بازی اهسته میشه gpu منو زده بد ولی من گرافیکم بازی های شاخ تر از این رو بالا اوردره حالا pes مشکل نداره؟
Printable View
بازی اهسته میشه gpu منو زده بد ولی من گرافیکم بازی های شاخ تر از این رو بالا اوردره حالا pes مشکل نداره؟
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
همه کرک های نسخه های دیگه رئ بریز شاید درس شد
شاید بشه ها
برو روی فایل اجرای بازی و run Admin رو بزن واسه بعضی ها اینجوری اجرا میشهنقل قول:
منم همین مشکل را دارمنقل قول:
میشه بگید برای نسخه ریلودد خجم کرک باید چقدر باشه ؟
نسخه ریلودد حجم کرکش 29 مگ هستشنقل قول:
هر نوع کرکی را ریختم نشد . باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام داریورها و دایرکت ایکس به روز هست
باید دایرکس سیستمت رو اپدین کنی این دایرکس رو نصب کن 100 درصد درست میشهنقل قول:
کد:http://dl.pocketgames.ir/pocketgames/files/DirectX%2011%20%5Bwww.pocketgames.ir%5D.rar
اول ببین بازیت کدوم نسخه هستش اگه ریلودد هستش که هیچی کرک رو بزن تمام اگه اسکیدرو هستش که دوتا کرک داره یکی کرک اول بود و دوباره کرک فیکس بود که بازی بدون مشکل میومد بالانقل قول:
ببین نسخه بازیت چیه برو تو فایل اصلی بازی که میخوای نصب کنی ببین کرکش چیه بعد هر هر اروری میده عکس بگیر بزار اینجا تا راهنمائیت کنیم :n01:
مشکلم با نصب این نسخه از دایرکت ایکس حل شد .
DirectX 9.29.1974 - June 2010 - April 2011
سلام بچه ها واسه من تماشاگر نداره .هم پچ و هم آپشناشو نصب کردم ولی ...لطفا اگه واسه کسی داره بگه چطور نصب کرده .یه چیز دیگه...چرا لیگ آلمان ندارههههه!!! الان من بی دورتموندی چکار کنم...:n14:
اگه تماشا گر نداره از تو ویندوز تیک گرافیک رو بزار روی Balancedنقل قول:
لیگ االمان هم بزودی با پچ میاد ولی با پچ 0.2 که تا همین دو روز دیگه میاد تیم دورتموند اضافه میشه و لیگ المان بعد به بازی اضافه میشه :n01:
سلام.
من بازیو نصب کردم تمام نرم افزارهاشو هم نصب کردم ولی بازی توی لودینگ گیر میکنه.یعنی لودینگ میاد همش میچرخه...:n21:
اگه اینترنت وصله غیرفعالش کن وقتی میری داخل بازی :n01:نقل قول:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
از سایت دیگه ای دانلود کردی یا همونیه که تو بازی بودنقل قول:
برا منم همینطوره همه کار کردم درس نشده اگه موفق شدی به منم بگونقل قول:
از اینترنت نیس من وقتی اینترنتم خاموش بودم باز نمی کردنقل قول:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم من run administatorرو هم زدم گرافیکم رو اپدیت کردم
احتمالا تماشاگرا توهین کردن محروم شدن حالا خوش باش که بازیتو باز میکنه برا من باز نمیشهنقل قول:
با عرض سلام
من مشکل که با pes 2014 دارم این دسته بازی رو میشناسه ولی دکمه هاش جا به جا هستند با کیبوردم همین مشکل رو دارم تغییر میدم هم مشکل برطرف نمیشه من رو راهنمایی کنید البته پچ هم نصب کردم
:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03: :n03:
چرا از روی دیمون تولز بازی میکنی بازی رو نصب کن و از حالت ایمج در بیار و کرک کن راحت میاد بالا البته اگه دایرکس و نت فریمورک و Vc # نصب باشه نباید مشکلی داشته باشی حالا اگه این کارا رو انجام دادی و اروری داد بگو تا کمکت کنیم :n01:نقل قول:
دوستان چرا بعضی بازیکنا اصلا شبیه اصلیشون نیستن؟:n29:
بخاطر کمبود وقت و طراحی همه فیس ها از اول بخاطر موتور جدید بازینقل قول:
بزودی پک فیس بازیکن های معروف و مطرح توسط خود کونامی که بالغ بر 1000 چهره هستش ارائه میشه و در این موزد دارن رای گیر هم میکنن که اگه خواستین بازیکن مورد علافتون فیسش ساخته بشه با توجه به ارای داده شده :n01:
حجمش زیاده نمی تونم دانلودش کنم
کدوم سایت نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی رو بصورت کامل واسه فروش داره؟ کسی خریده و تست کرده؟ میخوام حتما نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
ممنون
من بدون دایمون هم نصب کردم و نت فریم و دایرکت و... همه چی انجام دادم گرافیکم هم آپ دیته ولی فایده نداره البته مشکل اینه که هیچ اروری نمیدهنقل قول:
سایت دانلودها دارهنقل قول:
سلام دوستان بازی PES 2014 رو نصب کردم و فایل کرک هم درون پوشه بازی ریختم ولی موقع اجرا پیغام زیر رو میده
The Program Cant Start . Because XINPUT1_3.dll is missing from your computer
Try to reinstalling the program to fix this problem.
برنامه رو چند بار حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد
دوستان راهنمایی کنید . مرسی
سلام
دوستان رو یه سیستم بعد از نصب این اررور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو تنظیمات به نظر همه چیز نرمال میرسه :
مشکل از چیه ؟
دوستان من بازی تهیه کردم بعد نصب ارور میده
بازی برای شرکت سریر که کرک نداره و بعد از نصب این ارور میاد
چیکار باید بکنم
ممنون
فایل rdl پاک شدهنقل قول:
شاید ویروس کشت پاکش کرده
ویروس کشت رو غیر فعال کن و این فایل رو بریز تو پوشه نصبه بازی:
کد:http://uplod.ir/mw3904jk97lp/rld.rar.htm
مشکل از کمبود VRAM گرافیک هستش اگه میتونی رم کامپیوترت رو 2 گیگ دیگه اضافه کن تا مشکل برداشتن و شیر شدن حاقضه بین رم و گرافیک از بین بره و متعادل بشه همینجوری هم اگه Ignore رو بزنی میره تو بازی ولی روی گرافیک پائین هستش همه چیز و مشکل داری رمت رو بشتر کن مشکلت حل میشه :n01:نقل قول:
Ignore رو میزنم نمیره - بلکه یه صفحه سیاه باز میشه و همونجا میمونهنقل قول:
اوکی - ممنون از راهنمایی
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان من امروز بازی pes 2014 رو تهیه کردم و نصب کردم .
اول ارور MSVCR100 رو میداد . فایل رو دانلود کردم و در پوشه WINDOWS کپی کردم .
بعد ارور MSVCP100 رو داد . اینم دانلود و کپی کردم .
بعد ارور D3DX9_43 رو داد . اینم دانلود و در پوشه WINDOWS & SYSTEM32 کپی کردم .
اما بازم بازی اجرا نمیشه و ارور پایین رو میده .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
دوتا فایل اول که با خود بازی تو پوشه Win هستش نسخه ریلودد داشتنقل قول:
واسه این ارور هم باید هم دایرکس 9 رو اول نصب کنی هم دایرکس 11 که اخرین اپدیت هستش اونم نصب کن مشکلت برطرف میشه :n01:
لینک دایرکس
کد:http://dl.pocketgames.ir/pocketgames/files/DirectX%2011%20%5Bwww.pocketgames.ir%5D.rar
پس همون رم سیستم رو زیاد کن درست میشه هر چند سیستمت ضعیف هستش برای این بازی رم هم اضافه کنی به افت فریم روی مدیوم و بدون افت فریم میتونی رو low بازی کنی حالا هر جور خودتون میدونید :n01:نقل قول: