تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟نقل قول:
Printable View
تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بهترین آن برای ال جی مدل 32LN5700B که بجز قابلیت ضبط که دارد بلکه ویژگیهای فراوانی دیگری نیز دارد. سایت زیر را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بخاطر پاسخ شما ولی در نمایندگی این تلویزیون رو ندیدم ضمن اینکه قابلیت سه بعدی و هوشمند بودن چندان برام مهم نیست. مهم کیفیت تصویر ، ساپورت فرمت های مختلف ویدئویی و امکان ضبط هست .نقل قول:
سلام
من نمی تونم با تلویزیون فلشمو فرمت کنم.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام من تلویزیون lg 43 lx 310 c خریدم ولی هر چی دکمه قرمز رنگ را میزنم چیزی ضبط نمیشه اصلا امکان ضبط داره؟ این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی گزینه Drive 0 و Drive 1 نمیاد نمیدونم چیکار کنم
دوست عزیزنقل قول:
این کار برای تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد.
تلوزیونهای هوشمند سامسونگ این امکان رو داره ؟ مثلا این دو مدل : LED 40 j5200 و J6920
دوست عزیزنقل قول:
این دو مدلی که شما ذکر کردید هردو یکی است .j5200 نام گذاری اصلی و J6920 نام گذاری ایرانی آن است.
و قابلیت ضبط را هم ندارند.
سلام ،در کاتالوگ این چند مدل ال جی شامل LF55 LF56 LF51 که در سایت ال جی هست نوشته امکان ضبط وجود داره بستگی به مدل و روی کنترلش هم دکمه ریکورد هست . میخوام بدونم مدلهایی که در ایران اومده این قابلیت رو داره یا خیر . البته اینها مدلهایی هست که واراداتیه.
ممنون
بابا این ماله سامسونگه من هر کاری می کنم نمی تونم فیلم رو از روی ال جی ضبط کنم! جان من یه راه حل بدید.:n34::n03:
دوست عزیزنقل قول:
شما از این سایت استفاده کنید. و تمامی موارد time machine را مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوشته نشون نمیده که تلویزیون ما امکان ضبط داره؟ lg43lx310c
You can play images and videos from and record TV programs to external storage devices. Immediate recording and reserved recording options are available.
دوست عزیزنقل قول:
بله این نوشته به شما می گویید که شما می توانید تصاویر و فیلم ها را از برنامه های تلویزیونی ضبط و در دستگاه های ذخیره سازی خارجی ذخیره کند. ضبط فوری و گزینه های ضبط محفوظ و در دسترس هستند.
پس چرا هرکاری میکنم ضبط نمیکنه حتی هارد بهش وصل کردم ولی بازم ضبط نکردنقل قول:
گزینه rec رو نداره پس امکان ضبطش بعیده
سلام تلویزیون من سامسونگ بانه مدل ua46c6200 هست این مدل قابلیت فعال کردن ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط را دارا باشد از پست اول می توانید برای این منظور استفاده کنید. و اگر ندارد در منوی مخفی ببینید می تواند آن را فعال کنید.
آموزش فعال سازی pvr
باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
تلویزیون من در حالت عادی که دکمه ضبط رو میزنم عکس العملی ندارد.از طریق mute 1 1 9 هم منویی باز نمیشود.
ازطریق منو مخفی و با کنترل سرویس دست ساز به شکل زیر وارد شدم:
control hotel option hotel mode on روشن کردم و گزینه clon tv to usb رو زدم که تا 100 درصد رفت
بعد در گزینه asia option گزینه هایی مثل ttx china hd nt conversion mono last memory unbalance و چند تا دیگه بود ولی گزینه pvr رو پیدا نکردم
دوست عزیزنقل قول:
در منو مخفی و در قسمت option--->suboption ببینید این گزینه pvr support است؟ آن را on کنید.
اگر این موارد نبود به این معنی است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
بله control_sub option_pvr support هست و on کردم ولی باز هم از ضبط کردن خبری نیست ؟امکان داره با وجود این گزینه ها باز هم قابلیت ضبط نداشته باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
بله ممکن است سخت افزاری آن موجود نباشد.
با سلام
من بعد از اینکه روی ADJUST USB کلیک میکنم پیغام Not XFS برام میاره و فرمت نمیشه. باید چیکار کنم؟ با دو تا فلشم امتجان کردم.
ضمنا تلویزیونمون هم LG هست و با نلویزیون هم هیچ پیغام فرمتی نمیاره و فقط فلشو باز میکنه و امکان ضبط نیست
دوست عزیزنقل قول:
این تایپیک مخصوص تلویزیونهای سامسونگ است و برای ال جی کاربرد ندارد.
اقا واسه من اصلا فرمت نمیکنه لطفا کمک کنین
.نقل قول:
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟
من هر کاری میکنم فلشم رو این برنامه چارتیشن بندی نمیکنه پیام میده nat xfs با چند تا فلش هم امتحان کردم میشه لطفا راهنمایی کنید
با سلام .
من طبق مراحل انجام دادم ولی بعد از فرمت توسط تلویزیون و اتصال به کامپیوتر و اجرای برنامه متاسفانه شناخته نشد . حالا مشکل اینه که هارد من هم دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه . مدل تلویزیون ال جی 50LB58200G و هارد هم یک ترا WD کیباشد . دوستان راه حلی دارند؟
نقل قول:دوست عزیز
این تایپیک مخصوص تلویزیونهای سامسونگ است و برای ال جی کاربرد ندارد.
برای تلویزون های الجی باید چیکار کرد
اصلا تلویزیون فلشرو فرمت نمیکنه همچین گزینه ای نداره
سلام،
فایلی رو که برا دانلود گذاشتین من نمیتونم دانلود کنم،
اگه میشه لطفاً برام ایمیلش کنید......،،،
ممنون.....،،،
سلام
مدل ua40eh6030 قابلیت ضبط کردن داره یا نه؟
.نقل قول:
دوست عزیز
معمولا سیستم شما باید این قابلیت را دارا باشد . وبرای این منظور شما باید یک فلش مموری به تلویزیونتان متصل کرده و روی کانالهای دیجیتال تلویزیونتان بروید و سپس از روی کنترول معمولی تلویزیونتان دکمه ضبط را فشار دهید . اگر فلش مموری تان نیاز به فرمت داشته باشد تلویزیون از شما درخواست فرمت کرده و بعد از فرمت می توانید برنامه های کانالهای دیجیتال تلویزیونتان را ضبط کنید.
ممنون از جوابتون
من وقتی فلش را به تی وی میزنم و دکمه ضبط میزنم پیام " موجود نیست "میاد . پس من چگونه امیدوار باشم که تی وی من این قابلیت را داره.
.نقل قول:
دوست عزیز
ممکن است نیاز باشد از روی منوی مخفی آن را فعال کنید . به این منظور از شخصی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
و اگر خودتان به این امور وارد هستید باید از کنترول مخصوص سرویس کار منوهای مخفی را بطور کامل باز و از منوی suboption آیتم pvr support را on کنید.
در منوی مخفی آیتم pvr support را ندیدم . آیا استفاده از کنترول دست ساز اون آیتم زا اضاف میکنه یا اینکه روشن وفعال میکنه؟
.نقل قول:
دوست عزیز
بله اگر از کنترول دست ساز استفاده کنید . آیتمهای بیشتری باز می شود
سلام تلوزیون من ال جی،،وقتی با فلش میخوام فیلم ضبط کنم این اخطار میده،،،برای استفاده از LG Time Machine دستگاه USB HDD را به درگاه USB متصل کنید
دوست عزیزنقل قول:
این برنامه برای سامسونگ کاربرد دارد و شما باید از هارد اکسترنال و یا فلش به حافظه و دور بالا استفاده کنید.
سلام
من smart tv ساموسنگ مدل UA46H5303ARXZN دارم هر چی روی کنترل رکورد میزنم میگه موجود نیست جایی هم برای فرمت پیدا نکردم
میشه لطفا منو راهنمایی کنید
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟نقل قول: