمرین خوب داده باشی. مثلا تمرین دفاع کنی اما هجومی بازی کنی چیز جالبی نیست. قبل از بازی بازیکن نباید بدون روحیه بره توی زمین. روی هر بازیکن 2 حالت میشه در نظر گرفت. یکی اینکه پستش چی باشه و یک هم اینکه ذهنش چی باشه. مثلا هافبک میتونه MC باشه. اما ذهنیتش باید یکی از این 4 تا باشه ( اتوماتیک و دفاع و حمله و پشتیبانی ) اینکه نسبت به بازی حریفت و بازی خودت و اینکه چند تا هافبک داری باید یکی از این 4 حالت رو اتخاب کنی
توی زمین حریف معمولا سخت میشه امتیاز گرفت. من که معمولا توی خونه حریف یا مساوی میکنم یا میبازم. توی خونه خودم راحت میبرم. کلا انالیز حریف قبل از بازی خیلی مهمه. اون صفحه ای که میاد و اطلاعات حریف رو بهت میده واقعا مهمه. من اول فصل باخت هام زیاد بود. اما الان کمتر شده. کلا باید وقت بذاری واسه بازی
من با تاتنهام صدر نشینم ولی جونم دراومده خیلی سخت شده لامصب
بچه ها شرمنده اين لوگوها رو كجا بايد بذارم تو چه پوشه اي؟