[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا برنامه رو هم نصب کردیم ولی بازم حل نشد.هنوزم غیر فعاله.نقل قول:
دوستان لطفا کسی نمی دونه ؟؟ :(نقل قول:
سلام دوستان:n01:
اپیدت آفلاین کومودو ورژن 6 رو از کجا باید دانلود کرد؟ چون فایل دیتا بیس ورژن 5 مثل اینکه کار نمیکنه
ممنون
فعلا ابدیت افلاین برای 6 در دسترس نیست و بصورت انلایت باید یکبار ابدیت کنید.بعدش میتونی فایلهای ابدیتش رو برای دفعات بعد برداری.نقل قول:
كسي نيست بلد باشه... كرك شدش چيزي هم نيست ؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
خوب یه روزی نبودم
علی جان در مورد فلش پلیر وقتی فایر فاکس رو اجرا می کنم میره به لیست ناشناخته ها و فایر فاکس هنگ می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کومودو دراگون مشکل هنگ کردن رو ندارم
و سئوال دوم
وقتی با پیامی مثل پیام زیر از طرف فایروال مواجه میشم چطور باید اطلاعات مربوط به ip نشون داده شده رو دربیارم که مربوط به کدوم سایت هست تا بهش اجازه بدم یا ندم
با تشکر
سلام میشه اون تنظیمات مربوط به 3 قانون برای ورژن 6 هم بذارید؟ :n01:
سلام اين ورژن 6 فول ورژن اومد يا هنوز همون بتاست؟
bb بهتره يا HIPS هر دو با هم ميشه فعال باشه؟
بهترين تنظيمات تو کدوم تاپيکه؟؟؟
comodo intenret security 6 رو ویندوز 7 64 بیتی من به شدت بد عمل کرد .. سرعت سیستم به طرز عجیبی پایین اومد .. مجبور شدم دوباره ویندوز رو ریستور کنم .. البته این اولین تست من بود شاید دلیل دیگه ای هم بوده باشه که از چشمم دور مونده .. دوستان رو 64 بیتی مشکل خاصی ندیدند ؟
من تو 8 64 بیت مشکلی نداشتم!
سلام بر دوستان!
ببخشید این مرورگری که comodo درست کرده سرعتش به گوگل کروم میرسد و همین طور آیا روش فلش پلیر نصب است؟؟؟
من روی ویندوز 7 64 نصب کردم و عالی جواب میده و هیچگونه مشکلی ندارم.نقل قول:
منم مشکلی ندارم
سلامنقل قول:
1-تنظیمات خاصی که اعمال نکردید. کومودو از لیست شرکت های امن TVL استفاده میکنه، از قسمت اعتبار سنجی فایلها، File Rating. یک گزینه واسه این کار هست غیر فعالش که نکردید.
همیشه اینجوریه، یا گاهی اوقت و برای سایتهای خاصی؟
2- از سایتها و حتی ابزارهای مربوطه میتونید استفاده بکنید. مثلا:
بیشتر به خود فایل توجه کنید. تا مقصد. (البته مقصد هم گاهی اوقت مهمه) ولی خیلی نمیشه روش حساب باز کرد. قابل تغییره. مخصوصا ورودیها...
در کل در مورد امنیت با فایروال کومودو قبلا چند بار روش کلی را عرض کردم.
Outbound Defense
Inbound Defense
اتصالات با مبداء از خارج سیستم را گفتیم کلا ببندیم. {مگر در شرایط خاص، یعنی بهش نیاز داشته باشیم. اونم با تعریف دقیق قانون: آدرس مقابل + نرم افزار مقابل + پورتها +پروتکل (افسار گسیخته نباید باشه)}
برای ارتباطات خروجی هم فقط کافیه سیستم آلوده نباشه.... کار را به آنتی ویروس و Hips و BB و .... بسپارید. کاری که ما باید انجام بدهیم توجه به فایل است. اگه سالمه، آزادش بزاری روی شبکه به لحاط امنیتی مشکلی نداره.( اکثرآ هم سعی کنید قانون Outgoing Only را انتخاب بکنید. برای مرورگرها همWeb Browser و ....)
سلام:
علی جان من لیک تست رو که اجرا میکنم هیچ سوالی ازم نمیپرسه.چون قبلا روی سیستمم فایروال کومودو داشتم و اونو با قوانین دستی و بدون سوال 340 میگرفتم اما الان اصلا سوال نمیپرسه و مثل خنگا مرورگرهامو باز میکنه.این دوتا قانون رو هم میشه توضیح بدی چی هستن و اینکه میشه از فایروال قبلیم که آنیستال کردم این قوانین توی تنظیمات ویندوز یعنی فایل تنظیماتش جایی مونده باشه؟؟؟
امتیازو ببین حال کن.تنظیمات رو هم درست کردم اما فقط بار اول که نصب کردم 320 شدم اما با ریستارت این شده.....:n02:
ممنون...
اگه وقت کردی تنظیمات نسخه 6 رو هم بصورت عکس یا فیلم برامون بذار...:n16:
محتوای مخفی: عکس
این قسمت برای همه غیرفعاله یا مال من اینطوریه؟؟؟؟
درود
دوستان گرامی این دو گزینه که زیر فایرفاکس هستند یعنی svchost.exe چی هستند؟ آیا اینها مصرف اینترنتی دارند؟ آیا فایل های مربوط به ویندوز هستند و اینجا بودنشون طبیعی هست؟
با سپاس
برای من هم همینجوری غیر فعاله...راستی چجوری زبان فارسی گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
svchost.exe جزء فایلهای سیستمی هستش.نقل قول:
ویرایش شددددددددددددددد
حذف شد. شرمنده کمی دیر شد.مدتی نبودم.
سلام
من الان دارم از norton internet security استفاده میکنم !
چیز بدی نیست فقط مشکلش اینه که به طور اتوماتیک autorun هارو نمی بنده و باید دستی اونارو بست !
الان به سرم زده که کومودو نصب کنم ! از نطر فایروال که مشخصه ولی از نظر آنتی ویروس کدومشون بهتره ؟ کوکودو آتوران هارو می بنده ؟
از نظر سبکتر بودن چطور ؟
سلام
ميخاستم بدونم نصب کردن برنامه ها در قسمت کيوسک و سپس پاکسازي ان از طريق سند باکس به مرور زمان باعث کند شدن ويندوز نميشه؟
منظور اينه که ايا بعد از عمل پاکسازي کاملا رجيستري مثل اول ميشه و در واقع انگار هيچ فايلي از اول نصب نشده؟
من ميخام برنامه هاي زيادي رو در اين محيط کيوسک نصب و امتحان کنم.ولي مطمئن نيستم که باعث کند شدن سيستم نشه
ویرایش شد پاک شود
من یه چندتا از تنظیمات فایروال کومودو رو دستکاری کردم و خوشبختانه امتیاز به 310 رسید،یعنی 3 تا تست مردود شده، کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این 3 تا تست هم رفع مشکل کنم که امتیاز کامل رو بتونم بگیرم؟کدوم تنظیمات رو باید تغییر بدم؟
من نتونستم بفهمم این 3 تا تست واسه کدوم قسمت از آسیب پذیری سیستم هست که بتونم رفعش کنم، اگه میشه راهنمایی کنید
اینم 3تا تستی که مردود شد:
10. Injection: SetWinEventHook
11. Injection: SetWindowsHookEx
24. Impersonation: DDE
چجوری میشه فهمید کمودو اخرین اپدیت را دارد قبلا تو سایتش میزد الان نمیدونم کجاس میشه به من بگید مرسی . (همون تو سایتش رو میگم )
سلام علیکم،
کار اقا حمید از نظر من موردی نداره. ولی فعلا چون در حال تست هستیم، واسه همین سعی شد همه چیز توی گروه انجام بشه، تا خدای ناکرده، کاربری اینجا دچار مشکل نشه، مثلا روی یک گزینه کلیک میکنید و یه اتفاق دیگه میافته و .... سیستم ویروسی میشه(ولی اگر توی گروه باشه، کاربر با خواست خودش این خطر را پذیرفته). خواستیم این موارد را دوستان توی گروه تست کنند و اگر مشکلی بود توی همون گروه رفع بشه. غیر از این نکته ای که عرض کردم ، مسئله دیگری نیست. اجازه هم نیازی نیست. منم مثل شمام.
اگر کسی الان کومودوش را فارسی کرده، بعدا که نسخه فارسی عرضه بشه( ژانویه) مشکلی ایجاد نمیشه و فایلهای جدید جایگزین میشن. البته قبلش اطلاع رسانی میکنیم تا دوستان این فایلها را دستی پاک کنند و زبان کومودو را انگلیسی کنند.تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشه.
یک مورد دیگری که من میبینم در مورد تست کومودو هست که به طور کلی اول پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو (کامپیوتر را ریستارت بکنید)و بعد اگر سندباکس فعاله بزاریدش روی محدود یا بالاتر. اگر هم که اتوسندباکس غیرفعاله، HIPS فعال باشه .
توجه: هر فایل/برنامه/ویروس؛ که قراره تست بشه نباید در لیست فایل های امن کومودو باشه.
در مورد حالت تبلیت. مایکروسافت سیلورلایت نصب بشه و بهتره که دراگون را هم نصب کنید.(فعلا به همه چیز شک داریم)، سیلورلایت را از طریق محیط کومودو دانلود و نصب کنید. اگر مشکلی بود بگید، باید با کومودو در میون بزاریم.
برای چک کردن آخرین نسخه دیتابس هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اگه لطف کنید و نقل قول منو پاک کنید ممنون میشم....:n01:نقل قول:
سلام علی جان پدرام جان درست میگن اما هدف منم کمک به علاقمندی دوستان به استفاده از کومودو بود با اینحال ازشون خواستم نقل قول منو پاک کنن...نقل قول:
من باید اول اجازه میگرفتم اما نمیدونم اشتباها فکر کردم جایی دیدم که فارسی سازی برای کاربری توضیح داده شده بود ولی اشتباه دیده بودم و گرنه اینکارو نمیکردم...
شرمنده و معذرت میخوام:n16:
در ضمن من تنظیمات رو انجام میدم اما هر بار که ریستارت میکنم خیلیهاشون برمیگردن به حالت پیشفرض.الان تست لیک من 340 میشه اما کومودو بدون -وی. پی.ان آپدیت نمیشه و خطا میده.
محتوای مخفی: عکس
مال من این مشکلو داره یا باگ برای دیگران هم پیش اومده؟؟؟
با پاکسازی کوکیها و کشهای ویندوز و مرورگرهام با سی کلینر هم رفع نشده...
پ.ن : سیلورلایت هم خودم داشتم نصب کردم اما درست نشد رابط تبلت توی کیوسک
سلامنقل قول:
عرض کردم که موردی نداره.دیشب خودم هوس کردم اینجا بزارم،.... الحمدولله مشکلی هم تا الان نداشتیم و اون خطری که عرض کردم منتفی هست. مخلصیم :n16:
خب اوضاع تست خوبه. اپدیت را هم حدود نیم تا یکساعت دیگه صبر کن و بعد، بدون ابزار خاصی!! تست کن ببین آپدیت میشه. آپدیت جای نگرانی نداره، درست میشه.
نقل قول:
دوستان ؟؟؟؟
بهتره فایل را از طریق محیط CIS برای کومودو ارسال بکنید..... ضمنا حجم فایلهای ارسالی برای کومودو از سرتاسر جهان بسیار زیاده.نقل قول:
هر کی بیشتر بدونه ، بیشتر سود میبره=> ما میخواهیم تکلیف فایلمون زودتر مشخص بشه=> از روشهای دیگر برای زودتر به نتیجه رسیدن استفاده کنید=> انجمن، ایمیل؛
تنضیمات دیفنس پلاس کمودو کجاست؟
اینجاست:نقل قول:
حالا کدوم بخش از حفاظت (دیفنس پلاس) را میخواهید ویرایش بکنید؟
علی آقا ممنون از راهنماییتون من کارایی که برای تست گفتید انجام دادم ولی همونطور که گفتم امتیاز 310 میشه و هر کار میکنم به 340 نمیرسه، تست های شماره 10 و 11 و 24 بودن که مردود شدن،شما میدونید این 3تا تست برای کدوم یک از نقاط ضعف سیستم هست که من بتونم رفعش کنم و امتیاز 340 رو بگیرم؟تنظیمات اتو سندباکس روی Restricted هست و HIPS هم فعال و در حالت پارانوید قرار داره، اگه راهنمایی کنید که این 3تا تست رو مشکلش رو بفهمم که چرا مردود میشن واقعا ممنون میشم ((:نقل قول:
اقا ما این سیلور لایت رو نصب کردیم ولی قسمت مود مشکلش حل نشد.
1 هفتس منتظرم يكي راهنمايي كنه !!نقل قول:
سلامنقل قول:
این چیزی بود که داخل فروم کومودو نوشته شده بود. Tablet Mode فقط آیکون ها رو بزرگتر نشون میده. همین! اینکه چرا درست نشد رو نمیدونم. شاید یه باگ باشه.
سلامنقل قول:
مورد 10و11 مربوط به هوک تست نصب HOOK میشه ، که ارتباط مستقیم با قابلیت انجام جاسوسی و سرقت اطلاعات از روی سیستم کاربر را داره.
مورد 24 ؛ DDE
برخی از مخرب ها پشت پروسه های امن مخفی می شوند و از اونها سوء استفاده می کنند برای دریافت یا ارسال اطلاعات، مانند نمونه هایی از خانواده زئوس Zeus، مثل PWS (PassWord Stealer)-Zbot،
مرورگرهای اینترنت در معرض خطر این نوع بهره برداری هستند، مخربها میتونند طبق نیاز خودشون کنترل مرورگرها را در دست بگیرند و از این طریق به دریافت یا اجرای فایل هایی موردنظر مخرب را اقدام کنند...
البته این قسمت تست فقط تست دفاعی یک بخش از این نوع دسترسی است. به هر حال اگر مخربی بتونه از چنگ سیستم شناسایی رد بشه، باید ماژولهایی باشه تا حداقل جلوی این کارها گرفته بشه.
===
شما تنظیماتت خوبه؛ حالا یکبار سیستم را با برنامه CCleaner پاکسازی بکنید و بعد سیستم را ریستارت بکنید و بعد پوشه CLT را پاک کنید و دوباره فایل CLT را از حالت فشرده خارج کنید و تست کنید. مطمئنا نتیجه 340 میشه
الان نتیجه شما واقعی نیست. چون چند بار تست کردید و با شکست مواجه شد، هم کش مرورگر و هم پوشه CLT حاوی اطلاعاتیه که مربوط به گذشته است ، باید پاک بشه.