خوب از تو اون علامت های چکشی که تو نقشه هستن میتونین آپگرید کنین کشتیتونو!:n06:نقل قول:
البته باید مقدار چوب و آهنو ... کافی باشه!(پولم تو بعضیاش بعله!)
Printable View
خوب از تو اون علامت های چکشی که تو نقشه هستن میتونین آپگرید کنین کشتیتونو!:n06:نقل قول:
البته باید مقدار چوب و آهنو ... کافی باشه!(پولم تو بعضیاش بعله!)
با گوشی گرفتم نگی دستکاریش کردم ...!:n05:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلم نقشه ...!:n23::n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل کشتی تو کابین ناخدا هم میتونی آپگرید کنی ...!:n02:نقل قول:
دوستان یک سوالی داشتم اسکلتی که کنار دریا افتاده نقشه گنج دستشه باید کل نقشه ها بدست بیاریم تا بریم سراغشون:n13:
هر کدومو گیر بیاری میتونی بری سراغش ...!نقل قول:
تریشر مپارو گیر میاری یه مختصات روشه میری همونجا یه عکسم از یه محل تو همون مختصات رو تریشرمپ هست که جای گنجو نشون میده بگردی گیرش میاری ...!:n05:
کم کم دارم به گیم پلی اش عادت میکنم ... چه بازی باحالیه چقد حال میده :n09:
مخصوصا نبردهای دریایی :n10:
آره رو نبردهای دریایی خیلی کار شده ...!نقل قول:
وقتی کشتی رو فول آپگرید کنی میتونی ده تا کشتی رو با هم سوراخ سوراخ کنی ...!:n02:
آقا چنت سوال ساده !:دی
این علامتهایی مثل فانوس دریائی! که وقتی میری کنارش یه کشتی غرق شدست که سرش بیرون آبه ! اینارو باید چیکار کرد ؟!
برا آپدیت کشتی هم من بیشتر مواقع آیتم هارو دارم اما گزینه های آپدیت فعال نیست ! چرا ؟!
تو مرحله ای که میگه incapacitate schooner ، باید چیکار کنیم ؟!
اقا musketeer سیستم شما چقد بود تونستید بازی رو اجرا کنید؟!؟:n13:
داستانو که ادامه بدی تو قسمت آپگرید کشتی یه آیتم شبیه ناقوس اضافه میشه که با اون میره زیر دریا و چند تا آیتمو از داخل همون کشتی ها میاره بیرون ...!نقل قول:
اون آپگریدا رو هم باید داستانو بری تا اونا باز شه ...!
CPU :core i7 4770 kنقل قول:
Graphic :Asus GTX 680 4GB
Ram : Gskill 16 GB 2400
سلام به همگی من خودم یه سوال داشتم ولی خوب یکی از سوالای دوستان واجب تره جواب یادشون رفت بدن:دی
یعنی کشتی رو فلج کنینقل قول:
تو مرحله ای که میگه incapacitate schooner ، باید چیکار کنیم ؟!
schooner هم یک سری کشتی های خاص هستن که معمولا بار های نسبتا خوبی حمل میکنن برا لول های پایین خوب خیلی خوبن اون E رو که بزنی مربوط به دوربین دزد دریایی میتونی اسم کشتی هارو ببینی یکی از کشتی های دشمن که نوشته schooner رو تارگتش کن بعد برو خفتش کن:دی با توپ و بساط دیگت بهش بزن تا قیافه ی کشتیه تو نقشه کوچولو تبدیل بشه به یه شکل لنگر احتمالا بعدش هم میگه board که در اینصورت باید بری کنار کشتیه و S رو نگه داری تا بوردش کنی
خوب حالا سوال خودم
آقا این بازی رو کسی آنلاین بازی کرده ؟ مفت :دی به ما هم بگه لطفا چیکار کنیم
به نظر شما رو این سیستم اجرا میشه ؟!؟نقل قول:
intel core i7 5755G 2670QM 2.2Ghz quad core
ram:6GB ddr3
graphic:gt 630m 2GB
می تونم رو نرمال بازی کنم؟!؟ البته روون:n28::n28::n28::n28::n28::n28:
آره رو دیتیلز متوسط روون اجرا میشه ...!نقل قول:
ولی لپتاپه دیگه مشکلات خودشو داره مثلا من با یه همچین لپتاپی بازی داست که یه بازی دو بعدیه رو بازی میکردم بعد ده دقیقه داغ میکرد ...!:n13:
چنتا سکانس هستش بازی.هرچی میری تموم نمیشه.
13تا هست سکانسهاش...نقل قول:
خیلی ممنون........................................ D:نقل قول:
اخه من یخ کول پد دارم در حد تیم ملی...............و همچنین تازه فنمو عوض کردم......
احتمالا شما چند تا راه برای داغ نکردن لپ تاپو نمیشناختیین وگرنه که اگه توی processor power management درجه ی داغ کردنشو پایین میاوردین اصن داغ نمی کرد :n02:
آره زیاد از لپتاپ سر در نمیارم ...!:n02:نقل قول:
تو اون قسمتی که گفتین system cooling policy رو باید Active کنم ...؟
بله همه رو هم روی باتری هم روی شارژر.......یه وقت passive نکنینا پدر لپ تاپتون در میاد و minimum processor state و maximum processor state هر دوتا باید روی صد باشه چه on battery چه روی plugged in در هر صورت همشون باید رو صد باشه:n11::n11:نقل قول:
یه مشکل بزرگ...
من بعد از 30 دقیقه بازی کردن، دیگه نمیتونم سلاح هامو عوض کنم، نه با 1-2-3-4، نه با اسکرول. مشکل از چیه،
update شماره 1 و 2 رو هم نصب کردم......
خوب هر سوالی یه جوابی داره دادا....................... شما موقع نصب بازی antivirus تون روشن بود؟!؟ که احتمالا یکی ازفایل هایی که مربوط به همین عوض کردن سلاح بوده پاک شده ...... یه زحمتی بکشین بازی رو دوباره نصب کنین البته با antivirus خاموش...................... :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02::n02::n02::n02:
دوستان یه سوال :دی
من DLC Freedom Cry رو دانلود کردم و ریختمش :| ولی سیوام هیچ کدوم نیست :| چیکار کنم؟
من که تا حالا ندیدم antivirus بدون اطلاع دادن کاری انجام بده، بدشم قبلا مشکلی نداشتم بعد از نصب آپدیتها و dc اینجوری شد.
نه عزیز همه ی antivirus ها اگه کرکو ببینن به عنوان ویروس شناساییش میکنن..............و یک ملیون بار گفتم برای یک ملیون و یکمین بار دارم می گم اپدیت نصب نکنین.....بازی شما خیلی قوی بوده که فقط اسلحه ها عوض نمی شن....... اگه بازی در سطح پایین تری بود امکان داشت اصن دیگه نتونین بازی کنین............................اپدیت بعضی از فایل ها رو که تو خود درایوی که گیمو ریختین پاک میکنه:n02::n02::n02::n02:
هیچ کاری نمی تونین بکنین.......... شما باید از سیواتون یه backup می گرفتین......الان همه چیو باید از اول برین.....:n23:نقل قول:
البته یه سری از آپگرید ها به نقشه احتیاج داره که بیشتر تو کشتی های غرق شده هستن (plane elite) که اونا رو نگیری نمی تونی فول فول آپگرید کنی حتی اگه کل ماموریت ها رو رفته باشی .نقل قول:
خودم الان دو تا دیگه از آپگرید های مربوط به توپ ها رو بگیرم کشتیم فول آپگرید میشه میرم سراغ کشتی های legendry چهار گوشه نقشه دخلشونو بیارم .
بچه ها بدست اوردن پول توی این بازی به اندازه کافی دردسر داره ،آهن،چوب،پارچه و...هم بهش اضافه شدن!!
خب هرچی هم میگردم کشیتی لول4-5-8پیدا میکنم که اصلا نمیصرفه باهاشون درگیر بشم.
چاره بدست اوردن منابع خفن و زیاد چیه؟
یا کشتی های پر بار رو چطور میشه پیدا کرد؟
ماموریت های فرعی مثل assassins contract هرکدوم 1500 جایزه داره (البت به شرط اینکه دیده نشی که اونم راه داره ، میری تو بوته ها که دیده نشی یه دارت میزنی پس کله ی شخصی که باید بکشیش و همشون میریزن به جون هم و ...)نقل قول:
کشتیت رو که کم کم آپگرید کنی میتونی بری سمت پایین نقشه سمت چپ ، اونجا کشتی های بزرگ با بار های بزرگ :n02: هست که البته زدنشون هم یکم سخته . من الان با اون توپ دور بردم سه چهار بار آتیش بریزم رو سر اون کشتی بزرگا کارشون تمومه .
treasure map ها رو هم آدرسش رو از اون بار ها یی (Bar) که نوشیدنی میدن تو جزیره ها می تونی بگیری (200 چوق هزینه داره ولی میارزه چون معمولا 3000 گیرت میاد)
قلعه هایی هم که تو نقشه هست رو اول برو سراغ easy هاش و بگیرشون ، اونا هم پول میده بهت .
کشتی هایی که rum و suger دارن هم به خدمتشون برس چون شکر و بشکه های نوشیدنی رو به قیمت خوبی میخرن ازت . در ضمن بابت هیچ آپگریدی غیر از آپگرید های کشتیت پول نده ،بیشتر هم رو آپگرید آرمور کشتیت و توپخانش تمرکز کن ، کشتیت رو که قوی کنی میتونی باهاش پول دربیاری (البته پول حروم :n02:)
خلاصه که یا باید واسه پول درآوردن زحمت بکشی یا بزنی تو کار چیت .
چه کاریه از نرم افزار cheat engine استفاده می کنیم پول در اوردن دیگه کاری نخواهد داشت :n02:
جواب نمیده داداش:دینقل قول:
جواب میده داداش من اینو روی اساسین چهار امتحان کردم پولم شد 115830 باید فنشو بلد باشی
شاید یه تاپیک درباره ی کار کردن باهاشو برای مبتدی ها بزارم:n02:
توی جنوب نقشه کشتی های نون و آب دار تری پیدا میشه. اینو تو یکی از راهنمایی هاش نوشته بود.نقل قول:
بعله نون و آب دارن ولی لولا همه بالای 49 !:n02:نقل قول:
کشتی ما هم لول داره؟
چطور میشه فهمید که میتونیم فلان لول از دشمن رو نابود کنیم؟البته بدون فایت!
اگه از دوربین نگا کردی دیدی لولش با رنگ سبزه یعنی به عنوان باقلوا میتونی قورتش بدی!نقل قول:
ولی اگه سفید بود تقریبا" برابرین!
اگه قرمز بود باید دوروبرشو نگا کنی کسی نباشه چون به زور شاید خودشو شکست بدی!
تو بعضی شهرها مراحل "سیکرت" وجوددارن! اونها چی هستن و چطور میشه رفتشون؟
کلیدهای سنگی مربوط به در طلایی 16تا هستن که من توی کل نقشه فقط13تارو پیدا کردم مابقی کجان؟
این لباس"تمپلارها"که با 5تا کلید باز میشه به چه دردی میخوره؟
یه جا نشون دادن"دزموند"مرده!بعد میزنن قلبش رو در میارن!چرا؟
یه مجموعه از مجسمه های کوچیک وجود دارن.چطور میتونم اونها رو کامل داشته باشم؟
مرسی فعلا همین.
فقط از روی بی بازی ای دارم بازی میکنم.
واقعا غیر قابل تحمله :n21:
از نسخه ی قبلی خیلی بهتره ولی بازم یه افتضاح دیگه س.
هر چی فک میکنم واقعا نمیدونم از چی بازی تعریف کنم !
تنها نکته ی مثبتش گرافیک فوق العاده شه.
هوش مصنوعی بازی به شدت ضعیفه.
طراحی شهر ها اصلا حال و هوای اساسینی نداره شده فارکرای !
فایتا هم که یه جوری شده خیلی بی روحه ولی باز جز نکته های مثبت بازیه.
مخفی کاری به شدت ضعیف :n04:
نبرد دریایی حال میده ولی خیلی زود خسته کننده میشه.
روایت داستان خیلی بی روحه و هیچ اتفاق خاصی نمیفته !!
نسخه ی قبلی خیلی سینمایی و جالب بود.
خدایا یوبی سافت رو هدایت کن به روزهای قبلی :n16:
یادش بخیر اساسین 1 :n14:
احساسی ترین جای بازی برا من فقط جایی بود که کاپیتانو میکشنو ادوارد نمیتونه کمکش کنه!(فقطو فقطو فقط....!):n28:نقل قول:
دوست من اون کلیدای سنگی مال یه لباسن که تقریا" لباس خوبیه!نقل قول:
لباس تمپلارا ام که خیلی افتضاحه!(یادش بخیر تو ACII خودمونو کشتیم تا لباس الطیر رو بدست بیاریم .... یادش بخیر عالی بود...به خصوص با اون مرحله های حیرت انگیزش! که تو AC R بهترینارو شاهد بودیم!)
اونجا کجا بود اصلا" من ندیدمش!(تو بازی دیدی یا تو ام تو فیلمو و تریلرو جایی دیدی؟!:n28::n13:)(قضیه ی دزموند!)
مجسمه های کوچیکو باید از تو شمشیر فروشی ها بخری همشونو!
نه توی بازی دیدم.
یه فایلی به نا"سابجکت17"هست که نشون میده دزموند روی زمین افتاده(همون جا که آخرین بار ما دیدیمش)ودستش کاملا سوخته!
بعد یه عده میان با ماسک و لباس های بیولوژیکی ازش عکس میگیرن و فیلم و گزارش تهیه میکنن بعد میزنن قلبش رو جدا میکنن آخر سر هم نشون میدن زیپ کیسه جنازه رو میکش بالا و در پایان یه بنده خدایی کشون کشون رو زمین میکشدش میبردش بیرون!!!خیلی دردناک بود:n27:
پس با این حساب این مهندسی که "ادوارد"رو هدایت میکنه شخصیت جدید بازی هستش.
در مورد مجسمه ها هم منظورم رو اشتباه فهمیدی وقتی به دنیای امروز میای توی افیست یه مجموعه از جایگاههای مجسمه ها رو داری که اکثرا خالین!!میخواستم بدونم میشه اونها رو کامل کرد؟چطوری؟
اخرین ورژنش که بازی کردم همونی بود که سرخپوست بود ولی نمی دونم چرا هیچ ورژن این بازی رو تا اخر تموم نکردم . واقعا به نیمه های بازی که میرسیدم برام خسته کننده میشد.
دقیقا مثل من ... البته brotherhood رو با بدختی تموم کردم :n02:نقل قول: