ميشه لينك يكي از اين بايوس هار به من بدي ممنون ميشم:20:
Printable View
ميشه لينك يكي از اين بايوس هار به من بدي ممنون ميشم:20:
مارتين جان خيلي خوب بود - انجام شدنقل قول:
ممنون :7:
یه سوال:این بازی ها رو میشه با کیبورد هم بازی کرد؟
دوست عزیز من خودم با کیبورد بازی می کنم !! :5:نقل قول:
یه درخواست دارم.
می خواستم بدونم که بازی Mortal Kombat رو میشه با pcsx2 بازی کرد.
اگه کسی امتحان کرده بگه .
سلام اقا كسي من هر بازي ميخوام با مبدل pcsx 0.9.2 اجرا كنم اين پيام رو ميده : Error Opening CDVD Plugins
كسي نميدونه اين پيام واسه چيه؟
لطفا يكي جواب ما رو بده با تشكر
منظورش اينه كه پلاگين دي وي دي شما خراب هست بايد يه پلاگين ديگه دانلود كني پيشنهاد ميكنم بري اين جا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این برنامه چند تا پلاگین dvd از خودش داره خوب بقیه رو امتحان کن !!:13:نقل قول:
سلام
دوستان عزیزی که در مورد PEC پرسیده بودند.اول فایل ستاپ رو اجرا میکنی و تو قسمت انتخاب محل کپی gpupec.dll فولدر پلاگین نرم افزارتون رو انتخاب میکنید .بعد وقتی کار نصبش تموم شد.میری تو نرم افزار شبیه سازت مثلا epsxe و از قسمت config\video فایل Pec یعنی psx emulation cheater 2.5 رو انتخاب میکنی.بعد دوباره از طریق configure پلاگین گرافیکی مورد نظرتون رو انتخاب میکنید.بعد نرم افزار Pec رو اجرا میکنید .حالا بازی رو را بندازید و وقتی رفت تو بازی Esc رو بزنید و PEC رو ماکسیمایز کنید.بعد از تو قسمت Jump to game into drive اسم درایو بازی رو انتخاب کنید.اگه بازی ایمیج اسم بازی رو سرچ کنید و پیداش کنید.حتما باید ورژنش درست باشه وگرنه هنگ میکنه
Slus آمریکایی
Sles اروپایی
Slps ژاپنی
حالا بازی رو انتحاب کردید .گیم شارک مورد نظرتون و تیک بزنید و Send cheat to plugin رو بزنید.و برید تو epsxe و از منوی Run گزینه continue رو کلیک کنید.کد ها فعال میشن.برای غیر فعال کردنشون هم باید Esc رو بزنید و از داخل Pec گزینه deactive cheating رو کلیک کنید و دوباره از منوی run گزینهcontinue رو انتخاب و وارد بازی بشید.
موفق باشید.
سلام ميشه بگيد چي جوري بايد همه plugins ها رو بايد امتحان كنم
set plugins directory رو كه زدم ادرس ميخواد من بهش اين جوري ادرس ميدم:
E:\pcsx0.9.2\plugins اما ديگه نميتونم نوع پلاگين رو مشخص كنم
يكي راهنمايي كنه با تشكر:11:
ببین عزیز فقط یه پلاگین نیست که شما نوعشو مشخص کنی برای تصویر ,صدا , رام ...برای هر کدوم یه پلاگین هست که شما وقتی بریدconfigureمیتونید برای هرکدوم از بین چندتا پلاگین یکی رو انتخاب کنیدنقل قول:
سلام دوستان ميشه منو درباره نرم افزار
ePSXe كمك كنين من هركاري ميكنم نميتونم توش بازي اجرا كنم چند تا نسخه هم از اين نرم افزار دارم وقتي هم كه از منوي فايل گزينه اجراي سي دي رام رو مي زم يه دفعه همه چي بسته ميشه و بازي اجرا نميشه ممنون ميشم كمك كنين.
قربانتان علي.
منم يه زماني همين مشكلو داشتم مال پلاگين سي دي رامت هست بايد عوضش كني:46:نقل قول:
اقا پستي كه واسه مبدل پلي2 گذاشتن جديده؟
آره دوست عزیز جدیده !
انگار خیلی عجله داری 2 تا پست میدی ؟؟
سلام
آقا epsx2 پلاگین های صدای منو نمیخونه چه کار کنم؟
بابا کمک کار نمیکنه لطفا با عکس کامل توضیح بدید
منم همين مشكلو داشتم اما تمام پلاگين هاي صدارو كه گذاشتم درست شد:31:نقل قول:
سلام من قبلا اينو داشتم كار نمي كرد اگه ورژن جديده يه جا برا من بزارين كه كار كنه ببينم برام كار ميده يا نه
سلام
يه سوال خيلي مهم دارم
من از يه سري بازي تو هاردم با الكل ايميج گرفتم (همه بازيا هم مال پلي استيشن يكه)
نرم افزارهاي ePSXe.exe و Viva PlayStation TraByIranianSpy رو هم دارم
با هيچكدومشون نتونستم اين ايميجارو اجرا كنم لطفا منو راهنمايي كنيد
يا برنامه اي هست كه بشه با اون اميجا رو اجرا كرد و بازيشون كرد؟
موقعی که با الکل ایمیج میگیری باید DataType رو روی PlayStation بذازی. فکر کنم اینطوری مشکلت حل بشه، چون من، شخصا با الکل ایمیج گرفتم و با epsxe اجراش کردم، مشکلی هم نداشت.نقل قول:
راستی این Viva PlayStation TraByIanianSpy رو از کجا گیر آوردی؟؟ حتی اسمش رو هم نشنیدم!
خوب دوست عزیز ایمیج ها رو توی درایو مجازی بزار و بعد اجراش کن !نقل قول:
کی تا حالا تونسته بازیهای ps2 رو تو کامپیوترش اجراکنه؟؟؟
هرکی میگه من اجراش کردم , اینو هم بگه که با چی سیستمی و کدوم بازیهارو تونسته اجراش کنه.
لطفاً اسم بازیهارو هم بگید:10:
دوست عزیز من harvest moon : a wonderful life و god of war و onimusha 4 رو رو سیستم cpu : 3.6 و VGA : 512 و ram : 1 GB اجرا کردم ولی همه مشکل داشت
harvest moon کند اجرا می شد
god of war گرافیکش مشکل داشت
onimusha هم میگفت مموری بزار و دیگه جلوتر نمیرفت !
آقا سلامنقل قول:
شما مثل اينكه ما رو گرفتيا:13:
بابا مني كه ايميج گرفتن بلدم مي تونم اونو اجرا كنم :5:
مشكل اينجاست كه نرم افزار شبيه ساز پلي استيشن فقط سيدي رامو ميشناسه اصلا درايو مجازيو نمي شناسه
البته فكر كنم مشكلم با راه حل اين دوستمون حل شه:20:
اينو گفتم فكر نكني ما بوققققققيم:31::31:
دوست عزیز من کی گفتم شما بوقی !!!! :31:نقل قول:
کی گفته شبیه شاز پلی استیشن 1 درایو مجازی نمیشناسه ؟!؟!؟!؟! :13:
فکر می کنی من خودم چجوری بازی هامو اجرا میکنم ؟؟
یا ایمیجو میزارم تو درایو مجازی یا آدرس ایمیجو میدم به پلاگین خود برنامه !! :5:
سلام...(پست میزنیییییییم)
من امولیتور PCSX2_0.9.2 رو نصب کردم ولی ارور Opening GS Plugin میده.
اگه میشه یه پلاگین جدید گرافیک برام بزارین.
مرسی :5:
سیستم من:
cpu core2due 4300
gpu 512mb 8500gt
ram 1Gb
dvdrw LG
اقا من برنامه epsxe 1.6 سيو نميكنه يكي جواب منو بده با تشكر؟
تو رو خدا به این تایپیک سر بزنید من قبلا باز کردم شاید بتونید کمکم کنید عکس هم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا منم همين نسخه ي مزرعه دارو ميارم ولي خيلي كنده:41:نقل قول:
با سلام
آقا من چطوری میتونم بازی مورتال کمبت آرماگدون رو با pcsx2 روی کامپیوتر اجرا کنم ؟
وقتی اجرا میکنم این پیغامو میده : Loading From Memory Card (PS2) in Memory Card Slot 1
بعد این پیغامو : Load Failed
بعدم این : Memory Card is Unformatted
چیکار باید بکنم ؟
سلام .
مي خواستم بدونم كه ميشه بازي ps1 رو روي ps2اجرا كرد؟اگه ميشه راهنمايي كنيد.ممنون:40:
دوست عزیز این پیغام واسه ی اونیموشای منم میاد فکر کنم قاطی داره نشه کاریش کرد !!!:13:نقل قول:
فکر نمیکنم ! :13:نقل قول:
متوجه منظورت نمیشم !!!:13:نقل قول:
دوست عزیز شما از پلاگین GSdx9 استفاده کن شاید مشکلت حل شه !! :13:نقل قول:
سلام این مدل سیستم من هست:
Graphic: Geforce 7100 GS 512 MB
CPU: AMD Athlon(tm) 64x2Dual core processor 3800
RAM: 2.00 GHz , 1.00 GB of RAm
با این سیستم من هر کار کردم نتونستم حتی یک بازی را اجرا کنم . من تمام تاپیکها را خوندم تمام تنضیماتی را که گفته بودید را انجام دادم ولی نشد . فقط 7 یا 8 ثانیه از demo را که نشان میده بعد قفل میکنه و باید از بازی بیای بیرون! اگر کسی راه حل را میدونه کمکی کنه....
(من تمام plugin ها را دانلود کردم ولی چه فایده!!!)
سلام من بازي مزرعه دار رو سيو ميكنم بعد كامپيوترم رو كه خاموش ميكنم دفعه بعد كه ميام بازي كنم سيو نيست:41: يكي كمك كنه با تشكر؟
دوست عزیز احتمالا مشکل به مموری مربوط میشهنقل قول:
شما یه مموری جدید بساز اگه مشکلت حل نشد دفعه ی بعد که میخوای لود کنی دوباره مموری رو وارد کن ببین میاد یا نه
دوست عزیز شما سر چندتا بازی امتحان کردی اینجوری شده ؟؟؟!!! :13:نقل قول:
البته فکر نکنم اصلا بشه بازی های پلی استیشن 2 رو آوردو راحت بازی کرد !!
من یه سوال دارم کسی که این تاپیک رو باز کرده اصلا خودش تونسته بازی ها رو اجرا کنه ؟؟!؟!؟!؟! :13: