سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد
Printable View
سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد
یه نمه طول میکشه تا اعمال بشهنقل قول:
نامردا یکی دو تا نیست که تحریم کردند و ضمنا کلیدی هم برای همه تحریما نذاشتند که با زدنش یهو همه برداشته بشه !
سلام بچه ها من یه جا دیدم نوشتن که این گوشی otgساپورت نمیکنه ولی یه جای دیگه دیدم نوشتن ساپورت میکنه خودمم فکر میکردم که ساپورت کنه حالا ساپورت میکنه یا نمیکنه
سلام
دوستان چطوری با این گوشی اس ام اس فارسی می فرستید؟ برای خوندن اس ام اس فارسی مشکل ندارم اما کیبرد برام فارسی نمی شه.
سئوال دیگه اینکه Check Spell رو توی Setting غیر فعال کردم اما بازم موقع تایپ اس ام اس کلمه های پیشفرض رو میاره. راهی هست که غیر فعال شه؟
از smart keyboard استفاده کننقل قول:
دیدین این رو میدن 1080 ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که تموم شده. ما که ۱۳۵۰ خریدیم خوشحالم بودیم تا الان. :|نقل قول:
با قیمت فعلی ارزش خرید بالایی داره. مثل اینکه ۱۱۰۰ و خورده ای - ۱۲۰۰ پیدا میشه. خیلی از اس ۳ ارزون تره و در عین حال خیلی هم چیزی کم نداره.نقل قول:
دوربین رو من شنیدم در حد اس3 هست. و باتری گویا ضعیفه
اما با این وجود آیا ارزش خرید نداره؟
راستی دوستان اگر تمامی گوشی ها تحت نظارت الجی و با استاندارد های این شرکت تولید بشه تفاوتی می کنه که برای کجا باشه؟
ممنون
دوربینش در حد اس ۳ نیست. مخصوصا توی Indoor اصلا خوب نیست. ولی باتریش خیلی خوبه. (هر چند از اس ۳ ضعیف تره)
از نظر من تفاوتی نداره و تا الان هم توی تمام گوشی هایی که دیدیم هیچ فرقی نبوده بین محل ساخت ها. توی ایران اکثرا کره عرضه شده.
تتا جایی که من می دونم ساپورت نمی کنه! اما با ریختن کاستوم رام، otg هم مثل هلو ساپورت می شه!نقل قول:
بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم اون هم این که گفته میشه این گوشی خیلی سریع داغ میکنه حتی تو وب گردی های ساده و اینکه صفحه پشت گوشی مستعده خط و شکستنه آیا حقیقت داره ؟
چون به شدت علاقه مند به خریدش شدم و اولش میخواستم Xperia SP بخرم .
نظرتون چیه؟
خیر اصلا داغ نمیکنه. چیزی که برای من خیلی جالب بود همین بود که ۴ هسته کریت از گوشی های ۲ هسته ای که داشتم کمتر داغ میشه. توی لود کامل داغ میشه ولی باز هم نسبت به بقیه گوشی هایی که باهاش کار کردم کمتر.نقل قول:
صفحه پشت گوشی هم به هر حال چون شیشه ایه ریسکش بالاتر از بقیه گوشی هاست. :| البته از جعبه که در میارید پشتش یه برچسب نسبتا خوب چسبونده شده که کیفیتش از خیلی از اسکرین پروتکتور های ۱۵ تومنی که توی ایران هست بالاتره. من فعلا همون برچسب رو گذاشتم بمونه.
راجع به ضربه هم هر گوشی ای آسیب پذیره و به نظر من به خاطر ظاهر پشت گوشی که کل ارزش گوشی به اونه٬ یه بامپر خود ال جی رو تهیه کنید که قسمت پشتش پوشش نداره + برچسبی که روی خود گوشی هست یا اینکه یه شیلد با کیفیت برای پشتش بگیرید٬ یا اینکه یه مدل بامپر بگیرید که پشتش شفاف باشه.
خیلی خیلی ممنون. اولین بارم هستش که یکی اینقدر به تفضیل جوابم رو میده ممنون.نقل قول:
پشتیبانیش تو تهران چجوریه . منظورم اینه که اگه به مشکلی بربخوره میشه قطعاتش رو به راحتی پیدا کرد ؟
تا چند روز پیش شدیدا میخواستم Xperia SP بگیرم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چشمم به این گوشی خورد و دیوونم کرد . نظرتون در مورد SP چیه؟
و فقط تنها ایرادی که بود همون داغ کردنش و صفحه اش برام بود . چون برای من 13 گیگ حافظه خیلی هم کافیه . 3 سال با 1.5 گیگ دارم سر میکنم . چون میخواستم یه گوشی بگیرم که حداقل تا 3 سال داشته باشمش فکر کنم این بهترین گزینه نسبت به قیمتش باشه . البته شاید منتظر بمونم تا بازم پایین تر هم بیاد.
قطعاتش نسبت به گوشی ای مثل اس ۳ مطمئنا سخت تر گیر میاد. ولی به خاطر اینکه نماینده رسمی داره تو ایران٬ بعید میدونم مشکلی باشه.نقل قول:
SP یه سری مشکل تاچ داره مثل اینکه. اونا رو هم در نظر نگیریم باز هم نکسس ۴ به نظر من انتخاب بهتریه٬ مخصوصا برای شما که میخواین مدت طولانی نگه دارید (ساپورت قوی گوگل تا احتمالا ۲ سال دیگه + ساپورت قوی دولوپر ها تا ۳-۴ سال دیگه). صفحه نمایش و سخت افزار بسیار قوی تری هم داره. ولی از نظر باتری و دوربین ضعیف تره.
منم فقط به خاطر صفحه نمایش نکسوز 4 شک دارم بخرم
مقایسه سکسوز 4 با xperia sp رو دیدم sp خیلی صفحش بهتر بود تو عکس دیدن
ولی توی بازی nexuz بهتر بود
صفحش که خیلی بهتره! TFT کجا و IPS+ کجا...
عزیز صفحه نکسوس 4 عالیه ( من شخصا صفحهشو از گالکسی نکسوس که قبلا داشتم بیشتر میپسندم )نقل قول:
من خودم همیشه موتورولا انتخابمه!
ولی این گوشی رو هم شدیدا دوست دارم!
بدم نمیومد یکی کادو بهم میدادش! :n01:
شخصا برند ال جی رو مبتکرتر و خلاق تر از سامسونگ میدونم
دیروز بعد از مقایسه SP و نکسوس 4 نظرم به کل در مورد SP عوض شد (به عنوان یه علاقه مند به برند سونی ) واقعا در مقابل نکسوس 4 حرفی برای گفتن نداشت . صفحه نمایش نکسوس عالی بود . اندروید خالص هم که خیلی بهتر از رابط کاربری واقعا ابتدایی سونی بود . دوربین نکسوس بازم بهتر بود (البته به نظر من) . درکل به نظرم داره به برند ال جی جفا میشه . واقعا گوشی هاش فوق العاده اننقل قول:
فقط نمیدونم سطح پشت نکسوس چقدر مقاومه؟
اندروید 4.3 کی میاد از فوضولی مُردم
رو نموم سایت ها نوشتن که برای این گوشی و تبلت ها7 و10 اومده ولی هر چی میزنم چیزی نمیاد برام
:n14::n22::n23::n27::n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونید این رو با فستبوت یا با تولکیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فلش کنید.
از این رام هم میتونید استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی استاک هست٬ فقط روت هم شده.
از روش تغییر آیپی استفاده کنید .نقل قول:
گرفتم گرفتم اندروید 4.3 رو گرفتم:n19::n19::n19::n20::n20::n20::n20:
قیمت این گوشی چنده؟
حول حوش 1.400
1.300 هم یکی تو پی تی می فروخت
گوشیه خوبیه
تشکر. ارزش خرید داره؟نقل قول:
تا چند سال پشتیبانی میشه و اینکه معایب و مزایا؟
راستی یک چیزی
چرا عنوان تاپیک زده اولین همکاری گوگل و ال حی؟
اپتیموس وان چیه پس؟
1170 تو پرشین تولز بدون گارانتی میدن
همکاری مستقیم گوگل و شرکت های مختلف فقط تو سری نکسوس هست دیگه !نقل قول:
ارزش خرید داره مخصوصا با این قیمتنقل قول:
مزایا:
طراحی خوب و دلنشین
صفحه عالی
ساپورت نرم افزاری عالی
سخت افزار قوی
معایب:
باطری یه نمه ضعیف
دوربین یه نمه ضعیف
حافظه شاید برات کم بیاد (حدود 13 گیگ) در نسخه 16 گیگی
من بین این و رقباش مثل اس3 و وان پلاس اینو انتخاب میکنم
(در حالی که قیمتشم پایین تره)
لاری پیج چیزی به من نگفته که تا چند وقت دیگه ساپورت میشه :دی
اما همیشه زودتر و بیشتر از گوشی های دیگه ساپورت میشه
قاعدش باید این باشه کهک تا جایی که سخت افزار بکشه باید ساپورت بشه
ولی یهو دیدی سیاست گوگول تغییر کرد دیگه آپدیت نداد! مثل کاری که با بعضی محصولاتش کرد
مثلا زد گودرو نابودش کرد!
حجم عکس هاش چقدره ؟
تا اونجایی که یادمه اپتیموس وان اولین همکاریشون بودهنقل قول:
برای اندروید 2.1 یا 2.2
اگر اینطور نیست اشتباه از منه
اپتیموس وان اولین گوشی اندرویدی ال جیهنقل قول:
آها.مرسی...
درود...
گوگل گوشی جدید معرفی نمیکنه؟ خبری نشده؟
این نسخه 4 کی معرفی شد ؟ چند وقت بعد با گارانتی اصل وارد شد؟
باتریش خیلی کم شارژ میده؟
مشکل نویز تو اسبیکر بود یا مکالمه یادم نیس سخت افزاری بود؟
رنگ سفیدش دیگه تولید نمیشه؟ با گارانتی الجی بیاد. نظر یکی تو سایت ال دیجیتال گفته بود تولید نمیشه این رنگ درستی مطلب نمیدونم
ممنون
حدود 2 تا 2.5نقل قول:
نه باتریش به نظرم خوبهنقل قول:
نمیدونم من که نویزی ندارم
تولید میشه ( اتفاقا جدید تر هم هست )
راضی هستید ؟ sony sp انتخاب کرده بودم بعد دیم میگن مشکل تاچ داره اینا نمیدونم راسته یا نه
الان دیجی کالا 1320 میده با گارانتی بایینتر که فک نکنم دیگه بیاد
تو تهران با گارانتی الجی نمیدونید چند میدن؟
گارانتی تاثیری هم داره؟ گارنتی الجی باشه یا برشین همین اسم ها بود یادم نیس فرق میکنه ؟
کدوم رنگ باحال هست؟ خودم مشکی بیشتر میبسندم . ولی سفیدم خوشگله :n02:
ممنون
آره من که راضیمنقل قول:
والا قیمت هاشو زیاد نمیدونم الان ولی به نظرم زیاد پول بابت گارانتی نده
نظر منم به مشکی نزدیکه :n01:
سفیدش به خاطر فلیک های پشتش واسه ی آقایون خوب نیست. مشکی بهتره.
گارانتی هم به نظر من بگیرید بد نیست. آمار خرابی نکسس ۴ یه مقدار بالا بوده.
۱۳۲۰ هم گرون میده. تو پرشین تولز یه دوری بزنید حدودای ۱۲۰۰ باید گیر بیاد.
گارانتیش مدیا پردازش هست.
موقع خرید فقط حواستون باشه که ۴ کاراکتر اول سریال نامبر 303K یا بالاتر باشه. پایین تر از ۳۰۳ بهتره نخرید.
گوگل هم یکی دو هفته دیگه اکس-فون رو معرفی میکنه که از این ضعیف تره. نکسس بعدی توی مهر معرفی میشه و اینکه نکسس ها معمولا دیر با قیمت خوب وارد بازار ایران میشن.
من تو دیجی**کالا با گارنتی ال جی دیدم که نمی دونم چی هست این گارانتی ال جی؟نقل قول:
اکس فون لامصب خیلی خوش پوشه! و دلربا! ولی نمی دونم نکسس هست یا نه؟ برای ساپورت گوگل از نظر آپگرید عرض می کنم!
من الان سریال گوشیم 302kهست مشکلش چیه؟نقل قول: