کاور های من برای ارسنال, لیورپول و منچستر یونایتد:
محتوای مخفی: تصاویر
Printable View
کاور های من برای ارسنال, لیورپول و منچستر یونایتد:
محتوای مخفی: تصاویر
24 سپتامبر آمریکای شمالینقل قول:
27 سپتامبر اُروپــــــــــــــــــا
پس اسیا کی؟:n01:نقل قول:
اسیا نداره. امریکای شمالی و جهانی داره که جهانی و اروپا (فکر کنم) یکین.نقل قول:
برخی اتفاقاتی که توی انلاین مود میافته و خصوصا تو season و حتی cup باید بهبود پیدا کنه.
یه چیز جالب عرض میکنم.الان دو ماه هست که من اکانت گلد خودم تمدید کردم.خب درسته که از طریق این اکانت میتونم بازی هایی مثل rdr.بایوشاک و فوترسا 4 موتورو اسبورت و هورایزون و مورتال کمبات 9 رو ابدیت کنم((من یه بازی رو متمرکز نمیرم و شده یه بازی رو در کنار بازی های دیگه تو 4 ماه طول دادم)) اما انگیزه اصلی واسه برداخت مبلغ برای گلد فیفا انلاین هستش..
متاسفانه الان دو ماه هست که از 50 بازی که انجام دادم 48 تا بازی تو هوای بارونی بوده.خب..هوای بارونی هم که به نظر من تو این نسخه خیلی اغراق امیز روش کار شده.مثلا داریم تو ورزشگاه "veltins arena" 'شهر گلزن کرشن بازی می کنیم.بارون هم ریز میاد.هوا جوری رو ی توپ و حرکات بازیکنان و چمن تاثیر گذاشته که انگار داریم تو ورزشگاه شهدای نوشهر بازی میکنیم.جوری شده که من (((تیمم اکثرا لاتسیو هست))وحشت دارم تو ورزشگاه المپیکو رم بازی تیمم رو تو هوای بارونی برگزار کنم.چون میدونم باید بخاطر بارونی بودن هوا منتظر اتفاقات عجیب غریب باشم.اینکه تو این مدت همیشه هوا بارونیه یه باگ هست و هیچ اپشنی هم برای تغییر این هوا نیست.
امیدوارم تو نسخه ی جدید بهبود پیدا کند.
من دوست دارم تو کریر بشه توی قرارداد بستن با بازیکن امکانات بیشتری داشته باشیم
و همچنین بازیکنان تیم های دیگر هم پیشرفتی مثل تیم خودمون داشته باشن
امیدوارم کمی بازیکن خریدن سخت بشه
مثلا من راحت مسی رو خریدم!
نمیشه که اینطوری
اره با مبلغ بالا راحت میاد باید یک ذره شبیه واقعیت بشه
اسیا که مهم نیست . تو ایران یا همیشه نسخه اروپا میاد یا امریکا .نقل قول:
لیگ ایران اضافه نشده؟
تو نسخه 13 قرار بود باشه
دوستان نسخه اروپا و آمریکا چه فرقی داره؟
چون ما فامیلمون از خارج اومده بود میگفت واسه من نیو کمپ رو داره!
FIFA 13!
ولی واسه من نداشت
نه نظر سنجی بود که انتخاب نشد بعدش هنوز تیم ملی نیست لیگ رو بیارننقل قول:
:n09: حتما همون استادیوم بارسا رو گفته .نقل قول:
مگه میشه ؟ اصلا قبل از انتشار بازی این خبر توی کل فرومها و پیج فیفا و ... پیچیده بود که نیوکمپ توی فیفا 13 نیست .
دیگه سال بعد باید حتما تیم ملی رو لااقل بیارن با توجه به صعودش به جام جهانی . والبته اگه استقلال هم بتونه توی جام باشگاهها خوب نتیجه بگیره و حتی قهرمان هم بشه امیدی هست که لیگ ایران هم بیاد . هر چند EA به اینجور چیزا توجه نداره و فقط دوولار واسه مهمه .نقل قول:
صد در صد وقتی ما و کشور ما واسش سود نداشته باشیم بیاد تیم مارو بزاره واسه چی الان لیگ عربستان رو گذاشته خوب لیگشون دوغاز نمی ارزه ولی خوب پول داره پول اگه قانون کپی توی کشور ماهم رعایت میشد( که البته اگر رعایتم بشه پول خریدشو نداریم ) الان تیم ایران داخل فیفا با بهترین لایسنس ها بود ولی چی خوب هیچی به هیچی سال بعد هم ایران نمیاد فقط واسه نسخه world cup میادنقل قول:
چون سعود کرده با کیفیت بهتر میزارنش دقیقا مثل سال 2006
ولی سال 2010 سعود نکرد حتی زحمت نکشیدن بازیکنای ایران و یه ذره شبیه خودشون درست کنن
از لحاظ طرفدار فیفا و کسایی که بازی رو ارجینال میخرن که در حدی هست که حتی اگه قانون کپی رایت هم رعایت بشه اونا همچین کاری رو بکنن منتهی نکته اینه که هیچ وقت این قانون توی ایران نخواهد امد .نقل قول:
قبول ندارم که بخاطر سوده فقط.
چرا پس لیگ اوکراین و ترکیه رو نمیذاره؟
اگه فقط بخاطر پول بود، لیگ های چک و ترکیه رو حذف نمیکرد.
یا مثلا امسال لیگ لوکزامبورگ رو اضافه نمیکرد. مگه لوکزامبورگ چند نفر جمعیت داره؟
کلا خیلی با حساب و کتاب کار نمیکنه.
لیگ ایرانو یدفعه میزنه، بعد میبینه یهو یه تیمی حق حضور تو لیگ اونیکیو خرید، تیما جا به جا شدن. :n02:
تیم ملی یعنی هست ؟
تو 14 که احتمالا نیست، ولی شاید اگه ایران تو جام جهانی خوب کار کنه، تو 15 باشه.نقل قول:
ایشالا قهرمان میشه :n02:
من نمیدونم چرا فیفا بازیکنای کلاسیک و قدیمی رو نمیزاره تو بازیاش...کسایی مثل ریوالدو هاجی استویچکف روماریو و مارادونا و قبل تر حتی مثل کرویف و بکن باوئر...حیف نیست واقعا...کار سختی هم نیست فک کنم واسشون...
تو فیفا 13 بازیکنانی مث کانتونا,حاجی و ... هستننقل قول:
همشون توی یه تیم هستن
ایران توی بازی مستقل FIFA WORLD CUP 2014 که تایید هم شده خواهد بود به صورت لایسنس شده. شاید افرادی مثل نکونام و شجاعی و تیموریان دژاگه قوچان نژاد و اگر داوری هم بیاد رو با چهره واقعی ببینیم چون تجربه بازی در اروپا دارند.
من که فکر کنم دژاگه قیافه واقعی داشته باشه. به جز اون فکر کنم شاید شجاعی و قوچان نژاد درست بشن.نقل قول:
خوبیش اینه که سال بعد فیساشون برای فیفا هم میاد.
به همین دلیل امید دارم شاهد تیم ملی تو فیفا 15 باشیم.
ایرانو یه جوری میسازن که نتونیم یک گلم باهاش بزنیم.
البته متاسفانه باید بگم که فکر کنم بازی World Cup برای نکس جن عرضه شه و بر اساس Ignite ساخته شه. پس pc باز ها مثل 2010 سرشون بی کلاه میمونه. و اگر بخواد برای PC . xbox 360 . ps3 عرضه شه مثل euro 2012 یک dlc باشه که کیفیت بالایی هم نداره
کاری نداره که رفیق،بذار رو سطح آماتور هرچی خواستی گل بزن.نقل قول:
تازه بسازن من تو کریر مود میکنمش برترین تیم ملی جهان :n02:
راستی باید یه کاری بکنن که بشه تیم حریف رو امارش رو دید و رنکینگ جهانی فیفا رو بزارن
راستی یک سوال داشتم چند وقتی .
کشورها و منطقه هایی که توی youth academy میتونیم ازشون بازیکن جذب کنیم بر چه اساسه . کشورهایی هستن که تیم ملیشون توی فیفا هست یا کشورهایی که لیگشون توی فیفا هست ؟ یعنی میگم اگه یه وقت فقط تیم ملی ایران به فرض بیاد تو فیفا توی youth هم میشه از ایران بازیکن پیدا کرد یا نه ؟
لیگ نیست، تیم ملیه.
مثلا چک که لیگش نیست، میشه ازش بازیکن پیدا کرد.
فکر کنم هندم که امسال اضافه شده میشه بهش scout فرستاد.
نیجریه رو نمیدونم تیم ملیش تو فیفا هست یا نه، ولی میشه ازش بازیکن اورد.
فکر نکنم فقط برا next-gen باشه.نقل قول:
شرایط با شرایط 2010 فرق میکنه. اون موقع چند سال از اومدن کنسول جدید گذشته بود، الان یه سالم نمیشه کنسول جدید اومده.
فکر میکنم همه نسخه هاش عرضه بشه.
خدا بگم EA رو آتیش بزنه که اصلا" pc رو تحویل نمیگیره....حالم گرفته شده:n15:
من فقط و فقط به خاطر همین فیفا سمت کنسول رفتم وقتی از سال 2007 به اینور دیدم نه بابا ما فوتبال بازی نمیکنیم یه سری زامبی رو داریم دنبال توپ میفرستیم بیخیال کامپیوتر شدم و رفتم کنسول خریدم و از همون موقع تا الان هم دارم بازی مینکم ولی فرقش از زمین تا آسمون بود الانم میدونم فیفا واسه pc زیاد کار خاصی انجام نمیده من شرکت ea رو خیلی دوست دارم ولی از حق نگذریم خیلی پول پرسته با این کارش کنسول های جدید فروش بیشتری دارن چون خیلی ها هستن مثل من که بابت یه بازی خاص میرن ps4 یا xo میگیرن حالا میخواد فیفا باشه یا یه بازی انحصاری ولی تا اونجایی که من یادمه بازی دیگه ای نیست جز فیفا که روی این نسل با نسل بعدی خیلی فرق کنه
- اضافه شدن لیگ شیلی به FIFA 14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اضافه شدن "شاختار دونتسک اوکراین" به فیفا 14
محتوای مخفی: کاور استرالیا/ تیم کهیل
ویدئوی جدید/ نمایش از ویژگی های جدید فیفا 14: فیزیک واقعی توپ و شوت
سلام؛
نقل قول:توی فیفا 06 هم بودن تیمهای منتخب جهانی و منتخب کلاسیک...نقل قول:
چک که لیگش توی 14 هست! تو 13 نیست؟نقل قول:
البته GTA V هم اگه برای پیسی نیاد همین اتفاق میافته...نقل قول:
نه، تو 12 بود، تو 13 حذف شد.نقل قول:
از کجا میدونی تو 14 هست؟
سلام . یه سوال ؟ سیستم مورد نیاز با فیفا 13 فرق میکنه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قط خدا کنه ویندوز مد رو از ستینگ بازی بر ندارن . راستی دمو کی میاد پس . :n13:
احتمالا سیستم مورد نیاز، همونه و تغییر نمیکنه.نقل قول:
دمو زمان دقیقش تو کنفرانس ea تو gamescom مشخص میشه. تیما و استادیوم دمو هم همون موقع معرفی میشه.
احتمالا زمان عرضه دمو بین یک ماه تا دو هفته قبل از عرضه بازیه.
امروز ea یه چیزی معرفی کرده که نمیدونم دقیقا چیه؟
گویا قراره از pc بشه رایگان انلاین بازی کرد.
امیدوارم ربطی به اینده next-gen روی pc نداشته باشه.
برا دریافت تاریخ دقیق انتشار بازی ها به آدرس زیر مراجعه کنین
محتوای مخفی: اینجا