گزارشگر جالبیه هی میگفت سوپپپپر مارررریییو بنده خدا فکر کنم همین طوری بخواد پیش بره تا چند سال دیگه سرطان حنجره میگیرهنقل قول:
ولی گذشته از شوخی فکر نکنم تو بازی با همین آب وتاب گزارش کنه آرومتره تو بازی .
Printable View
گزارشگر جالبیه هی میگفت سوپپپپر مارررریییو بنده خدا فکر کنم همین طوری بخواد پیش بره تا چند سال دیگه سرطان حنجره میگیرهنقل قول:
ولی گذشته از شوخی فکر نکنم تو بازی با همین آب وتاب گزارش کنه آرومتره تو بازی .
نه فک کن پرسپولیس رو بزارن بعد محمد نوری رو بخوان موهاش رو طراحی کنن هنگ میکنن بدبختا فک کن یه همچین چیزی باید بسازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما باز پرچم ایران بالاس حداقل از لیگای عربی که بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی میری کاپو بگیری میزنه تو ذوق آدم چون شبیه کاپ CLنقل قول:
شاید برای شما و بعضیا شکل کاپ مهم باشه ولی در کل بازی انقدر مشکلای مهمتر و بزرگتر داره که دیگه کسی فکرش به قیافه کاپ نمیره چون کاپ یه لحظه میاد میره اونم چی کاپ جام جهانی ممکنه اصلا تو کل سال چند بار بیشتر کاپ رو نبینی اما بازی یه مشکلاتی داره که هر لحظه تو چشه مثل گیم پلینقل قول:
که بهبود اونا تو الویته .
البته شکل غیر واقعی کاپ بخاطر لاینسس نبودنه که سازنده باید برای لاینسس اون پول پرداخت کنه .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
گرفتم منظورونقل قول:
مشکل گیم پلی چیه؟
چه مشکلی داره؟
تو 2014 درستش نکردن؟
( من کلا فقط بازی میکنم به صورت تخصصی به pes نگاه نمیکنم بخاطر همینه کلا بعضی مشکلاتو نمیدونم چیه؟
گیم پلی مشکل خاصی نداره فقط مثال زدم در ضمن پی اس قبلیا رو بازی کرده باشی متوجه میشی که وضع ظاهری کاپ ها خیلی خراب بوده الان خیلیاشو درست کردن ان شا الله که کاپ جام جهانیم درست کنن که دیگه تکمیل بشه .نقل قول:
داداش گیم پلی یعنی سبک بازی تو سریهای قبل یه ذره مشکل داشت مثلا رونالدو و مسی رو بر میداشتی کل تیم حریف رو دریبل میکردی گل میزدی این یعنی گیم پلی یعنی هر چی با هر کسی سانتر میکردی مثل دیوید بکهام سانتر میکرد
اطلاعات جدید ...:n01:
مطلبش سادست و نیازی به ترجمه ندیدم و براحتی قابل فهمه :n16:
محتوای مخفی:
عالی شد بالاخره شوت با کات بیرون پا اضافه شد به بازینقل قول:
BTW, this year, at last, we'll have shots with the outside (of the foot).
از بازی 2 تا گیم پلی دیدم - سه تا اشتباه هوش مصنوعی دیده شده که یکی مربوط به دروازبان هست - اگه تو هر بازی قرار تکرار بشه واقعا آزار دهندست
از همین میترسم فقط .......
The game does not look anything like PES2013
دیگه اینطوری هم نباید باشه pes2013 عشقه منه :دی خدایی من اصلا اهل بازی نیستم ولی اینو روزی 3-4 ساعت حتما باید بازی کنم
دیگه کونامی نباید به کل سیستم تغییر بده:n24:
از نظر من بهتره یه خونه تکونی حسابی بکنه:n02:موتور رو هم که عوض کرده فقط امیدوارم باگ و سوتی نداشته باشه.نقل قول:
Pes2013 هم که فقط یه مقدار Pes 2012 رو آپگرید کرده بودن و رو Football Life کارکردن همین.
داشتم یه موضوعی رو درباره Pes2013 تو گوگل سرچ میکردم که رسیدم به تاپیک Pes2013 تو انجمن خودمون شروع کردم از اولین صفحه پستا رو خوندن :دی الان رسیدم به صفحه 41 بحث های جالب مطرح شده بود
خلاصه یه پستش خیلی خاطره انگیز بود
تاریخ بازی Pes
نسل اول بازی
اولین سری این بازی در سال 1996 و با اسم World Soccer Winning Eleven وارد جهان بازی ها شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال بعد از آن Winning Eleven 97 وارد بازار شد
سال 1998 و Winning Eleven 3
این بازی حسابی بر سر زبان ها افتاد و سالهای سال بازی شماره یک تمامی کلوبها باقی ماند و خاطره انگیزترین سری از این بازی شد. این بازی رو در کشور مابیشتر با اسم فوتبال 99 میشناختند
( یعنی چه خاطراتی داشتم با این بازی ps1 گرفتم از صبح تا شب بازی میکردم رونالدو و روبرتو کارلوس برمیداشتم از اول زمین تا اخرش دریبل میکردم میزدم تو گل یادش بخیر :n02:
هنوزم که هنوزه دسته های ps1 سالم سالمن و با همون دسته های ps1 الان pes2013 بازی میکنم تبدیل usb گرفتم و هنوزم دسته ها عالی و بدون مشکل کار میکنن )
Click here to view the original image of 640x480px.
سال 1999 این سری از بازی ها تحول بسیار زیادی کرد و Winning Eleven 4 در اون زمان طبیعی ترین و نرم ترین حرکات رو داشت بخش ادیت بازیکنان برای اولین بار در این سال معرفی شد
سال 2000 این بازی با یک سری پیشرفتهایی مثل لیگهای باشگاهی و با اسم جدید Winning Eleven 2000 ساخته شد
نسل دوم از بازی
در سال 2001 با ورود پلی استیشن 2 این بازی وارد نسل بعد شد. اما همچنان برای پلی 1 هم بازی مخصوص به خودش میومد. در این سال بازی به دو اسم تغییر پیدا کرد برای کشورهای اروپایی با اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای کشورهای آمریکایی و کشور ژاپن با اسم World Soccer: Winning Eleven 5 ساخته شد.
Click here to view the original image of 640x381px.
سال 2002 بازی با اسم های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و World Soccer Winning Eleven 6 موجود بود
در این سال سرعت بازی افزایش بیشتری یافت و گرافیک بازی پیشرفت زیادی داشت
Click here to view the original image of 640x448px.
سال 2003 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا Winning Eleven 7
کاور این بازی عکس مشهورترین داور تاریخ کولینا بود. در این ورژن مواردی مثل آوانتاژ به بازی اضافه شد و فیزیک بهتری از بازی رو دارا بود. در این سال لیگی شبیه لیگ قهرمانان در بازی وجود داشت. این بازی در این سال برای اولین بار برای کامپیوترهای شخصی هم رلیز شد و رقیب آن زمان فیفا 2004 گردید.
سال 2004 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا Winning Eleven 8
در این سال سختی 6 ستاره به فروشگاه بازی اضافه شد و تیمهای زیادی به بازی اضافه شدند. در این سال در بازیها ی لیگ شاهد افزایش قدرت بازیکنان در طول فصل بودیم.
Click here to view the original image of 640x465px.
سال 2005 و Pro Evolution Soccer 5 یا Winning Eleven 9. در این سال پی اس بسیار پیشرفت زیادی کرد و بازی شماره یک فوتبال جهان شد. مجله پلی 2 انگلستان به این بازی نمره کامل 10 از 10 رو داد!!
Click here to view the original image of 512x381px.
سال 2006 اوج تکامل این بازی بود و Pro Evolution Soccer 6 بهترین سری از این نسل بازی بود و شاید هم هنوز بهترین سری کل تاریخ این بازی باشه. هنوز هم خیلی ها حسرت پی اسی به کاملی این بازی رو دارن. واقعا این ورژن از بازی سلطان بلامناضع فوتبال جهان بود.
در این سال هوش مصنوعی بسیار عالی کار شده بود و بازی حجومی تر از قبل شد.
Click here to view the original image of 700x525px.
نسل سوم
سال 2007 بار دیگه نامگذاری بازی دستخوش تغییراتی شد و با نام Pro Evolution Soccer 2008 شاهد بازی بودیم.
این شماره از بازی برای اولین بار از گرافیک next gen استفاده میکرد و بر روی سه کنسول اصلی ایکس باکس - پلی 3 و کامپیوتر وارد بازار شد.
فقط گرافیک بازی بسیار عالی طراحی شده بود اما در تمامی بخشها شاهد افت بسیار شدید گیم پلی بازی بودیم.
اما برای اولین بار شاهد بخشی در یک بازی بودیم که هیچوقت شاهد چنین چیزی در هیچ یک از بازی ها نبودیم و نیستیم و آن هم بخش وارد کردن عکس به داخل بازی برای ساختن چهره خود بازیکن
سال 2008 و Pro Evolution Soccer 2009
سرعت بازی کمی افت کرد. برای اولین بار از تصویر گذاری اچ دی در بازی استفاده شد. بخش افسانه شوید به بازی اضافه شد. این بازی بسیار طرفدار داشت چون بازی رقیب هنوز ورژن نسل جدید بازی رو برای کامپیوتر نداده بود. همچنین برای اولین بار لیگ قهرمانان اروپا به این بازی اضافه شد که طرفداران بسیار بسیار زیادی پیدا کرد.
Click here to view the original image of 1018x573px.
سال 2009 و Pro Evolution Soccer 2010
در این سال برای اولین بار در پی اس از موشن کپچر واقعی بازیکنان فوتبال استفاده شد. لیونل مسی و فرناندو تورس به صورت ویژه حرکاتشون موشن کپچر شد. در این سال پیشرفتهای نسبتا خوبی صورت رفت. پیشرفتهایی در زمینه سایه ها ایجاد شد ، پاسهای 360 درجه و موشن بلور نیز به بازی اضافه شد. همچنین میتوانستید در جام یوفا نیز بازی کنید.
Click here to view the original image of 620x372px.
سال 2010 و Pro Evolution Soccer 2011
برای اولین بار جام لیبرتادورس و سوپر کاپ به این بازی اضافه گردید
Click here to view the original image of 1018x573px.
سال 2011 و Pro Evolution Soccer 2012
در این سال برخی ویژگی های جانبی اضافه شد. مانند فیلمبرداران و عکاسان و برخورد فیزیکی بهتر بازیکنان. اما بازی مملو از هوش پایین داوری و دروازبانها بود. همچنین حرکات بازیکنان از منطق خوبی برخوردار نبود.
Click here to view the original image of 510x287px.
سال 2012 و Pro Evolution Soccer 2013
Click here to view the original image of 530x340px.
حالا بحث پس 2013 شد و دو سه ماه مونده به ریلیز پس 2014 و ما کماکان با 2013 سر میکنیم یه موضوعی بدجور کلافم کرده و سوال شده برام که میخوام شما ها هم تو تاپیک پس 2013 لطف کنید و جواب بدید :
پیشاپیش تشکرات خود را اعلام مینمایم :n02:
منظور از slow response time همون مشکل هوش مصنوعیه دیگه؟
خیر.یعنی زمان پاسخگویی سریع نیست.با فشردن کلید مورد نظر شاهد عکس العمل سریع بازیکن نیستیم.نقل قول:
دوست گرامی من این پلی تست جدیدتر یعنی کد 75 درصدی رو که گیمر ها بازیش کردن رو نظراتشون رو خوندم و همشون دارن میگن گیم پلی بازی به مراتب از کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بسیار بهتر شده مثلا همشون از انیمیشن دروازه بان ها تعریف کرده بودن و همچنین هوش مصنوعی ولی این موضوع رو هم گفتن هوش دروازه بان ها مشکلاتی هم داره که البته کد جدید نسبت به کد قدیمی بهتر شده ولی هنوز کامل نشده گیمر های منتخب این نکته رو هم گفتن تیم pes به صورت ویژه ای دارن روی دروازه بان ها کار میکنن و همچنین تیم سازنده بازی قول که تمامی مشکلات برطرف خواهد شد . زمان پاسخگویی هم به مراتب از کد 60 درصدی بهتر شده ضربات شوت تکنیکی هم عالی هستش و لی باز جای کار برای بهتر شدن داره ، بازی 10 درصد از pes 2013 آهسته تر شده و تیم سازنده بازی گفته به دلیل موشن کپچر بازیکنان و نحوه حرکات بدنشون با بازی واقعی بسیار شباهت داره . منظور اینه که سرعت بازی از هر لحاظ به فوتبال واقعی شباهت پیدا کرده .نقل قول:
یک نکته ای رو درباره دروازه بان ها بگم . در فوتبال واقعی ما شاهد اشتباهات دروازه بان ها هستیم ودر بازی هم باید دروازه بان ها اشتباهاتی هم بکنن حتی دروازه بان های بزرگ که بازی رو طبیعی جلوه بده ولی اگه یک اشتباه رو ما در طول هر بازی شاهد باشیم اون وقت هستش که دیگه بهش باگز میگیم و این یعنی مشکل هوش مصنوعی ولی اگه مثلا هر چند بازی یک بار اون هم مقابل بازی بارسا از ویکتور والدز اشتباهاتی دیدیم نباید اون اشتباه رو به حساب مشکل هوش مصنوعی بزاریم . ولی بازم میگم اگه یک نقطه گل یا یک ضعف همگانی برای همه دروازه بان ها باشه اون هم در هر بازی اون وقت هستش که دیگه بهش باگز میگن .
سلام امین جان.
منم تقریبا هر روز دارم اخبار بازی رو از فرومهای خارجی پیگیری میکنم .بازخوردها مثبت بوده.همین که میگن هیچ شباهتی به نسخه های قبل نداره خیلی با ارزشه.ولی ما هم تو این سالها کلی تجربه کسب کردیم..... از 2008 تا الان توی فرومهای مختلف اخبار بازی رو دنبال کردیم.خود شما سابقتون که خیلی بیشتر از منه... .. نمیخوام موج منفی بدم ولی یه چیزهایی هست که میدونم خودتم خیلی خوب میدونی و متوجهش هستی ...... ; )
بهرحال فکر کنم یه ماه دیگه دمو منتشر میشه و جواب خیلی از سوالاتمون مشخص میشه.امیدوارم امیدوارم که همه چیز رو به راه باشه.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 4 Beta
درود به شمانقل قول:
عمق حرفت میدونم چیه و درست هم میگی تا بازی نیاد و ما یه چند دستی بازی نکنیم اصلا و ابدا هیچ نظر قطعی نمیشه داد ولی فرق pes 2014 امسال با سال های قبلش این هستش که من وقتی سال های قبل اولین تریلر و گیم پلی و خبر و حتی همون انیمیشن های مسخره بازی رو میدیدم سریع و بدون درنگ دیگه اصلا به خودم فشار نمیاوردم که وقتی بازی اومد برم بخرمش و بازیش کنم ولی امسال با توجه به چیزایی که همگی ما دیدیم pes 2014 خیلی خیلی امیدوار کننده نشون داده ولی باز هم بر میگردم به حرف اصلی شما و این که تا بازی نیاد هیچ نظر قطعی نمیشه داد .
پاینده باشی .
PES 14 will feature a new system called ‘Heart’, which is geared towards driving the emotion and increasing the immersion of being right there on the pitch. Konami’s Kei Masuda has explained the mechanic in a new video diary.
The mechanic drives a team’s emotion and motivation during matches, to help underline the feeling of being intimidated during an away match, and getting a confidence boost at your home stadium.
We’ve got a huge list of new PES 14 features right here. Check it out and let us know what you think below.
The game’s out September 20 for PC, PS3, PSP and Xbox 360.
Thanks GamesHQMedia
سیستم جدید احساسات با نام "قلب" در Pes 2014
سیستم جدیدی با نام "قلب" به pes 2014اضافه شده است که هرگونه احساسات اعماز شادی، غم، ترس، دلهره و ... را دربازی هدایت خواهدکرد.
این ماشین،احساسات و انگیزه ی تیم را در حین مسابقات هدایت میکنید؛ هنگامی که درخانه حریف بازی میکنید، بازیکنان اضطراب و استرس بیشتری خواهد داشت وهنگام بازی در خانه، دارای اعتماد به نفس و اطمینان بیشتری خواهندبود.
آقای Kei Masuda از کونامی، در ویدئویی جدید از این سیستم پرده برداشت.
بازی 20 سپتامبر برای پلتفرمهای PC,PS3, PSP و Xbox 360 عرضه خواهدشد و به گفته ی کونامی، خبری از نسخه کنسولهای نسل بعد نخواهدبود.
اینم ویدیو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 29 مگابایت
زمان : 2 دقیقه
فکر کنم امسال فقط تیم بایرن مونیخ توشه و تیم دیگهای در بازی وجود نداره! باید بایرن - بایرن بازی کرد!نقل قول:
معمولا پی اس روی تیم هایی که قهرمان اروپا میشن زیاد مانور میده و برای کاور و تبلیغات بازی از اونا استفاده میکنه مثل دونسخه قبلی که هر دوش بارسلونا بود امسالم بایرنه .نقل قول:
حسابی منتظر اومدن دموی این بازی ام
امسال برای اولین بار فیفا همش بازی میکردم چون واقعا نا امید شدم از پی اس
اما با دیدن گیم پلی و تصاویر خیلی خوشحال شدم و مطمئنم که باز مثل گذشته فقط پی اس بازی میکنم
PES از شما میپرسد ...کدام ورزشگاه مورد علاقه شماست ؟!
اینجا نظر دهید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
تصاویری از تست بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز عکسای اول دوم تکراریه و عکس رونالدو هم فیکه چون عکس واقعی رونالدوست فقط سرش الکیه به انگشتای دستش و چین و چوروک لباسش دقت کن.نقل قول:
عزیزای من وقتی اولین باره به یه تاپیک وارد میشید لطفا قبل از اینکه مطلبی یا عکسی بزارید یه نگاهی هم به صفحات قبل تاپیک بندازید.
خبری از bal بازی نیست ؟
سلام.
بوندس لیگا رو لایسنس کردن یا نه ؟
تحليل سايت CVG از بازي بعد از تست بازي كه در مرحله ساخت 80% .
دوستاني كه مسلط هستند زحمت ترجمه رو بكشن . ممنون :n01:
محتوای مخفی: متن
پيلتر هستش :n02: بايد عبور كنيد .
اقایون نسخه دمو کی منتشر میشه ؟
پیش فروش pes2014
Get ready for the Kick-off! Pre-order [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now!
کسی این اخری رو ترجمه نکرد؟
خیلی سوت و کور شده تایپک:n03:
دمو 2 مرداد میاد؟؟؟
غمت نباشه یه چند روز دیگه هم صبر کن دموی بازی بیاد داداشت یه تنه تاپیکو منفجر میکنه:n10:نقل قول:
من که انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی اون اطلاعات بالا زیاد مطلب جدیدی نداره تکراریه فقط پیاز داغشو زیاد کردن همین:n02:
فکر کنم دموش باید یه هفته دیگه بیاد .
نسخه اصلی کی میاد دقیقا
یه کوچولو در مورد مستر لیگ و توان عوض کردن تیم و مربی تیم ملی نوشته بودنقل قول:
بقیش رو زیاد نخوندم
بازی اصلی اول مهر منتشر میشه ولی دمو همون اوایل مرداد میاد .نقل قول:
بازهم شبیه 2013 هست؟
اگر اونطوری باشه باز هم فیفا برنده است
بخش مربی گری PES که افتضاحه!
مثل اینکه شما اصلا یه نگاه هم به عکس ها و گیم پلی بازی ننداختیننقل قول:
یه نگاه به صفحه های قبل یندازید:n06:
داره بخش مربیگری پیشرفت میکنه با امکان عوض کردن تیم و گرفتن تیم ملی :n02:نقل قول: