16 گیگ رو دانلود کردم وقتی رو setup.exe دی وی دی 1 کلیک می کنم یه کلاینتی به نام Origin میاد بعد ازت می خواد اکانت بسازی برای نصب که اونم ساختم بعدش هر کاری میکنم شروع به نصب نمی کنه چرا :|
Printable View
16 گیگ رو دانلود کردم وقتی رو setup.exe دی وی دی 1 کلیک می کنم یه کلاینتی به نام Origin میاد بعد ازت می خواد اکانت بسازی برای نصب که اونم ساختم بعدش هر کاری میکنم شروع به نصب نمی کنه چرا :|
ارتباط خودت رو از نت قطع کن بعد نصب کن ببین چی میشه !!!!نقل قول:
بازم نشد این کلاینتی که میگم اینه هر چی ور میرم نصب نمیشه یا بازی اجرا نمیکنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آپدیت 3.2 رو دانلود کردم میخواستم بدونم باید فولدرها رو در محل بازی کپی کنم یا باید یکی یکی فایلهای درون فولدرها رو درون فولدرهای همنام تو بازی کپی کنم؟ من نسخه بلک باکس نصب کردم آپدیت رو هم کپی کردم اما بازی هنوز صداش خرابه و لگ میزنه:n15:
برای بلک باکس کدوم کرک رو باید دانلود کنم؟
نمیدونم شما فقط یازی رو شیر می کنید جواب نمیدید ؟ :|نقل قول:
نقل قول:
از محتویات پوشه ی نصب بازی بهم عکس بده تا ببینم قضیه چیه !!!
مرحله اول رو که تموم میکنم صحفه سیاه میشه و بازی بسته میشه چرا؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام خواهشن جواب بدید اون مرحله که انگار تو دبی تو پارکینگ باید چیکار کنیم من ماشینم حرکت نمیکنه برا چی؟:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
سلام رفقا ! ببخشید من این بازی رو تازه نصب کردم و بازی مثلا بعد از 10 دقیقه گذشتن ازش ینی 10 دقیقه که بازی میکنم
بازی گیر میکنه و مجبور میشم ببندمش ! کسی میدونه راه حلش چیه؟ اصن راه حلی داره؟ سیستمشم تا زیره خط فقر پایین اوردم
[QUOTE=amir2014;7776202]سلام خواهشن جواب بدید اون مرحله که انگار تو دبی تو پارکینگ باید چیکار کنیم من ماشینم حرکت نمیکنه برا چی؟:n27::n27:
کسی نبود
دوستان با چه گرافیک و رمی میشه با اخرین رزولیشن این بازی رو بازی کرد؟
بابا تو رو خدا یکی جواب مارو بده
بازی بصورت کامل نصب شده،کرک رو کپی کردم ولی با ارور زیر مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم،اصلا بالا نمیاد.یکی کمک کنه :\
من بازی رو خریدم اول آپدیت 1 رو کپی کردم بعد هم کرک سومی رو روی ویندوز8 32 بیتی بدون هیچ مشکلی اجرامیشه
فقط الان رسیدم به اون مرحله از قایق پیاده میشیم میریم به طرف ساحل بعد بهمون حمله میشه ولی نه میشه تیر زد نه کاور گرفت نه حتی دوید
این مشکل منه یا جزء داستان بازیه؟
توی یکی از مرحله های اولش هست که پس از اینکه هلیکوپتر میاد دو تا آر پی جی زن میرن بالای یک ساختمون بلند و باید با تفنگ تک تیر انداز بزنیشون اما من هر چی تیر میزنم بهشون نمیمیرن:n13: چطوری باید نفلشون کنم؟
کسی نیست حواب بده؟:n04:نقل قول:
تیر میخورن و نمیمیرن؟؟نقل قول:
اگه اینطوره ممکنه به باگ خورده باشی دوباره چک پوینت و برای اطمنیان مرحله رو از ول برو...
از اول هم رفتم اما بازم نشد نمیمیرن:n03:نقل قول:
پس احتمالا نامردا چیت زدن:دینقل قول:
گاهی توی بازیهای PC چنین مشکلاتی پیش میاد بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیو منه از روی مرحله ای که هستی REPLAY کن و ادامه_ش رو برو ببین درست میشه!
اینارو کجا باید کپی کنم؟نقل قول:
اول از حالت فشرده خارج کن بعد توی پوشه MY DOCUMENT جایگزین پوشه خودت کن...نقل قول:
اینارو کپی کردم اما هنگام اجرای بازی وارد مرحله نمیشه و یه صحفه میاد که میگه باید origin رو نصب کنی:n03:نقل قول:
عجیبه،ولی احتمالا از تفاوت کرکها باشه!نقل قول:
مال من کرک FLT هست،اگه مال تو فرق میکنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کن...
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم این ارور رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی بلد نیست؟نقل قول:
اکثر ارور های dll برای دایرکس و بخصوص c++ هست.شما آخرین نسخه های این دو رو نصب کن به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه.آنتی ویروست رو هم غیرفعال کن تا یوقت یه فایلی رو قرنطینه نکنهنقل قول:
نه همه اونا نصبه آخرین ورژنشوننقل قول:
شما دوباره directx رو نصب کن درست میشهنقل قول:
اگه درست نشد من اینو روش پیدا کردم و به طرز عجیبی کار میکنه
شما برو تو C:\Windows\System32 فایل d3dx11_42.dll رو پیدا کن کپی پیست کن همون جا بعد اسمشو بزار d3dx11_43.dll
ویندوزم سونه نیازی به نصب دایرکت ایکس ندارهنقل قول:
شما directx رو نصب کن اگه مشکلی پیش اومد با من :n05: :n26:نقل قول:
یه بازی دیگه ای رو نصب کردم که دایرکت ایکس هم اتوماتیک باهاش نصب میشد حالا این بازی هم اجرا میشه اما تعجب میکنم مگه ویندوز سون خودش دایرکت ایکس رو نداره؟نقل قول:
اشکال از بازی نبود چون اون هدفها در فاصله زیادی بودن باید نشونه رو یه سر و شونه بالاتر از هدف میگرفتم تا بهشون بخوره اما اشکالش اینجاس که حتما باید بالاتر از سر نشونه بگیری و اگه سر رو نشونه بگیری مثلا باز هم به شکمش نمیخوره اشکال بازی اینجاس:n15:نقل قول:
این فایله به یه دلیلی خب زا رو سیستم پاک شده بود .نقل قول:
آقا دوباره بعد از چندین مرحله که رفتم میگه باید origin رو نصب کنی و وارد بازی نمیشه:n21: origin چیه دیگه؟
چک کن ببین آنتی ویروست یه بلایی سر فایلهای کرک بازی نیاورده!!نقل قول:
البته اگه کرک بازی دم دستت هست یه بار دیگه بریزش...
نه مال اونمنبودنقل قول:
پس چرا کسی جواب نمیده؟