نقل قول:
عزیز من اگه دقت کرده باشی من همین لینکو تو حسابم براتون آپ کردم ....
از این لینــک استـفـاده کـــن ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
عزیز من اگه دقت کرده باشی من همین لینکو تو حسابم براتون آپ کردم ....
از این لینــک استـفـاده کـــن ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی هم دردسر شده ها
تو قسمتی که اسب میفته جلوی تانک باید چی کار کنیم ؟ من موسم خراب شد دیگه :sq_2:
میگه:
Hold Right Click & Left Click To scape
ولی هر کاری میکنم نمیشه :sq_12:
اول راست کلیک کن و نگه دار بعدش کلیک چپ رو بزن و نگه دار ...... نیازی به زدن نیستنقل قول:
فقط کلیک راست و کلیک چپ رو به ترتیب نگه دار تا اسب پاشه :sq_8:
سلام.برای من اصلا نصب نمیشه.تو extract یکی از پارتا میمونه و دیگه باید اکستراکتشو کنسل کرد.از چی میتونه باشه؟
سلام.برای من اصلا نصب نمیشه.تو extract یکی از پارتا میمونه و دیگه باید اکستراکتشو کنسل کرد.از چی میتونه باشه؟
احتمالا پارت به درستی دانلود نشه .... اگه هم خریدی بازی رو اون پارت بازی مشکل داره ....نقل قول:
سلام
من لپتاپم دو گرافیکه هست اما این بازی روی گرافیک اصلیم (جی فورس) بالا نمیاد و روی اون یکی که داغونه (اینتل اچ دی 3000) بالا میاد
درایور هردوتاشم آپدیته
باید چیکار کنم ؟؟؟ :(
کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .نقل قول:
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .
میدونم اینو اما بازیم روی گرافیک اصلی که تنظیم میکنم صفحه سیاه میشه و چیزی نشون نمیدهنقل قول:
اگه کارت گرافیکت آپدیته استیم رو نصب کن و آپدیتش کن ...... اگه درست نشد چندتا کرک دیگه رو تست کن ....نقل قول:
سلام
من پارت 8 رو repair کردم اما بازهم این ارور رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان بهترین و کاملترین و بی مشکل ترین کرک برای این بازی کدومه ؟
بردم ولی روی سیستم دوستم اکسترکت شد.در ضمن سرعت اکسترکتشم بالاتر بود
سلام دوستان لطفا کمک کنید من این بازی را گرفتم 4 تا dvd هست وقتی تو دیسک دوم به part13 میرسه دیگه ادامه نمیده چیکارش کنم؟ نمیشه قسمت مشکل دار را با حجم کمتر برای دانلود قرار بدید یا راه حل دیگه ای پیشنهاد بدید؟
شما اول یه ایمیج از dvd بازی بگیر و ببین بازی رو میتونی از روی ایمیج نصب کنی....نقل قول:
اگه جواب داد که هیچ ولی اگه جواب نداد دیگه راه حلی نداری جز اینکه به فکر یه dvd جدید باشی...
ضمنا توی هر کدوم از نسخه ها پارتهای متفاوتی وجود داره امکان اینکه part13 اون با dvd یه نسخه دیگه یکی باشه خیلی بعیده!!!
دوستان راهنمایی کنید لطفانقل قول:
این بازی از نظر کرک مشکل خاصی نداشته!!نقل قول:
محض اطلاع خود من الان با کرک skidrow بدون کوچکترین مشکلی دارم بازی میکنم:46:
کرک های اسکیدرو و فیکس اسکیدرو در پست اول همه لینک ها از کار افتاده.لطف می کنید اپلود کنید ؟نقل قول:
مشکلات من تک تک حل شد ولی الان این ارور رو موقع اجرا میده !!! ویندوز 8
دوستانی که بازی رو دارن و استیم رو نصب کردن و درایورهاشونم آپدیته و باز هم در ورود به بازی مشکل دارن برای اجرای بازی روی آیکون بازی راست کلیک کنند و گزینه ran as administrator رو بزنن .....
دوستان من وقتی میخوام مرحبه بعده افغانستانو برم ارور mp_drone.d3dbsp میده و میگه که این فایله پیدا نیست؟کسی نمیدونه مشکلم چیه.؟درضمن این کرک ریپک که صفحه اول گذاشتین لینک درستشو کسی نداره همش Not founde که.
بچه ها من از دانلودها بازی رو دانلود کردم ولی ستاپ نداره ! قضیه ش چیه ؟!
سلام.اقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم لوگوی اول پخش میشه و بعد موقع پخش فیلم دوم ارور زیر رو میده.لطفا کمک کنید.
نقل قول:
quit was not requested in the main thread
سلام. دوستان
من کرک proper رو ریختم توی پوشه بازی. مشکل بیرون پریدن حل شد. ولی یه مشکل دیگه پیش اومد، این که هر چی بازی رو پیش می برم و از بازی میام بیرون. دفعه بعد که وارد بازی می شم بر می گرده نقطه اول! چه کار کنم؟ خسته شدم از بس یه مرحله رو بازی کردم...
مرسی
سلام اگه میشه جوابه منو بدین من بازیو ریختم کرک هم گذاشتم stream هم دانلود کردم الان داره اجرا میشه و اکنت هم ساختم وارد بازی که میشم فیلم اولش میاد بعد که مینویسه skip the story کلیک چپ میکنم ولی این ارور و میده save device_pc:cannot open file for saving بعد چه ok کنی چه esc بزنی دوباره میاد منو ی اول بازی وقتی از بازی میاد بیرون این ارور و میده unhandled exception caught time zone رو هم درست کردم کمک کنید چیکار کنم مرسی
دوستان این ارور چیه بعد از مرحله افغانستان میاد انگار میگه مپ رو پیدا نکرده.
سلام
موقع اجرا کردن بازی این ارور رو میگیرم.
بعضی وقت ها هم این ارور
مشکل چیه ؟
آپدیت آفلاین steam وجود نداره؟
خونه نت ندارم چطوری اپدیت کنم؟
دوستان من تو یه مرحله دقیق نمیدونم یا 3 یا 4 که داریم با اسب میریم از جلو تانک ها میان بعد ما جلوی اون تانک دو لوله میفتیم باید اسب رو بلند کنیم!چجوری باید اسب رو اونجا بلند کرد!؟من نمیتونم!یکی راهنمایی کنه!؟
نقل قول:
باید راست کلیک و چپ کلیک رو با هم نگه داری نباید پشت سرهم بزنی.
من بازی رو نصب کردم کرک جدید رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ریختم steam هم فقط نصب کردم آپدیتش هم نکردم بازی اجرا شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما فایل زیر رو دانلود کن و به این مسیر بریز : C:\Windows\System32
بچه ها بگین این ارورا ماله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هر کدوم از ارورارو که میتونین درستکنین بهم بگین..... اولی یا دومی....
یک بار که به صورت اتفاقی چند لحظه بازیم به نت وصل شد موقعی که خواستم بازی رو دوباره اجرا کنم اروری شبیه ارور اول گرفتم متاسفانه متنش یادم نیست
اما با پاک کردن کامل بازی مشکلم حل شد
کسی نیست بگه چجوری این مشکل رفع میشه؟نقل قول:
تو داخل بازی این ارور میاد.
سلام
دوستان اول ممنون میشم بگین سیو بازی کجا هستش؟
دوم تو اون قسمت افغانستان که با اسب جلو تانک بلند میشی میری مرحله بعد از انفجار تانک که یارو رو دستگیر میکنی رو صندلی بسته هستش باید دکمه Fرو بزنی که یکی به یارو شلیک میکنه که اطرافیان همه اسلحه هاشون رو به طرف ما میگیرن بعدش دیگه هیچی نمیشه کرد و فقط اطراف رو میشه نگاه کرد؟باید چیکار میکردم؟F رو نگه میداشتم یا تند تند میزدم یا نه یه باگه و مشکل از کرک هستش؟
سیو بازی تو پوشه player اگه اشتباه نکنمنقل قول:
احتمالا باگه بعد از این که میگیرنتون با ماشین میبرن ولتون میکنن تو بیابون .کرکتو عوض کن آپدیت بازی رو از سایت دانلودها دانلود کن و بریز شاید درست بشه ماله من دقیق نمیره چپتر بعدی ارور میده رفته تو اعصابم.
وقت بخیر
نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی من تو این مرحله گیر کردم لطفا اگه کسی بازی کرده بگخ چجوریه قضیه ش یه هفته بیشتره اینجا موندم هههههه آخه ما رو چه به تکنولوژی جاسوسی با عنکبوت اخه!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کاری نداره که .. به سمت فلش حرکت کن .... فقط مراقب باش آهسته آهسته جهت جلو رو بزنی چون عنکبوت رو هر دیواری قرار میگیره و زاویه حرکتت میچرخه و گیج میشی .... از اول برو این قسمتو آروم حرکت کن ... بعضی جاها هم باید بپری که مشخصه کجاهاس .نقل قول: