یه سوال دیگه.
اگه قلمش رو جایی ادم جا بزاره بیرون می فروشن؟امکان نداره جا بزارم ولی کار از محکم کاری عیبی نداره.
Printable View
یه سوال دیگه.
اگه قلمش رو جایی ادم جا بزاره بیرون می فروشن؟امکان نداره جا بزارم ولی کار از محکم کاری عیبی نداره.
مشکل قطع و وصل وایرلس اکثرا از مودم هست.
مودم وایرلستون رو یه بار کلا ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید.
والا فعلا چیزیش جایی گیر نمیاد ولی قلم های نوت 2 اینا گیر میاد حدود 20-30 تومنه.نقل قول:
بالاخره که گیر میاد.پس من دیگه حتما نوت3 میخرم.نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون.
ولی به نظر من اگه قرار باشه وایرلس مودمم مشکل داشته باشه گوشی هایی که تو خونمونه هم باید مشکل داشته باشن . یه گلکسی y و یه سونی zu داریم نا قایفون و نه وایرلسشون قطع و وصل میشه . حتی نوت1 خودم هم که فروختمش هیچ مشکلی نداشت .نقل قول:
با اینکه امیدی نداشتم ولی امتحان کردم راهتو و باید بگم اقا فرزین خداییییییییش دمت گرم . مشکلمو حل کردی . پیچاره اینقدر فحش این نوت3 دادم که نگو ... :n19:نقل قول:
تقصیر این مارک dlink زاقارتههه . آقا حل شد . هم قطع و صل نمیشه هم قاییییفون نصب میشه اونم با چه سرعتی دمت گرم آقا فرزین
یعنی همه اونایی که مشکل وایرلس دارن از مودمشونه ؟:n04:
تو xda هم همه مودماشون خرابه؟ مگه بالا نگفتی مودمت با بقیه گوشیها داره کار می کنه؟
سلام.نقل قول:
داداش مشکل از مودم و خرابی اون نیست،مشکل از کانفیگ اولیه ش هست،نه اینکه این گوشیها باشعورن(:n02:) سری اول که تنظیمات از مودم میگیرن خیلی مهمه.باکانفیگ دوباره مشکلاتون ردیف میشه.:11:
بخدا خودمم باورم نمیشه . بخدا راه افتاد الان عروسیه اینجااا :n19: خیلی عجیبه .... راه افتاد راه افتاد هورااااااااااا دمت گرم آقا فرزیییییییییین :n12:نقل قول:
خیلی خوشحال شدم راه افتادنقل قول:
سلام.نقل قول:
داداش اول که اون 0.7 سانت نیست اینچه ،یعنی میشه 1.75 سانت بعد هم اون 1.75 سانت از طرفین نیست توی قطر هست پس خیلی هم سایزشون باهم فرق میکنه.:11:
والا ما یه بار کانفیگ کردیم روز اول تا الان
با همه گوشیها هم عین بوگاتی داره کار می کنه
در هر صورت این مورد مهیار استثنا بود مشکل وایرلس رو اکثر نوت3 دارها دارن
اقا حمید درست میگه ولی تقریبی وبرای هردوطرف مساوی گفتهنقل قول:
1.75=2.5*0.7
یعنی درقطر 1.75 سانتیمتر
واین یعنی درعرض ازهرطرف0.44سانتیمتر کمتره ودرطول 0.7 سانتیمتر ازهرطرف کمتره
پوریای عزیزنقل قول:
من هم وضعیت شما رادارم وبین این دومدل مونده ام
پیشنهاد میکنم قبل ازخرید بعنوان انکه میخواهی مثلا حرف بزنی یک بار دستت بگیری به نظر برای صحبت کردن راحت نباشه.
ضمنا ازدوستام که قبلا نت 2 ونت 1 داشته اند چندین با رشنیده ام که اینها هنگ میکنند حتما راجع به این موضوع دقت کن
یه وقت رایت را نزده باشم فقط خواستم بدانی من خودم هم هنوز تصمیم نگرفته ام وشاید خودم هم نهایتا سراغ نت 3 بروم
اگر اطلاعات بیشتری ازنظر مقایسه ایندو پیدا کردی من راهم لطفا درچریان بگذار
باتشکر
دوست عزیز قبل از اظهار نظر و تخریب بنده متن نوشته شده رو با دقت بخونین. ما اینجا فقط اومدیم به هم کمک کنیم و سعی در تخریب یکدیگر نداریم . اگرم اشتباه گفته باشم میشه با لحن دیگه ای اطلاع رسانی کنین.نقل قول:
با تشکر
اندازه دقیق رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین
s4 حدود 15 میلیمتر عرضش بیشتر از نوت هست طولش هم حدود 9 میلیمتر بزرگتره.
به نظر من طول خیلی مهم نیست عرض هست که تعیین کننده دست گیری هست.
از طرفین هم که حساب کنی میشه 7.5 میلیمتر اینور و اونور.
قطری هم بخوای حساب کنی چون s4 اندازش 5 اینچه و نوت 3 اندازش 5.7 اینچه. که اختلاف قطریش میشه 0.7 اینچ یا همون 17 میلیمتر. اما این واسه صفحه نمایش هست نه خود گوشی ...
باشد که رستگار شویم
سلام.نقل قول:
این مشخصات بر حسب سانتی متره این دوگوشی هست نوت 3: 15.12 سانت طول و 7.92 عرض و اس 4 : 13.66 سانت طول و 6.98 عرض همونطور که میبینید در طول 1.46 سانت بزرگتره و در عرض هم 0.94 سانت بزرگتره حالا مقایسه ش هم با خودتون که ببینید این 2 تا گوشی اختلاف اندازه شون چقدره.به نظر من خیلی تفاوت سایز دارن ضمن اینکه بنده هر دو رو کنار هم مقایسه کردم و به نظرم خیلی تفاوت دارن باهم.:11:
سلام.نقل قول:
شما متن نوشته خودت رو بخون متوجه میشی که اشتباه کردی کاش جای توجیه میگفتی اشتباه کردم.اینکه به نظر شما طول مهم نیست دلیل نمیشه طول مهم نباشه.شما میفرمائید سایزشون زیاد باهم تفاوتی نداره که داره ،ضمن اینکه شما همین الانم داری اشتباه میکنی عزیز از کی تا حالا عرض از طول بیشتره؟ اونی که 15 میلیمتر بیشتره طول گوشیه نه عرضش بعد هم اونکه بزرگتره نوت 3 هست نه اس 4 .بعد هم وقتی میخوای بگی طول یا عرض بیشتره از اینطرف و اونطرفش حساب میکنی!!!!:n13:
:n08:
قضاوتش بمونه برای کسانی که میخونن ببینن بندهدرست عرض میکنم یا شما درست میفرمائید.:11:
:n13: آره مثل اینکه جای طول و عرض رو اشتباه گفتم . اشتباهمو تو این موضوع میپذیرمنقل قول:
پس عرضش 9 میلیمتر بزرگتره. دیگه بهتر.
در ثانی لینک مقایسه رو دادم طرف بره خودش ببینیه سایزشون چطوریه.
از اون طرف هم این نظر من بود.
کلا ابعاد بالای 4.3 اینچ گوشی خیلی بزرگ محسوب میشه و خیلی ها ممکنه سمتش نرن.باید دید برای این افزایش ابعاد چه دستاوردی بدست میاری.
نوت ها به دلیل داشتن قلم و برتزی سخت افزاری که در اختیار قرار میدن اندازه بزرگشون دیگه تو چشم نمیاد. ولی یه گوشی بزرگ بدون قلم به نظرم خریدش منطقی نیست. در واقع اون قلم نوت ها میشه توجیه خریدش.
در کل در مقایسه s4 مدل 9500 با نوت 3 مدل N900:
N900 سخت افزار خیلی قویتری داره .
قلم داره
حافظه 32 گیگی داره
ابعاد نزدیک به هم دارند و هردو بسیار بزرگ میباشند.
همینا باید ملاک باید مقایسه باشند.
واسه هردو هم باید هندزفری بلوتوث تهیه بشه چون هم ابعاد بزرگ دارند هم وزن بالا. بیشتر از 5 دقیقه نمیشه واسه حرف زدن نگهشون داشت
و اخر اینکه الان s4 رو میشه با 1700 بدون گارانتی خرید و نوت 3 مدل 900 رو میشه با 1900 خرید
این 200 تومن اختلاف حدود نصفش فقط پول کارت حافظه 16 گیگی میشه با هم اختلاف دارند ...
بعدش هم کسی که میخواد بخره میاره تهش رو در میاره که چی به چیه .
واسه من مهم قرار گیری ثابت سنتر صفحه نمایش در دست هست.نقل قول:
بعد هم وقتی میخوای بگی طول یا عرض بیشتره از اینطرف و اونطرفش حساب میکنی!!!
سلام.نقل قول:
دوست عزیز منکه چیزی نگفتم،من گفتم سایزشون خیلی با هم تفاوت داره فقط همین.!!!
حالا من نمیدونم شما چرا این موضوع رو تخریب دونستید که توی ویرایش پست قبلیتون گفتید.از اونموقع دارم به این فکر میکنم که کجای حرفم تخریب بوده!!!
به هر حال این دوتا گوشی هر کدوم شرایط استفاده خودشون رو دارن و توی دوتا مقوله سوا از هم هستن و نظر شخصی من اینه که اصلا" اینارو با هم نباید مقایسه کرد چون توی 2تا دسته متفاوت هستن وهر کدوم کارایی و استفاده خاص خودش رو داره.:11:
سایز و وزن بستگی به مصرف کننده داره به شخصه با مگا6.3 هم هیچ مشکلی ندارم چه برسه اس4
شما حتما دستاتون خیلی کوچیکه که 4.3 به بالا رو خیلی بزرگ می دونی
من نگفتم واسه من بزرگه در دسته بندی ها به سایز های بالای 4.3 میگن خیلی بزرگنقل قول:
این قضیه قایفون و قطع و وصلی وایرلس دوباره بوجود اومد برام ولی باز با کانفیگ مودم درست میشه واقعا نمیدونم چکار کنم
حالا میشه بگید این یکی دیگه چیه ؟ اعصاب مارو خود کرده هرچند وقت یه بار میادش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار یک برنامه اختلال ایجاد میکنه تو سیستمت.میگه اونو پاک کن.(force stop).ببین کدوم برنامست که اینو میگه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
آقا به نظر من همون راهی که Mehdi گفت رو برو.یه بار یه رام رسمی (یا غیر رسمی) نصب کن این مشکلاتت انشاا... حل میشه.
فقط یه بکاپ از اطلاعاتت داشته باش که اگر مجبور شدی وایپ کنی اطلاعاتت قابل برگردوندن باشه.:11:
این مشکل رو فهمیدم از کجا اب میخوره.اگه بشنوید شاخ درمیاره ک چه ربطی دارهنقل قول:
تو خونمون با 1لپ تاپ ایسر ویندوز 8 داریم با یه گوشی سونی اولترا با یه گلکسی وای و گوشیه خودم .... گوشیه گلکسی وای ک اصلا سایفون بهش نمیخوره چون اندروید 4نداره پس اون هیچ.سونی اولترا هم به سایفون وصل میشه و مشکلی هم نداره اونم هیچ ولی بین گوشیه من و لپ تاپ ایسر کشمکشی وجود داره ک تازه خودم فهمیدم.مودمو وقتی گانفیگ میکنم و با نوت3 وصل میشم و سایفون رو هم میزنم اوکیه ولی دیگه لپ تاپ ایسره سایفونش کار نمیکنه وبرعکس اگه لپ تاپ ایسر به نحوی بتونه به سایفون وصل بشه گوشیه من دیگه نمیتونه وصل بشه و داءما اختلال تو وایرلس و سایفونش بوجود میاد.خیلی عجیبه !!!!!!! موندم چکار کنم . هردو دستگاه هم به سایفون احتیاج شدیدی دارن
سلام.نقل قول:
احیانا" از وایمکس ایرانسل استفاده نمیکنی؟ یا ADSL آسیا تک ؟:11:
در مورد این مشکل وایرلس من خودم مشکلی ندارم با Dlink و اینترنت مخابرات.اما دیدم بعضیا مشکل دارن.
مشکل از گوشی نیست.
با همون ریست مودم باید درست بشه.یکی هم یه جا گفته بود mac adress گوشی رو باید تو تنظیمات مودم وارد کنی که من امتحان نکردم.
در کل مشکل از گوشی نیست که بگیم قسمتی از گوشی خرابه.خیالتون راحت.
نه من عصر تلکام دارم و خبلی ازش راضی هستم .سرعت شبانش با اینکه 128 دارم حداقل 150 تا 200کیلوبایتهنقل قول:
تا الانم ک لپ تاپ یسر وصل نشده گوشیه من اوکیه و سایفونش وصل میشه در حد بوگاتی.تو فکر اینم وندوز 8ش رو پاک کنم 7 براش بریزم.یه حسی بهم میگه از ویندوزشه.چون لپ تاپهای زیادی تو خونمون اومون و رفتن چه دلیلی داره این فقط با گوشیه من مشکل داشته باشهنقل قول:
درضمن و کلا مک ادرسمو گفتم برداره شرکت ک دستگاهای زیادی ک به مودمم وصل بشن هنگ نکنه.مودم تجربه اتصال حتی 7 8 دستگاه بصورت همزمان رو هم داشتهنقل قول:
نوت 3 سفیدش خوبه یا سیاه؟؟
مک که برداشتنی نیست، تعریف کردنیهنقل قول:
میتونی مک آدرس گوشیتو برای مودم تعریف کنی ، بعد توی گوشی ادونس بزنی و دایرکت کانکت کنی
یکم دردسره ولی همیشه عملیه
یکی سایفون استفاده کن یکی فری گیت :دی
برای این که تست کنید مشکل مودمه یا خیر ، اولین بار با کابل لن ، اینترنت لپ تاپ رو وصل کنید و بعدش هات اسپاتش کنید ، اگر گوشی کانکت شد یعنی مشکل کانفیگ مودمه
سلام.نقل قول:
اینکه سوال کردم دلیلش این بود که توی وایمکس ایرانسل یه مدتی وصل اتصالاتش رو تویمودم تعریف میکردن و از ایندردسرها داشت و خودت باید میرفتی و تنظیمات رو تغییر میدادی آسیا تک هم تعداد اتصال همزمان رو تعریف میکرد و اونم باید دستی تغییرش میدادی.البته الان رو نمیدونم که هنوز همین رویه رودارن یا نه.:11:
یه لپ تاپ دیگه داریم سامسونگ با ویندوز 7 اون با سایفون وصل میشه منم وصل میشم مشکلی هم نیست الان مشکل اتصال ایسر ویندوز 8 با نوت3 منه ک فعلا از همون روشش فری گیت و سایفون داریم سر میکنیم ک سر حوصله 8 رو پاکنم 7 بریزمنقل قول:
نوت 3 سفیدش خوبه یا سایه؟؟:confused:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلیقس. من سفید رو به این دلیل انتخاب کردم که One s که داشتم سیاه بود و کوچکترین پریدگی روش دیده میشه. ولی سیاهش زیباتر دیده میشه. حس چرم بودن رو بیشتر القا میکنه. بازم سلیقسنقل قول:
من خودم اس 3 سفید دارم ولی می خوام نوت 3 سفید بخرم چون نوت ها اکثرا سیاهشون خوب دیده نمیشن.مخصوصن چرمشون.البته این نظر منه.
کسی میدونه این روزا نوت 3 سفیدش چنده؟:n13:
همون 1900نقل قول:
تغییری نکرده
1890 مشکی
1870 سفید
تو فروم پرشین تولز یه کاربر 1860 هم می فروشه
احتمالا شنبه علاالدین هم این قیمت پیدا بشه چون تو موبایلستان هم یکی می گفت 1860 قیمت کرده
قرار شد من دی ماه نوت 3 بخرم.تو اون زمان قیمتش میاد پایین و زیاد تر تست میشه دست مردم و رام های زیادی میان.