وقتی با دوربین 600d canon فیلمبرداری میکنی در حالت عمق میدان کم اون کسی که فوکوس کردی روش اگر جابه جا بشه فو کوس از بین میره و دوباره فوکوس میکنه؟
Printable View
وقتی با دوربین 600d canon فیلمبرداری میکنی در حالت عمق میدان کم اون کسی که فوکوس کردی روش اگر جابه جا بشه فو کوس از بین میره و دوباره فوکوس میکنه؟
بله فوکوس از بین میرهنقل قول:
شما باید رو حالت دستی فوکوس قرار بدید و هر لحظه سوژه هاتون رو آپدیت کنید.یکی از روش کارهای عکاس حرفه ای
یعنی از عهده ی من که عکاس آماتور هستم خارجه؟نقل قول:
650d چطور؟
اتفاقا این حالت خیلیم آسون و کاربردی تره.شما فرض کن اگه فوکوس طوری باشه که خودش بصورت خودکار سوژه رو فوکوس کنه دیگه همه چی محدود میشه یه مگسی ، نویزی(منظور افراد غیر سوژه) رد بشه فوکوس به هم میخوره.واسه همین حالت دستی تنظیم میکنننقل قول:
نه از عهده ی شما خارج نیست.یه لنز چرخوندن مگه چقدر تخصص میخواد؟
650 سیستم فوکوس اتوماتیک بهتری داره
با سلام خدمت دوستان
من تا 1 ساعت دیگه باید برم یه دوربین دیجیتال بخرم
1- یه دوربین کامپکت میخوام که حمل و نقلش راحت باشه
2- باطریش حتما لیتیوم(اگر درست نوشته باشم) باشه
3. زوم اصلا مهم نیست
4-کیفیت عکس برام مهمترین فاکتوره و کاربری خوانوادگی میخوام
حدود 400 تومن بیشتر نشه
ممنون رفیق بهشتو به خودت واجب کردیD:نقل قول:
مشکل من فقط با همین فوکوس خودکار هستش برای خرید دوربین نظر خودم 600d هست اگر اینطور که شما فرمودید مشکل قابل حل هستش.
یه سوال دیگه اینکه اختلاف قیمت این دو 400هزار هست پس اگه فوکوس دستی بهتره من همون 600d رو بگیرم ؟باقی امکاناتش برام مهم نیست چون حرفه ای نیستم که تشخیص بدم.
چونکه عکاسی حرفه ای نمی خوام انجام بدم فیلمبرداری و عکاسی هر دو قابل اهمیته.
هیچ فرقی نداره ، همه یک جا تولید میشن و فقط نسبت به کشوری که میخوان ارسال بشن نام گذاری میشن !
دوستان نظرتون در مورد d5100 نیکون چیه؟ کدوم دوربین هم سطح این هست؟
تو رنج قیمت خودش میشه گفت بهترینه ,رقیبش canon600dمیباشد ولی با این قیمت میتونید 650dبگیرید که جدیدتره .
اینم اضافه کنم که canonمدل جدیدی بنام 100d زده که در بدنه کوچکتر از این مدلهاست و در کارایی شاید بشه گفت بهتر هم هست ولی هنوز وارد بازار ایران نشده.
موفق باشید
بین دوربین های Nikon 5200 و SONY RX100 II، کیفیت رنگ کدم بهتره (طبیعی تره) ؟ چند درصد بهتره؟
مشخصا نیکون !
سیاست سونی توی عکاسی و حتی دوربین گوشی هاش غلو تو رنگ هاس
منیه دوربین فیلم برداری عکاسی پاناسونیک دارم مدل HDS-HS700 Full HD ...
به حز اینکه لنز خور نیست واقعا دوربین شاهکاریه؛
حالا ما میریم دریا و غار جنگ و کلی خطر تهدیدش میکنه که خیس بشه و از کار بیوقته دوربین با این قیت و کیفیت دوست داشتنی.،.
میشه براش یه کیت ضد آب ضد ضربه (خصوصا ضد اب) براش تهیه کرد؟؟؟
با سلام
یه سوالی برای من پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم و اونم اینه چرا نیکون 3100 نسبت به G1X ارزون تره با اینه کاملا قوی تره ویا G1X با 5100 نیکون هم قیمته که این کجا و اون کجا؟
آیا کیفیت عکس G1X خیلی بالاست نسبت به 5100 و 3100؟؟
ایا به خاط سادگی کار با کامکتا گرون تر شدن؟
خیلی ممنون
دوستان یه سوال
من که دی5100 رو گرفتم میخوام بدونم تنوع لنز براش خوبه؟
قبلا که میخواستم دوربین بگیرم دوستان 600دی رو به همراه لنز 15-85 پیشنهاد میکردند
الآن لنز 15-85 واسه نیکون هم هست؟ از خود برند نیکون منظورمه
من یه نگاه که انداختم متوجه شدم انگار تنوع لنز واسه کانن بیشتره نسبتا
نظر شما؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نیکون از نظر تنوع لنزهای با کیفیت دست کمی از کنون ندارد ولی بهتر است شما ابتدا کمی بیشتر عکاسی کنید و با نیازهایتان بیشتر آشنا شوید تا ببینید دقیقا به چه نوع لنزی نیاز دارید تا با آگاهی بیشتری نسبت به خرید لنز مورد نیازتان اقدام کنید مخصوصا که لنز کیت 18-55 نیکون لنز بسیار خوبی است.
در پاسخ به سوالتان معادل 15-85 EF-S کنون برای دوربینهای کراپدار نیکون لنز Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR هست که لنز بسیار خوبی است ولی اگر دنبال یک لنز walkaround خوب برای جایگزینی لنز کیت میگردید گزینههای خوب دیگری هم هست که میتوانید به آنها نگاهی بیاندازید:
مدت زیادی نیست که دوربینهای با حسگر بزرگ وارد دنیای رقابت شدند و شاید این تازگی موجبات گرانیش رو فراهم کرده!بنظر مت هم قیمتش خیلی تنده.ولی با اینکه حسگر کوچکتری نسبت به d3100/3200 داره ,خروجی بهتری داره ولی قطعا d5100 خروجی با کیفیت تری داره و انتخاب بهتریه.نقل قول:
جم کردن یه دوربین اس ال آر تو یه بدنه کامپکت قطعا کار ساده ای نیست و باعث افزایش هزینه ها می شه. اگر دقت کنید توی لپ تاپ و سایر تجهیزات الکترونیک هم همین طوره قیمت لب تاپی با سایز 13 بیشتر از سایز 15 با همون مشخصاته. در ضمن اینکه اگر بخواهید به d3100 هم یه لنز 28-112 باکیفیت اضافه کنید قیمتش فرق خوهد کرد. تو این رده به نظرم سونی nex-f3 قیمت مناسب و کیفیت عکس خیلی خوبی داره بهتر از gx1 ولی لنزی که روشه معادل 27-82.5 هست.نقل قول:
دوستان سلام
بنده بعد از 1.5 سال كاركردن با سوپر زوم p500 نيكون دارم اون رو ميفروشم و قصد دارم دوربيني بخرم كه كيفيت عكسهاي تميزي بم بده
بعلاوه عاشق اين هستم كه پس زمينه ها رو محو كنم و بتونم از فاصله كانوني دوربين نهايت استفاده رو بكنم
دوست دارم سوژه هايي كه بصورت سايه روشن هست ، همونجوري كه هستن عكس بگيرم نه اينكه فلش بزنم تمام تصوير روشن بيافته
ظاهراً كمپكت ها به دردم نميخورن گرچه بودجم در حدود 1 تومن هست
دنبال يه دست دوم تميز 3100 نيكون يا 1100 كنون ميگردم.... اگه هم پيدا نكردم يه خورده بيشتر پول جور ميكنم
نظر اساتيد چيه؟ برادرم كه از650 كنون استفاده ميكنه ميگه برو يه كمپكت g15 يا مشابهش بگير ، خيلي ها هم ميگن lx5 يا xf1
با توجه به تازه كار بودن بنده توي اين زمينه
خواهش ميكنم يه توضيحي راجع به تفاوتهاي d3000 , 5000 5100 , 3100 نيكون بديد
همچين راجع به 1000 و 1100
و در نسلهاي 500 ، 550 ، 600 دي
خواهشاً اين مسئله رو براي ما روشن كنيد ، كه كدومش بكار ما ميخوره و با بودجه ما جور در مياد
راستي يه نفر ميگفت بيا يه body از سري 400 يا 350 (كلاً dslr) يكم قديمي تر بخرو بقيه پولتو بزار براي لنز
نظر اساتيد چيه؟
پس زمینه ها رو با نرم افزارم می شه محو کرد امکانات جدید اضافه شده به دوربینهای کامپکی که اسم برید یعنی دیافراگم باز به این قضیه کمک کرده ولی اگر می خوایید سایه روشنها رو تو عکس داشته باشید و توی نور طبیعی عکس بگیرید نیاز دارید دوربینی داشته باشید که داینامیک رنج بالایی داشته باشه و عملکرد خوبی در شرایط نوری مختلف که دوربینهای کامپکت از پسش بر نمی یان.نقل قول:
به نظرم سرغ 400 یا 350 d نرید چون مدلهای جدید تری با امکانات بهترم هستن. 3100 , d5100 یا 550 و 600 و 1100dکنون هم خوبن . سونی هم از سری NEX تو همین رده دوربین داره که بدنه ای جم جور داره ولی تجهیزاتش و لنزهاش به اندازه ی کنون و نیکون در دسترس نیست. به هر حال دوربین اس ال آر یعنی آغاز یه مسیر جدید. اول می تونید با توجه به بودجه یکی از مدلهای گفته شده رو بخرید و به تدریج لنزها و تجهیزات مورد نیازتون رو اضافه کنید. حداکثر بودجه ای که برای این کار در نظر گرفتید رو مشخص کنید . فراموش نکنید مبلغی رو هم برای خرید کیف و محافظ ال سی دی کنار بزارید اگر حافظه ی مورد استفاده در دوربین قبلی به کار بیاد که هیچ وگر نه هزینه ی اون رو هم در نظر بگیرید. من خرید دروبین دست دوم رو هم توصیه نمی کنم چون یه دوربین دیجیتال عمر مفیدی داره در مورد کامپکتهای معمولی تا 6000 شات و سری حرفه ای تا 100000 و حتی بیشترم عمر می کنن ولی به همون اندازه هم می تونن پر کار باشن و راحت سر یه سال به 100000 شات هم برسن بستگی به کاربرشون داره. اما اگر فرد مطمئنی سراغ داشته باشید قضیه فرق می کنه. موفق باشید.
با تشكر...نقل قول:
عرض كردم 1 تومن دارم ... نهايتاً بتونم 1.200 جور كنم ، اما ديگه نهايتشه
يه 3200 پيدا كرديم دست دوم تميز ميگه 1300
با لنز 18-55
نظرت چيه؟
سلام دوستان
چند وقته دنبال خرید یه دوربین عکاسی تقریبا حرفه ای هستم
برای استفاده شخصی و تفننی خودم میخوام ولی میخوام یه چیز خوب و عالی باشه
انتظاراتم هم ایناست:
۱-حتما از بین برند های canon , nikon یا سونی باشه
۲-میخوام کیفیت عکاسیش خوب باشه و شارپنس بالایی داشته باشه و قابلیت زوم خوبی داشته باشه
۳-میخوام کیفیت فیلم برداریش هم بهترین حالت ممکن رو داشته باشه(ترجیحا ۶۰ فرم و فول اچ دی باشه)
۴--از لحاظ ابعاد متناسب باشه و زیر ۵۰۰ گرم وزن داشته باشه تا راحتی حمل و نقل داشته باشه
۵-بودجم هم نهایتا تا ۲ میلیون هست
ممنون میشم راهنمایی کنید چون من زیاد با مدل دوربین ها آشنایی ندارم
این دوربین که 100 تومن بیشتر از حداکثر بودجه شما می شه :n01:من نظرم رو در مورد دوربین دست دوم گفتم . من جای شما باشم با کیفیت فیلم برداری HD کنون 1100d کنار میام قیمتش بین 1200 تا 1300 می شه . نو d3100 هم 1400 تا 1500. یکی دو رو بیشتر صبر کند ببین اساتید چی می گن.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد Sony Alpha SLT-A37 چی هست؟
قیمت اکبندش با گارانتی بازرگانی ایران چنده تو بازار؟
یکی از دوستان دست دومش رو میفروشه، چند بخرم خوبه؟(با کارکرد 4 5 ماه)
درضمن حالا دوربینم SONY HX200V هست! آیا اختلاف کیفیت زیاد خواهد بود؟(چون سنسورش چند برابر بزرگتره، فکر کنم نویز تصویر باید خیلی کمتر باشه)
و اینکه براش لنز تو بازار پیدا میشه؟ قیمت ها چند هست؟
و اینم بگم که اولین SLR هست که میخرم! و تا حالا همش کمپکت استفاده کردم...
سلام.
دوستان متسفانه چون الان عجله دارم نمیتونم پست هارو بخونم که شاید مشابه من سوالی باشه لطفا منو راهنمایی کنین
من الان بانه هستم یه دوربین که سرعت شاتر خوبی داشته باشه و حرفه ایی و خوب باشه (والا نمیدونم چی بگم چون نه سرم از دوربین در میاد نه محدوده قیمت میدونم)
یه چیزی حدود
900 تا 1.5 یا 2 که خوب باشه معرفی کنین (چند مدل معرفی کنین که ببینم اینجا قیمتا چطوریه و کدومو بخرم)
ببخشید که خیلی ناجور سوال کردم ! فرض کنین خودتون تو این محدوده بودجه یه دوربین عکاسی میخوایی چه چیزی رو پیشنهاد میدین
ممنون امیدوارم زود جواب بدین:n16:
اپدیت: همچنین یکی دیگه هم دور و بر 600 معرفی کنین (برای فامیل)
درضمن در حدود 2 میلیون چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید؟(شخصا اولویتم برند سونی هست!)نقل قول:
ولی مدل هایی مثل D3200 از نیکون!
یا مدل هایی مثل Canon EOS 600D !
کلا نمیدونم کدوم بهتره!
اول اینکه نویز تو عکس کم باشه، خیلی برام مهم هست!
دوم کیفیت فیلم برداری و عکسبرداری در شرایط نوری ضعیف(مثلا یک اتاق با 1 2 تا لامپ کم مصرف!)
سوم نمایشگر متحرکت!
همچنین ارزش داره تا 2200 بودجه رو افزایش بدم تا SONY A57 هم قابل انتخاب باشه؟ تفاوت خاصی دارند با گزینه های قبلی؟
یکی از دوستان که چند سالی هست عکاسی میکنه و حالا Nikon D7000 داره، پیشنهاد کرد یک DSLR ارزون بگیرم مثل Canon 1100D بدون لنز که قیمتش حدود 1050 هست! بعد حدود 1 میلیون باقی مونده رو بدم یک لنز خوب بگیرم براش!
این کار منطقی هست؟ یعنی 1100D میتونه بپای 600D برسه! یا A57?
دوستان در زمینه تجهیزات حرکتی برای فیلم برداری با دوربین های DSLR اطلاعی دارید ؟
من دنبال یک مدل ساده اون هستم که جلوی لرزش دست رو بگیره و دنبال نوع " شونه " ای اون نیستم .. با دست حمل بشه
عکسی پیدا نکردم تا منظورم رو برسونم ... ویدیویی از پشت صحنه یک کلیپ کوتاه رو دیدم و تنها با یک دست کنترل میشد ..
اسم تخصصی اون رو هم نمیدونم که بتونم سرچ کنم ..
مدل شونه ای که برای فیلم برداری قوی استفاده میشه مورد نظرم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ===========
پ.ن : عکسی پیدا کردم که نمونه مشابه هست . .. ( که به شونه ای هم تبدیل میشه .. ولی فعلا مد نظر من بر روی دست هست .. )
تو بازار ایران به چه اسمی باید جستجو کنم ؟ مدل هایی در اینرنت موجود هست ؟
================================================== ==============
پ.ن 2 : Hand Grip
سلام Nikon d5100 ,canon 600d یا مدل جدیدترش 650dنقل قول:
دوربین بدون اینه سونی nex 3nبا لنز خوب 16-50
فوجی ex1
البته canon یه مدل جدید و کوچک بتازگی وارد کرده 100dبقیمت 2450.
بغیر از مدل سونی همه همراه با لنز 18-55 میباشند که برای شروع بسیار مناسب است.
موفق باشید
سلامنقل قول:
خروجی Nikon d3100بهتر از 1100dمیباشد با کمی تفاوت قیمت. 600dخودش یه دوربین سطح متوسط میباشد ,بیشتر عکاس مهمه تا دوربین .پیشنهاد دوستتون هم عقلانیه .از طرفی هم شما تازه قصد یادگیری دارید و هنوز مطمین نیستید که چه لنزی مناسب شماست هرچند لنز هایی وجود دارند که بیشتر نیازتون رو پاسخگو هستند.
پیشنهاد من Nikon d 5100 و Sony nex 3nکه این مدل سونی از جدیدترین امکانات بهره میبره.
سلام
دوستان اگه کسی لنز 50mm با دیافراگم 1.8 و یک لنز 50mm با دیافراگم 3.5 داره، از یک سوژه عکس بگیره تا بتونم تفاوتشون رو متوجه بشم.(لطفا در نور معمولی اتاق باشه نه نورپردازی حرفه ای)
*میخوام یه دوربین DSLR بگیرم که پیش فرض لنز های 18-55 با دیافراگم 3.5 روشون هست! میخوام ببینم ارزش داره یه لنز 50mm با دیافراگم 1.8 هم بگیرم یا نه(قیمت این لنز 380 تومنه)
**برای عکاسی در داخل منزل میخوام! (عروسی/جشن تولد/مهمونی/...)
خوب شما به دوربین خودتون اشاره نکردید ولی اگر فرض کنیم APS باشه و ظریب تبدیل لنز شما 1.5 اون وقت لنزی با فاصله کانون ثابت 50 mm مثل یه لنز 75 mm روی دوربینهای فیلمی عمل می کنه که با توجه به دیافراگم بازی که داره و فاصله کانونیش بیشتر به درد پرتره می خوره. با این لنز توی فضای بسته ی داخل اتاق گرفتن عکسها دست جمعی کار مشکلی می شه.نقل قول:
رویو یه لنز 18-55
یه لنز 50 با دایفراگم 1.8
البته سوای این اعداد و ارقام کیفیت ساخت لنز یه پارامتر مهم دیگه است برای مثال با لنز های معمولی هیچ وقت کیفیت واقعی عکسهای نیکون D3200 قابل درک نیست چون رزلوشن این لنز ها پایین تر از حدی که بتونه کیفیت 24 مگاپیکسل رو به خوبی نمایش بده.
سلام
من یه دو سالی هست که دوربین پاناسونیک fz40 رو دارم قبلش هم مدلهایی از کانن رو داشتم و تجربه 7-8 هزار عکس رو با این دوربینها دارم
اما الآن دوست دارم دوربینی داشته باشم که تو نور کم و تو اتاق (با نور مهتابی و لامپ) عکسهایی بگیره که مشکل نویز رو نداشته باشه چون تو این دوربینهای نیمه slr مشکل نویز خیلی زیاده
بیشتر برای مراسم های خانوادگی و گرفتن عکس دسته جمعی و اجناسی که دارم و میخوام ازشون عکس تهیه کنم تقریبا از فاصله 1 تا 3 متری
بودجه هم برای دوربین با لنز 1300 هست نمیدونم چی بگیرم یکی از دوستان کارکرده 550D کانن و 5100 نیکون رو پیشنهاد داده که لنز خودشون هم 18-55 هست
برای شروع و تا موقعیکه کار این سطح دوربینها رو یاد بگیرم , میخوام با مود اتوماتیک شروع کنم و در مواقعی که وقت کردم آموزشها رو بخونم تا بتونم با تنظیمات خاص عکس بگیرم
سوالم اینه بین 550D و 5100 کیفیت خروجی کدومشون بهتره و مود اتوماتیک بهتری رو در اختیار کاربر میزاره ؟
تو این دو مدل فیلمبرداریشون چجوریه ؟ بصورت ممتد چقدر میتونن FHD فیلم بگیرن ؟
اگر پیشنهاد دیگه ای هم تا 1300 دارید که از این دوتا بهتر باشه و با توضیحات بنده همخونی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
متاسفانه قیمت یه دوربین خوب نو مثل 600d با بودجه شما حدود 400 تومن فاصله داره !
و اگه امکان افزایش بودجه نیست بهترین کار خرید کارکرده هس ، البته شما بین 600 و 5100 میتونید انتخاب کنید و 550 دیگه خیلی قدیمی شده
در مجموع بین 600 و 5100 انتخاب بهتر 600 هست
توصیه میکنم این دو نقد رو کامل بخونید
سلام دوست عزیزنقل قول:
هر دو دوربینهای بسیار خوبی هستند که نیاز شما را به خوبی رفع میکنند هر چند نیکون D5100 از کنون 550D جدیدتر است و هر چند نیکون از نظر نویز در ایزوهای بالا و نیز Dynamic Range کمی به نسبت به کنون برتری دارد ولی از نظر کیفیت خروجی در ابعادی که شما احتمالا چاپ میکنید تفاوتی بین این دو نخواهید دید.تفاوت بیشتر به Handling و راحت بودن دوربین در دستان شما بر میگردد که بیشتر سلیقهای است و بهتر است هر دو دوربین را در دست بگیرید و با آنها کار کنید تا ببینید با کدام یکی راحت تر هستید.اگر میخواهید به جای RAW از فرمت JPEG استفاده کنید شاید کنون از این نظر برتری اندکی به نیکون داشته باشد(که البته این هم بیشتر به سلیقه افراد بر میگردد و بعضیها ممکن است خروجی نیکون را بیشتر بپسندند).
در مورد لنز فکر کنم لنز کیت هر دو لنزهای خوبی هستند ولی اگر لنز کیت کنون EF-S 18-55 IS II باشد از لنز کیت نیکون کمی بهتر است. اگر میخواهید از داخل اتاق با روشنایی محیط عکس بگیرید لنزی با دیافراگم بازتر بیشتر به کارتان میآید لنزهای پرایم مانند 50F1.8 یا 85F1.8 و بسته به فضایی که در آن کار میکنید 35F1.8 برای اینکار بسیار مناسبتر از لنزهای کیت هستند ولی با توجه به بودجهای که دارید ابتدا لنز کیت را تهیه کنید و مدتی با آن کار کنید تا فاصله کانونی که با آن راحت هستید را پیدا کنید و بعد اقدام به تهیه لنزهای بهتر کنید.
ارادتمند
خیلی ممنون از توجهتوننقل قول:
اگر واقعا کیفیت خوب رو داشته باشه میتونم بالاتر هزینه کنم چون میخوام چند سالی ازش استفاده کنم
فقط شما 600 رو پیشنهاد دادید آیا برای شروع مود اتوماتیک این دوربین عکسهای با کیفیت تری نسبت به دوربین خودم (fz40) میگیره یا
اینکه تا تنظیمات دستی رو برای گرفتن عکس انجام ندم کیفیت فرقی نمیکنه ؟
یعنی وقتی سطح دوربینها بالا میره آیا کیفیت مود اتوماتیک شون هم بهتر میشه یا فقط انجام تنظیمات خاص کیفیت عکس رو دوچندان میکنه ؟
تشکر میکنم
خیلی ممنون از توجهتوننقل قول:
لنزی که روی 600 و 550 هست برای شروع مناسب عکس داخل محیط کم نور هست ؟
و آیا درسته که تو این سطح دوربیها ؛ فیلمبرداری روی لنز فشار میاره و به همین خاطر 5100 محدودیت 20 دقیقه ای برای فیلمبرداری داره ؟
اگر بخوام کارکرده این دو دوربین رو بگیرم حداکثر چند شات خورده باشه ؟ 6000 شات برای یک دوربین کارکرده زیاد نیست ؟ کلا این دوربینها تا چند شات عمر مفید دارند ؟
تشکر میکنم
شما به راحتی میتوانید با لنزهای کیت از داخل اتاق عکس بگیرید ولی مجبورید ایزو را بالاتر ببرید که البته توی این دو دوربین تا ISO1600 نویز چندانی نمیبینید و اگر سختگیر نباشید تا ISO3200 هم عکسهای با کیفیتی از هر دو دوربین دریافت میکنید.هر چند لنزهای سریعتر کارتان را بسیار راحتتر میکنند (میزان نور ورودی به سنسور در F2 نسبت به F4 چهار برابر و نسبت به F5.6 هشت برابر بیشتر است!) در ضمن لنزهای سریع بوکه بسیار زیباتری نسبت به لنزهای کیت دارند که در عکاسی پرتره اهمیت زیادی دارد و البته لنزهای پرایم از نظر کیفیت تصویر به ویژه Sharpness یک سر و گردن از لنزهای کیت بالاتر هستند.:n02:
در مورد فیلمبرداری هم به لنز فشار نمیآید فیلمبرداری طولانی مدت منجر به داغ شدن سنسور میشود که ممکن است در طولانیمدت به سنسور آسیب بزند.
عمر شاتر در این مدلها بین 50000 تا 100000 است (نزدیکتر به 50000 :n09:) و 6000 شات برای یک دوربین کارکرده بسیار خوب است.هر چند اگر کارکرده میخواهید خرید کنید هنگام خرید به کیفیت دوربین و لنز حتما دقت کنید (از نظر دقت فوکوس , تمیز بودن و عدم وجود لکه روی سنسور و آینه و لنز و عدم وجود اشکال در LCD و ویزور و...).بهتر است با یک نفر که وارد است به خرید بروید و هنگام خرید از فروشنده برای مدتی (یک هفته تا یک ماه) وقت بگیرید تا اگر دوربین اشکالی داشت بتوانید پس بدهید.
ارادتمند
داداش، من دقیقا همین نیاز های شمارو داشتم!نقل قول:
قبلا SONY HX200V داشتم که یک دوربین نیمه حرفه ای بود.
دیروز یه CANON 1100D با لنز 18-55 گرفتم بقیمت 1230 تومن.
نویز خیلی خیلی کمتر هست!
اگه بخوای، امشب میتونم یک تست از دو دوربین برات انجام بدم(در شرایط نوری ضعیف!)
امیر جان خیلی ممنوننقل قول:
یه لطفی کن تو نور نورمال اتاق یه چند تا عکس از دو سه تا سوژه بنداز
فقط یکی با فلاش یکی بدون فلاش و یکی هم با مود اتوماتیک
سرعت نت هم اگر ردیفه بدون دستکار و کم کردن حجم آپ کن
لطف میکنی
این یک تست کوچیک:نقل قول:
**
**
تنظیمان هر دو دوربین مشابه هست!
ISO 3200
سرعت شاتر 1/25 ثانیه
دیافراگم 5.6
بدون فلاش
نور تقربا ضعیف
*عکس در شرایط مختلف انداختم، ولی فعلا کار دارم، تا فردا یجایی آپلود میکنم و لینکش رو میدم.
یادم رفته بود، در همین شرایط با GALAXY S3 هم عکس گرفته بودم، اینم مقایسه:نقل قول:
البته ISO روی 800 هست چون آخرش همینه!
زمان شاتر هم باز 1/25 ثانیه هست.
امیر جان میشه بگی چرا 1100 رو انتخاب کردی ؟
به خاطر قیمتش یا مسئله دیگه ؟
ممنون بابت عکسا