دیشو روی چه جهتی گذاشت؟
Printable View
دیشو روی چه جهتی گذاشت؟
رو به قبله گذاشت هاتبرد رو بگیره =))
توی خوشا شیراز کمند امیر سلیمانی گفت که
محتوای مخفی: اسپویلر مربوط به قسمت های بعدی
این زخم پانسمان کردنش تو حلقم. :|
رنگ پریدگی کنار ماشینه رو مگه نمیشه درستش کرد؟ فکر کنم اصطلاحا پولیش میگن!:-؟
خش رو میشه پالیش کردنقل قول:
این باید رنگ میشد.
شما هزار و خورده ای پست دادای هنوز نمی دونی یه جاهایی باید از مخفی کننده استفاده کنی؟؟؟!!!!نقل قول:
خوب حالا که چی با این نوشته آفرین بگیم به شما؟
خوبی این سریال تا به اینجا برخلاف دیگر سریال های ایرانی این بوده که سخت میشه حرکت بعدی کارگردان رو حدس زد اما...چی بگم والا!
پستتون رو گزارش می کنم تا پاک بشه و بخشی از داستان لو نره!
حالا شما هیچی واقعاً از بازیگر حرفه ای از کمند امیرسلیمانی بعیده چنین کاری
شرمنده ام... اصلا حواسم نبود :n13:نقل قول:
من که خودم ندیدم شنیدم.. شایدم راست نباشه...
خنده دار های قسمت دیشب:
1- وقتی پلیسه همکار سرگرد داشت از کارگر اون رستورانه میپرسید که کاغذ مال اوناس یا نه . واقعا فوق مسخره بود کارگره چقدر دقیق اطلاعات میداد . از یه تیکه کاغذ سوخته 2*2 سانتی ایون همه اطلاعات داد که چه روزی صادر شده چه ساعتی بوده و ...... من داشتم از خنده میمردم
2- وقتی کامران رفت خونه زن عموش: اخه یه خونه توی کوهها و جایی دور از شهر و در واقع یه خونه روستایی چه دکوراسیون و مبلمانی داشت واقعا . چه تزئیناتی بود تو خونه . این واقعا خونه یه روستایی ساده زیست بود؟
پلیس رو که دیدین داشت روی در رنگ ماشین رو میگرفت.چی گفت.گفت در سمت چپش هست-شاسی بلند هم هست خوب حالا شاسی بلند رو میشه چشم پوشی کرد ولی اینکه از کجا میدونست که وقتی داشتن میرفتن بیرون سمت چپ رنگش پریده شاید داشتن میومدن داخل از سمت راست این اتفاق افتاده بود.
بعضی از روستاها هستن که خونشون مثل خونه های شهر هستش و برای اینکه کم نیارن تو دروهمسایه از غذاشون میزنن وبه خونه میرسن.فکر نکنم دکوراسیون خونه ربطی به روستایی یا شهری بودن ربط داشته باشه چون هرکس با سلیقه و سرمایه خودش این کار رو انجام میده
ربطی نداره...حتی کارگردان هم شب پخش نمیشینه ببینه تا کجا پخش شده:n08:نقل قول:
چند روز پیش آب پرور توی جام جم بود، اونجام یه تیکه از داستانو لو داد که هنوز توی سریال پخش نشده.:n02:
توی پستهای خودم چند صفحه پیش بود.
یه سوال: ماموریت کاظمی تو هوش سیاه 1 چی بود که موفق به انجامش نشد و الان بالا دستی ها دیگه بهش فرصت نمیدن و براشون مهره سوخته شده
توی هوش سیاه1 فقط از موزه سرقت کرد. و نشون نداد ماموریت دیگه ای داشته باشه،البته همیشه ارتباطاتش رو با اون لپ تاپ نشون میداد.نقل قول:
خب اونها هم که نگفتن از کدوم ور وارد شده فقط گفتن که یه ماشین شاسی بلد آبی بوده که رنگ یه ورش رفته در ظمن معمولا طرف راننده به این خاطر که جلوی دیدش هست کمتر خش بر میداره و راحت تر کنترل می شهنقل قول:
اون قسمت تکه کاغذ درسته که یه کم غیر طبیعی بود اما کارگردان قشنگ کار مرد اما یه کم از مقدار این اطلاعات کاسته می شد شاید طبیعی تر و جالب تر می شد. با اون اوصلف یه کم زیادی فیلم شد ...نقل قول:
در مورد خونه عمو کامران هم باید بگم خیلی گیر الکی دادی ! خب یارو پولداره !!!!!! یه خونه معمولی تو تهران داره برای انجام کارهاش و تابستون و وقت های تعطیل هم میاد تو باغش. بعدشم مگه خودش آدم نیست ؟ شما اگه پول داشته باشی تو کارتن میخوابی ؟ یا یه خونه با تشکیلات کامل میخری؟
چند تا نکته توی فیلمهای ایرانی هست که به قول دوستان دیفالت شده و حتی حرفه ای ترین کارگردان هم به خودش مجال نمیده روشون کار کنه.(بازی کردن با فرمان موقع رانندگی-شماره گرفتن تلفن و صحبت کردن بلافاصله-نوشتن متن روی کاغذ رو الکی نوشتن-خوردن چای بدون اینکه چیزی داخل فنجان باشه و ...)
این نسخه نوشتن پزشکه منو کشته:n02:
در مورد گرینه اول اره یارو زیادی شم پلیسی داشت.نقل قول:
ولی در مورد زن عموئه معلوم بود که ادم پولداری بوده. اولا خونه روستایی نبود یه ویلا بود. دوما از مزرعه پرورش اسبش هم معلوم بود که ادمای سرمایه داری هستن و اینکه شوهرش هم تو همون تشکیلات خود همین پسره بوده که یه جورایی اومدن اینجا که دور از مردم زندگی کنن
سلام. کسی می دونه "کیکاووس یاکیده" تا حالا مصاحبه تلویزیونی داشته یا نه؟ مخصوصا راجع به هوش سیاه؟ ممنون میشم اگر کسی خبری داشت به منم بگه.
علیک سلام/نقل قول:
فک نکنم. ما که ندیدیم. :n13:
خدایی یک نکته ی خوبی که این سریال داره ، حداقل موقع کار با نرم افزار با ماوس هم کار میکنن.
ما هرچی فیلم ایرانی این سبکی دیدیم (البته هیچکدوم در حد و اندازه های هوش سیاه نبودن) ، طرف (مهم نبود میزان آشناییه طرف با کامپیوتر چقدره) موقع کار با کامپیوتر، روی کیبورد بندری میزد.
کارگردانش کیه؟ : دی
مسعود آب پرور نیست؟ :n02:نقل قول:
دقیقا ×!!! طرف تو یه سری فیلم ها زود هم بخواد بکنه با کی بورد زوم می کنه !!!! یه جورایی فکر می کنن تایپ 10 انگشتی هستش !!!! فکر کن فتوشاپ رو بخوای کاملا با کیبورد کار کنی !!!نقل قول:
ما هرچی فیلم ایرانی این سبکی دیدیم (البته هیچکدوم در حد و اندازه های هوش سیاه نبودن) ، طرف (مهم نبود میزان آشناییه طرف با کامپیوتر چقدره) موقع کار با کامپیوتر، روی کیبورد بندری میزد.
کسي ميدونه تکرار هوش سياه رو چه کانال هايي مثل جام جم ميدن? ساعت و روزشو ميخاستم.يادمه سريال پروانه رو جمعه ها چندقسمت هفته شو تکرار ميزاشتن. هوش سياه هم جمعه ها تکرار داره ? tnx:n01:
توی سایت جام جم که نوشته جام جم 2 ساعت 5 صبح و جام جم 3 هم ساعت 16:10. حالا نمی دونم هر روز داره یا فقط جمعه ها.نقل قول:
جمعه که فک نکنم تکرارشو. جمعه شب فقط خلاصه قسمت های قبل رو میزاره.نقل قول:
در ضمن کسی فکر کنم دقت نکرده یا یادشون رفته که تو اون قسمت که دیش اینا رو چک میکردن و پای کامپیوتر بودن رو سیستم یاهو مسنجر هم نصب بود و یکی هم آنلاین یا آف شد! :n09::n02:
چتر هم هستن. دی
جمعه ساعت 10 صبح شبکه تماشا میزاره پشت سر هم میزاره با فاصله یک میان برنامهنقل قول:
آفرین - به نکته ریزی اشاره کردی :n09:نقل قول:
بچه ها دقت کردین این کیکاووس یاکیده ( یا همون جمشید کاظمی یا همون کامران بوریایی یا همون هوش سیاه :D ) همون گوینده تلویزیون توی تبلیغات روغن لادن هست ؟ اون تبغیاتش که برای روغن های جدید با امگا6 هست کاملا صداش تابلوئه.
من دقیق یادم نمیاد ولی نگو نمیدونی این دوبلر هست تبلیغ کنندس گویندس؟! D:نقل قول:
ahh دی
این همه جا هس! دی
نه اونجا قبلش به اون رئیس باندشون ایمیل زد از ای دی یاهوش که میخوام خودم ثابت کنم بهم ماموریت بدین وقتی رفت بالا که دیش وصل کنه جوابش اومد .احتمالانم اون دوتا خوندنش متوجه صدا ایمیلی که اومد شدننقل قول:
یه سوتی مهلک که داده بودن این بود که روال اداری تحویل گرفتن زندانی و انتقالش این نیست که اطلاعات نامه بده به زندان بگه که زندانی رو بیارین ! اصلا وزارت اطلاعات حق نداره همچین کاری کنه و اگه بکنه هم زندان ازش اطلاعت نمیکنه. روالش این هست که اطلاعات درخواست میده به دادگستری تا یه قاضی یا یه دادستان حکم انتقال زندانی رو بده ( نمیدونم توی سریال نامه از طرف دادگستری نوشته شده بود یا اطلاعات چون کارمندان زندن میگفتن که نامه از اطلاعات هست ) به هر حال اگه نامه از طرف اطلاعات بوده باشه سوتی خیلی بزرگی حساب میشه.
ثانیا تو همچین نامه هایی نوشته نمیشه که ببرین طرف رو فلان جا تحویل بدین ( مگر اینکه مقصد یه جایی مثل کلانتری و دادگاه و ... باشه ) قرار باشه کسی رو ببرن ساختمان های مخفی اطلاعات میان از زندان تحویلش میگیرن و میبرن.
به هر حال موضوع اون نامه مهمه اگه از طرف اطلاعات بوده باشه سوتی هست باید حتما از طرف دادگستری و با حکم دادستان یا یکی از شعبه های دادگاه بود
تبلیغ کننده به صورت اکترس که نیست فقط گوسندگی میکنه توی اون کلیپ های تبلیغاتی.نقل قول:
نامه از دادگستری بود. اگه دقت کنید نامه به امضا قاضی شعبه 73 دادگاه بود، از اون بابت میگم 73 چون موقعی که داشت نامه رو درست میکرد تو فیلم مشخص بود که شماره شعبه دادگاه رو تغییر داد. از طرفی تو متن نامه نشوته شده بود به درخواست وزارت اطلاعاتنقل قول:
"کیکاووس یاکیده" دوبلور معروفیه، تعجب می کنم که نشناختینش؛ مخصوصا از روی صداش!! دوبله های زیادی داشته مثل "کمیسر و رکس"، "باب راس در برنامه لذت نقاشی"، "جرویس پندلتون توی کارتون بابا لنگ دراز" و خیلی خیلی فیلم های سینمایی و سریال های دیگه.نقل قول:
این فیام چند ساله که درست شده؟:n13::n02:
به نکته ریزی اشاره کردی :n09:نقل قول:
اکترس چیه ؟ دینقل قول:
تبلیغ کننده به صورت اکترس که نیست
اخرش میزنه دیگه تولید: 92 - 91نقل قول:
این فیام چند ساله که درست شده؟:n13::n02:
از 91 شروع حالا کدوم ماه رو نمیدونم :دی و اوایل 92 فکر کنم تموم شده باشه.
تو چته هی میای میگی به نکته ریزی اشاره کردی! :n02::n09:نقل قول:
به نکته ریزی اشاره کردی :n09:
شاید کلیپش تو این باشه که من کامل ندیدمش هنوز:نقل قول:
"کیکاووس یاکیده" دوبلور معروفیه، تعجب می کنم که نشناختینش؛ مخصوصا از روی صداش!! دوبله های زیادی داشته مثل "کمیسر و رکس"، "باب راس در برنامه لذت نقاشی"، "جرویس پندلتون توی کارتون بابا لنگ دراز" و خیلی خیلی فیلم های سینمایی و سریال های دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه قسمت های 9 الی 12 سریال هوش سیاه 2امشب (جمعه) ساعت 22:15 از شبکه 3 سیما.
ممنون که این ویدیوها رو گذاشتید، خاطرات دوران کودکی و نوجوونی برام زنده شد، یادش بخیر...نقل قول:
بله کیکاووس یاکیده توی پارت دوم این فیلم هست.
در ضمن کیکاووس یاکیده نویسنده و شاعر هم هست
بله، دقیقا. واقعا هنرمنده.