ممنون دوست عزیز این کارو انجام دادم فعلا که مشکلی ندارهنقل قول:
مرسی:n16:
Printable View
ممنون دوست عزیز این کارو انجام دادم فعلا که مشکلی ندارهنقل قول:
مرسی:n16:
سلام من بازی را نصب کردم بعدش موقع اجرا این پیام آورد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کارت گرافیکتون چیه .. ؟؟
هر مدلی که هست ظاهرا از DX11 پشتیبانی نمیکنه و شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید
خوب حالا باید چه کار کنیم؟نقل قول:
چاره ای نیستنقل قول:
جز تهیه یک کارت گرافیک DX11
البته یک مدلی که بتونه فریم خوبی هم بده نه صرفا اجرای بازی
یعنی هنوز روی dx11 به پایین نمیشه نصب کرد حتی با کرک نمیشه این مشکل حل شه ؟
نه نمیشهنقل قول:
تقریبا میشه گفت امکان نداره در اینده هم این اتافق از سمت crytek انجام بشه
سلام دوستان من توی اولین مرحله اش گیر کردم اونجایی که هوا بارونیه بعدش میری میخوری به ی در قرمز باید یک چیزیو -- کنی که قفل باز شه هکم میکنم ولی نمیتونم درو باز کنم هر کاریم بگین کردم ولی پشت در موندم
0این همون جایی که باید بریم به لایبراری )
دقیقا اولین مرحه اش هس
اگه میشه کمکم کنید
ممنون
نقل قول:
کرک فیکس 2 رو از پست اول دانلود و طبق دستور عملش نصب کنید
انجام دادم ولی بازم نمیشه ضمنا اون فایلی رو ک گفته بودین حدفش کنم اصلا نبودش ک حدفش کنم !
ولی بازم اون دره بسته است؟
نسخه بلک باکسشو خیلیا رو دیدم ک گفتن تموم کردن واسه همینم این نسخه رو گرفتم ولی اونجاش گیر کردم؟!؟؟:n28:
windows defender فایل CryEA.dl رو گفتش malware هست و پاکش کرد! هربارم کپی میکنم پاکش میکنه، چیکارش کنم؟
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم میتونم رو این لب تاپ بازی کنم؟ اگه میشه رو چه تنظیماتی روونه؟
amd readon 6470m
intel corei3-23.50 2.3 GHZ
Ram 4 gig
Win 7 64 bit ممنون میشم سریع جواب بدین
:n03: ..............نقل قول:
از لحاظ اجرایی میشه گرافیک directX 11 support هست، خود بازی معمولاً رو بهترین حالت اتومات میزارهنقل قول:
خودم حلش کردمنقل قول:
کل پروفایل هایی رو که بودش پاک کردم دوباره رفتم درست شدش راستی کلیدای بازیم که جابهجا شده بود هم درست شده الانم دارم بازی میکنم
اون دوستیم که گفتن ویندوز دیفندر گیر دادهویندوز دییفندرو غیر فعالش کن
بعدش یک آنتی ویروس نصب کن این دایرکتوری رو که بازی توش هست یعنی همون پوشه کرایسیز 3 رو ت لیستش قرار بده تا اصلا موقع اسکن و..... بهشکاری نداشته باشه
سلام دوستان ... من ویندوزم رو غوض کردم دارکس۱۱ رو ندارم کسی اینجا لینکشو داره ؟؟؟؟ ممنون
شما به ظرطی که گرافیکت dx11 رو ساپورت کنه فقط با آپدیت همون dx مشکلتون حل میشه..نقل قول:
ولی اگه منظورتون اینه که سیستم اخطار میده که باید dx 11 داشته باشید مشخصات دقیق گرافیکت رو اعلام کن،شاید اصلا dx11 رو ساپورت نمیکنه!!
درهر حال اين لينك directX end user runtimes هستش
directX ؟گرافیکت؟
دوستان یعنی کلا کسایی که مشکل دایرکت ایکس دارن باید قید این بازیو بزنن؟:n28:
من که با 6950 همه تنظیماتو رو حداکثر گذاشتم،فریم اومد رو 2 !!!!!! :n13: هنوزم مرحله اول بازی هستم...فعلا گیر Tomb Raider ام:n10:
Cpu هم X4 965 که تا 3.9Ghz اور کردم...
کار این بازی تحقیر کردن کارتهای گرافیکه:n08:...
گرچه کارتهای سری 6000 کلا تو Tessellation بالا حرف زیادی واسه گفتن ندارن:n02:
اساتید بزرگوار این بازی با سیستم زیر بنظرتون خوب اجرا میشه :دی؟
cpu: pentium dual core e5700 3.00 ghz
ram: Kingmax 2 GB DDR3
vga: Sapphire 6570 1GB DDR3
خوب خوب که نه :دینقل قول:
رمت رو هم ارتقا بده . بکن 4 حداقل
آره ولی برای اینکه بتونی حدود 30-25 فریم رو از بازی بگیری باید تموم جزئیات رو تا ته بکشی پایین(البته رزولوشن رو می تونی کمی بال نگه داری)....البته توی همین حالت هم گرافیک نسبتا خوبی داره که اگه یه تستی بکنی ضرر نمیکنی:n01:نقل قول:
بله شما اول از همه اگه توی رزولوشن HD یا زیر اون و یا اگه صفحه مانیتورت زیر 21 هست گزینه texture resulation رو بگذار روی low چون در عمل برای شما کوچکترین تاثیری توی گرافیک بازی نداره و فقط بیش از حد رم گرافیک رو میگیره که اگه رم شما گلوگاه شده باشه باعث ایجاد افت فریمهای ناگهانی مخصوصا در هنگام تغییر یکباره زاویه دوربین و محیط میشه!!....ضمن اینکه کلا آنتی رو هم بگذار روی گزینه fxaa چون خاموش بودنش کلا گند میزنه به گرافیک بازی و در حالتهای msa هم در صورتی که در رزولوشن زیر HD بازی کنی عملا تاثیرزیادی در خروجی گرافیک شما نداره وبی فقط بازی رو به شدت سنگین میکنه!!!نقل قول:
با این کارها با همین سیستم میتونی بازی رو توی high و البته رزولوشن کمی پایینتر از HD به راحتی حول وحوش 35-30 فریم رو بگیری:n01:...... البته به غیر از جاهای خیلی خاص مخصوصا در مرحله اول و دوم که تعدادشون هم در بازی اصلا زیاد نیست!!
متاسفانه فعلا بله!!نقل قول:
مرسی...سیستم من بازی های زیادیو اورکلاک کرده امیدوارم این هم جواب بده :دینقل قول:
بچه ها ی کمک من از کجا ورژن جدید steam رو دانلود کنم که دیگه ازم اپدیت نخواد :n28:
شما اگه بازی کپی بازی میکنی اصلا نیازی به آپدیت استیم نداری...همینقدر که روی سیستم نصب یاشه برای اجرای بعضی بازیها کافیه!!نقل قول:
ببخشید داداش ... من خودم با بهترین کیفیت 60 فریم تمومش کردم... دایرکس 11 رو رو هاردم داشتم پاک شد. حالا لینکش رو داری ؟؟؟؟نقل قول:
این برنامه رو از کجا دانلود کنمنقل قول:
dotNetFramework
Has Stopped Responding & Has stopped working
سلام.دوستان.من بالاخره مشکل بالایی را حل شد .کاری هم که کردم
توی تنظیمات گرافیک 2 تا چیز (یادم نیست چی بود) را رویlow
گذاشتم.
(پ ن)
گرافیکم 460gtx ه باورم نمیشه اینقدر ضعیفه
دوستان عزیز من این بازی رو تو سیستم نصب کردم آنتی ویروس هم غیر فعال بود ! حالا این ارور رو به من میده
این چه فایلی باید باشه ؟! امکان داره مشکل از ستاپ باشه ؟! اگر کسی این فایل رو داره لطفا برام پلود کنه ممنون میشم
یه چیز دیگه ! وقتی بازی رو نصب می کنم بعد میرم تو پوشه farcry3 فقط این سه تا پوشه میاد بالا احتمال داره که کامل نصب نشده باشه ؟!
از همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوین اخرین ورژنش رو بگیری....نقل قول:
شما هم هر ورژنش رو که بخوای میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی...نقل قول:
همون dx رو از لینکی که بالا دادم به روز کن...نقل قول:
اگه بازم ایراد dx یا چیزی شبیه این داد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
شما به علت کمبود مموری گرافیک از همه مهتر اینه که msaa رو خاموش یا حداقل روی fxaa بگذاری و texture resolution رو هم در حالت low بگذاری...اونوقت به شرطی که cpu همراهی کنه به راحتی توی medium میتونی بازی رو اجرا کنی....نقل قول:
ضمنا درسته که این بازی در حالت very high فوق سنگینه و یه جورای در حد و حدود کارتهای این نسل نیست ولی در حالت low و medium به شدت اپتیمایز شدست:46:
و فکر کنم که همراهی نکرد اخه همون اول بازی که توی یه اتاق مانند اهنی هستیم و یارو میخاد درب را باز کنه دوباره همون پیغام لعنتی را دادنقل قول:
یک گیگ گرافیک core i 7 870 .چی هست این بازی منقرض کرد خیلی از سیستم ها را
من منظورم اجرای بازی بود نه اون اخطار...با این cpu و سیستم هم شما باید یتونی به راحتی بازی رو روی medium فریم 30 رو بگیری....البته مرحله اول رو که میدونی باگ زیادی داره!!نقل قول:
راستی من خودم هم توی ویندوز 32 بیت مشکل اجرایی بازی رو داشتم به خاطر همین ویندوز رو به 64بیت ارتقاء دادم و مشکلم برطرف شد...به شما هم پیشنهاد میکنم حتما ویندوز رو به 64 بیت ارتقاه بدی چون دو موتور نسل بعد یعنی(cry engine 3 و frostbite 2 )برای اجرای بهتر بازیها حتما به ویندوز 64 بیت احتیاج دارند!!
ضمنا حتما از کرک فیکس استفاده کن و اپدیت گرافیک و dx ویندوز و نصب نرم افزارهای ضروری بازی نظیر vc و net framwork و phsyx هم یادت نره!!
دایرکت ایکس آپدیته ولی باز هم یه ارور جدید میده ( بعد از آپدیت آنتی ویروس و نصب دوباره دایرکت ایس این ارور رو میده ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ram : 8gb cpu : c i7 vga : GeForce gt 650m 2gb os : win 7 64 bitنقل قول:
مولتی پلیر چه جوری میشه بازی کرد ؟
این که بازی far cry 3 هست نه crysis:n02:....ولی در کل فرقی نمیکنه معمولا از این قبیل اخطارها(همین 0xc0.....) رو معمولا وقتی میده که یکی از نرم افزارهای مورد نیاز بازی مخصوصا ++vc و net framework به طور صحیح نصب نشده باشند یا اینکه آپدیت نباشند!!نقل قول:
یه چک بکن...
خب مگه من گفتم کرایسسه ؟!
والا خودم که اینترنت نفتی استفاده می کنم ! عصری میرم از بچه ها دایرکت و فریمفرک رو میگیرم می نصبم ( ولی تا اونجایی که میدونم تو دی وی دی دوم فارکرای همه ی نرم افزار های موردنیاز بود
پ.ن:
به هیچ وجه گیمیر نیستم و تا جایی که یادم میاد بازی های روز دنیا رو اینجوری دنبالشون نبودم. حالا بعد از ملیون ها سال خواستیم یه بازی کنیم اون هم اینجوری شد.:n03:
سردر تاپیک رو نگاه کن پسر... :rolleye:نقل قول:
حرف مهدی این بود که تاپیک رو عوضی اومدی...