خوب تبریک میگم بعد از اون باخت عجیب شروع خوبی بود
خبر خوب اینه که ماتا کم کم داره آماده میشه و در ترکیب جاشو پیدا میکنه واقعا جای خالیش حس میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب تبریک میگم بعد از اون باخت عجیب شروع خوبی بود
خبر خوب اینه که ماتا کم کم داره آماده میشه و در ترکیب جاشو پیدا میکنه واقعا جای خالیش حس میشد
منم این بردو به دوستان تبریک میگم .... بازیرو ندیدم اما مورینیو کلی تعریف کرده از تیم .... مخصوصا شورله ... به نظرم میاد شورله توو سمت چپ بهتر میتونه بازی کنه .... از نظر روحی خیلی میتونه به تیم کمک کنه ... با این نتایج به دست اومده مهمترین رقیبمون واسه صدر
نشینی شالکس ....
استیوا بخارست ۰-۴ چلسی
خلاصه ی بازی :
کد:http://video.varzesh3.com/video/clip1/92/champions/bucuresti_0_4_chelsea.mp4
مورينيو: پيروزي در اين مسابقه مهم بود
آقاي خاص با تمجيد از عملکرد شاگردانش در ديدار مقابل استوابخارست گفت: ميتوانستيم استوا بخارست را 6 تايي کنيم.
در گروه E از ليگ قهرمانان اروپا چلسي شب گذشته (سهشنبه) 4 بر صفر استوابخارست را در روماني در هم کوبيد. با گلهايي که راميرز (دقايق 19 و 55)، دانيل جورجيفسکي(دقيقه 44- گل به خودي) و فرانک لمپارد (دقيقه 90) به ثمر رساندند چلسي اولين بردش در اين رقابتها را تجربه کرد.
به گزارش تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي آبيپوشان لندني پس از برتري شاگردانش مقابل نماينده روماني گفت: قطعا نتيجه به دست آمده خيلي خوب است. عملکرد ما در اين ديدار بينقص بود. ما بازي و نتيجه را تحت کنترل خودمان گرفتيم و فوتبال هوشمندانه و کاملي را خارج از خانه به نمايش گذاشتيم.
وي افزود: در اين بازي به دنبال اين بوديم تا شکست خانگي 2 بر يک مقابل بازل را از ذهن هوادرانمان پاک کنيم و با عملکرد خوبمان موفق به اين کار شديم. حالا ما از 2 بازي 3 امتياز داريم. بازل هم با باخت مقابل حريف آلمانياش شرايط يکساني با ما دارد. شالکه با پيروزي مقابل بازل حالا پيشتاز گروه است ولي جاي نگراني نيست چون ما همچنان 2 بازي مقابل اين حريف آلماني داريم. هدف ما در وهله اول صعود به مرحله يکهشتم نهايي رقابتها است. اين نتيجه برايمان خيلي مهم بود و حتما بايد پيروز ميشديم.
سرمربي 50 ساله چلسي تصريح کرد: آندره شورله در اين بازي نقشي کليدي ايفا کرد چون ما بازيکني را ميخواستيم که به قلب دفاعي آنها نفوذ کند و او کسي نبود جز خود آندره. شورله در پستي بازي ميکرد که ميدانستيم از آن نقطه ميتوانيم به حريف ضربه برنيم و به موفقيت برسيم. ما در جريان اين ديدار کنترل بازي را در اختيار داشتيم و 4 گل به ثمر رسانديم هرچند فکر ميکنم حتي ميتوانستيم تعداد گلهاي زده خود را به عدد 6 برسانيم. چلسي در اين بازي فوقالعاده عمل کرد.
از عملکرد خوب ساموئل اتوو کمتر کسی در این بازی چیزی گفت
خلاصه ی بازی رو ببینید ؛ ساموئل خیلی تاثیر گذار بازی کرد...
به نظر من که خرید خوبیه....
سلام
دوستان طرفدار چلسی تبریک به خاطر برد تیمتون
من یه درخواست داشتم از دوستان:امروز تو اخبار ورزشی که دیدم ،مورینیو یه شال گردن خیلی خوشگل انداخته بود.دوستان میشه چندتا عکس خوشگل و باکیفیت یرام از مورینیو با اون شال گردن بزارید.
با تشکر
هازارد کجا بود؟
مصدومه یا محروم؟
دارم فیلم 42 رو میبینم، یه تیمی دنبال خرید بازیکنه، مالک تیم یه حرف باحالی میزنه، میگه: We need a player with a future، not a pastنقل قول:
خب، با اینکه این موضوع یه چیز خیلی تابلوئیه و هیچکس بازیکن پیر که فقط "سابقه" داره نمیخواد، ولی با این حال میبینیم پیدا میشن تیمایی که میرن دنبال بازیکن با سابقه ولی از کار افتاده، مثل همین چلسی خودمون
هرچند، سابقه اتوئو اونقدرا هم چشمگیر نیست، تو بارسلون خوب بود، ولی در حالت کلی خیلی بازیکنای بزرگتر از اونم پیدا میشن
به نظر من خرید اتوئو رو نمیشه یه خرید خوب دونست، مگه اینکه آبو هوای لندن بهش بسازه و بیوفته رو گلزنی:n02: چیزی که بعید به نظر میرسه
تورس از محرومیت بیشتر گریخت
گفته می شد ممکن است تورس به دلیل درگیری های دیگری که در طول دیدار مقابل تاتنهام با فرتونگن داشت، محرومیتش به سه جلسه افزایش پیدا کند
سایت گل- اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد که فرناندو تورس، مهاجم چلسی، به دلیل درگیری با یان فرتونگن، مدافع تاتنهام، با محرومیت بیشتر روبرو نخواهد شد.
مهاجم آبی ها در دیدار با تاتنهام به دلیل ضربه ای که با آرنج به فرتونگن زد، از بازی اخراج شد و به این ترتیب دیدار بعدی تیمش را از دست خواهد داد اما گفته می شد ممکن است به دلیل درگیری های دیگری که در طول بازی با این مدافع بلژیکی داشت، محرومیتش به سه جلسه افزایش پیدا کند.
در بیانیه اتحادیه فوتبال انگلیس آمده است:" اتحادیه فوتبال انگلیس در مورد حرکت فرناندو تورس، مهاجم چلسی، در قبال یان فرتونگن، مدافع تاتنهام، در دقیقه 50 دیدار دو تیم در 28 سپتامبر 2013 تصمیم اتخاذ نخواهد کرد.
یکی از داوران آن صحنه را دید اما براساس قوانین جدید اتحادیه فوتبال که در تابستان مورد بازبینی قرار گرفت، هیچ تصمیمی در قبال این صحنه گرفته نخواهد شد."
به این ترتیب، تورس دیدار هفته آینده تیمش مقابل نوریچ را از دست خواهد داد.
این فصل میشه گفت تا حالا آندره شورله بهترین خریدمون بوده
اگه دقت کرده باشید هر بازی داره بهتر خودشو نشون میده و با وجود این همه هافبک هجومی که داریم کم کم داره فیکس میشه
از اون بازیکناییه که کلا خصوصیات زیادی داره که به خصوص در زمینه موقعیت سازی و پاس های ویران کننده تبهر خاصی داره و برای مهاجم ها داشتن همچین بازیکنایی توی کناره ها یه رویاست!
هایلایت بازی با استوابخارست رو دیدم توی این بازی فوق العاده بود و فکر کنم بهترین بازیکن زمین هم شد
حالا استوابخارست شاید تیم قدرتمندی نباشه ولی مثلا چند وقت پیش توی بازی با بایرن هم به نظرم عالی بود
خلاصه با وجود شورله کار برای هافبک های هجومی چلسی سخته مثل دی بروین ، ویلیان ، ماتا و ...
اتوئو هم هنوز یکمی از چابکی سابقش رو داره و در کل بد بازی نمی کنه
توی گلزنی فعلا موفق نبوده ولی پاس گل های خوبی میده
+
فردا شبکه ورزش بازی چلسی با نوریچ رو پخش می کنه
کلا این شبکه بازی های لیگ انگلیس و مخصوصا چلسی رو خوب نشون میده و معمولا اگه بازی چلسی با بازی مهمی در تداخل نباشه راحت پخش میشه :دی
مورینیو: از قرض دادن لوکاکو پشیمان نیستم
چلسی در حال حاضر در خط حمله ساموئل اتوئو، دمبا با و فرناندو تورس را در اختیار دارد و هیچ کدام از آنها در این فصل تاکنون موفق به گلزنی نشده اند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تاکید کرد که از قرض دادن روملو لوکاکو به اورتون پشیمان نیست و بازی کردن برای اورتون را با بازی کردن با چلسی متفاوت دانست.
چلسی در حال حاضر در خط حمله ساموئل اتوئو، دمبا با و فرناندو تورس را در اختیار دارد؛ هرچند مهاجم اسپانیایی به دلیل مصدومیت برای سه هفته از میادین دور خواهد بود و هیچ کدام از آنها در این فصل تاکنون موفق به گلزنی نشده اند.
این در حالی است که لوکاکو در سه دیداری که برای اورتون انجام داد، دو گل زد.
اما مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا از قرض دادن او پشیمان است، به خبرنگاران گفت:" نه، بازی کردن برای اورتون یک چیز است و بازی کردن برای چلسی یک چیز دیگر."
با تساوی هفته گذشته مقابل تاتنهام، چلسی اکنون در چهار دیدار اخیرش در لیگ برتر تنها یک پیروزی کسب کرده و در حال حاضر 4 امتیاز با آرسنال صدرنشین فاصله دارند.
اما مورینیو معتقد است که نتایج ضعیف چلسی و منچستریونایتد در هفته های ابتدایی، به دلیل بازی های دشواری بوده که آنها در این هفته ابتدایی پشت سر گذاشته اند.
" هر هفته یک تیم ممکن است امتیاز از دست بدهد. در مورد تیم من، در حال حاضر ما به اندازه کافی قوی نیستیم که بتوانیم در هر دیدار با اقتدارو پیاپی به پیروزی برسیم. این نظر من است.
فکر می کنم تا پایان فصل همه تیم ها شانس قهرمانی دارند. در حال حاضر، برنامه بازی ها به کمک بعضی تیم ها آمده است و بعضی تیم ها بازی های دشوارتری داشتند. هنوز هفته های زیادی باقی مانده و فکر می کنم این خیلی خوب است.
منچستریونایتد دشوارترین دیدارها را پشت سر گذاشت و بعد از آنها، بازی های ما از همه دشوارتر بود. فکر می کنم در پایان نووامبر، فکر می کنم می توانیم تصویر بهتری از شرایط به دست بیاوریم.
آنچه من در مورد تیمم دوست دارم، این است که بازیکنان فعال هستندو در لیگ قهرمانان، تیم این را نشان داد. این ذهنیتی است که من دوست دارم تیم داشته باشد و همیشه معتقدم که تغییر ذهنیت، دشوارتر از تغییر تاکتیک است."
خوب بازی را 3-1 بردیم درحالی که تا دقیقه 85 مساوی بودیم اما با 3تا تعویض خاص از آقای خاص تونستیم در دقایق پایانی 2 گل بزنیم و بازی را ببریم
ویلیان جای ماتا اومد و یک گل زیبا به ثمر رسوند هازارد هم جای اشلی کول اومد و گلزنی کرد
نکته جالب این بود که بعد از بیرون رفتن اشلی کول ، شورله اومد جای کول و به نظرم خیلی بهتر کار کرد چند دقیقه ای هم بعد از این تعویض با سیستم 2-5-3 بازی کردیم که برام جالب بود:n02:
دروازه بان نوریچ هم سوژه گزارشگر شبکه ورزش شده بود بنده خدا انقدر هم سوتی نبود اما خیلی بهش گیر داد:n02:
تبریک دوستان
اینکه با دو تعویض دو گل با فاصله یه دقیقه بزنیم خیلی خوشحال کنندست، اونم دقیقه های آخر بازی
ولی چقدر بده تو یه پست چندتا بازیکن خوب داشته باشی، با خودم فکر میکنم میگم این تیمای ضعیفتر چی فکر میکنن درباره ما وقتی یکی مثل ماتا رو میبینن که رو نیمکتمون خاک میخوره، مثلا میگن پولدارای کثیف یا یه همچین چیزایی که تو جامعمون عرفه به پولدارا نسبت بدیم:n02:
نیمه دوم رو دیدم
حس میکنم تیممون الان تیمیه با مهره هایی عالی و دور از آمادگی کامل
از تو دروازه بگیر تا دفاع و هافبک همگی رو اوج نیستن (ضعف خط دفاعی روی گل، لمپاردی که در بازی نبود، ایضا رامیرس، ماتای ضعیف و ...)
تیم یه دست بازی نمیکنه یه موقع عالیه یه موقع ضعیف
این البته وقتی زنگ خطره که در جا بزنیم یا بدتر بشیم که به نظر میاد این طور نیست و رو به بهتر شدنیم
ماتا حداقل بازی میکنه! هازارد خوب بود و شورله و ویلیان هم که به عنوان تازه واردها خوب کار میکنن و اسکار هم که شاید تنها بازیکنمون که از اول فصل رو فرمه
این تیم پتانسیل قهرمانی داره به شرطی که کم کم بازیکنا بهتر و بهتر بشن
نوریچ 1-3 چلسی: نیمه دومی که دیدم داشت ناامیدکننده پیش میرفت ولی مو واقعا عالی بود
نفهمیدم کول واقعا مصدوم بود یا نه ولی اگه به من بود هازارد رو جای اسکار میاوردم(چون داشت عصبی بازی میکرد) و ماتا رو هم نگه میداشتم
ولی گره کار با پاس اسکار باز شد و در ادامه هم که ویلیان ضربه نهایی رو زد
مورينيو:مقابل نوريچ بوي شکست را احساسکردم
سرمربي چلسي تاييد کرد که احتمال شکست تيمش در ديدار مقابل نوريچ زياد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، پس از پيروزي دشوار تيمش مقابل نوريچ، اعلام کرد که بوي شکست در اين ديدار را احساس کرده و به همين خاطر در دقايق پاياني با فرستادن آزارد و ويليان به ميدان، دست به قمار زده است.
آبي ها در اين ديدار با گل اسکار پيش افتادند اما پيلکينگتون در دقيقه 68 کار را به تساوي کشيد.
در حالي که بازي با همين نتيجه در حال پايان يافتن بود، دو بازيکن تعويضي مورينيو در فاصله يک دقيقه، دو بار دروازه ميزبان را باز کردند تا آبي ها به اولين پيروزي خارج خانه شان در اين فصل دست پيدا کنند.
مورينيو در گفتگو با خبرنگاران، در مورد تعويض هاي دقايق پاياني اش، گفت:" من شکست را احساس کردم. من بوي آن را حس کردم؛ به ويژه وقتي دمبا با موقعيت ها را از دست داد. حس مي کردم که آنها مي توانند به گل برسند؛ به همين خاطر پيش از گل آنها به آزاد گفتم خودش را گرم کند.
ممکن بود در اين ديدار شکست بخوريم. ما نمي خواستيم از اين ديدار فقط يک امتياز بگيريم. وقتي بازي 1-1 شد، ما اندکي توازن مان را از دست داديم اما دست به قمار زديم.
ما راه را براي گلزني آنها باز گذاشتيم. اگر آنها به گل مي رسيدند، ممکن بود شکست بخوريم اما ما تلاش مي کنيم تا به صدر جدول برسيم.
يک امتياز مقابل تاتنهام و يک امتياز از اين ديدار براي ما بد بود؛ به همين خاطر ما براي رسيدن به پيروزي تلاش کرديم.
اگر بعد از ورود آزارد و ويليان شرايط بدتر مي شد، من مستحق سرزنش بودم. من مي دانم در فوتبال شرايط چطور پيش مي رود. اگر آنها بازي را تغيير مي دادند، سرمربي خيلي خوب کار کرده و اگر نه، تصميم هاي سرمربي بد بوده است.
اما من فکر مي کنم اين مسئوليت بازيکنان است.
وقتي بازي 1-1 بود، ما شرايط دشواري داشتيم. همه ما مي دانستيم تساوي نتيجه بدي براي ماست اما همه تيم توانستند به خوبي با فشار بازي کنار بيايند و بدون اينکه اجازه بدهند تعادل تيم خيلي از دست برود، دست به ريسک و قمار زديم."
به گزارش گل
مورینیو: سعی نمی کنیم شبیه بایرن بازی کنیم
سرمربی چلسی تیمش روز گذشته توانست 3-1 نوریچ را از پیش رو بردارد، معتقد است که تیمش قصد ندارد شبیه بایرن بازی کند. سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، این ادعا را که تیمش تلاش می کند شبیه به بایرن مونیخ کند، رد کرد.
باواریایی ها فصل گذشته با ارائه نمایش هایی جذاب و تماشاگرپسند، توانستند به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کنند و این فصل نیز زیر نظر گواردیولا بازی های درخشانی ارائه دادند. از جمله در دیدار هفته گذشته مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان که توانستند این تیم را 3-1 در خانه اش شکست بدهند.
با این وجود، مورینیو که تیمش روز گذشته توانست 3-1 نوریچ را از پیش رو بردارد، معتقد است که تیمش قصد ندارد شبیه بایرن بازی کند.
او به خبرنگاران گفت:" فکر می کنم اگر سعی کنید مانند یک تیم دیگر بازی کنید، در حالی که بازیکنانی مانند آن تیم ندارید، خیلی احمق هستید.
تیم من در اسپانیا با 100 امتیاز قهرمان شد اما ما شبیه بارسا بازی نمی کردیم. اگر تلاش کنید مانند یک تیم دیگر بازی کنید، نمی توانید هرگز به آن سطح برسید.
باید سعی کنید براساس ویژگی های بازیکنان خودتان، مناسب ترین سبک را انتخاب کنید. اگر به ایووانوویچ می گویم که هر توپی به دست می آورد را خیلی سریع به داخل محوطه ارسال نکند، به این خاطر است که دیگر دروگبا آن جلو نیست. من می دانم چه می گویم.
ما بی دلیل ارسال می کردیم؛ بنابراین باید سبک بازی مان را براساس کیفیت مان تنظیم کنیم. سعی نکنید بی دلیل باهوش به نظر برسید زیرا احمق به نظر می رسید."
چلسی در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن به تساوی 2-2 رسید و در نهایت در ضربات پنالتی شکست خورد.
حرف سوپرکاپ شد
اون موقع مسافرت بودم نتونستم بازی رو ببینم
یه هایلایت با کیفیت و ترجیحا طولانی پیدا میشه برا دانلود؟
تورس: بايد گلهاي بيشتري براي چلسي بزنم
فرناندو تورس، مهاجم چلسي، تاييد کرد که بايد در سطح بالاتري بازي کند و گل هاي بيشتري به ثمر برساند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش گل
اين ملي پوش اسپانيايي که در ژانويه 2011 با انتقالي 50 ميليون پوندي از ليورپول به چلسي پيوست، در اين مدت در 139 بازي، تنها 37 گل براي تيمش به ثمر رساند و هرگز نتوانست بازي هاي خوبش با پيراهن قرمزها را براي آبي ها تکرار کند.
او که در حال حاضر به دليل مصدوميت دور از ميادين است، اعلام کرد که بايد در اين فصل حداقل به اندازه فصل گذشته گلزني کند.
تورس به خبرنگاران گفت:" هواداران انتظار دارند من بهتري بازي کنم و اين صحيح است. وقتي چنين پولي براي خريد بازيکني مي پردازيد، انتظار داريد او نمايش هاي مانند گذشته ارائه بدهد.
اکنون من بايد نشان بدهم که ارزش اين مبلغ را دارم يا نشان بدهم ارزش حضور در چلسي را دارم مي دانم بايد کارهاي زيادي در اين باشگاه انجام بدهم تا پاسخ اعتماد مالک باشگاه بدهم. تعداد گل هايي که فصل گذشته به ثمر رساندم، حداقل کاري است که مي توانم بکنم.
من قراردادي 5 سال و نيمه با چلسي امضا کردم و مطمئنم که سال هاي آينده عملکرد بهتري خواهم داشت."
البته تورس معتقد است بعضي از انتقاداتي که از او مي شود، نابجاست:" در مورد همه چيز اغراق هايي وجود دارد. مثلا وقتي موقعيتي را از دست مي دهيد يا کارت قرمز مي گيريد. همين طور وقتي توپم به تير مي خورد يا گل مي زنم.
فصل گذشته، فصل خوبي بود، تعداد گل هايي که زدم (23 گل) خوب بود و به ما اين فرصت را دارد تا براي قهرماني در جام هاي مختلف تلاش کنيم. البته بايد بهتر از اين شود."
برای ورزش 3 خوبه و حدودا 6 دقیقه ست ولی کیفیتش زیاد بالا نیست:نقل قول:
حرف سوپرکاپ شد
اون موقع مسافرت بودم نتونستم بازی رو ببینم
یه هایلایت با کیفیت و ترجیحا طولانی پیدا میشه برا دانلود؟
+
عجب استارتایی میزنه این لوکاکو ... گل هاشو به کرواسی دیدم ... اصلا عجیب قویه این بازیکن ... به نظرم این فصل خیلی به دردمون میخورد .. نمیدونم چرا قرضی دادیم رفتش... بازم خدا رو شکر نفروختیمش...
نقل قول:
بازیکن خوبیه اما هواداران چلسی ازش توقع دروگبایی دیگر را داشتن شاید یکی از دلایل قرض دادنش این باشه
یا شاید اون پنالتی که جلو بایرن خراب کرد دلیل جداییش بود
در کل هر چی بوده با این مهاجمهایی که داریم مطمئنا به مشکل میخوریم مگر اینکه تورس به روزهای اوجش برگرده که این 3 ، 2 بازی اخیر که ازش دیدم این نوید را میده
نقل قول:
یا شاید طرز تفکر سران باشگاه هم مثل منو شماست، شاید اونام امید دارن تورس قدیمی رو ببینن و به همین دلیل بقیه بازیکنایی که داشتیم رو دادن رفت، استوریج، لوکاکو.
من خودم از اوناییم که دلم میخواد تورس لیورپولی رو تو چلسی ببینم، ولی با این وضعی که هست اگه به من بود تورسی که وضعش اینجوریه و نوسان داره رو میذاشتم رو نیمکت، عوض خرید اتوئوی قدیمی میومدم استوریجو میذاشتم نوک دیگه به هیچی هم فکر نمیکردم، خدارو شکر اینقدر هافبک خوب داریم که حتا میتونیم یه تیکه چوب رو هم بذاریم نوک تا بچه ها که توپ میریزن بخوره بهش بره تو گل!
نقل قول:
فروش استوریج فقط میتونست توسط یک نفر به نام رافا بنیتز انجام بشه که اونم کار خودشو انجام داد :n02:
عزیزان کسی یادش میاد 7 سال پیش در چنین روزی چه اتفاقی افتاد ؟:n02:
پیتر چک و کودچینی هر دو در یک مسابقه آسیب دیدند و JT میره تو دروازه و گل هم نمیخوره :n16:
آندره شورله این روزا خیلی آماده ست و برای آلمان هم خوب گل می زنه
توی این هفته توی دو تا بازی که آلمان داشت گل زد
اول هفته توی بازی با ایرلند یه گل زد ، دیشب هم که توی بازی با سوئد هتریک کرد
کلا اگه همین روند رو ادامه بده می تونه به یه بازیکن عالی لیگ برتر هم تبدیل بشه
ضمن اینکه ماتا هم دیشب چند دقیقه بعد از اینکه به عنوان یار تعویضی برای اسپانیا به بازی اومد گل دوم اسپانیا رو به ثمر رسوند
این در حالیه که یادمه چند وقت قبل حتی برای تیم ملی دعوت هم نشد!
بزنم به تخته قیافش تکون نخورده ...نقل قول:
---------------
اما در مورد تورس من همیشه از تورس حمایت کردم ... چون واقعا با استعداده .... اما واقعا نمیدونم چرا توو چلسی جواب نداد ... این فصلو خیلی با انگیزه شروع کرده .... امیدوارم برگرده به روزهای اوجش چون هنوز سنی نداره ...
طرفداری- سرمربی هلند معتقد است انتقال اسنایدر به استمفوردبریج می تواند تضمین کننده جایگاه ثابت وی در تیم ملی باشد.
به گزارش سایت بین المللی گل، لوییز فن خال اسنایدر را تشویق کرد تا به چلسی برود و شانس خود برای حضور در جام جهانی را افزایش دهد.
اسنایدر در 10 بازی اخیر هلند تنها 5 بار از ابتدا به میدان رفته است؛ در صورتی که وی در گالاتاسرای در تمامی بازی های تیم ر فصل جدید به میدان رفت.
این کار به اسنایدر که در آخرین بازی هلند در انتخابی جام جهانی برابر ترکیه گلزنی کرد، کمک می کند که جایگاهی ثابت در تیم ملی کشورش پیدا کند.
اما فن خال به ستاره 29 ساله هشدار داد که برای این کار باید تیم ترکیه ای را رها کند و زیر نظر مورینیو به فوتبال خود ادامه دهد.
فن خال به واتن چنین گفت:" من می دانم که چلسی و مورینیو اسنایدر را می خواهند. به نظر من بهتر است که گالاتاسرای را ترک کند و به چلسی بپیوندد. "
" بازی زیر نظر مورینیو به وی کمک می کند که به فرم اصلی خود بازگردد و بتواند جایگاه خود در تیم ملی را بازیابد. "
اسنایدر قبلا زیر نظر مورینیو کار کرده است و نقش مهمی در قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروچا سال 2010 داشت.
منبع : طرفداری
خب بازی با کاردیف رو 4 بر 1 بردیم
گل های چلسی رو هم هازارد دقایق 33 و 82 ، اتوئو دقیقه 66 و اسکار دقیقه 78 به ثمر رسوندن
اتوئو توی این بازی یه پاس گل هم داد و کلا عملکرد خیلی خوبی داشت
دروازه بان کاردیف هم ظاهرا زیاد سوتی داده!
شورله هم که توی پست قبلی این همه ازش تعریف کردم کلا جزو 18 تا هم نبود :دی
با این برد به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به لیورپول در رده دوم قرار گرفتیم و آرسنال هم با بردی مشابه چلسی ، فعلا صدر جدول رو ول نمی کنه
هایلایت یکی بذاره لطفانقل قول:
تبریک بابت برد :n12:
ترکیب رو هم یکی بگه لطفا
فقط گل کاردیف رو ببینین خیلی باحاله
یکی از کاندیدا های مفت ترین گل ساله:n02:
خود بازیکن کاردیف باورش نمی شد
گل اسکار هم قشنگ بود هرچند در کل دروازه بان کاردیف خیلی سوتی داده
تبریک به دوستان .... از اون برگشتای مورینویی داشتیمااا :n02: من که با گوشیم با سرعت مزخرف gprs چک میکردم نتیجه رو ....وقتی عقب بودیم مطمئن بودم تیم برمیگرده اما زیادی برگشت :n02: همون بازیکنایی که میدونستیم زیر نظر مورینیو پیشرفت میکنن دارن پیشرفت میکنن .. اسکار و هازارد ...
ول میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی مجبوره ول کنه ... مورینیو کبیر برگشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش مگه الکیه آرسن ونگر کبیر تر از مورینیو هست که :n02:نقل قول:
تازه هنور چند تا بازیکن های اصلیمون مصدومن .
امسال جام برا ماست :n20:
با احترام به تیم بزرگ آرسنال و مربی بزرگش .... خودم بعد از چلسی توو جزیره آرسنال رو دوست دارم ... چون به قول شاه غلام با مشتی جک و جوون میاد اینجور بازی میکنه ... آرسنال همیشه مورد تحسین من بوده و تیم واقعا خاصی هست ... آرسن ونگ و یورگن کبوپ هم مربیای هستن که دوسشون دارم اما واقعا مورینیو چیز دیگه هست ... مطمئنا آرسنال در مقطع مهم فصل امتیاز از دست میده :n16:نقل قول:
---------------
شنیدم توو طول بازی مورینیو رفته کنار تماشاچیا نشسته .. کسی کلیپی از این صحنه داره بزاره ؟؟؟
لمپارد: اسکار انرژی و کیفیتش را به بازی منتقل کرد؛ او کاملا تاثیرگذار بود
ستاره برزیلی گل سوم و سرنوشت ساز چلسی را در بازی با کاردیف به ثمر رساند تا لمپارد به تمجید از او بپردازد
سایت گل- فرانک لمپارد بازیکن باتجربه چلسی در صحبت هایی به تمجید از تاثیرگذاری اسکار در برد 1-4 تیمش در بازی شنبه شب مقابل کاردیف پرداخت.
در این بازی ابتدا این کاردیف بود که در دقیقه 10 توسط جوردن ماچ در استمفورد بریج به گل رسید ولی ادن آزارد گل تساوی بخش بازی را به ثمر رساند تا نیمه اول 1-1 تمام شود.
اسکار به جای ماتا به میدان آمد و دقایقی بعد ساموئل اتوئو با گلزنی چلسی را پیش انداخت. اسکار گل سوم تیمش را زد و ادن آزارد درفاصله 8 دقیقه تا پایان بازی برای چلسی گلزنی کرد. در پایان این مسابقه لمپارد به تمجید از تاثیرگذاری اسکار 22 ساله در این بازی پرداخت.
او به خبرنگاران گفت:« اسکار آمدو انرژی و کیفیتش را به زمین بازی منتقل کرد. ما به دنبال آن بودیم که از حریف پیشی بگیریم و وقتی گل دوم را زدیم حس کردم که قوی تر شده ایم و بعد به دنبال برد افتادیم و درنهایت هم موفق به پیروزی شدیم. ما می خواهیم تا بالای جدول بمانیم و نمی خواهیم میدان را خالی کنیم. سخت است ولی تیم خوبی در این مسیر داریم.»
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی در جریان این بازی از کنار زمین اخراج شد و در کنفرانس خبری بعد از بازی نیز شرکت نکرد و استیو هلند، دستیار او به جایش در کنفرانس خبری حضور یافت و ناامیدی سرمربی پرتغالی را بازتاب داد.
هلند در صحبت هایی گفت:« ژوزه از وقت کشی های بازی به شدت ناراحت شده بود. از دقیقه اول، بازیکنان تیم حریف زمان زیادی را برای به جریان انداختن هر توپ مرده تلف می کردند. ما محترمانه این موضوع را به داور چهارم و داور بازی گفتیم. آنهامی خواستند روند بازی را متوقف کنند وبه چنین حرکاتی نیاز داشتند. در دقیقه 56 بازی و قبل از آنکه دروازه بان حریف کارت بگیرد، ژوزه بار دیگر خشمش را نشان داد. این گونه وقت کشی های علنی ناامید کننده است. هواداران پول داده اند تابه تماشای یک بازی فوتبال بیایند ولی با وقفه های ایجاد شده، شروع های مجدد خیلی طول می کشید. برای ژوزه ناامید کننده بود که به خاطر این اعتراضات اخراج شود.این درحالی بود که ما برای هرپرتاب تنها 2ثانیه وقت می خواستیم.»
ترکیب تیم
Petr Čech; Ivanovic, Gary J Cahill, JT (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; André Schürrle, Oscar, Eden Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, David Luiz, Bertrand, Mikel, Willian, Juan Mata, Eto'o...
به امید پیروزی
چلسی امشب ترکوند
تبریک
منم تبریک میگم ... تورس 2 گل زد ... امیدوارم این روندو ادامه بده ... 2 تا زد حمله کلاس جهانی زدیم ... با وجود بازیکنای سرعتی و تکنیکی مثل هازارد و اسکار و شم گلزنی تورس این فصل میتونیم موفق باشیم ... تفاضل گلمون هم خوب شد و اومدیم صدر جدول :n16:
تبریک میگم عالی کار کردیم و مستحق برد بودیم هایلایت بازی را دیدم تورس واقعا عالی بود ، آزارد و اسکار هم همچنین در دفاع هم عالی بودیم و چک هم روز خوبش بود
مورينيو: در بازي دفاعي بسيار خوب ظاهر شديم
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس شب گذشته و در پي پيروزي تيمش مقابل شالکه صفر چهار آلمان در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا،عامل موفقيت چلسي را دفاع عالي اين تيم خواند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي اين بازي را سه بر صفر به سود خود خاتمه داد و به صدر جدول گروه پنجم آمد.
مورينيو در پايان اين بازي گفت: فرناندو تورس بسيار خوب بازي کرد اما همه چيز با دفاع خوب چلسي شروع شد. دروازهبان و مدافعان چلسي موقعيت تيم را تثبيت کردند و همين امر موجب شد توپهاي خوبي در اختيار بازيکنان قرار گيرد و آنها از فضاهاي به وجود آمده استفاده کنند.
فرناندو تورس دو گل از سه گل تيمش را وارد دروازه شالکه صفر چهار کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، مورينيو خاطر نشان کرد: در نيمه اول مشکلات بسياري داشتيم و شالکه صفر چهار در پانزده دقيقه پاياني نيمه اول بر توپ و ميدان سوار بود، اما کمکم اختيار بازي را در دست گرفتيم.
وي افزود: به نظرم لياقت پيروزي را داشتيم.
مربي چلسي گفت: بعد از بازي اول در اين گروه (شکست مقابل بازل سوئيس) در رده آخر بوديم و حالا به صدر جدول آمدهايم. با تجربهاي که دارم، مي گويم که پس از بازي اول خود را در جهنم احساس نميکردم و حالا هم احساس نميکنم در بهشت هستم. ما همچنان به حفظ موقعيت خود در صدر جدول فکر ميکنيم و به هر حال تمام تلاش خود را براي حفظ اين موقعيت به کار خواهيم بست.
ورزش 3
مورینیو: می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم
چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، پس از پیروزی 3-0 تیمش مقابل شالکه، فرناندو تورس، مهاجم تیمش را مورد تحسین قرار داد.
این مهاجم اسپانیایی در صدمین دیداری که در ترکیب اصلی آبی های لندن قرار گرفت، دو بار دروازه حریف آلمانی را باز کرد تا تیمش در صدر جدول گروه قرار بگیرد.
در این دیدار مورینیو تورس را در ترکیب اصلی قرار داد و اتوئو را نیمکت نشین کرد و ملی پوش اسپانیایی هم با زدن دو گل، از این فرصت به خوبی استفاده کرد.
مورینیو به اسکای اسپورت گفت:" اتوئو در دیدار قبلی خوب کار کرد و امشب هم فرناندو همین طور بود. ترجیح می دهم بگویم مهاجمانی داریم که برای تیم کار می کنند و می توانند گل های زیادی به ثمر برسانند. فرناندو، ساموئل و دمبا با از کیفیت لازم برای بازی کردن در کنار هم برخوردارند.
تورس بسیار سخت کوش است. او بازیکنی نیست که پشت مبلغی که برایش هزینه شده، پنهان شود. او از زمانی که به اینجا آمد، دوران خوبی نداشت اما او همیشه حرفه ای گری اش را حفظ کرد و از زمانی که من اینجا هستم، همیشه رویکردی مثبت داشت.
گاهی اوقات خیلی خوب بازی نمی کند اما همیشه به سختی تلاش می کند."
چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد.
" بعد از بازی اول به بازیکنان گفتم گندی که زدید را باید پاک کنید. ما به بهترین شکل این کار را انجام دادیم. دو دیدار خارج از خانه، شش امتیاز و صدر گروه. ما اکنون دو دیدار خانگی پیاپی خواهیم داشت. ما از شانس خوبی برای صعود برخورداریم و می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم."