سلام دوست گرامینقل قول:
اگر n46jv دارید لطفا در نرم افزار Cpu-z از تب SPD با انتخاب slot #3 (یا هر اسلاتی که مشخصات حافظه RAM رو در این تب نشان بدهد) عکس بگیرید و اینجا قرار بدهید. ممنون.
در cpu-z مشخصات کارت گرافیک اصلی نمایش داده نمی شود.
Printable View
سلام دوست گرامینقل قول:
اگر n46jv دارید لطفا در نرم افزار Cpu-z از تب SPD با انتخاب slot #3 (یا هر اسلاتی که مشخصات حافظه RAM رو در این تب نشان بدهد) عکس بگیرید و اینجا قرار بدهید. ممنون.
در cpu-z مشخصات کارت گرافیک اصلی نمایش داده نمی شود.
بله دیدم. بعضی کاربرها گفتن که سرعت پایینه یا قطع و وصل میشه. اما اونجا صحبت 15mbpsو 50mbps هست!نقل قول:
تو سایت معتبر Notebookcheck نوشته:The signal strength is decent. If the notebook is close to the router (about three meters/~10 feet distance) the Wi-Fi status displays four of five bars. The connection is also not interrupted if the notebook is two floors below the router.که یعنی:
قدرت سیگنال مناسب و معقول است. اگر نوت بوک نزدیک به روتر (حدود سه متر / فاصله ~ 10 فوت) باشد وضعیت Wi-Fi چهار تا از پنج میله است. در صورتی که نوت بوک را دو طبقه زیر روتر ببریم کانکشن از دست نمی رود (حدود 50%)
شخصا هم هیچ مشکلی نداشته ام.
دوست عزیز *M!L4D* ، منم لپ تاپمو تحویل گرفتم .... برای منم تو cpu-z مشخصات گرافیک را نشان نمیده ، اما در قسمت دیوایز منیجر ، هر دو تا کارت گرافیک اینتل و جیفورس 750 را شناخته و اسم هر دوتاشون هست...
لطفا هر کسی که n46jv داره این کار رو برای من انجام بده.نقل قول:
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل من سر شناخته شدن جیفورس نیست . سر استفاده از گرافیک اینتل هنگام بازی بود که با تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا رفع شد .نقل قول:
و الان تو بازی Grid 2 به طور متوسط 38 تا فریم با تنظیمات آلترا های میگیرم ...
راستی مبارکه :n12:
یعنی الان برای منم همینجوریه؟؟آخه من هنوز بازی نصب نکردم و هیچ تغییری هم در تنظیمات گرافیک ندادم...لطفا راهنمایی کنید و عکس از قسمت مربوطه بذارید که منم این تغییرات را اعمال کنم...نقل قول:
این تعداد فریم و اینکه مثلا تنظیمات را روی الترا یا مدیوم بذاریم ، چجوریه و از کجاست؟؟؟
ممنون بابت تبریک :n12:
نمی دونم .نقل قول:
شما اول نرم افزار Fraps رو نصب کن ( برای مشخص شدن تعداد فریم ) .
بعد واسه اینکه از گرافیک جیفورست استفاده بشه وارد کنترل پنل انویدیا شو ( رو صفحه اصلی راست کلیک کن و بعدش Nvidia Control Panel رو انتخاب کن ) .
سمت چپ تصویر Manage 3D Settings ــو انتخاب کن و PreferRed Graphics Processor رو بزار روی High Performance NVIDIA Processor .
بعد از اپلای کردن دوباره از سمت چپ Set PhysX Config رو بزن و بزارش رو Geforce GT 750M و خـــــلاص .... !
خب حالا یه بازی سنگین رو در حالی که برنامه ی Fraps باز هستش رو حالت آلترا های یا های اجرا کن . تعداد فریم در هر ثانیه بالای تصویر سمت چپ میادش .
من تو بازی Grid 2 قبل از تنظیمات 7 فریم و بعد از تنظیم 38 فریم گرفتم !!!
ممنون بابت جوابتون ، راستش من چون خارج از خونه نیاز به استفاده از اینترنت دارم یه کم حساس شدم چون نمی دونم چطور میشه مطمئن شد که فرکانس وای فای در فضاهای عمومی هم تو محدوده قابل دریافت این لپ تاپ یعنی حوالی 2.4 باقی می مونه، البته گمان کنم ناچارم صبر کنم و شخصا امتحان کنم، به هر حال بازم ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید.نقل قول:
شما میخواین چه محدوده ای رو پوشش بدین؟ با مودم های معمولی با یک آنتن حداکثر تا 15 متر و کمتر، سیگنال قابل قبول خواهید داشت. و با مودم های با دو آنتن تا 30 متر. بیشتر از اون یا باید به شبکه وای فای محلی متصل بشید (در صورت وجود و با هزینه بالاتر) یا از سرویس های وای مکس استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان
1-وقتی که لپ تاپ به شارژ نیست مثلا تو بازی crysis خیلی لگ داره ولی وقتی به شارژ میزنم خوب میشه در صورتی که در هر دو زمان شارژ دستگاه در hight performance هستش...
2- برای تمیز کردن صفحه کیبورد دستگاه و کنارش با چی انجام بدم ؟؟ و برای صفحه تاچش چی ؟؟
باطریشو میشه در بیاریم؟حالت لمسیش مثل گوشی های لمسیه؟
نه عزیزم باطریش از نوع لیتیوم هست..نقل قول:
و تاج حرارتی مثل گوشیهای هوشمند//
سلام دوستان
1-وقتی که لپ تاپ به شارژ نیست مثلا تو بازی crysis خیلی لگ داره ولی وقتی به شارژ میزنم خوب میشه در صورتی که در هر دو زمان شارژ دستگاه در hight performance هستش...
2- برای تمیز کردن صفحه کیبورد دستگاه و کنارش با چی انجام بدم ؟؟ و برای صفحه تاچش چی ؟؟
برو تو تنظیمات high performance یا هر profile که استفاده میکنی و مینیمم سرعت پردازنده رو از 5 درصد به 100 درصد تغییر بدین اون موقع مثل حالتی که به برق وصله کار میکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تمیز کردن هم از دستمال مانیتور استفاده کنید اگر ندارید از دستمال عینک ... از محلول عینک یا محلول های مخصوص استفاده کنید بقیه موارد ممکنه باعث اسیب زدن بشه .
قيمت !
اگه خدا بخواد انشاالله تا يه هفته ديگه ميگيرمش،
تقريبا 10 روز پيش تو يكي از بازرگاني ها مشهد رفتم ، داشت اون هم با قيمت 3690 ولي گفت يك محموله از لپ تاب رو قراره وارد كنند اون هم با ارز ارزون ، از اون جايي هم كه قراره زياد وارد بازار بشه ، به احتمال زياد شايد حتي ارزونتر از 3500 هم باشه!!
فعلا كه تا يه هفته ديگه صبر ميكنم ، طرف شمارم رو گرفت ، گفت يكيش رو واسه تو كنار ميگذارم ، اگه خبري شد بهت زنگ ميزنم !
تا يه هفته ديگه خداحافظ
سلام شماره شون رو بدین ما هم رزرو کنیم
تا چه حد امکانش هست ؟ اگه 3500 هست که صبر کنیم
من هم نسبت اومدنش و هم نسبت به قیمتش شک داشتم واسه همین تصمیم به خرید یه مدل دیگه گرفتم
مدل n56vb که قیمت گرفتم 3350 هست ، ولی بعید میدونم n550 قیمتش 3500 بشه ها !!! البته شایدم شد . چون وقتی اومد 3700 بود
پس علی الحساب یکی هم واسه ما رزرو کنید :n26:
مبارکت باشه داداشنقل قول:
ولی شمارشو بده ماهم بریم بگیریمش دیگه :n03:
ماهم دل داریما ... :n28:
تا چند روز آينده منم يه سر به پاساژ pc center ميزنم ببينم اوضاع از چه قراره. اگه رفتم حتما خبرتون ميدم. منم يه n550 ميخوام. اميدوارم كه زير 3500 باشه تا همه بتونن بخرن.
من امروز زنگ زدم دو سه جا گفتن احتمالا دو شنبه میارن.نقل قول:
رفتید خبرشو بدید
به چشم. انشاالله اگر اتفاقي نيفته شنبه ميرم.نقل قول:
سلام دوستان
یکی از آشناهام رفت پاساژ پایتخت واسه ان550 موجود نبوده یکی هم ورداشته بهش گفته این مدل یه بار اومده تموم شده خرابیشم زیاد بوده!
راست گفته؟ یا می خواسته جنسایی که تو مغازش مونده رو غالب کنه به ملت؟ اونایی که این مدل دارن تا حالا باهاش مشکی داشتن یا نه؟
این مدلی که تو ایران میارن چی تا حالا کسی خرابی دیده ازش؟ به شک افتادم با این حرف:n17:
نه من که هیچ مشکلی ندارم با هاش حرف الکی زده ...
دوستان اين لپ تاپ فقط يه رنگ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ديگه پولم جوره و فقط منتظرم موجود بشه:n09::n09:
من که از خارج از ایران سفارش دادم بیارن برام اینجا دزد بازار شده رسما:n24:
قیمتش 1000$یا کمتر چون تو سایت ebay.com نوشته99.999$ حالا :n09:
این کار که خیلی اشتباهه! هزینه ی بسیار سنگین پست بین الملل و DHL و مالیات و... رو وقتی سرجمع بزنی از قیمت توی بازار هم گرونتر درمیاد.چون شما تکی وارد کردی و اینا بصورت تناژ وارد میکنند.نقل قول:
ضمن اینکه گارانتی هم مشمول دستگاهت نمیشه.هر چی باشه ایسوس و لنوو در گارانتی داخلی وضع خوبتری دارند نسبت به hp و dell و...
دوست عزیز شما از کجا سفارش دادی بیارننقل قول:
و هزینش چقدر براتون تموم شد
من هم میخوام همینکار رو کنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوستان
الان اگه این مدل توی بازار پیدا بشه، با گارانتی چه قیمتی هست؟
یکی از بازرگانی ها گفت40 روز دیگه N550 میاریم:n01: ما که 2ماه صبر کردیم40روز دیگه هم روش!
40روز؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:n30:نقل قول:
اولش قرار بود اواسط شهریور وارد بشه بعدش اواخر شهریور بعدش اوایل مهر
حالا شده اواسط آبان؟؟؟:n21:
بر پدرشون با این وارد کردنشون:n24:
این برای بازرگانی بود مغازه چندتا پرسیدم گفتند دوشنبهنقل قول:
از چین 1000 دلارنقل قول:
چجوری سفارش دادی ما هم همون کار رو بکنیم حاجی؟:n01:نقل قول:
دوستان، اطلاعی دارید؟نقل قول:
دوست عزيز بذار موجود بشه خود به خود مشخص ميشه. الانم كه نميشه فكر فروشنده هاي محترم رو خوند كه چه خوابي واسه ملت ديدن! نه؟:n19:نقل قول:
باهات موافقم بعد اومدنش هزار جور سناریو سر هم می کنن که با قیمت بالا بدننقل قول:
من امروز توي pc center يه گشت زدم N550jv رو خيليا نداشتن. بعضي مغازه ها هم كه داشتن موجودي قبل بود و بين 3850 تا 3900 ميگفتن. در ضمن كسي بالاي 4 ميليون كه نگفت.:n05:
يه چيز ديگه هم اينكه من امروز يه چيزي از بعضي فروشندگان شنيدم كه ميگفتن اين لپ تاپ يا Full HD هست يا تاچ. همزمان اين 2 رو نداره. ولي قيمت هر دو يكيه.:n17: واقعا اينطوره؟!:n13:
اینی که من دارم هم تاچه هم Full HD تاچشم فوف العاده استنقل قول:
درودنقل قول:
کاکو اسم مغازه هایی را که داشتن می دی؟
یه دوستی دارم اونجا ببینم میتونه قیمت همکار برامون بگیره!
دوستان دیگه هم اگه میخواند بگند تا تعداد به قیمت مناسب تر بگیریم.