دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
Printable View
دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
دوست عزيز اين گوشي هيچ مشكلي نداره و نخري هم ضرر كردينقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
دستت درد نکنه !
کسی اینجا تجربه ای از آپدیت سافت ویر نداره ؟
برای من خیلی مهم نیست ولی باز من مطمئنم که میشه اونکاری که گفتم کرد !!! ( صداشو بلندتر کرد ) :دی
یک سوال دیگه هم الان به مغزم رسید . میخواستم ببینم که برنامه ای برای قفل کردن پوشه ها هست ؟ پوشه هایی که محتویاتشون سری هست . در مورد اس ام اس چی ؟
سه تا دیگه ! ( شرمنده واقعا ) جایی هست که کلید هایی که به کار سرعت میبخشه رو نوشته باشه ! مثلا همین که وقتی روی - میزنی اطلاعات تلفن برات میاد ؟ 2- برنامه ای هست که روی گوشی بزاریم و مثلا بعد از 1 ساعت اهنگ پخش کردنش خود به خود قطع بشه ( یعنی مثلا شما ساعت 1 آهنگ گذاشتی میخوای بخوابی تنظیمش کنی بعد از خوابیدنت اینم قطع بشه ( مثلا 30 دقیقه بعد از پخش ) میشه ؟ ) 3- وقتی یک نفر با بلوتوث چندتا فایل میفرسته باید برای همش اوکی بدی ! میشه کاری کرد که دیگه این کار لازم نداشته باشه و یک بار کافی باشه ؟
منم مطمئنم كه صداش از اين بلند تر ميشه چون از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده نميشه
1-برنامه واسه قفل كردن پوشه هنوز ساخته نشده ولي براي يه فايل مشخص برنامه هست
2- اين سوالتو درست متوجه نشدم ولي جهت ها رو كه ميزنب هر كدوم ميتونه به سرعت اون چيزي كه دوست داري سريعتر باز بشه بياد.مثلا الان جهت پايين و بزني بايد دفتر چه تلفن بياد
3-چنين برنامه اي وجود نداره
4-اينم موجود نيست
نقل قول:
نوشته شده توسط aarash
اين گوشي سه تا فريمور داره ماله شما اولين فريمور هست كه قاعدتا" تو دومي مشكلات كمتر شده و تو سومي خيلي از باگ ها بر طرف شده
دوسته عزيز مثل اينكه درست مطلبي كه من گفتم رو نخوندي تو ايران اگر بصورن آنلاين از سايت سوني گوشيتو اپديت كني 1% درست در مياد 99% گوشيت فلش ميسوزونهنقل قول:
نوشته شده توسط amir18616
این حرف رو اصلا قبول ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
با بیشتر گوشی های سونی اریکسن (از جمله W810) آپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشتم
سلام. اگه گوشي طرف رو ادد كني (يا طرف اددت كنه) ديگه نيازي به ok دادن نيستنقل قول:
نوشته شده توسط aarash
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشتر ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
ممنون که جواب دادین ! یعنی میگین Update نکنم ؟ یا مثلا بک آپ بگیرم ( نمیدونم چه جوری بک آپ میگیرن ممنون میشم کمک کنید ) و آپدیت کنم
512 Mbنقل قول:
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
تا اونجایی که من میدونم 100% فرق داره !نقل قول:
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشت
منظورتون رو متوجه نشدم ! اگه منظورتون صداش هست که فکر نکنم توی سری W ها حرفی برای گفتن داشته باشه ولی صداش با کیفیت خوبی همراه هست .نقل قول:
ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
حافظه گوشي 512 مگابايت هست
كيفيت صداش از هر گوشي كه تا حالا ديدي بيشتره ولي خروجيش از و800 كمتره
فکر کنم همون شد که من گقتم :دی !!!
به ساعت پست ها يه نگاه كن با هم ديگه پست داديم
صداي 810 بيشتر يا 900.
900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
900 ! ولی به نظر من 810 از نظر ظاهری 100 شرف داره به این 900 !
بله درست هست ! عذر میخوام ...نقل قول:
به ساعت پست ها يه نگاه كن با هم ديگه پست داديم
و900 صدای بلندتری داره ولی از نظر کیفیت صداش از و810 بم تره واصلا کیفیت و810 نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
ميدوني سياوش جان
من خيلي با گوشي ور ميرم تا سر از همه چيش در بيارم
با دستكاريهاي كه تو ايران تو اينجور گوشي ها ميشه وقتي SEUS ميكني مياد گوشيتو چك ميكنه ميبينه دستكاري شده بعدشمياد يه حالي به گوشيت ميده
البته در همه موارد اينجوري نيست ها ولي در بيشتره موارد اتفاق ميوفته
اگه تو همين فورم دقت كرده باشي چند نفر از طريق SEUS اين كار رو انجام دادند بعدش گوشي ديگه روشن نشده
حالا من ميگم وقتي هم :
W810_R4DB005_FS_EU2 تو اينترنت گير مياد و هم W810_R4DB005_MAIN_HN هست وقتي اين دو تا فايله اصلي رو داري ديگه نيازي با آپديت آنلاين نيست
راحت آفلاين گوشي رو ميشه آپديت كرد
نظر شما چيه ؟
کلاینت 16.4 که ماله داوینچی است تو قسمت فلش فایل های فلش رو که انتخاب میکنم دانلود نمیکنه نمیتونه به سرورش وصل بشه
از کجا بگیرم ؟
سلام
بچه ها من مي خوام روي فايل هام رمز بزارم
فكر كنم اين مشكل خيلي ها باشه
اگه يكي این برنامه رو به صورت جاوا داره بزاره فکر کنم کاره خیلی هارو راه بندازه
ممنون می شم.
دوست عزيز به تاپيكي كه در امضاي من هست سر بزن اگه چيزي گيرت نيومد تو قسمت برنامه هاي كاربردي درخواست بده
ميشه بپرسم واسه چي فريمور رو ميخواي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
ميخواي فلش بپروني ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط yamamusic
متاسفانه..متاسفانه...متاسفا ه..
هنوز برنامه جامع و كاملي با فرمت جار براي پسورد گذاري روي فايل ها نيومده اين ها هم كه الان هست همشون يه مشكلي توش هست
boys_won جان ميتوني يه توضيح كامل در مورد اينكه چجوري ميشه افلاين اپديت كرد بدي؟؟؟
آقايون و خانماي عزيز لطفا بدور از هرگونه تعصب به من بگين كا 800 بگيرم يا ان 73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی دوست دارم بدونم ! ممنون میشم برام توضیح بدین !
منتظرم
ببخشید کلوپ دبلیو 810 چکارش به این سوال که پرسیدی ؟نقل قول:
آقايون و خانماي عزيز لطفا بدور از هرگونه تعصب به من بگين كا 800 بگيرم يا ان 73
اين دوستمون اين سوال همه جا پرسيده فكر كرده اگه اينجا نپرسه شايد ما نارحت بشيم
آخه هرجا ميرم كسي كمكم نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم خودمو ميكشم كه خونم بيفته گردن شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا ميرم معتاد ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز برو كا800 بگير خودو خلاص كن
اگه ان73 هم دوست داري با حرف هاي ما نظرت عوض نميشه چون چشمتو گرفته
ببین عزیز کا 800 یک چیزه دیگه ای هست N73 هم یک چیزه دیگه !!! یک سری امکانات این داره اون نداره و یکسری امکانات اون داره که این نداره !
برای مقایسه برو به سایت زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوتاشو با هم مقایسه کن . ببین کدومش بیشتر بدردت میخوره
( ولی واقعا جفتشون خدا هستن ... )
ممنون از راهنماييتون دوستان عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ما هم و810 در شديم از تموم بروبچي كه كمك كردن ما اين انتخاب رو بكنيم . very tanx مي كنيم.
مباركه دوست عزيز انشالله به پاي هم پير بشين
چقدر مايه خرج كردي؟
حتما بزار 8 ساعت شارژ بشه
سلام.تبريك ميگم.
فقط مراقب باش لنزس خط خطي نشه.
الان قيمت و800 بيشتره يا و810؟
از نظر دستکاری که فکر کنم من از شما بد ترم ولی تا حالا با SEUS مشکلی نداشتمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
شما با چی فلش می کنی؟
داوینچی یا باکس؟
منظورتون دقيقا از اپديت آنلاين چيه.
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
ببين داري حرف بيخود ميزني كي اينجا حرف از اپديت آنلاين زد لينك زير كه من گذاشتم اول فريمور رو كامل دانلود ميكني بعد از رو كامپيوترت نصبش ميكني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
ایا میدانید بیشتر کسانی که با عکس گرفتن مشکل دارند نمیدانند که کلید ان دو حالت می باشداول فو کاس می کند بعد یک کمی دیگر که فشار دهیم عکس می گیرد
نقل قول:
نوشته شده توسط amir18616
اين چه طرزه صحبت كردنه .. .
اين لينكي كه شما گزاشتي همون SEUS هست كه وقتي نصبش ميكني ازت ميخواد وصل شي اينترنت و گوشيت رو با كابل وصل كني به كامپيوتر تا گوشيت اپديت بشه
حالا من نميفهمم فريمور رو از كجاي اين لينك دانلود ميشه كرد چون اصلا نميشه همچين كاري كرد چون فريمور جديد از طريق SEUS رو گوشيت ريخته ميشه
نه اينكه بياد فريمور رو برات دانلود كنه
اول با نرم افزار كار كن بعد بيا اينجا اظهار نظر كن