من فقط battle field 1942 رو بازی کردم :n02: الان میخوام اینو دانلود کنم
Printable View
من فقط battle field 1942 رو بازی کردم :n02: الان میخوام اینو دانلود کنم
آنلاین بازی کردن که سریال اصلی میخواد؟نقل قول:
+
داستان این آپدیتها چیه؟الان میخواستم 3 و 4 رو دانلود کنم.دیدم برای 4 آپدیت اومدهBattlefield 4 Update 1-RELOADED. وبرای 3 دو تا نسخه پیدا کردم به این اسمBattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX. بنظرتون کدوم رو دانلود کنم؟
+
این Deluxe Edition یعنی چی؟
اگه دوستان لینک مطمئن برای نسخه 3و 4 دارن برام بفرستن ممنون میشم:n16:
خیلی سوال شد:n02:
واسه آنلاین بازی کردن، باید بازی رو اورجینال بگیری و سریالش رو هم بگیری که خیلی گرون درمیاد حدودا 200 هزار تومان!:n09:نقل قول:
+
یک دونه آپدیت بیشتر برای 4 نیومده که واسه کرک ریلودد هست. یعنی برای بازی های که با کرک گروه ریلودد کار میکنند قابل اجرا و نصب هست! باید ببینید که آیا کرکتون ریلودد هست یا نه. اگه هست بگیرین!
کلا یه گروهی هست به اسم بلک باکس که بازی ها رو فشرده میکنه(زبان های به غیر از زبان انگلیسی رو از بازی حذف میکنه). اون آپدیت ها هم یکی مخصوص نسخه بازی فشرده شده توسط گروه بلک باکس و دیگری
هم برای نسخه معمولی بازی هست که باید با توجه به نسخه بازیتون آپدیت مخصوص رو بگیرید!:n01:
یه بسته یا پک اضافی واسه هر بازی هست که سازنده بازی ارائه میده و یه سری امکانات به بازی اضافه میکنه!:n09:
دیگه؟:n02:
اگه بخش Campaign وجود نداشت رسمن بازی میانگین نمراتش بالای 95 میشد ! مولتی پلیر واقعا شاهکاره ....مخلوطی از Commander Mode که تو BF2 بود و Destruction ایی که تو BFBC2 بود Graphics بی نظیر BF3 یه جا جمع شدن شده مولتی پلیر BF4 .....بهترین مولتی پلیر امسال(2013) بدون شک ! و فک کنم تنها رقیبشم Titanfall باشه ....
:n09:نقل قول:
دیگه؟ :n02:
بین BattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX کدوم رو بگیرم.تقریبا هم حجم هستند هشت و خورده گیگ
:n18:نقل قول:
اون اولیه نسخه معمولی هست با آخرین آپدیت و اون دومیه نسخه بلک باکس(کم حجم) بدون هرگونه آپدیته! اولی رو بگیری بهتره!:n09:
خوشم میاد حالا که روی کنسولای CG گند زده فوکوس شدین روی PC و NG!
و بیشتر خوشم میاد حالا که single ـتون گند زده و فوکوس شدین روی مولتی!
"جعفری تازه" کیلو چنده؟
سلام ! من میخواستم دانلود کنم ! دو تا نسخه داره برای پی سی ! یکی BLACKBOX که 17 گیگه ! و یکی هم RELOADED که 23 گیگ ! فرق اینا تو چیه !؟ کدوم رو بگیرم !؟
+
سایت مطمئن برای دانلود !؟
نقل قول:
سلام
نسخه ی بلاک باکس فقط زبان انگلیسی داره و بقیه زبانهاش حذف شده ( حجمش پایین تره ) ( کرک هم نیاز نداره ) - پیشنهاد من
سافت 98 - دانلود ها - میهن دانلود
سلام!نقل قول:
بلک باکس نسخه فشرده شده و کم حجمش هست(برداشتن تمامی زبان های بازی به جز انگلیسی) و ریلودد هم نسخه معمولی بازی هستش. اگه مشکل حجم ندارین که نسخه معمولی Reloaded رو بگیرین و اگه نت تون حجمی هست، نسخه بلک باکسش رو بگیرین. فرقشون فقط همون زبان های بازی هست!:n01:
+
دانلودها! هم سرعتش خوبه و هم مشکلی نداره!:n09:
البرز احصاساتتو کنترل کن عزیزم ! اولن گند نزده دیگه ظرفیت کنسول 8 ساله همونه ...شما ببین رو PS4 و XO چه کرده ! درضمن مطمئن باش رو کنسولای این نسل صدها برابر بهتر از رقیب هست !نقل قول:
بازم میگم Campaign چند ساعته در مقابل Multiplayer صد ساعته حرفی برای گفتن نداره ...به نظر من DICE باید اصن این Campaign رو بیخیال شه و فقط تمرکز کنه رو Multiplayer !
الان برو ببین سرورای مولتی چه خبره ! تا خرخره پره ! این یعنی وقتی Competitive Multiplayer هست کسی سراغ یه بخش داستانی چند ساعته نمیره ...!
+
Campaign رو چند ساعتی رفتم و بعید میدونم داستان خاصی یا شخصیت پردازی آنچنانی داشته باشه ...همون mediocreبه نظرم باشه ....از نظر گرافیک و صداگزاری بدون شک بهترین گیمی هست که تا به حال اومده .
خوب در هر صورت بلک باکس رو دانلود کنیم که بهتره زودتر دانلود میشه چه کاریه دیگه 22 گیگی رو دان کنیم؟نقل قول:
بازی رو ایکس باکس داغونه :دی
توصیه میشه اگر سیستم کافی رو دارید رو پی سی بازی کنید .
من همون Campaign میزنم:n02:هیچوقت مولتی بازی نکردم.الانم تو مرحله ی تانک بازی ام همش میبازم:n02:
همین الان ردش کردم ...پدرمو دراورد :n02: ....رفته رفته بهتر میشه Campaign اش ولی اصل جنس تو مولتی پلیر هست!نقل قول:
+
هیچ وبسایت معتبری زیر 8 نداده ، تعداد نمرات بالای 9 ، 13 تاس از 21 نقد ...متا هم 86 رو PC و 87 رو PS4 !
با این گرافیک اجرا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک فیلترهنقل قول:
این بازی دایرکس 11 که نمیخواد؟
تایییییییییییییییییییییید میشهنقل قول:
از داغون هم به رده
90 درصد بازی های بلک باکس مشکل دارن ریسکه بیای 19 گیگ بگیری بعد خراب از آب در بیادنقل قول:
چه کاریه 7-8 گیگ بیشتر دان کردن خیلی بهتر از اینه که بازی خراب از آب در بیاد.
این هانا هم که خیانتکار از آب درومد.این آیریش یچیز میدونست انقدر تو نخ این هانا بودا:n02:آخرم رفتیم اتاق شکنجه.دختره بهش نمیخورد.همینجوری بیچاره پسره ها اسب میکنن دیگه:n02:
محتوای مخفی: داستان
لطفا متن هایی که به داستان مربوط میشه را در اسپویلر قرار بدید
نقل قول:
" نــــــــــــــــــــــــ ـــــــه :n03: " .
سلام دوستان
گرافیک من G-force GT620 2gb هست با cPU CORE I3 و رم 4 گیگ.
البته فک کنم و حالت معمولی اجرا بشه ولی باز مطمعن نیستم.
دوستان چرا بازی من نوار ابزار بالا وپایین صفحه دکستاپ معلومه وصداش گیر داره علتش چیه
محتوای مخفی: داستان بازی
دوستان آیکون بازی و پوشه ی بازی اسمش اینه:Battelefiled 4:n02:الان دیدم.برای شمام همینطوره؟
دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم...بیخودی بازی رو دانلود نکنم
من میتونم روی LOW بازی کنم ؟ :n28:
4GB RAM
Graphic Asus EA5750 1GB
CPU : CORE i3 2100
این بحثارو کاش تو تاپیک مشکلات مطرح میکردید ...ولی بازم :
@aluminum آره حداقل رو Low میتونید بازی کنید .
@Ali آره شما هم حداقل رو Low میتونید بازی کنید .
@ HP722 نه :n02:
دوستای عزیز من تونستم بازی رو با کیفیت ULTRA و آنتی آلیازینگ 4X با این سیستم و روی رزولیشن 1600*900 اجرا کنم بدون افت فریم
سی پی یو : AMD PHENOME X4 B55
رم : 8 گیگ کورس ایر باس 1600 دی دی آر 3
گرافیک : ASUS 660 TI 2 GB
SOUND CARD : XFI TITANUIM CREATIVE
SPEAKER : EDIFIRE C6 یعنی فقط روی این کارت صدا و اسپیکر تنطیم WAR TYPE رو بزارید تا واقعا حس کنید تو منطقه جنگی هستید
دوست عزیز واسه منم همین مشکلو داره ، فکر کنم از کرک بازیه ، چون من driver جدید رو هم نصب کردم ولی برطرف نشدنقل قول:
دوستان من رمم 4 ، کارت گرافیکم 6670 رادئون ، سی پی یو core i3 .2.5gh هست ، بازی رو الترا بازی می کنم ، همه محیط رو رو بدون هیچگونه مکس تو لود کردن میاره ، ولی موقع حرکت بعضی جاها گیر میکنه ، از چی می تونه باشه > من فکر میکنم از رممه چون 8 میخواد
لپ تاپه؟نقل قول:
به کارت صدا که اصلا ربطی نداره. گرافیکت خوبه ولی cpu به نظرم متوسطه. (2 هسته ای نسل دوم اینتل از این سریع تره)
کارت گرافیکت فکر نکنم بکشه ، یعنی اصلا فکر نمیکنم بکشه واسه من 6670 هست ، با لگ میکشهنقل قول:
آقایون بازی کلا لگ داره یا واسه من لگ داره؟:n13:
ولی عجب بازی هست لامصب، انگار واقعا تو میدون جنگ 4 هستی!:n02: من با سیستم تقریبا خوبی که دارم این حرف رو میزنم، حالا فکرش رو بکنین، کسایی که در خارج از کشور با سیستم های خفن گیمینگ بدون لگ، فریم ریت 60، ال ای دی 60، باند و موس و کیبورد مخصوص بازی و... بازی میکنن، چی حسی دارن!:n09: کاشکی ما هم میتونستیم!:n14:
باو اون تانک رو توی مرحله دوم بازی باید چیکارش کنیم؟ به ما آر پی جی هم نداده که با آر پی جی بزنیمش!:n09: فقط C4! یکی از دوستان راهنمایی کنه تا هم من و هم بقیه فیض ببرند!:n06:
لگ نه ولی مشکل Freeze رو خیلیا دارن از جمله خودم ...نقل قول:
ویژگی اصلیش اینه که تو هر سطح گرافیکی بازی کنی بازم عالیه ....
اون تانکرم باس بری چند تا C4 بندازی روش و جلوش و پشتش (دی!) بعد بیای عقب بترکونیش ...
سی پی یوت که خوبهنقل قول:
گرافیکت رو زده سری5700 که خوب مدلای خوب و بد داره اما احتمال قوی میتونی بازی کنی
آقــــا آقــــــا :n02: همچین سیستم بدی نداریا ، هم سی پی یوت و هم گرافیکت جزو خوب ها نباشه جزو ضعیف ها به هیچ وجه نیستنقل قول:
بازی راحت میاد بالا
دوستان تا مرحله 3 که رسیدم بلک باکس مشکلی نداشته دارم ادامه میدم ببینم به باگی چیزی میخورم یا نه
آره منظورم همون فریزیه!نقل قول:
ولی کرایسیس 3 با ایینکه گرافیکش بیشتر از این بود، راحت و بدون هیچ مشکلی من روی Ultra بازیش کردم(GTX 560ti):n09:
یه چیز گفتی حمید ها!:n09: میزنه دخل منو میاره که! به نظرت برم توی ساختمونه یا برم توی محوطه C4 بکارم؟
دوستان گلم ؛ مشکل فریز به احتمال زیاد از رمه ، با رم 4 این مشکلو داریم ، من الان یه رم 8 انداختم رو سیستم ، دارم الترا بازی میکنم خودشم hd ،
نه از رم نیست ....من رمم 8 هست ....نقل قول:
+
دوستان بیخیال این بحثای سیستم شین ...کل تاپیک شده میکشه نمیشکه !
بازی کلا لگ داره!
من حتی رو مدیوم هم لگ دارم !
gpu : gtx 460
ram : ddr3 4 gb
cpu : amd phenom 955