ای ول !
باغ و ماشین که جور شد . فقط مونده ... !
نه نه نه ! فکر های بد نکنین :happy: ;)
مرسی امیر جان . داری حال میدی :)
Printable View
ای ول !
باغ و ماشین که جور شد . فقط مونده ... !
نه نه نه ! فکر های بد نکنین :happy: ;)
مرسی امیر جان . داری حال میدی :)
سلام به همه بروبچ با صفاي مشهدي منم بچه مشهدم تازه اين تاپيكو ديدم مارم تو خودتون راه ميدين يا نه؟
کی جرات میکنه راه نده !؟
خوش اومدی .
عزیز دل به انجمن مشهدیها خوش اومدی اینجه درش برا همه بچه مشهدیهای باحال بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ali-sh
سلام . :biggrin:
ali-sh عزيز به جمع بچه هاي مشهد خوش اومدي. :wub:
دست آقايون بابات گزارشات درد نكنه . خدا رو شكر همشو تعريف نكردن ... :rolleye:
نميدونم دعا كنين برنامه منم جور بشه منم بتونم جمعه بيام :sad:
منتظر عكسهاي دستكاري شده منم از قرار قبلي باشين :thumbsup:
مگه قرار برای جمعه است
شما ها با من لجین بعد میگیم چرا نمیاین
من واسه عید فطر میام تا 5 شنبه هستم
ببینین یه کاری می کنین من نیام
آقا به هر حال ما چه اونججا بریم نریم 5 شنبه یه قرار میزاریم تو استخری جایی.که شما رو هم ببینم
به علت اينكه اكثر عكسها غيير قابل اكران عمومي بودن فقط به همين سه عكس اكتفا مي كنم .
اينم آقا امير گل . بقيه برو بچ و هم كه ميشناسين .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی!
چطورین با هوای پاییزی؟! خوش میگذره بهتون؟!
من واسه 5 شنبه و جمعه آماده ام.فقط تورو خدا شب نباشه که باز زحمت امین جان بشم!
میلاد جان من شمارمو بهت دادم خبرم کن.
مرسی دم همتون گرم خصوصا آقا بهنام گل با این عکس ترکوندن!
:)
اقا پست من پاك شده چرا ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Ali Namdar
ما در خدمتيم شماره ات رو هم نديدم دوباره با پيغام خصوصي بفرست اقا با اجازه من شرح ميدم كه قراره چي كار كنيم واسه هفته ي ديگه
شب جمعه حركت به سمت باغ امير اينا (باغ ميوه س ها ) شام رو هم خودمون درست ميكنيم راستي محل باغ هم طرقبه س براي اينكه مشكلي به وجود نياد يه ماشين كرايه ميكنيم (من كه جرات ندارم ديگه تو ماشين اين پسر بشينم)
تا صبح مراسم هاي مختلفي برگزار ميكنيم (مراسم ها همه تو تريپ دانشجويي و ... هستن ها پس فكراي بد نكنين ها )
صبح هم به نظرم ديگه تا قبل از ناهار برگرديم باز هم اون دست خودمونه خب با اين برنامه فكر كنم هيچ كس مشكلي نداشته باشه فقط بايد گروه بندي شيم براي ماشين كه همه مون تو يه ماشين جانميشيم مهدي جان (طرقه) شما حتما بايد بياي و ميتوني بياي چون قرارمون قبل از جمعه س و تا جمعه عصر هم شما اونجايي كه ميخواي باشي هستي
اغا نظر بديد زودتر هر چيزي من جاانداختم رو كامل كنيد و يا علي
[HTML]خوش است خلوت اگر يار يار من باشد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد
بچه هاي مشهد (اين هفته رو از دست ندين كه ضرر ميكنين)امضاي مشترك برو بچ مشهدحتما شماره تماس خودتونو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیغام خصوصی بدهید[/HTML]
اقا همه كد هاي امضا رو به اين تغيير بديد
آقا من با برنامه موافقم فقط نظر من اینکه روز جمعه ناهار هم اونجا واستادیم بیشتر حال میده
راستی بهنام این چه حرکتی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که منو لو دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که با این برنامه خیلی حال کردم ! احتمالا برنامه فوق العاده ای میشه .
اما باز منم و همون مشکل کوچولو !
سلام.
من ميتونم بيام اما شب موندن اينا نميشه .
ميتونم 2 ساعتي در خدمتتون باشم .
اگه كسي هم ورق و تخته نرد هم داره بياره :d
پیشی جان .
از این بچه مثبت بازیها در نیار ! تا صبح قراره مثل بچه دانشجو ها باشیم !!!
تازه یک شب که هزار شب نمیشه . یک جوری ردیف کن که بتونی باشی .
سلام احسان جان.
بچه مثبت بازی در آوردم دیگه :d
در مورد شب موندنم نمیتونم دلایلم رو توضیح بدم.
تا 10 اینا میتونم باهاتون باشم اما به بعد من معذورم.
مخصوصا این هفته !
من تا حالا نشده شب بیروز از خونه باشم حالا هم نمیشه.
اما مگم که اگه مثلا قرار ساعت 4 باشه تا 9 10 هستم دیگه. وای یادم رفت تا 6 کلاس دارم پس از 7 در خدمتم.
یا منم میشم جزور اون افرادی که صبح میپیوندم بهتون.
آره اینجوری برای من بهتره.
خب تا حدودي افراد و محل ها مشخصه به نظر من اينطورب براي رفتن برنامه ريزي بكنيم بهتره :
افرادي كه از ازادشهر به پايين هستند (فرامرز - بلوار فردوسي - شهدا - پنجراه - قله ساختمون- قله مهراباد - خاژ ربه و ... ) با يه ماشين بين چون تعداد به 5 نفر هم نميرسه
بچه هاي بلوار وكيل اباد هم با يه ماشين چون تقريبا عداد بالايي هستيم حالا باز هم تا 4 شنبه وقته كه ببينيم دقيق چند نفر ميشيم كسايي كه 100% هستند اعلام كنن و شماره تماسهم بدن
ممنون
راستي يادم رفت بگم اغا امين عزيز(پيشي ) اين حرفا چيه (ورق - تخته ) ما براي كارهاي تحقيقاتي ميريم اونجا (واي به حال كسي كه ورق با خودش نياره) پس از اين كارا نميكنين ها(حكم شرطي ميبندم )
دوستان من تو قرار این هفته به دلایل متفاوت نمیتونم بیام.خوش بگذره جای من رو هم خالی کنید
نكنه باز ميخواي نياي هاهاها ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
بابا تو رو خدا يكي پيدا شه چرخ اينو بخره از ِِشرش راحت شيم به قول خودت يه شب كه هزار شب نميشه ذي نكن و هر جوري هست برنامه هات رو كنسل كن و بيا
بابا اشپز و ظرف شور نداريم بيا خلاصه يه كارايي بكن
راستي امير نگفتي باغ تون يا باغ هاي اطراف مرغي خروسي كفتري چيزي نداره ديگه واسه شام يا ناهرا تو زحمت و خرج نيوفتيم
اگه هم كسي تفنگ داره بياره اخر صفاست
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
نه این میلادم میگم جونش میخاره.
باشه میلاد جون حالا که گفتی هرکس نیاره وای به حالش .ورقش با من :d
سلام .
تو این پست فقط میخوام تبریک بگم .
پس تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییک!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان این حرفا چیه . اینجا همه معرفی میشن . حالا بازم اگه ناراحتی به من بگو تا عکس و حذف کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
agha mokhaam yak tebrike mashadiye baa haal be hamataan bogom haal konen
ishalaa taa beshe eyd
ya ali
باغه که خروس کفتر زیاد داره ولی مشکلش اینه که یه سگه خیلی خفن هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
راستی تفنگ ،کلتو از این قبیل سلاحهای ممنوعه نیارید که اصلا لازم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا فقط مار و موش صحرایی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خطاب به همه دوستان :
میلاد میلاد مبارک (عمرا اگه کسی بفهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راست میگه:
میلاد میلاد مبارک.........
فکر کردین من نمیدونم !
میلاد میلاد مبارک.........
در ضمن یکی بیاد و یه فکری برای نوید داشته باشیم . بنده خدا داره برا این هفته ضد حال میخوره .
که میلاد ، میلاد مبارک ها حالا ما هی خواستیم مخفی بمونه ها امیر خدا بگم چی کارت نکنهنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
خیلی خوب اغا بیاین یه کار بکنیم فردا ساعت 4 همه پارک ملت تشزیف بیارین دور هم باشیم بعد ماه رمضونی خوبه خوش میگذره خلاصه یه جشن کوچیکی بگیریم
اغا هر کی مییاداعلام کنه
من اما ده ام اینجوری نوید عزیز هم هست همچنین یه سری از دوستانی که شب جمعه نمیتونن شرکت کنن
این وسط فقط ما متضرع میشیم
میلاد جان . شرمنده . اما یک پیشنهاد دیگه .
چون فردا ( امروز ) عید هست و معمولا میریم خونه بزرگترها ، من و شاید بعضی از بچه های دیگه نتونیم بیایم . اگه بشه پس فردا ( 4 شنبه رو ردیف کنید . تعطیل هم هست .
باشه منم قبول دارمنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
اغا پس فرا قرار رو ردیف کنین ساعت 4 پارک ملت خدایی همه بیاین ها هیچ کس عذری نمیتونه بیاره
اومدن کسایی هم که قراره شب جمعه باشن الزامیه چون باید گروه بندی کنیم و ساعت و ... رو هماهنگ کنیم
من و نوید که ردیفه . ( نوید ، وای به حالت اگه نه بیاری !!! )
بقیه اگه جونشون رو دوست دارن بیان !
سلام به همگی!
آقا من خیلی خوشحال میشم ببینمتون! ولی اینی که میگم بهانه نیست واقعیته.من شبها نمیتونم جایی بروم بخاطر چشمم که تسلط نداره به شب.
برای همین من تو قرارای شب یا منتهی به شب مشکل دارم مگر اینکه کسی همرام باشه!
به امید دیدار!
:)
میلاد میلاد مبارک
آقا من اومدم مشهد
ولی خب شما ها باز قرارتون رو واسه یه وقتی گذاشتین که من نیستم
توی پست قبلی ام توی همین تاپیک گفتم که نمی تونم جمعه باشم
ولی خب هیچکی اهمیت نداد
بعد میگین چرا نمیای
به همین خاطر هم از امین ومیلاد گله مندم
سلام .
قبل از هر چيز ميلاد جان تولدت مبارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما اين تاپيك بيچاره! : بابا چيكار ميكنين ؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه اينجا اتاق چته كه مياين دو نفري با هم بحث ميكنين؟ آقايون لطف كنن از دادن پستهاي بيهوده خودداري فرمايند (قابل توجه آقا ميلاد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما قرار ملاقات :
من با فردا ساعت 4 مشكلي ندارم . ولي يك پيشنهاد هم دارم . بياين حالا كه چهارشنبه و پنجشنبه هم تعطيل شد قرار باغ و يكم جلو بندازيم . مثلا فردا شب بريم تا ظهر پنجشنبه .
رو اين پيشنهاد هم فكر كنين . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما آقاي طرقه عزيز :
شما فردا تو قرار ملاقات ژارك شركت كن . من از طرف بچه ها قول ميدم كه قرار باغ و يك روز جلو بندازيم كه شما (و من ) هم باشيم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه خداييش گيج شودم از بس جا وساعتو عوض كردين :angry:
هروقت كه 100% شود به من يك پيام خصوصي بدين درضمن من شاغلم و تعطيلي هم سرش گرد است (براي من )
اگه هم قرار گذاشتيد من فقط بعد از ظهرها پايم ;)
خدایی تا به حال از من مظلوم تر کسی رو دیدین
توی 10 صفحه یه دونه تاپیک هم ندارم
این میلاد هم که حق منو خورد ،عکس منو حذف کرد:sad:
با سلام و تبريك عيد به همه ي دوستان
همچنين تشكر براي تبريكاتون ايشالله نوبت شما هم ميشه
بريم سر اصل مطلب :
با توجه به اينكه يه سري از دوستان در قرار اصلي (باغ) نميتونستن بيان و همچنين قضيه ي تولد بنده هم نتونست مخفي بمونه گفتم كه يه قرار قبل از باغ بزاريم همه بيان و هيچ مشكلي نداشته باشيم هم دور هم باشيم هم يه جشن كوچولو بگيريم
امروز در كنفرانسي كه با همه ي بچه ها برگزار كرديم قرار بر اين شد كه قرار باغ رو به فردا شب موكول كنيم تا همه بتونن در قرار اصلي بدون هيچ مشكلي حضور داشته باشن جشن رو هم اونجا راحتتر برگزار ميكنيم ( تمامي تجهيزات فضا گردي موجود است (قرص و ...))
اقا شرايط كلي قرار:
روز حركت چهار شنبه 3/8/85
مكان باغ امير واقع در بين جاده ي شانديز و مشهد
ساعت 6 عصر حتما جلوي درب اصلي پارك ملت حضور داشته باشيد
زمان حركت : راس ساعت 7 شب در فلكه ي پارك
بازگشت (نامعلوم شايد ناهار هم باشيم)
شام رو خودمون بايد درست كنيم
كليه ي هزينه ها به شكل دنگي دونگي تقسيم ميشوند
با خودتونم ميتونين وسايل تفريحي بيارين (ميز بيلياردي چيزي ) از اوردن بازي هايي كه حرام و يا مكروه هستند هم جدا خودداري فرماييد (ورق - تخته و حتي شطرنج )
آقا من باغو که نمیتونم بیام,ولی میام یه سری بهتون میزنم