۲۰۶ SD منظورتون هست؟نقل قول:
Printable View
۲۰۶ SD منظورتون هست؟نقل قول:
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)نقل قول:
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)نقل قول:
رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.
در ضمن پیش فروش عادی و طلایی ایران خودرو از روز شنبه 1 شهریور شروع میشه. (انشالا بخشنامه را هم براتون میزارم )
بخشنامه پیش فروش شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع ثبت نام بخشنامه هم ساعت 10 صبح روز شنبه 93/06/01
سلام لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
سوال این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست ؟
اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.
ممنون
ايرانخودروي كلك براي پارس ، دو مرحله اي نزاشته،،،،،تحويل بهمن هم هست خيلي ديره كه
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.نقل قول:
يه سوال
ماشيني كه تحويل بهمن ٩٣ هست اگه مابالتفاوت رو يك ماه دير بديم آيا ميشه كاري كرد كه ماشين رو فروردين بدن و ماشين مدل ٩٤ بشه؟
ببینید تاخیر ناشی از عدم تولید مطلبوب یک خودرو طبق برنامه تولید ناشی میشه . ظاهرا خودرو رانا فعلا تولیدش کاهش داشته .(این مطلب را از اینکه حتی در فروش فوری مرداد هم رانا وجود نداشت میشه فهمید). بعضی مواقع انتخاب یک رنگ خاص هم تحویل را کمی تاخیر میندازه .نقل قول:
نمیشه تاریخ مشخصی برای تاخیر مشخص کرد ولی تاخیر همان حدود 20 روز را در نظر بگیرد حداقل... (به 096440 تماس بگیرید ، مدت تقریبی تاخیر را می گویند)
نمیشه دقیقا اینطوری برنامه ریزی کرد. من سال پیش همین کار را برای سمندی که نوشته بودم و تحویل اسفند بود کردم. یعنی مبلغ را در آخرین روز مهلت واریز کردم که در سال 93 فاکتور کنند ولی خوب روز 28 اسفند خودرو را فاکتور کردند ولی تحویلش رسید به 20 فروردین امسال. (البته سال پیش خودرو ها را فاکتور کردند ولی پلاک نکردند در سال 92 و در فروردین با مدل 93 پلاک کردند)نقل قول:
همه چیز بستگی به تولید و موجودی اون خودرو در اون موقع داره.
این رو هم بگم که مابه التفاوت را فقط وقت دارید در مهلت مقرری که براتون در دعوتنامه در نظر گرفتند واریز کنید و اگر این مهلت رد بشه . شاید دعوتنامه بعدی دیگه خودروی خودتان جزوش تحویلی ها نباشه محصوصا برای خودرویی مثل پارس این امکان زیاده.
نقل قول:اگه اینطور باشه ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه و اینکه چرا تو سایت فروش اینترنتی سایپا حدود 5 روز پیش زده بود 141 se یورو 2 با مدل 93 ........؟
از دوستان کسی اطلاع دقیق و قطعی از مهلت پلاک شدن و مدل خوردن خودرو های یورو 2 و تک ایربک نداره؟ ممنون میشم اگه راهنماییی کنید.
خودرو های یورو 2 فقط و فقط تا 31 مرداد مجوز پلاک شدن داشتن و از فردا عملا امکان پلاک شدن ندارند.(اگر باز مهلتی داده نشود که احتمالا هم داده نمیشود)نقل قول:
خودرو تک ایربگ هم یک بخشی از تولیدات هر کارخانه می تواند به صورت تک ایربگ تولید و پلاک شود که فعلا ال 90 جزو این بخش است.
دوست عزیز اگه اینطور باشه تکلیف ما که سه شنبه 93/05/28 ثبت نام 141 تحویل فوری 30 روزه با مدل 93 انجام دادیم چی مشه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاکتور نشده تا الان؟ (این تاریخ که عرض کاملا درسته و می تونید توی خبر ها هم جستجو کنید و یک ادعا برای اثباتش هم اینه که فروش 141 با مدل 93 را از روی سایت هم برداشتن)نقل قول:
من احتمال میدم از شما فاکتور شده باشه وگرنه احتمالا باید منتظر برنامه سایپا برای گرفتن مجوز دوباره یورو 2 باشه .
اتفاقا دیروز یه sms اومد که خودروی شما با شماره .... پذیرش شده (احتمالا همون منظورش فاکتور شدن هست) اگه مثلا دیروز فاکتور شده چقدر وقت دارن پلاک و مدل بزن امروز که تعطیله و ... اصلا مراحلش چطور هست و اگه فاکتور شده باشه طبیعتا که باید زودتر از 30 روز تحویل بدننقل قول:
اگه یوقت نتونن تو وقت تعیین شده مدل 93 بدن و مهلت آخر مرداد تمدید نشه ، زیر حرفشون نزنن و مدل 92 بدن؟ اونوقت ما باید با سایپا چیکار کنیم ، تحویل بگیریم یا هزینه مدل پایینتر را بگیریم؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
با همون شماره پذیرشی که دیروز براتون sms شده می تونید از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعیت ثبت نامتون را ببینید. اونهایی که هفته قبل شما 141 ثبت نام کردن همه در کمتر از یک هفته ماشین ها را تحویل گرفتند.نقل قول:
اگر هم فاکتور نشده نگران نباشید ، بالاخره حتما سایپا با یک ترفندی می تونه پلاکشون کنه که ثبت نام نکرده.
نهایتا اگر هم مجبور بشن مدل 92 بدن که یه جریمه افت مدل میدهند (ولی خیلی احتمالش کمه که به مشکل بخورید و با همون شرایط براتون فاکتور میشه)
masooumiعزیز ببخشد که دوباره میپرسم اون سایتی که نوشتید را دیدم نوشته فاکتور شده فقط شماره شناسنامه را اشتباهی نوشته یه عدد 7 رقمی نوشته که اولش با 49 شروع میشه و شماره شناسنامه صحیح را درقسمت شماره مشتری نوشته جریان این چیه و اینکه اگه این ایراد داشته باشه و اطلاع بدیم جهت اصلاحش یوقت تصحیح اون زمان بر نشه و وفت قانونی بگذره و تو پلاک شدن و مدل خوردن تاثیر بذاره.نقل قول:
ببخشید که سوالام شاید یمقدار بیمورد هست ولی لطف کنید و راهنمایی کنید تا خیالم از جهت ثبت نام و مدل راحت بشه.
ضمنا رمز عبور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از کجا باید گیر بیاریم تا وارد بشیم؟ چون نمایندگی درست و حسابی جواب نمیده و موقع ثبت نام هم ایمیل خودشون را برای اطلاع رسانی دادن و ما از همه چی بیخبریم.
خیلی خوب ، همانطور که عرض کردم شما خودروتون به خاطر همون مهلت قانونی 31 مرداد ، فاکتور شده و دیگه مشکلی ندارید و احتمالا تا چند روز آینده هم تحویل می گیرید.نقل قول:
اون جابجایی شماره مشتری و شماره شناسنامه هم مشکلی نیست و طبیعی هست و مشکلی هم ایجاد نمیکنه براتون.(توی اون سایت جابجا درج میشه برای همه ولی در کل درسته)
رمز عبور اون پرتال هم به ایمیلی که باهاش ثبت نام کردید ارسال میشه که اگر ایمیل نمایندگی بوده به همون ایمیل میره.البته هیچ اطلاعات خاصی در اون سایت نیست و هیچ کاربردی هم براتون نداره. سایت اصلی شرکت سایپا برای پیگیری خرید همین سایتی بود که بنده براتون آدرسش را ارسال کردم و مشاهده کردید.
دوست عزیز متشکرم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
انشاا... موفق و پیروز باشید
سلام معصومی عزیز آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاهش قیمت شامل ماشین ثبت نامی من هم میشه؟
اگه میشه چقدر و چطوری میتونم بگیرم؟
خیر ، این کاهش قیمت 1- اصلا به 141 تعلق نگرفته 2- شامل یورو 2 ها نمیشود.نقل قول:
پس چرا توی سایت ایران خودرو و هیچ سایت دیگه ای اطلاعیه پیش فروش رو نزده ؟
فردا سایت ایرانخودرو باز میشهنقل قول:
اینا که شرایط قبلی هم برداشتن یه شرایط پیش فروش محدودتر گذاشتن !نقل قول:
شرایط قبلی برای ماه قبل بوده و طبیعتا حذف میشد و شرایط شهریور فعال میشه.نقل قول:
سلام
یه slxتحویل شهریور نوشتم که دعوتنامه ش اومده با قیمت 30/300 آیا تخفیف 2٪ روش اعمال شده یا نه؟
اگه نشده باید فاکتور جدید صادر بشه؟الان بپردازم نپردازم چکار کنم ...
ممنون
خیر ، این قیمت همان قیمت قبلی هست و تخفیف روش اعمال نشده. برای پرداخت یا عدم پرداخت هم از نمایندگی سوال کنیدنقل قول:
منظور شرایط نقدی و پیش فروش طلایی بود که اینهمه تو بوق کردن ( ایرانخودرو ) و هیچ خبری هم نشد .نقل قول:
شرایط نقدی این ماه که هنوز اعلام نشده و احتمالا میره نیمه دوم این ماه (قرار نبوده امروز انجام بشه)نقل قول:
پیش فروش عادی و طلایی هم که الان فعال هست روی سایت.
سلام دوستان ... من یک 206 تیپ 5 ثبت نام کردم . 13 میلیون هم واریز کردم , گفته که 5 میلیون هم 8/1 باید واریز کنید , بقیه مبلغ خودرو به چه صورته ؟:n02:
قیمت تمام شده چقدره ؟
دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟
نه دوست عزیز ، من مشهد دوستم ماه قبل براش فاکتور و پلاک هم کردم همین خودرو را ...نقل قول:
فکر نمی کنم مشکلی یاشه .
منبعتون برای اینکه میگید شامل یورو2ها نمیشه،چیه؟وقتی هزینه یورو4،حدود2.3میلیون هست،ومحصول یورو4 کاهش قیمت داره؛پس چرا یورو 2 نمیشه؟؟؟نقل قول:
چیزی که شرکت اعلام کرده همین است و هیچ توضیحی نداده...نقل قول:
؟ :|نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
وافعا من نمی دونم وقتی جواب این سوالات را نمی دونستید ، چطوری و با چه برنامه ای ثبت نام کردید آخه؟نقل قول:
باقی مبلغ خودرو را باید در زمان تحویل (ماه تحویل) پرداخت کنید. در موعد تحویل برای شما یک برگه به نام دعوتنامه صادر میشه و در اون مبلغ مابقی که باید پرداخت کنید را می نویسند.
قیمت خودرو هم قیمت روز خودرو در زمان تحویل خواهد بود. یعنی هر قیمتی در اون زمان برای ماشین در نظر بگیرند برای شما اعمال میشه.
منظور من این بود که مبلغ باقی مونده یک جا باید واریز بشه یا مرحله ای ! به هر حال ممنون :/نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما یک پرداخت الان داشتید و یک پرداخت دیگر هم که در تاریخ مشخص که فرمودید دارید.نقل قول:
باقی مانده وجه تا قیمت خودرو را هم یکجا در زمان صدور دعوتنامه باید پرداخت کنید و بعد از پرداخت اون یکماه بعدش خودرو را تحویل می گیرید.