خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)نقل قول:
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.
Printable View
خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)نقل قول:
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.
دوستان نویز خط روی قطعی زیاد اینترنت، پینگ و کلا روی بازی آنلاین تاثیر مخرب داره ؟ این ماله الان من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت adsl بعد از راهنمایی دوستان و پیگیری از مخابرات به این صورت دراومد.
مشکلات نویز رو خط بر طرف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیلتر رو درست نصب کردی؟نقل قول:
تلفن ها اسپلیتر دارن؟
خط با کیفیتی ندارینقل قول:
از سیم کشی خونه مطمئن شو
این خط می تونه مشکل درست کنه می تونه بدون مشکل کار کنه
ولی برای سرعت بالا مشکل داری
وضعیت بهتر شدهنقل قول:
دیگه مشکل نداری؟
داداش میشه به طور خلاصه بگی دقیقا چی کارا کردی که مشکلت حل شدش،ثواب داره داداشنقل قول:
برا تست باید برم طبقه همکف امتحان کنم ؟! چطوری ؟! آخه من توی آپارتمان طرقه بالام ! ( از فاصلم تا مرکز مخابراتی نیست چون تغریبا 2 تا 3 کیلومتر شایدم کمتر باشه.نقل قول:
ببین اول از همه توی خود خونهنقل قول:
یعنی اسپلیتر ها یا پریز ها و خود سیم تلفن ها
بعد دیدی بهتر نشد باید بری جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه یک تست بگیری
اگر باز هم تغییر نکرد یعنی مشکل از مرکز تا خونه شماست
اسپلیتر 2تا گذاشتم ... اسپلیتر ها رو کندم ... کلا تلفن کندم رو مودم یه بار اسپیلتر گذاشتم (با هر دو امتحان کردم که مبادا یکی خراب نباشه) یه بار هم نذاشت ... اسپلیتر کندم تلفن رو وصل کردم اسپلیتر گذاشتم کار نکرد باز اسپلیتر نگذاشتم بازم کار نکرد هر دو رو بدون اسپلیتر گذاشتم باز هم کارنکرد سیم ها رو عوض کردم باز هم کار نکرد ... همه ی این کار ها رو انجام دادم (بعضی روش ها برای بار اول جواب میدادن ... مثلا روش اول و دوم (هردو با اسپلیتر و هر دو بدون اسپلیتر) 3-4 روز بدون قطعی کار کردن. همه ی این روش ها رو انجام دادم ولی باز هم قطعی دارم. بعضی وقت ها هم که یکسره قطع میشه و کاری نمی شه کرد اصلا.نقل قول:
خونمون 3تا پریز داره از 2تا شون استفاده می کنیم مودمم به پریز اصلی وصله. (برنامه ی بالا رو سر 3تا پریز امتحان کردم بهتر نشدن هیچ بدتر شدن)
سلام دوستان عزیز مقدار مناسب crc چند باشه خوبه؟ و چطوری میشه کاملا صفر بشه؟
الان برای up صفر هست ولی برای downstream عدد 10 هست نمیدونم مناسبه یا خیر؟ بقیه چیزها خدا رو شکر نرمال هستند
چه قدر اسپلیتر شد :دینقل قول:
حالتی بود که تمام تلفن ها نباشه و مودم بدون اسپلیتر وصل باشه؟
در هر صورت ظاهرا شما باید تست هاتون رو بزارید رو بیرون خونه توی حیاط!
crc چیه؟نقل قول:
بله اتفاقا فعلا رو همین حالت دارم کار می کنم خوب دووم میاره اما بعد 3-4 روز دوباره خراب میشه و من باید اسپلیتر وصل کنم 1-2 روز بعد باز خراب میشه بعد من دوباره بدون اسپلیتر وصل می کنم و الا آخر ...! باورش خنده داره ولی همینطوریه!نقل قول:
بیرون از خونه توی حیاط یعنی چی؟ من میدونم که سیم کشی خونه مشکل داره چون همه ی راه ها رو رفتم این آخریه!
سلام من یه مشکل خیییییییییلی عجیب دارم اونم اینه کههمین که کابل شبکمو به مودم وصل میکنم لینک adsl از بین میره یعنی مودم رو روشن می کنم بعد خط تلفن رو وصل میکنم و لینک adsl ثابت میشه بعد کابل شبکه رو که وصل میکنم لینک adsl از بین میرهیکیییییییییی کمک کنه !!!!!!!!!!!!!الانم به زور تونستم وصل بشم فکر میکنم نویز از طریق سیستمم ایجاد میشه و مشکل باید از پاور یا کارت شبکه باشه
دوستان میشه برسی کنید خط من رو ؟
CRC همون مقداری که توی صفحه مودم نوشته که فکر کنم مربوط به نویز باشه و دوتا عدد مختلف برای upstream و downstream دارهنقل قول:
سیم کشی خونه مشکل داره؟نقل قول:
پس برطرف کنید
این دیگه چه مشکلی هست!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تنها حدسی که میشه زد این هست که وقتی کابل رو می زنی اینترنت وصل میشه و نویز وارد خط میشه و اینترنت مشکل پیدا نم
خط رو 4 مگ بسته شدهنقل قول:
مشکل که نداری
ميشه اينو چك كنيد 512 پارس انلاين دارم گاهي وقتا سرعت بين 20 تا 30 هست نهايتن گاهي اوغات تا 100 بره دارم ديوانه ميشم
آقا من میخوام ببینم خطم نویز داره یا نه؟
هیچی بلدم نیستم باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون:n16:
سلام.
این نت چرا وقتی گوشی رو بر میداری قطع میشه؟!!
نقل قول:
نتت قطع وصل بشه یعنی نویز داری. نظر من که اینه :دی
ج پست بعدی:
مال منم داره. D:
منم این مشکل رو دارم نویزگیرم گذاشتم ولی درست نشد.نقل قول:
یعنی باید برم مودم رو به اولین پریز تلفنی که از بیرون اومده داخل حونه وصل کنم ؟!نقل قول:
دوست عزیز خط شما نویز داره ظاهرانقل قول:
ولی خط رو 2 مگ بسته شده نباید اینقدر پایین بیاد
زمانی که سرعتت پایین می یاد دان استریم کم نمیشه؟
وارد مودم شو 192.168.1.1نقل قول:
اطلاعات مودم رو بزار
مثل بقیه کاربرا که اطلاعات می زارن
نت بستگی دارهنقل قول:
اگر لینک بره تقریبا میشه گفت نویزه ولی اگر اینترنت قطع بشه و چراغ اینترنت خاموش شه میشه گفت از isp هست
ولی در بعضی موارد به نویز هم ربط داره که احتمالش کمه
شاید سیم کشی مشکل داشته باشهنقل قول:
اگر از خونه نباشه پس از مخابراته
نهنقل قول:
شاید همین پریز تلفن هم عامل نویز باشه
به نظر من اگر از نزدیکترین ورودی خونه تست بگیری بهتره
من چی کار باید کنم اگه مشکل از سیم کشی یا مخابرات باشه؟ (از مخابرات فکر نکنم باشه چون هم isp هام مشکل من رو ندارن)نقل قول:
با تست ورودی خط تلفن باید متوجه بشید که از سیم کشی خونه هست یا نهنقل قول:
اگر نبود باید پیگیری کنید مشکل رو
یعنی مشکل از سیم کشی خونه تا مخابراته
تست وروردی خط تلفن یعنی چی؟نقل قول:
اولین جایی که خط مخابرات می یاد تو خونهنقل قول:
حالا شاید تو آپارتمان ها به صورت ترمینال باشه یا تو خونه های معمولی به صورت دیگر
هدف از این کار فقط تست سیم کشی خونه هست
همین
برم یعنی دم در دیگه؟ بعدش چی کار کنم ... مودمو ببرم اونجا؟ فرض بردم اونجا مودم من که همیشه قطع و وصل نمیشه !!نقل قول:
یعنی اینکه یه لبتاپ بگیر با مودم ببر اونجایی که سیم تلفن از مخابرات میاد وارد خونه میشه مودم رو به لبتاپ و سیم تلفن رو به مودم وصل کننقل قول:
از اونجا ببن سرعت و نویز و کیفیت خط چطور؟
نه معمولیهنقل قول:
تنها راهی که بشه فهمید سیم کشی مشکل داره اینه که تو اون تست سرعت دانلودم بیشتر بشه.نقل قول:
حالا چطوری مودم وصل کنم به سیم تلفن پریز که نداره. بعد پریز برقم ندارم چی کار کنم!!
مشکل شما چه قدر پیچیده شد :دینقل قول:
من نمی دونم خونه ی شما چیه ؟ آپارتمان یا ویلایی
ببین می تونی کابل بکشی یا مودم وایرلس باشه مودم رو بزاری خودت بیای خونه یا مثلا سیم اضافه کنی
خونمون ویلاییه!نقل قول:
مودمم وایرلسه 2-3 روش پیش رو دارم شرایطش بود انجام میدم
ولی اونجا که پریز تلفن نداره چطوری وصل کنم؟
برو چک کن ببین سیم چه جوری رفته تو پریز هانقل قول:
ببین بریدگی چیزی نداره!
من فیش تلفنم 8 سیم داره که 2 تاش به پیریز وصله رنگ سفید و سیاه میخواستم بدونم این سیم ها چه فرقی با هم میکنند
سلام ! آقا مشکلم حل شد ! گفتم بگم کسی به این درد دچار نشه یا بتونه حلش کنهمن بخاطر بارون شدیدی که چند ماهه پیش میومد مجبور شدم پریز تلفن دم در حیاطو داخل کنتور برق بزارم کهخیس نشه و خطم مشکل دارنشهیعنی علت این مشکل عجیب کنتور برق بود و کابل تلفنمو از کنتور برق دور کردم همه چیز به حالت اول برگشت !نقل قول:
چرا 1-2 جا بریدگی داره. سیم سالم وصل کردم بدتر شد :|نقل قول:
ببین پس احتمال این میره که از سیم کشی خونه باشهنقل قول:
البته اگر سیم کشی خونه مشکل داشته باشه که خوبه
بریدگی ها درست وصل شدن؟
اگه سیم کشی خونه مشکل داشته باشه چیکار باید کرد من برم همون رو انجام بدم. یه سیم کش برق بیارم سیم کشی خونه رو درست کنه؟! با تست کردن از دم در که نمیشه فهمید خرابه سیم کشی چون نت خیلی کم قطع میشه ... بعضی روزا یکسره قطع میشه!نقل قول:
داداش اين عكسي بود كه ديروز گذاشتم سرعت پايين بود گقتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز سرعت تا صد پنجاه هم ميرسه فقط يكم مقدار srn كم شده ولي خيلي تاثير داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونمون دوتا فيش تلفن داريم يه دونه تو حال كه تلفن بهش وصله يه دونه تو اتاقم كه براي اي دي اس ال استفاده ميكنم،يه فيش برق دقيقا از بغلش رد شده كه يه سرايه بهش وصله براي تلويزيونو اينجور چيزا بنظرت اون تو نويز تاثير داره؟
اگر بخوای کسی رو بیاری باید مطمئن بشی که مشکل از همینه یا نهنقل قول:
ببین از نزدیکتریم جا برو یک مودم رو بزن ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
ببین سیم از پیش کنتور برقی یا هرچی که باعث نویز بشه نباشه
اگر شهرتون منطقه ی گرمی هست به نظر من تو آفتاب نباشه
جایی که سیم بریدگی داره ببین اتصالی چیزی نداشته باشه یا زنگ زده نباشه
در کل تا مشکلت حل نشده دست بر ندار
منم تا جایی که بتونم راهنماییت می کنم و کمکت می کنم
در رابطه با سیم برق راستش من دلیل علمی رو نمی دونمنقل قول:
ممکنه باعث ایجاد نویز بشه حالا نمی دونم چه سیم برق هایی باعث نویز میشن ولی در هر صورت بهتره از پیش سیم برق رد نشه
فرقي نكرد سيم برقم كندم فاده نداشت:n28:نقل قول: