دوست من شما یه مدت با 8 کار کن این لپتاپ برای 8 بهینه شده بنابراین لذت استفاده از 8 رو از خودت نگیر اونموقع اگهنقل قول:
کنار نیومدی باهاش باید یه فکر کرد
Printable View
دوست من شما یه مدت با 8 کار کن این لپتاپ برای 8 بهینه شده بنابراین لذت استفاده از 8 رو از خودت نگیر اونموقع اگهنقل قول:
کنار نیومدی باهاش باید یه فکر کرد
تنظیمات رو به این شکل انجام بدین :نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
داش ممد کاری که گفتی رو کردم بقیه درایور هارو هم چک کردم اما باز جواب ندادنقل قول:
بچه ها کمک لطفا :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13:اینم اسکرین شات کل قسمتها با اون چیزی که شما دارید متفاوته.بی زحمت کنترل پانل رو هم چک کنید بینم اونم فرق میکنه:n13:
اون ارور سمت چپ رو هم موقع نصب synaptic میده مجبورم برم تو پوشه مستقیم درایور رو نصب کنم
دوستان کمک بفرمایید راست کلیک دو انگشتی ما راه بیفته:n11:
من فقط داریور ها نصب کردم !نقل قول:
حالا یکبار دیگه چک کنید.
اگه نشد شاید تو فروم خود لنوو گفته باشه.
درایور کارت گرافیک Intel باید مشکل رو حل کنه (یحتمل)
برو تو device manager قسمت display driver بعد intel hd graphic 4000 بعد راست کلیک propertise تو تب driver قسمت Roll back driver رو بزن :n06:نقل قول:
ممنون بابت جواب سریعت:n01:
ی سوال دیگه
من یک هارد ssd 250 gig دارم که برای اپل مک بوک بوده.
راستش با همچین کانفیگی ک z500 داره وجود هارد 5200rpm واقعا ی کم قدرت واقعی اون رو مخفی میکنه.بقیه کانفیگ ها عالی اما سرعت هارد پایین :n15:
به نظرتون میشه هارد ssd روکه دارم بندازمش رو z500 ؟
چ.ن هارد اکسترنال دارم یک ترابایت فضا واقعا به دردم نمیخوره....
سلام ممنون آره شنیدم اما چه علامتی شکل خاصی داره؟؟ دقیقا در کدوم قسمت دکمه؟؟؟نقل قول:
این سری (سری جدید) که گفتین بک لایت صفحه کلیدم داره؟؟؟ رو جلدش چیزی مشخصه؟؟
نقل قول:
الان هم با نور زمینه صفحه کلید (back light) هست؟؟ شما با چه گارانتی خریدین روی جلدش چیزی زده که ببینیم آیا بک لایت صفحه کلید داره یا نه؟؟
کاملا صحیحه چون این سری مولتی مدیاست با عوض کردن هارد میشه بی نقص.سرعت حداقل دوبرابر میشهنقل قول:
میشه روش انداخت
تو عکسی که شما گذاشتین نوشته Standard pointing device ولی مال من رو نوشته ر v1.1 synaptic clickpad... این نشون میده که به یه دلیلی درایور تاچپد رو سیستمتون درست نصب نشده و ویندوز تاجپد رو فقط بصورت plug and play شناخته ...نقل قول:
سعی کنید درایور قبلی رو کاملا حذف کنید و بعد از ریستارت لپتاپ همونی رو که دانلود کردید نصب کنید ...
رو جعبه معمولا چیزی نمینویسه ولی رو دکمه space سمت چپ اگه عکس یه لامپ نارنجی رنگ چاپ شده باشه یعنی بک لایت داره اگر هم روش هیچی نبود یعنی نداره ...نقل قول:
به نظر من بگردین حتما با بک لایت بخرین هم خیلی به درد بخور هست هم خیلی جلوه خوبی داره ...من شاید 30 40 تا فروشگاه رفتم تا گیر اوردم ...
بیش از صدبار اینکارو کردم.فکر کنم کامل پاک نمیشه:n15:نقل قول:
دقیقا اسم درایور شما تو سی دی چیه؟lمال من رو به شکل ps/2 میشناسه مال شما چی؟توی device manager
شما گفتین core i7 رو خریدین کی؟؟ با چه گارانتی؟؟؟نقل قول:
شکلش کاملا مشخصه. در سمت چپ دکمه spaceنقل قول:
سری جدید که وارد شده بود تقریبا همشون بک لایت دار بود. الان خودم دارم استفاده می کنم.خیلی عالیه مخصوصا وقتی کاور برای کیبورد گذاشته باشی .
زو جلد نمی نویسه.از فروشنده بپرسین .
سری جدید مثلا چند وقت میگذره؟؟نقل قول:
core i7 بک لایت دار استفاده میکنین شما کی گفتین خریدین؟؟؟
من هفته پیش پنج شنبه تهران بودم. تو خیلی از مغازه ها بود.ولی تقریبا 3 هفته پیش خیلی کم بود.رو جعبه تاریخ تولید رو 2، 3 ماه پیش زده.نقل قول:
core i7 بک لایت دار استفاده میکنیننقل قول:
Core i5نقل قول:
Ram 6 DDR3 bus 1600
hard 1TB
VGA : 635 2gb
با بک لایت :n12:
آره i3 و i5 رو خودم سوال کردم گفتن بک لایت داره من i7 رو با بک لایت میخوام !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:ممنون بچه ها اشتباه خودم بودنقل قول:
درایور کارت گرافیک اینتل رو نصب نکرده ل=بودم الان هم خدا رو شکر درست شد
ویندوز من اون پایین نوشته activate windows
go to pc setting to activate windows
باید دقیقا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
آیا احتمال پریدن ویندوز هست ؟؟؟؟؟؟
اگه ویندوز 8 هستی خدمت شما فقط اجراش کنیدنقل قول:
از دوستانی که راست کلیک با دو انگشتون کار میکنه خواهشمندم یه اسکرین شات device manager از قسمت mic and pointing deviceبزارند
tow finger clicking یعنی وقتی دو انکشت میزنی به تاچ پد براتون راست کلیک کنه
که برای من کار نمیکنه
نقل قول:لینک دانلود :
پسورد فایل :p30world
ورژن 4.2 .حجمش فقط 1.5 مگابایته:n18:نقل قول:
سلام
اگه کسی فروشگاهی که z500 core i7 رو با نور زمینه صفحه کلید (back light) سراغ داره لطفا آدرسشو واسم پیغام خصوصی کنه ممنون میشم:n16:
این دوتایی که نوشته چه فرقی با هم دارن؟؟؟؟؟؟
چرا بالا نوشته 3320 پایین نوشته 3230 ؟؟؟؟
ممنون میشم راجع به بقیه جزئیات هم توضیح بدین.....
:n16:
دوستان این Z500 هایی که Backlight داره ظاهرا اونایی هستش که از اروپا وارد شده
از رو کیبورد میشه تشخیص داد
و به نظر من کیفیت ساخت به مراتب بالاتری از اونایی که کیبورد عربی دارن
و اکثرا از امارات وارد شده دارن
پس توصیه من به دوستانی که Z500 میخوان بخرن اینه که حتما بکلایت دار(نسخه اروپاییش)رو بخرن
نقل قول:
داداش لینک خرابه......
بچه ها از DOLBY Home Theater استفاده کنید صداش فوقالعادهاست منم وقتی ویندوزم رو عوض کردم و درایور هارو ریختم متوجه
شدم چه اسپیکر هایی داره :n19:
نقل قول:
مال من هم بکلایت داره و هم کیبورد عربی داستانه چیه؟؟؟؟؟
خوب موضوع یه مقدار پیچیده شدنقل قول:
من با توجه به عکس یکی از دوستان
این طور برداشت کردم
فکر نکنم به این چیزا مربوط باشه این مدل فکر میکنم 6 تا کانفیگ داشته باشه که هر وارد کننده ای یا یه کانفیگ وارد میکنه....نقل قول:
حالا ایشونم نگفتن عکس از کیبورد خودشونه!
شاید از اینترنت گذاشتن
بعدشم مگه لپ تاپ از اروپا هم وارد میشه؟
[QUOTE=h-blade;7616506]داداش لینک خرابه......
لینک سافت 98 بود تو گوگل تایپ کنید اخرین کرک ویندوز 8 ------
شد نصف عمرت بر فنا.حالا فهمیدی دخترت چه حنجره ای دارهنقل قول:
عموما از دبی وارد میشه.نه از اروپا وارد نمیشه.اون عکس هم از notebookcheck بود.هر بار هم یه کانفیگ یا یه رنگ وارد میشه.یه روز همه سفیده یه روز همه شکلاتینقل قول:
نقل قول:
منو دریابید دوستان
به قسمت name توجهی نداشته باشید
من این دو مدلو تو سایت اینتل با هم مقایسه کردم فقط تو 3 تا چیز با هم تفاوت داشتن یکی تار یخ ریلیز شدنشون و دو مورد دیگه که من سر در نیاوردم ولی 3320 yes بود ولی 3230 no......نقل قول: