سیمور جان امروز تو پایتخت دو تا مدل in ear و یه مدل فول سایز جی بی ال گذاشته بود که دوتای اولی 95 تومن و فول سایز 137 تومن بود کیفیت صداشون نمیدونی چجوریه؟
Printable View
سیمور جان امروز تو پایتخت دو تا مدل in ear و یه مدل فول سایز جی بی ال گذاشته بود که دوتای اولی 95 تومن و فول سایز 137 تومن بود کیفیت صداشون نمیدونی چجوریه؟
منظورم رانندگی نبود...فقط نشستن تو ماشین بود...
صدای زیاد میخوام..واسه سلف دانشگاه یا محوطه که سرو صدا زیاده....
CX-95 یا CX300 ..یا مثل اینا چی پیدا میشه.. صدای فوق العاده با کیفیت میخوام...
یه شماره تلفنی از فروشنده ها بدید..البته مطما باشه..که سفارش بدیم بفرستند...
ما شهرستانیا به کمک شما که تو تهران هستید نیاز داریم ها..D
واسه یه هدفون که نمیشه پاشد اومد تهران
دوستان میشه به من بدبخت یه سایت معرفی کنید که مثلا مدل های مختلف سونی و کریتیو رو داشته باشه ؟
من نمیدونم چرا دلم با کریتیو هست !!! .......
این سیستم ns چقدر هزینه رو افزایش میده ؟ ممنون میشم بگید .................
کارای JBL همیشه مثل ستاره دنباله دار بعضی وقتا هستن و بعضی وقتا نیستن ... تازه بشرط اینکه بشه اطمینان حاصل کرد که اصل باشن ..نقل قول:
اتفاقا کارای AKG هم دوباره داره رصد میشه ؛ به نظرم می ارزه که اگه می خوای اون مقدار هزینه کنی برای کارای in ear به AKG و برای کارای فول سایز بسته به مدل به سن هایزر نزدیک بشی ...
برای هر دوی اینها مارک های سطح بالای بازار هستن و البته می دونی که JBL و AKG رفت و آمد خانوادگی هم دارن ...
اقا من ایم مدل sony eb رو گرفتم حرف نداره خدایی از ep 630 بهتره یعنی bass اش بهتره ولی تریبل ep بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه-نقل قول:
بایدم از 630 بهتر باشه ... یعنی بیای و کلی پول بیشتر بدی که بهتر نباشه ؟!! ... تفاوت قیمت هدفونهای هم رده ، اساسا/بطور کلی قراره به معنای تفاوت در کیفیت و وضعیتشون باشه دیگه ...
سایت ایرانی یا خارجی ؟ ... سایتی که دوستمون killJ0y معرفی کرد ، کارای سونی رو داره (کمان رایانه – صفحات قبل رو چک کن)نقل قول:
//
اگه دلت با کریتیوه ، برو کریتیو بخر .. مهمترین چیز همینه که از انتخابت حال کنی ... اصلا یکی با زولتریکس بیشتر از سونی حال می کنه ... بره بخره .. همونطور که در تاپیک دیگه گفتم ، این گناه نیست و نمیشه بهش گفت "گوشت رو بده صافکاری" ...
//
سیستم ns ؟ ... منظورت NC یه ؟ ... مدلهای NC درست و حسابی که واقعا نویز رو کنسل کنن اغلب از 50-60 تومن به بالا هستن .. بنابراین بله ، هزینه رو یه جورایی افزایش میده
سری Cx سن هایزر به سری EX سونی ارجحیت داره به نظرم ... ولی مساله همونه که گیر بیاد (حالا قیمت معقول پیشکش) ...نقل قول:
اخیرا کارهای In ear کمپانی AKG هم دیده شده که محصولات بسیار باکیفیتی هستن .. اگه in ear سطح بالا می خوای اونا هم گزینه های خوبی هستن سری K (مثلا K340 فکر کنم 125 تومن بود)
//
در مورد خرید شهرستانی ها از تهران ، پست های دوستمون mamad gonzo در این تاپیک رو دنبال کن
//
ضمنا، با اینکه ممکنه خیلی ها خوششون نیاد ، اما من خودم رو مقید می دونم از نظر اخلاقی که این رو بگم : به هیچ وجه از افزایش صدای هدفون و پلیر برای غلبه برای صدای پس زمینه استفاده نکنید ...
ای بابا ما همه جا رو گشتیم تو اینترنت یه آواره تر شدیم...
یه هدفون تا 200 تومن معرفی کنید بریم بخریم...کوچیک و داخل گوش...
شماره تلفن فروشنده رو هم بدی ثواب کردید...
این شماره تلفن اون فروشگاهیه که AKG داره ، ببین واسه خرید AKG K340 فروش شهرستان هم داره یا نه ؟ ... (88892426 - رایتک)نقل قول:
و بعد :
+ از کارای سن هایزر من نمی دونم الان CX95 گیر میاد یا نه ... در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره تماس برای پرسش موجوده ...
+ EX85 سونی ؛ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرس
بچه ها خسته نباشین کلا من مسافرتم الانم کافینتم اقا این جعبه |px100 ما رو دزدیدن خدا رو شکر یارو فکر کرده هدفون داخل جعبس که خوشبختانه داخل گوشم بود و یارو ضایع شد ولی به هر حال جعبه پرید حالا بچه ها جایی سراغ دارن که جعبه هدفون یا یه چیزی تو این مایه ها گیر بیارم که بتونم جبران بکنم چون اینجوری اوضاع خرابه حر لحضه میترسم یا بیفته چیزیش بشه یا بدزدنش چون بدون جعبه در خطره حالا جایی سراغ دارین؟
اتفاقا کارهای AKG هم داشت اما راستش زیاد توجه نکردم چون in Ear نبودن!نقل قول:
راستی این سری XB سونی بهتره یا همون EX(مثلا این جدید ها)؟
من جعبه ی px100 رو دارم ، آدرستو بده سر فرصت برات بفرستم، من ازش استفاده نمیکنم.نقل قول:
منم بهترین هدفونمو چند وقت پیش از دست دادم بنابراین درکت میکنم!
طبیعیه که با هم دیدی شون ... AKG گاهی وقتا به عنوان شاخه اتریشی JBL کار می کرده ..نقل قول:
//
سری EX سری all around بهتریه (مجموعا بهتر) و سری XB واسه باس بهتره ... من فکر می کنم برحسب استفاده یه نفر بتونه یکی رو بر دیگری ترجیح بده ... شخصا EX رو ترجیح میدم ...
من شنیدم میگن harman/kardon هم با JBL تحت یه زیر مجموعه تولید میشن! درسته؟نقل قول:
کمپانی هایی مثل JBL, Infiniti, Lexicon, Harman Kardon, AKG و Mark Levinson! زیر مجموعه ی Harman هستند.نقل قول:
نظرتون در باره IE-20 XB
و مدل 10 چیه؟
یه i7 خریدم...کد:http://www.m-audio.com/products/en_us/IE20XB.html
اینا بهتره یا
Sennheiser IE 7
مدل خیلی خوبیه ... اما اینا قراره مشابه/هم رده کارای Ultimate Ears باشن (مثل Super.fi 5)... بنابراین نباید علاقه مندها به کارایی که تاکید روی گیتار و جاز و اینا رو داره راضی کنه ... که البته طبیعی هم هست : اکسترا باس هستش و توی مشخصاتش هم نوشته که high ها رو پوشش نمیده (نه اینکه اصلا پوشش نده یا بد باشه؛ بلکه میشه نتیجه گرفت که اهمیت کمتری بهشون میده/کمتر سرشون پول خرج کرده!)...نقل قول:
خودش هم تاکید می کنه روی این قضیه :
نقل قول:
This results in a high-performance reference monitor system designed for critical listening during mobile recording/production of bass-enhanced music
با سلام
من یه ام پی 3 مدل SanDisk Sansa Clip دارم یه چیز که بدرد دستگاهم بخوره قیمتش هم از 25-30 بیشتر نباشه.
میخاستم نظر دوستان رو درباره هدفون زیر بدونم و ایا تو ایران اینا پیدا میشه ؟؟؟قیمتش چنده؟
Koss PortaPro Headphones
کد:http://reviews.cnet.com/headphones/koss-portapro-headphones/4505-7877_7-32897197.html?tag=contentMain;contentBody
porta pro رقیب px100 هست و مدل فوق العاده ای تو قیمت خودشه، اما از نظر راحتی به خوبیه px100 نیست.نقل قول:
در مورد صداش بعضیا اون رو به px100 ترجیح میدن ولی به نظرم اکثر این افراد کسایی هستن که porta رو داشتن و با اومدن px100 به خاطر تعصب رو هدفونشون نمیخوان برتری نسبی px100 رو قبول کنن اما در کل چون خیلی به هم نزدیکن بحث ذائقه و سایر فاکتور ها بیشتر مطرح میشه.
در بازار ایران هم نیست.
البته مدل PX100 توی ایران پیدا میشه.
دوستان مدل DR-BT101 از سونی چجوریه؟ خوبه بگیرم؟ مثل این پیشنهاد دیگه ای ندارید؟(هدست بلوتوث باشه!) راستی این مدل فول سایز حساب میشه دیگه؟
ممنون ازززززززززززززز جوابت حالا این px100 چنده؟نقل قول:
قیمت کارخونه ایش طرفای 60 تومنه. یکی از بچه ها چند وقت پیش گرفت 65 تومن.نقل قول:
این هدفون عالیه. سایت goodcans هم که یه سایت فوق حرفه ای هست این مدل رو به عنوان بهترین انتخاب تو این رنج قیمت معرفی کرده.
مدل خوبیه .. جدیده و همین امسال معرفی شده ... یه برادر هم داره (BT100CX) که in ear هستش ...نقل قول:
//
نه - از روی عکس میشه قضاوت کرد که Ear-pad (روی گوشی) محسوب میشه ...
//
کریتیو و لاجیتک هم یکی دو مدل بیسیم خوب دارن ... پاساژ ایران رو چک کن ...
امروز رفتم تو سایت این رایان بدر هست ... رفتم هدفون ها رو ببینم هیچ چیز جدیدی نداره یعنی اصلا ایران نیست این مدل های جدید فول سایز های کریتیو ؟ مگه میشه ؟ ... اصلا سایت بدی بود هیچ توضیحی درباره محصولاتش نداده بود گرچه راجع به فول سایز ها اطلاعات زیاد جمع کردم ولی نمیدونم این رایان بدر چی بود ... اگه اینجوری باشه بدون گارانتی بخرم بهتره نه ؟ چی بود این مثلا گارانتی هست ؟ ....
در زمینه تجهیزات جانبی کریتیو (غیر از پلیرها) ، شاب نمایندگی قوی تری نسبت به رایان بدره ... اون رو چک کن ...نقل قول:
ضمنا از روی سایت یه شرکت ، در موردش قضاوت نکن ... این قاعده در مورد بعضی شرکت های خارجی هم صدق می کنه چه برسه به یه نمایندگی ایرانی ...
این cx300 2 چی فرقی با cx300 داره ؟
خود کمپانی میگه تو نسخه II توجه بیشتری به مچ بودن این هدفون با پلیرها شده .. درایور جدید برای باس استفاده شده ... از نظر طراحی واسه جابجایی مناسب تر شده : ته فیش زاویه خوره - طراحی نامتقارن سیم (سمت راستی بلندتره و از زیر گلوت رد میشه ؛ این ویژگی شاید مورد پسند همه نباشه) - رنگهای مختلف - در ضمن یه کیف هم داره ...نقل قول:
بهرحال CX300 یکی از خوشنامترین مدلهای هدفون بوده و این هم حتماً یه قدم به جلوئه (اگه گیر بیاد اینجا)
از اونجا که من زیاد در مورد earbud ها سررشته ندارم خواستم نظر دوستان رو در مورد این مدل ها بدونم و اینکه کدوم بهتره؟
Sennheiser CX200
V-moda bass freq
Shure SE 102
هر سه تا مدل های خوبی هستند. خودم بیشتر نظرم روی CX200 هست.
:28:ببین قوربونت برم اگه واقعا تصمیمت واسه گرفتنه هدفون 100٪ هست سریع تاکسی بگیر برو جمهوری نمایندگی سنهایزر یه بگو یه px بیاره واست باهباش چونه بزن اولش میگه 70 یکم رو مخش کار کن 65 بگیر بیار خونه بزن به سانسا واقعا کلت بطور فیزیکی تکون میخوره:8:نقل قول:
من با راهنمایی حامد جان و prowler و seymour حدود 1 ماه قبل px خریدم الان هم ازش خیلی راضیم ولی این اواخر به خاطر اینکه به گوشی وصلش کردم نمیتونه ارضام بکنه واسه همین دنبال یه پلیر خوب هستم.
پس شک نکن و سریع برو px رو بخر و حالشو ببر واقعا به نسبت به قیمتش چیز فوق العده ای میگیری:27:
چند صفحه قبل هم یه نگاهی بنداز من یه روزی که گرفتمش یه سری توضیحات در بارش دادم.
بدو برو جمهوری که اگه تمام بکنه تا سفارش بدی و بیاره اشکت در میاد.
خوب شد یادم انداختی. من میخوام هدفون بگیرم اصلا یاد سری PX نبودم. احتمالا یه PX200 بگیرم.نقل قول:
راستی چند تا سوال:
از نظر Bass چطوریه؟
صدا چقدر به بیرون درز میکنه؟
دور گوشو میگیره یا روشو؟ فشارش روی گوش که زیاد نیست؟
اون کیفی که باهاش میدن جنسش چه جوریه و اندازه ش چقدره؟
خیلی ممنون با این هیجانی که گفتی باید یه هواپیما دربست کنم:31:داداش من اهوازم :46:باید یه ماهی کار کنم تا پولش در بیاد بعدش :8::8::40::8::8:نقل قول:
به هیچ وجه px200 نگیرنقل قول:
دلیلشو چند صفحه قبل توضیح دادم.
راستش من هدفون open نمیخوام. یعنی نمیخوام هیچ صدایی به بیرون درز کنه. البته نمیدونم تفاوت کیفیت صدای px100 و px200 چقدره. بین PX100 و HD228 شک داشتم. PX100 که open هست. HD228 هم طراحیش خیلی قشنگه ولی یه ذره THDش بالاست. اصلا فکر کنم in-ear بگیرم بهتر باشه. هم جمع و جورتره و هم ارزون تر. CX200 قیمت گرفتم 50 تومن. PX100 هم همون طرفای 65 تومن باید باشه.نقل قول:
تفاوت صداشون از زمین تا آسمونه!
یا یه close خوب بگیر که البته گرون تر از ایناس مثلا audio technica ESW9 از بهترین هاس بین portable ها البته. شمام چون به ژاپن نزدیکی شاید بتونی با قیمت خوب گیر بیاری.
یا اینکه همون in ear بگیر.
راستی Ex35 سونی هم دیده شد (پسرعموی Ex32 مرحوم) ... 28 تومن ... مدل بسیار خوب رده متوسط به پایین قیمت محسوب میشه ... من از طراحی اش چندان خوشم نیومد (هرچند واسه یه هدفون in ear ، خیلی هم مهم نیست این قضیه ؛ درسته؟) ... سونی گفته که از هیبرید سیلیکون برای طراحی سر گوشی استفاده کرده : که مثلا دورش نرم تر باشه و درونش سفت تر ؛ اینطوری بهتر fit میشه ... (شک دارم در عمل خیلی فرق کنه) ...
بعنوان یه جایگزین و رقیب واسه ep-630 کریتیو توصیه میشه .. قیمت معقول و کیفیت بسیار عالی متناسب با قیمت ...
به نظر من هم برو سراغ in ear ... سری v moda رو من تست کردم ، به نظرم نون قیمت مناسبش رو می خره ؛ قطعا خیلی خوب بود ، اما اون پول بیشتری که بابت نمونه های گرونتر میدیم ، مطمئناً جای دوری نمیره ... اگه یکی از گزینه هات shure باشه زمین زدنش سخته ...نقل قول:
نظر خودم هم همین بود. مدل هایی که گفتم قیمتشون به این شکله:نقل قول:
CX200: 50
Vmoda: 60
Shure: 74
بعد از خوندن ریویوهایی که تو اینترنت خوندم از این سه تا مدل به این نتیجه رسیدم که Vmoda فقط روی Bass تمرکز کرده و کیفیت mid و high چندان بالایی نداره. Shure هم این مدلش چندان به نظر جالب نمیاد میگن کیفیتش اون چیزی که ازش انتظار میره نیست. ولی نظرها روی CX200 مساعدتر بود. البته قیمتش هم از بقیه پایین تره.
ببین bass ش خوبه یعنی من اینطور بهت بگم من که به گوشی وصلش کردم و دارم از گوشیم گوش میکنم درسته که نتونسته منو راضی کنه ولی جوری نبوده که بگم اه این باسیه یعنی با گوشی در حدیه که نتونسته منو پشیمون کنه از گرفتنش دیگه حساب کن اگه یه پلیر قوی داشته باشی چی میشه.نقل قول:
اگه صداشو تا ته زیاد بکنی البته با گوشی من که اینطور بده وقتی محیط ساکت و اروم بشه یارو که 1 متری تو تمرگیده که الهی مرده شورشو ببرن بهت میگه اقا یکم کمش کن.( توی هواپیما تجزبه داشتم) البته open ه دیگه:23:
روی گوشو میگیره ولی فوق العاده روی گوش کیپ میشه و از این هدفونا نیست که به همین راحتیا بیفته حتی اگه ورج و وورجت زیاد باشه مثل من:26:
اخ این سوال اخرت جیگرمو کباب کرد یه جعبه هست که هدفون به شکل عجیب و فوق العاده ای جمع میشه اندازه عینک افتابی بعد میره تو جعبش که کیف نیست جنسشم یادم نمیاد یه چیزی تو مایه های پلاستیک و پلاستیک مرغوب شایدم لاکیه ولی هرچی هست به همین سادگیا نمیشکنه خلاصه هدفون میره تو جعبه میشه اندازه جعبه عینک حدود 20 در 6 در 5 یه چیز تو این مایه ها
( جعبه ما رو که دزدیدن:sad:)
ولی اگه بتنونی بیخیال درز کردن صدا باشی نسبت به قیمتش تو هدفونا on ear رقیبی نداره
دوستان یه خورده میشه از سری PX بهم بگید چه جوریاست چه مدل هایی داره و ...
راستی این مدل کریتیو AURVANA Air قیمتش در ایران چندتومان هست ؟
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خوده سایت کریتیو زده بود 199 دلار من گرخیدم بدجور ......
32 ohm هست و 102 db هست ...
ولی من نمیدونم چرا اینقدر گرون هست واقعا ً !!!!
راستی ببینم این باس خوبی رو ساپورت میکنه ؟ اخه دیدید هدفون ها اکثرن صداشون تیز هستند گرچه من اکولایزر حرفه ای درست کرده بودم الان یه کریتیو نرمال دارم و معمولی ... ولی مثلا میخوام بدونم فرق این مدل چی هست ؟ ....