سلام not protectedn مینویسه! اینترنتم وصله با سایفون وصل شد' ولی اندروید مارکت کجاست که ساین بشم؟ تو منو پیداش نمیکنم!نقل قول:
Printable View
سلام not protectedn مینویسه! اینترنتم وصله با سایفون وصل شد' ولی اندروید مارکت کجاست که ساین بشم؟ تو منو پیداش نمیکنم!نقل قول:
داش همون play store .برو توش تا اکانتت سینک بشه هالا بدون خاموش کردن سایفون برو تو بازی تا بازی باز شه حالا بازی کن .بعد از اون میتونی آفلاین بازی کنی.تمامنقل قول:
متاسفانه فرقی نمیکنه!نقل قول:
دوست عزیز دیتای بازی رو تو محل درستش ریختی اگه ریختی آموزش کاملشو میگم.
1 : ابتدا برنامه سایفون را بر روی تبلت نصب کرده وباز کنید.
2 : سپس یک جیمیل بسازید.
3 : حالا برید به تنظیمات . برنامه . همه برنامه ها . play store را انتخاب کنید . در صفحه باز شده روی clear data کلیک کنید .
4 : حالا برنامه play store را بازکنید تا کاملا بالا بیاد . بعد از بالا آمدن کامل play store اکانت جیمیل شما سینک میشود .
5 : بازی را اجرا کنید ویک یار بازی کنید .حالا بعد از این می توانید آفلاین بازی کنید.
همه مراحل رو مو به مو رفتم'داش اصلا کار به بازی کردن نمیرسه چک لایسنس مینویسه بعد میپره بیرون!نقل قول:
دیتاشو در مسیر scared/android/obb/ ریختم !
داش نمیدونم دیگه چرا از بازی میپره.نقل قول:
داش یه سوال . تو همه بازی های دیتادار میپره بیرون ؟نقل قول:
اوکی یاشا ممنون'نقل قول:
از دیروز اعصابم خورده که چرا اجرا نمیشه'شما خودت اجرا میکنید این بازییو؟
اولین بازی دیتا دارو نصب کردم اولین بار'
بله قردش .من اجرا میکنم.نقل قول:
داش یه سوال تا حالابازی های دیتا دار دیگه رو با هاش اجرا کردی ؟مثل modern combat?
نه برادر اجرا نکردمنقل قول:
داش اول گیم modern combat رو نصب کن .بدون دیتا .حالاباز کن ببین به صفحه دانلود میره؟نقل قول:
اگه بازم انداخت بیرون و به صفحه دانلود نرفت باگارانتی تماس بگیرید.
بله modern combat4 رو بدون دیتا باز کردم بدون اینکه صفحه دانلود رو نشون بده میزنه بیرون!نقل قول:
امروز هم فکر کنم زیاد استفادش کردم صفحه led لرزید قات زد و رنگها پیچید تو هم!
شما با تبلت مییاید فوروم؟
گارانتی ویستاس زنگ بزنم چی بگم؟
داش حتما به گارانتی زنگ بزنید و مشکلتون بگید.نقل قول:
درضمن یه سوال دیگه تبلتون روت کردین؟
نه روت نکردم . یعنی این مشکل یعنی نقص فنی داره تبلتم ؟ 1ماهم نیست خریدمش از دیجی کالا ، چرا باید تبلت خراب بهم بدن؟نقل قول:
درضمن تبلتمو ریست فکتوری کردم . بعضی وقتا اصلا میخوام اس دی کارتو Unmount کنم عمل نمیکنه میکشم بیرون کارتو مینویسه بیرون کشیده شد غیرمنتظره وبلی بازم مشخصات اس دی کارت رو نوشته!!! به نظرتون چشه این تبلتتتتتتتتتتتتت ؟! پشیمونم از خریدشششششش :n21:
دوست عزیز هیچوقت از چیزی که خریدی پشیمون نشید.این باعث میشه به مرور زمان همه چی به چشمتون بد بیاد وقدرت انتخابتون پایین میاد .نقل قول:
واسه همه مشکل پیش میاد شما فقط با گارانتی هماهنگ بشید وتبلت خودتون به گارانتی بفرستید همراه تبلتم یه کاغذ که توش مشکلات تبلت رو نوشتید بفرستید. شاید تبلتتون عوض کنن.
در ضمن به گارانتی همه مشکلاتو بگید.
قردش ناراحت اولما ایشالاه جورنر.
ساغول قردش.:n12:نقل قول:
نگرانی که دارم اینه که تبلتو بدم دست گارانتی ، آثار باز و بسته شدن که کم کمش خط و خشه بیوفته روش . این خرابکاریها هم باعث میشه موقع فروش کسی نخره.
:n16:
دوست عزیز مشکل نرم افزاری مهمه یا مشکل فیزیکی؟نقل قول:
من از دیجی کالا گرفتم.روی کارتن تبلت چیزی نزده.دوستانی که از دیجی کالا گرفتن میدونن با چه گارانتی عرضه میشه و شماره تلفنشون چنده.من احتملا برگه گارانتیش رو گم کردم.نمیدونم ویستا بود یا چیزی شبیه این.نقل قول:
have this error.نقل قول:
Installing update...
Verifying current system...
assert failed: apply_patch_check("/system/framework/core.odex", "e362ac227de0a7ddeef7429ed3e3a3b4c6bec627", "414c9d3ecb9a4c87f4a684b4f354af6544fe6e3a")
Upadte.zip is not correct Installation aborted.
من الان نرم افزار فلش تولز اخرین ورژن رو دارم.ورژن کارخانه ای این تبلتME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918.ftf رو هم دارم.اصلا چه جوری میتونم دوباره به حالت اول کارخانه ای برگردونم.توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه به این نتیجه رسیدم که پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردن این اتفاق میفته و با ریست کردن به تنظیمات کارخانه ای هم مشکل حل نمیشه.انگار یه سری از فایلهای سیستمی من پریده.قبلا با motochopper روتش کرده بودم.تا به حال 10 بار ریست کارخانهای کردم ولی همش همین ارور رو میده
نقل قول:
دوست عزیز ابتدا این فایل رو دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همه فایل هارو اکسترکت کنید ، حالا از پوشه درایور ، vcom درایور را نصب کنید.
الان از پوشه فلشر flashtools رو باز کنید،داخل فلش تولز روی scater-loading کنید ، از پوشه signed bin فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt رو انتخاب کنید ، حالا روی دانلود کلیک کنید و OK رو بزنید،حالا تبلت رو خاموش و به کامپیوتر وصل کنید تا عملیات انجام شود،بعد از انجام عملیات صدایی میاد و یک گزینه سبز میاد ، حالا تبلت رو از کامپیوتر خارج کنید ، دقت کنید تا تبلت از کامپیوتر جداشده.
حالا دوباره روی scater loading کلیک کنید و اینبار فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt را از پوشه خارج از signed bin انتخاب کنید، بعد از انتخاب فقط گزینه preloaded انتخاب شده است،
حالا روی download کلیک کنید و دوباره تبلت را وصل کنید حالا بعد از فلش گزینه سبز رنگ OK میاید . تمام تبلتتان آماده است.
دقت کنید من وسایت هیچ مسولیتی در مورد خرابی تبلت نداریم .این روش تست شده وسالم است.
بعد از فکتوری ریست امکان بازگشت فایلهایی که توی حافظه ی داخلی بوده هست؟
چند راه هست که فقط برای MSC جواب میده. حالت دیفالت اتصال ممو پد هم MTP هست( البته usb debugging رو هم تست کردم جواب نداد)
بله داش . من در حال من در حال بررسی مشکل Msc هستم . اگه به نتیجه برسم جواب میدمنقل قول:
دوستان آیا کسی است از این تبلت بدش بیاید؟
علتش را نیز بگویید.
دوستان همین چند ساعت پیش تبلتم کار میکرد.رفتم بیرون اومدم الان تبلت کار نمیکنه برنامه خاصی هم نزدم.روشن نمیشه.باتری هم 75 درصد داشت ولی نمیاره:n03:
چیکار کنم؟
قردش یه یک روز صبرکن اگه درست نشد ، قید اطلاعات بزن با روش بالا که توضیح دادم تبلت رو فلش کن . انشاءالله جورنر .نگران اولما قردش.نقل قول:
ساغولنقل قول:
اما نمیاره دکمه هارو هم نگه میدارم نمیاره بالا...باز صبر کنم؟
:n13:
علتش چیه؟
داش نمیدونم علتش چیه ولی اینجور که شما میگید تا شنبه صبر کنید و هیچ کاری نکنید هیچ کاری . بعد شنبه اول وقت با گارانتی تماس بگیرید.نقل قول:
باشه دمت گرم.درست شد مینویسم...دعا کن درست شه فایلا رو لازم دارم:(نقل قول:
به امید خدا درست میشه نترس.نقل قول:
یا علی
گارداش درست شد...مرسی از راهنماییت.
راسی یه سوال باتری دستگاه کجا قرار داره..منظور کل پشت رو گرفته یا یه جای خاصی رو؟اگه با عکس نشون بدی ممنون میشم
با سلام و تشکر از عنایت شما دوست عزیز.نقل قول:
البته فکر کنم یه جای آموزش شما ایراد داشت.یه مرحله از قبل این کارهارو شما جا انداخته بودید.این رو با مراجعه به صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همه چیز توش هست فهمیدم.ولی فایل دانلودیتون خیلی بدردم خورد.الان دیگه مشکل آپدیتی ندارم و فایل 56 مگابایتی رو هم به خوبی دانلود و نصب کردم.مرسی از شما دوست عزیز واسه تایپ پست طولانی تون واسه من.
ساغ اول . در مورد باطری هم باید بگم پشت تبلت دوستم رو باز کرده بود دیدم تقریبا ارز بالای اسپیکر تا وسط تبلت بود.نقل قول:
من ازش خیلی خوشم میاد ولی یه مشکلی باش دارم.شارژش که زیر حدود 50درصد میشه اگه خاموشش کنی و بخوای روشنش کنی روشن نمیشه و علامت ضعیف بودن باتری میده. به محض اینکه به شارژر وصلش کنم و دکمشو فشار بدم سریع روشن میشه.مشکل عجیبیه.گارانتی هم که هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد. کسی شماره ای چیزی داره ازش که جواب بدن؟ (گارانتی ویستا)نقل قول:
دوست عزیز این مورد رو همه دارن . در این مورد ایسوس برای سهولت باطری اینکار رو انجام داده.نقل قول:
داش ممنون . بازم معذرت می خوام اگه کم کاری کردم.نقل قول:
یعنی شما هم این مشکلو دارین؟ یعنی من اگه بیرون از خونه باشم و بخوام تبلتو ریست کنم ضایع میشم! خیلی بدهنقل قول:
یکی از دوستام هم این تبلتو داره ولی اینطوری نیست
الان صفحه تبلتم هم تصویرش عوض شده و ترو تمیزه.ورژنش هم 4.2.2 شده.آیا نیازی هست که ازش بکاپ بگیرم؟که اگه یه روز تنظیماتش بهم خورد دوباره به این وضع اولش برگرده؟یا با همین روشی که انجام دادم دوباره روش اعمال کنم(البته جون به لب شدم و ترس از بریک شدن داشتم).اگه ریست فکتوری بکنم به 4.1.2 بر میگرده یا تو همین 4.2.2 میمونه؟راستی الان که دیگه لازم نیست ریست فکتوری کنم که؟(بعد بوت 4.2.2 رو میگم)نقل قول:
دوست عزیز شما همیشه یک بک آپ روی یک مموری کارت داشته باشید. برای همه میگم حتما از ریکاوری برروی مموری کارت بک آپ بگیرید . تا کید می کنم.نقل قول:
دوست عزیز از من میشنوید هیچ وقت روی تبلت خود هیچ کاری نکنید مثل : روت ، نصب رام ، باز کرد در پشتی تبلت ، به تعمیر فرستادن تبلت پیش افراد تازه کار و ... .
بله . در ضمن ایسوس قول داده طی آپدیت های بعدی مشکلات تبلتو اعم از این مشکل بر طرف کنه.نقل قول: