نقل قول:
تیر دروازه ؟؟؟
من تیرکی ندیدم
البته شاید من حواسم نبوده باشه ولی تا جایی من دیدم فقط یه تیرک دیدم که بعدش گل شد
اگه اشتباه میکنم ، میشه عکسی یزی بذارید ؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از این واضح تر نبود .. ویدئو رو میخوای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی ببینی
+
نقل قول:
یه صحبت های از گوتزه هست به این صورت که گفته مطمئنه در آینده او و رویس هر دو در یک تیم بازی می کنن.
من کاملا یادم میاد زمانی که گوتزه گفت در آلمان فقط برای دورتموند بازی میکنه !
پس خیلی حرف های موش رو جدی نگیر مسعود .. احتمالا منظورش تیم ملی آلمان بوده :31:
نقل قول:
فوق العاده هستش این مرد......دمش گرم حرف هوادار ها رو کاملا اجرا کرد و دیشب کاملا یا حوصله کنار زمین بود مثل همون صحنه پنالتی که خودتون می دونید با دستیارش چی گفت.......
ولی من آرزوم یه چیزه .....بدون شک می شه بهش گفت گواردیولا 2 ، گواردیولا بارسا رو متحول کردن کلوپ دورتموند رو ......آرزوم اینه که اون سرمربی بارسا بشه تا اگه حتی 1 درصد از کاملی بارسا مونده اون کاملش کنه
من با این که خودم طرفدار بارسا هستم و پپ رو هم به خاطر اون دوران طلاییش با بارسا دوست دارم ولی به نظرم
کلوپ خیلی خیلی بهتر از پپ هست و این که بگیم کلوپ به گواردیولا 2 تبدیل بشه اصلا درست نیست و کم لطفی هست ...
گواردیولا بارسا رو متحول کرد ولی با داشتن سه تا از بهترین بازیکن های جهان که یکیشون به نظر خیلی ها بهترین بازیکن کل تاریخ هست !
ولی کلوپ دورتموند رو از هیچ ساخت !
به نظرم گواردیولا هیچ وقت نمیتونه یک تیم بدون ستاره رو به جایی برسونه ...
+
یک خبر نمیدونم خوشایند یا بد هم هست :
ستاره ی 28 ساله ی هرتابرلین با قرار دادی 4 ساله به ارزش حدود 7.5 میلیون یورو به دورتموند پیوست ...
راموس در این فصل 16 گل زده و الان رده سوم بهترین گلزنان هست !
من خودم خیلی شناخت کافی ازش ندارم فقط صحبت های مدافع سابق دورتموند و تیم ملی آلمان متزلدر رو خوندم که گفته بود : " راموس همون کسی که به درد دورتموند میخوره . درسته ژکو کلاس بالاتری داره ولی نکته ای که در بازی راموس هست اینه که در هرتا اولین مدافع هم راموس هست و این همون چیزیه که کلوپ میخواد "
خیلی ها میگن که راموس اصلا در حد و اندازه های لوا نیست ... دو قضیه این جا پیش میاد :
1- من مصاحبه ای از سورک خوندم که گفته بود تابستان دو مهاجم به ما اضافه میشه ! ( توی متن مصاحبه اش گفته " بله دورتموند به دنبال آقای ایکس هست که یک مهاجم هست " :31: )
2- یادمون نره لوا از کجا اومد به دورتموند !
در کل به نظرم نمیتونه خرید بدی باشه .. مخصوصا اگر این که صحبت های سورک درست باشه و طبق اونی که شنیده میشه بریم به سمت خرید کوین فولاند میتونن نبود لوا رو جبران کنن !
البته یک خبر هم fussballtransfers.com که سایت معتبری هست گذاشته که احتمال پیوستن لوکاکو از همه گزینه های دیگه به دورتموند بیشتر هست !