دوستان كسي از پارس آنلاين گرفته؟نمايندگيش دانا فجر هست.
Printable View
دوستان كسي از پارس آنلاين گرفته؟نمايندگيش دانا فجر هست.
بله من حدوده 3ساله از پارس آنلاين استفاده ميكنم :46:نقل قول:
چطوره ؟ خوبه ؟نقل قول:
قم هستين شما؟كيفيت چه جوره؟نقل قول:
سلام
من هم از صبا اینترنت گرفتم شبانش تا حالا زیاد جالب نبود ولی یه چند وقتیه بد نیست تقریبا شبی می شه 400 مگ گرفت
بله دوست عزيز من آزادگان هستم - هيچ مشكلي نداره و خوبه!نقل قول:
کدوم مرکز هستید؟ قطع و وصلی صبا که میگن زیاده درسته؟نقل قول:
ضمنا بچه های قم که adsl دارند بیشتر به این تاپیک رونق بدند تا اطلاعات بیشتری داشته باشیم. برا مرکز عمار یاسر من درخواست دادم نه صبا پورت داره نه شاتل . فقط آسیاتک داره که نمیخوام غیر از اون 2 تا از شرکت دیگه ای بگیرم.
سلام جیگرهای قمی
بنده هنوز از صبا نت استفاده میکنم
بد نیست
فدای تو . میگن قطعی زیاد داره صحت داره؟ افت سرعت چطور؟ 128 بگیرم با چند دان میکنه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افت سرعت داره قطعی داره ولی با این حال من روزی بین 1 تا 1.7 گیگ از شبانه دانلود می کنم
128 پنج ثانیه اول با 110 بعد میاد روی 30.
منم 128 دارم.128 به صرفه تر هست.
بعد میاد روی 30 ؟ :18: خب دایل آپ که 45 هست ؟ اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
سرعت دانلود رو می گم منظور 30 کیلوبایت هست نه کیلوبیت.
دایلاپ 45 کیلوبیت هست که میشه 5 کیلو بایت
پس درسته که میگن صبا سرعت رو بیشتر از حد قرارداد ارایه میده ؟ با 128 باید حداکثر باید با 16 دان کرد. این طوری که خداست.این هم درسته که میگن به خاطر جبران قطعی های زیادیشه که سرعت رو بالاتر میده؟ این قطعی هاش دردسر زا نیست؟نقل قول:
بستگی به خودتون داره ممکنه در هفته چند بازی اتفاق بیفته که نتونید متصل بشید که باید چند دقیقه رو دندون روی جگر بزارید. توی این روز ها خیلی ها شبانه روزی دارن از اینترنت شبانه استفاده می کنن ظاهرا عیدی هست ولی من که با اتمام ساعت شبانه قطع می شم.
با این حساب میارزه به 128 سه ماهه شاتل ، هر چند 10 تومن گرونتره ولی از 4 گیگ اضافش نمیشه صرف نظر کرد. فعلا که حسابی کلافم، هر دوشون برا عمار یاسر پورت ندارند.
سلام به بروبچ قمی کسی میدونه مودمهای با گارانتی معتبر asus وlinksys تو شهرمون کجا گیر میاد
دوستان سلام
باور کنید من دچار ADSLism شدم
به نظر اساتید با تجربه در حال حاضر کدام یکی از شرکت ها کیفیت (DC کمتر ) بهتری ارائه میکنند؟:20:
:11:
من هنوز از هیچ کدوم از شرکت ها نگرفتم ولی از شنیده ها بر میاد که شاتل باید بهترین باشه.نقل قول:
این که کدوم شرکت بهتره بستگی به استفاده شما داره اگر مهم ترین چیز براتون این هست که بتونید با قیمت کمتر حجم دانلود بیشتری داشته باشید مطمئنا صبا بهتر هست در بهترین حالت سرویس eco 512 شاتل که 18 تومن هست رو می تونید بگیرید با حجم 2.5 گیگ و از شبانه هم میشه تا 1.2 گیگ دانلود کرد از اون طرف در صبا سرویس 128 سیزده تومنی با حجم 3 گیگ که میشه از شبانه تا 1.7 گیگ دانلود کرد.
من به شخصه خوشحالم که اون زمان شاتل برای منطقه ما پورت خالی نداشت چون ابتدا می خواستم شاتل بگیرم.
از نظر حجم و قیمت درسته صبا حرف نداره. ولی اگه برا یکی مثل vioman قطعی هاش مهمتر باشه اونوقت صبا که تو این زمینه خیلی میلنگه.نقل قول:
با سلام خدمت قمي هاي عزيز
من خودم شاتل (eco 512) دارم، و راضي هستم الان 2 هفتهست كه سرويس گرفتم و تا حالا قطعي نداشتم.
دوستم صبا داره سرعت 128 . به قول دوستان، صبا 1 مگ ميده ولي اين رو share ميكنه بستيگي به تعداد كاربرا داره . شنيدم بيشترين سرعتي كه تا حالا بهش رسيده 50 كيلو بود ولي اكثرا روي 10 الي 20 هست. شبا هم كه افتضاح با 5 كيلو داره دانلود ميكنه. پشتيباني هم الان چند ماهه بهش ميگه قراره پهناي باند رو افزايش بديم.
به هر حال هر كس كارت طلايي شاتل خواست در خدمتيم.
از دوستان اگر به محض اینکه از آمدن پورت عمار یاسر برای صبا و شاتل اطلاع پیدا کردند اطلاع بدهند.
سلام به دوستان عزیز قمی
من قبلا با 384 پارس آنلاین تو اداره کار کردم، ماهیانه 85 تومن بود با 20 گیگ و ماهی 2روز قطعی و سرعت دانلود 45kb/s
امیدوارم اطلاعات واستون مفید باشه
من متوجه نشدم آخر شاتل بهتر هست یا صبا، ولی تصمیم گرفتم 128 صبا بگیرم،
یه سوال داشتم که اگه میدونید لطف کنید جواب بدین، کدوم شرمت شبانه رایگان دااره؟0
تا چند وقت قبل که فقط صبا داشت و شاتل نداشتنقل قول:
صبا از ساعت 3 تا هفت صبح رایگانه
همراه اول عزيز با توجه به پي ام تون مثل اينكه خيلي عشق دانلود هم هستيد. در حال حاضر شاتل از ساعت 1 تا 7 صبح رايگان هست. من خودم 512 رو دارم . ديروز از ساعت 2.5 تا ساعت 6.5 حدود 700 مگ دانلود كردم البته بيشتر توي سايتها گشت و گذار ميكردن بيشتر دوستان از ساعت 1 تا 7 حدود 1200 مگ دانلود ميكنند. من هر شب سرعتم روي 60 تا 65 هست. دوستم صبا 128 داره و ميگه هر شب 150 مگ دانلود ميكنه در كل ميگه شب ها سرعتش بالاتر از 10 تا نميره. و خود صبا هم ميگه ما سرعت رو در شب بين كاربرها share ميكنيم. به هر حال من شاتل پيشنهاد ميكنم.
به نظر میرسه فقط توی قم اینطوری شده که پینگای شاتل به شدت بالا رفته به نظرم نمیرسه منطقه خاصی باشه درسته؟
سرعت هم نوسان داره!
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
راجع به صبا چند تا نكته بگم:
من 128 صبا دارم از مركز شهيد بهشتي و عمارياسر.سرعت تو مايه هاي افتضاحه.من واسه كارم بايد فايلهاي بالاي 100 مگ رو دانلود كنم و تو اين زمينه صبا كاملا كم مياره.
زنگ زدم دفترشون كه تو ساختمان عدل هست.گفت اقا همه زنگ مي زنن و تشكر مي كنن كه سرعت واقعا رفته بالا.تعجب مي كنم شما داري شكايت مي كني!
دوستي دارم كه تو مركز ديتاي قم هست.ايشون مي گفت تو حالت استاندارد يك خط بايد بين 8 نفر share بشه.در صورتي كه صبا بين تعداد بيشتري share مي كنه و اين باعث افت سرعت مي شه.
البته اينم بگم كه 4-5 ماه پيش واقعا سرعت خوب بود و گاهي تا 100 كيلوبايت هم دانلود مي كردم.ولي الان بين 15 تا 25 هست.
به هر حال مصمم هستم اينبار از شاتل بگيرم.
من ابتدای هفته گذشته(هفته سوم فروردین 1388) پول به حساب شاتل ریختم ولی چون eco512 می خواستم و باید نامه می آوردم تا 3 شنبه طول کشید.3شنبه شب خانمم نامه را به نمایندگی شاتل داد و امروز ظهر(5شنبه) خطم قطع شد،فهمیدم دارن رانژه می کنند،بعد از وصل شدن یه کم ور رفتم دیدم کانکت نمیشه گفتم شاید مودمم خراب باشه.زنگ زدم نماینده شاتل گفتم خط من رانژه شده ولی کانکت نمی شه،گفت:من باید تایید کنم و 1 ساعت دیگه کانکتی.در کمتر از 2 روز ADSL من وصل شد.اضافه کنم تا وقتی که نامه را تحویل شاتل نداده بودم،درخواست من در حالت ثبت سفارش بود و مدارک من(شماره فیش واریزی،درخواست حضوری من) را هنوز به تهران نفرستاده بودند،این مطلب را در قسمت روند راه اندازی سرویس در سایت شاتل دیدم.
کسی مودم adsl دست دوم و ارزون یا اجاره ای سراغ نداه
در مورد بارس آنلاین آیا اطلاعاتی دارید؟
چه جور اطلاعاتی دوست من؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نمایندگیش رو می خوای شرکتهای دانافجر و قم رایاته نمایندگی پارس آنلاین در قم می باشند
سلام
الان یه sms اومد با این متن:
شاتل:مشترک گرامی(با کد...)به اطلاع می رساند ترافیک سرویس های ECO256 و ECO512 در قم تا 18 اردیبهشت 1388 در کل 24 ساعت رایگان است.
ما هم صبا گرفتیم یک ماهیه. عالیه نمیدونم این همه حرف برا چی پشتشه.
سلام دوستان
من صبا دارم و خیلی راضی ام:40:
با سرعت 128کیلوبیت ، 20 و 30 کیلوبایت دانلود می کنم
در ضمن صبا برای تمامی مراکز مخابراتی اش پورت اضافه کرده.:8:
این هم منبع اش
کد:http://www.ADSLqom.com
دوستم که اونجا کار می کنه می گه" الان همه جا پورت خالی داریم ولی چون رزرو ای ها زیادن هر کی می خواد زود اقدام کنه، قبل از تمام شدن دوباره":46:
به دوستان توصیه می کنم زودتر اقدام کنید.:10:
شدیدا تایید میشه. ما که عمار یاسریم سرعت محشره.نقل قول:
تو رو خدا یکی بگه آخر شاتل بهتره یا صبا ؟؟
من گیج شدم...
من فقط می خوام دانلود کنم...!!!
یه جوری باشه که پول زیاد نخواهد.
دوست عزیزنقل قول:
هردوش خوبه
فقط یک کمی قیمتاش و نوع سرویس هاش تفاوت داره ، فکر میکنم شاتل برای دانلود بهتر و ارزون تر باشه چون از 1 شب تا 7 صبح رایگانه:20:
موفق باشید:11:
صبایی ها الان شبا با چه سرعتی و چمقدار دانلود میکنن؟
مال من سرعت شبانم الان تقریبا 40 هست که خیلی کم شده
دوستان به نظر ما شاتل بهتره یا آسیاتک یا صبا؟
دانلود هم تقریبا برام مهمه. یکی از آشنا ها 128 آسیاتک داره سرعتش واقعا عالیه، دانلودش هم روی 30 و 40 هست.