کسی نیست؟ جواب بده؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست؟ جواب بده؟نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
نسخه Pure یه سری امکانات اضافی داره البته شاید به کار خیلیا نیاد
به لینک زیر برید وامکانات هر 3 محصول رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Pure کامل ترین محصول Kaspersky هست
من هم فعال کردم نوشته ترایال در عکس هم مشخصه :نقل قول:
فکر نکنم مشکل خاصی باشه .بعد از 90 روز میتونیداز کلید رجیستری که برای ریست کردن نسخه آزمایشی هست استفاده کنید.یعنی 30 روزه دوباره اکتیو کنید.این روش مطمئن ترین روش برای ریست کردن هست چون مشخصه چیکار میکنه و به دیتابیس آنتی ویروس آسیب نمی زنه.در تاپیک مربوط به کسپر یکی از دوستان چند وقت پیش برای دانلود گذاشته بودند
پسورد فایل زیپ : kasperskyنقل قول:
قبل از دادن کلید جدید ، کلید قبلی رو پا کنید ( ضربدر قرمز ) و مثل بار اول اکتیو کنید.ارتباط اینترنت با سیستم رو قطع کنید
دوستانی که Kaspersky Pure 3.0 دارن امتحان کنند
کد:
http://www.mediafire.com/download/7ag3b85oserma80/Pure.rar
با سلام
دوستان برای اکتیو کردن اینترنت سکوریتی 2013 کاسپراسکای اگه ممکنه کلیدهایی که منقضی نشدن رو بذارید کلیدهای پست های قبلی هیچکدوم کار نمیکنن
با تشکر
دریافت لایسنس 3 ماهه رایگان کسپرسکی اینترنت سکوریتی از سایت زیر :
دوست عزیز من قبلا از این ادرس کد فعالسازی دریافت کردم ولی انتی ویروس جایی برای قرار دادن کدها نداره و باید با کلیدهای فعالسازی که به صورت فایل هستند اکتیو بشه الان هم این ادرس غیر فعاله لطفا فایل های فعالسازی رو بذارید یا روش استفاده از این کدها رو توضیح بدید
ممنون
شما اگه از نسخه 2013 استفاده میکنی،همون اول کادر داره دیگه.اگر نیست کلید قبلی رو باید حذف کنینقل قول:
در اونجا که xxxx xxxx xxxx xxx1 یا همچین چیزی وارد میکردی رو باید سریال اصلی رو وارد کنی.
ضمنا دوستان،این تاپیک فقط برای گذاشتن کلید و کرک هست
لطفا سوالات و مشکلات خودتون رو در تاپیک اختصاصی محصولات کسپرسکی مطرح کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552414&page=353
من هر روز آنلاین آپدیتش میکنم.نقل قول:
خیلی حال میده . بدون اینکه نگران بلاک شدن کلید باشی.
خیلی هم سریع آپدیت میکنه.
جریان چیه؟؟؟!!نقل قول:
بالاخره یه راه پیدا شد؟؟؟؟
اگه منظورت کلید فعال سازی هست که تو صفحه قبل هم دوستان لینک برای گرفتن کلید 90 روزه رایگان از خود کسپر رو گذاشتن که با هر آی پی یه کلید میتونی بگیری.نقل قول:
دوستان کسپر نسخه اندرویدش رایگانه یا نیاز به کلید یا کد داره؟
سلامنقل قول:
نه رایگان نیست و فقط 7 روز مهلت تست و خرید کد فعالساز دارید، در غیر اینصورت آنتی ویروس غیرفعال میشه و دیگه امکان نصب مجدد اصلا وجود نداره!
lکد فعال سازی یا کلید هم مثل نسخه ویندوز میشه راحت گیر اورد؟نقل قول:
تا اونجایی که من خودم دنبالش بودم و تمام نت رو گشتم، چیزی پیدا نکردمنقل قول:
امیدوارم کسی کد داشته باشه تا در اختیار شما قرار بده
سلامنقل قول:
ممنون به خاطر فعال بودنتون :n16:
سریال نامبری که ایمل می کنه، کار نمی کنه و کسپر می گه که این سریال نامبر expired ه :n03:
شاد باشی :n16:
©م.م.©
دوستان می شه یکی نحوه فعال کردن کاسپر 2014 رو بگه؟!:n03:
این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسم رمز فرستاده می گه expire ه رمز!
من هم چند روزی باقی مونده بود از اون لینکه گرفتم ولی باز هم همون چند روزی که باقی مونده بود هستش و 90 روز رو از اول شروع نکرد
یعنی راهی نیست ؟
با سلام
خدمت دوستان عزیز میخوام اینجا یک تریال ریست و اموزش استفاده ازش رو قرار بدم
که نسبت به تریال ریستهای قبلی به نظر بهتر می یاد چون یک فایل bat هست که همه
دوستان میتونند بازش کنند ودستوراتش را ببینند هیج تغییراتی هم در سورس انتی ویروس
نمیده و مطمئن است
اینم لینک viruse totol
اینم لینک دانلود به همرا اموزش ، استفاده
کلید جدیدم آرزوست لطفا... :n16:
Kaspersky keys
دوستان سریال واسه کسپر2014 ندارین؟اگه بشه برام بفرستین.
این رو چطوری به خورد کسپر 2014 بدیم ؟نقل قول:
کسی نیست با هم سریال بخریم؟ یه نفره خیلی گرون در میاد؟
برای دریافت یک سریال 90 روزه قانونی و اختصاصی برای Kaspersky Internet Security 2013-2014 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.نقل قول:
من نسخه Pure رو میخوامنقل قول:
دوستان اون روش چند صفحه قبل برای انتقال لایسنس از ورژن قدیم به 2014 هنوز قابل انجامه؟
از kis 2012 روی سیستم 32 بیت به سیستم 64 بیت ویندوز 8.1
برأي من هم وقتش داره تموم ميشه چيكار كنم از اون مدت زمانش هم استفاده كردم و تموم شده ورژن ٢٠١٤ رو دارم
Sent from my iPad using Tapatalk
یکی از مشکلاتی که نرم افزارهای آنتی ویروس دارند از کار افتادن License و آپدیت نشدن است که این مساله به خاطر استفاده همزمان تعداد زیادی از کاربران از یک کد و یا License فایل است که باعث می شود شرکت سازنده بعد از مدتی آنها را BlackList نماید و عملا امکان آپدیت دیگر وجود نخواهد داشت.به همین خاطر در این بخش آخرین License فایلهای نرم افزار Kaspersky را قرار می دهیم.کافیست آنها را دانلود و نرم افزار را با استفاده از آنها آپدیت نمایید.
در صورت Expire شدن در کامنتها اطلاع دهید تا License جدید قرار دهیم
.
کلیدها در تاریخ ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۲ آپدیت شد.
لطفا قبل از آپدیت حتما کلیدهای قبلی را پاک نمایید.از طریق منوی Activation گزینه “Delete Key” کلید قبلی را پاک نموده و سپس از همانجا کلید جدید را اضافه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز فایل: p30mororgar.ir
واقعا گذر عمر رو باید از این trial reset این نرم افزار فهمید ... 1 ماه عین ماست میگذره :(
سلام به همه دوستان
لطفا اگه امکانش هست یه کلید برای کسپر ۲۰۱۳ برای بنده مهیا کنید.
ممنون و سپاسگذارم
سلام . تمام کی های گذاشته شده بلاک شدند . کسی جدید نداره ؟
سلام
کلیدهای جدید برای Internet Security 2013 لطفا ؟
پسورد:نقل قول:
p30mororgar.ir
دوستان این 2014 رو چطور باید اکتیو کرد؟ باید مثل قبلی کد u2222-22222-22222-22222 بدیم بعد کلید رو انتخاب کنیم؟
سلامنقل قول:
نه نسخه 2014 فقط و فق از طریق کد فعال میشه نه کلید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یک راه حل برای key blocked در kaspersky internet security 2013 پیدا کردم. من تمام کلیدهای این پست را امتحان کردم اصلا اکتیو نمی شد و همه شون invalid می شدند. . اومدم با نرم افزار kavremover کاسپر را کاملا پاک کردم و دوباره نصب و باز اصلا اکتیو نمی شد. اما با زدن detete key کلید قبلی را پاک کردم و کلیدهای جدیدی تو خود همین سایت pcmorogar .ir دوست عزیز مون adel 28 هست . اکتیو شد 4 ماه الان در حال آپدیت هستم. یعنی در کل اگر دیدید کاسپر همه کلید ها را بلوک می کند . حتما انرا پاک کنید و دوباره نصب کنید.. :n02:
یک نکته دیگر : اگر می خواهید دیربه دیر کلیدها از کار بیافتند حتما تیک feedback بر دارید....